Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Medicalparkta tedavi gorenler ucreti nekadar ve ilaclar igneler konusunda sgk kullaniliyor mu. Tup bebek raporum yok ama emekli sandigi karsiliyor mu ilaclari merak ettim.?

Allah allah git gel istanbul yolunu duz mu yapcam ben yaaa..Valla bu yanim diyorki otur kızım devam et alternatif tıbba..dene dene ol kürtaj elbet bir gün olacak
İstanbuldamı yaptırıcaksın transferini.. Bence dene yanıl yapma canım olasılıkları hesaplayıp sorunları ortadan kaldırıp yap derim ben...

Medicalparkta tedavi gorenler ucreti nekadar ve ilaclar igneler konusunda sgk kullaniliyor mu. Tup bebek raporum yok ama emekli sandigi karsiliyor mu ilaclari merak ettim.?
Benim bir çocuğum olduğu için devlet karşılamıyormuş tüp bebeği.dolayısıyla 4-5milyar tutacakmış dr dedi.

Bende anlamış deilim canım bi önceki yorumda yazmıştım 2 aşılama 2 tüp bebek doktorum kaan beydi ama sıradan testlerle bize bu denemeleri yaptı daha ne diyimki söylenecek söz bitiyor...

İstanbuldamı yaptırıcaksın transferini.. Bence dene yanıl yapma canım olasılıkları hesaplayıp sorunları ortadan kaldırıp yap derim ben...
Canım ben de pcos hastasiyim eşim daha 18 yaşındayken unv de iken ağrıları vardı varikosel çıktı.hep ilaçlarla adet oluyordum hiç düzenli değildir 3 senelik evli olmuştum başka ünlü bir doktora gittik erken menapoz gösteriyor değerlerin dedi telaslandim başladık klomen tedavisine.eşimin değerleri 2011 de çok iyiydi.klomene vücut tepki vermesi başladık gonal f iğneye doktorum dediki aşılama yapabiliriz ok dedik.aşılama da tuttu 6 bebek..ultrason da 6 kese gözüktü hatta eşim doktora abi kedi mi bu kız yaa dedi..sonra ikisi durdu kaldı bize 4 atan kalp..ama imkansız dedi doktorum tasiyamazsin 2 si ni mecburen sonlandirdik.Bende hem ankilozan spondilit var hem bel fıtığı zaten zor geccek her ihtimale karşı serklaj oldum..5 aylıkken kuduz gibi kasiniyordum kırmızı lekeler çıktı vucudumda doktorum cildiye ye gönderdi öküz doktor büyüteçle bakıp doğum lekesi bunlar doğurunca geçer dedi..inandım salak gibi..kaşıntılarım azalmıştı..24 25 haftalık iken ben doğum sancısı çekmişim evde 3 gün anlamadım acil ege ye yatis verildi doktorlar gelip gidip cık cık sen kanser misin diyordu siroz musun meğersem benim karaciğer enzimlerim tavan yapmış..Çok zor günler geçirdim serumu kestiler senden olamayız dediler..erken normal doğum gerçekleşti o ayrı bir dert işi zaten..kızım doğumda ex oldu oğlum 1 gün yaşadı kuvez de..haftalarına göre gelişimleri çok iyi idi 45 kg lik bir insandan beklenmiyecek gelişmiş bebekler di neyse ben hamile kalamiyom nasılsa diye korunmuyordum psikiyatri ilaçları kullanıyordum..2014 te kendiliğinden kaldım hamile ama gelişmedi kürtaj oldum..bu sene şifa da tedavi olayım dedim..prematüre bölümü filan var diye aşılama yaptı tutmadı bile o sinirle eski doktoruma bir de irenbeye gittim çünkü şifa bana gene doğum kontrol hapı dayamaya çalıştı 1 ay korun tekrar obur ay başlayalım dedi..aral bey çok yumurtan var sorun sende değil eşinde kendin hamile de kalabiliyorsun onun için kullanma yüzde bir ihtimal var dedi bu değerlerle aşılama olmaz olsa da tutmaz zaten dedi..keçiboynuzu kurunu de o önerdi..tatmin olmadım kendi doktoruma da gittim oda aynı şeyleri dedi..başladım ben incir havuç kuru ne eşime keçiboynuzu kuru ne..ne olsa obur ay hamile kaldım kendiligimden..ama gelişmedi gene işte..hamile kalabiliyorum fakat dene yanil yöntemi olsun istemedigim için doktoruma tüp bebek ve genetik inceleme olsun deyince öyle oldu işte ne anlatcagimida unuttum :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar bana morel verdiniz nasip olursa yarın çapaya kontrole gidicem bana dua edin yarın kalp atımına bakıcaklar rabbim olmayanada nasip eder inşallah

Yani istesem gene hamile kalırım herhalde ama gelişme me riski olduğu çok büyük bir olasılık o yüzden deneme yanılma yapmayayım dedim yıpranmak istemiyorum..bu arada bugün keçiboynuzu nuda hazırladım tarçın bal çörek otunu da yarın başlıycam..taktim kafaya..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar bana morel verdiniz nasip olursa yarın çapaya kontrole gidicem bana dua edin yarın kalp atımına bakıcaklar rabbim olmayanada nasip eder inşallah
Canım sen hamileysen eğer mutlaka bizlerede dua et.hamilelerin duası kabul olur derler..Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin..

Kızlar tüpbebekle hamiş kalan varmı ve vajinadan jel kullanan varmı bugün bn jel kullandkdn birbuçuk saat snr wc gittm jel topak halinde ve simsiyah renk vardı ve ağrım da oldu bütün gün yattm yarın bakalım doktora gidicez inşallah hayırlı haberler alırım

[QUOTcanımaderim35, post: 39657750, member: 639065"]Canım sen hamileysen eğer mutlaka bizlerede dua et.hamilelerin duası kabul olur derler..Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin..[/QUOTE]
Amin canım inşallah rabbim herkeze hayirli evlatlar nasip etsin inşallah sanada nasip eder hayırlı geceler

Kızlar neler yapıyorsunuz bu saatte..ben uzandım takiliyom telefonumla..geçen ay kürtaj olunca eşim gitmiş ayak almis..kuvvetleneyim diye..tabi Benim elim ermedi..hiç yapmadım ki..kaynanam â kaktirayim dedim yapsın diye o bile hiç yapmamis:) neyse ki kim yaptı kime kaldı ihale kocama :) bu saatte mutfakta ayak çorbası yapıyor mutfağın halini görseniz..Allah aşkına sizinkiler de böyle mi yaa bu saatte adam boğaz diye ölüyor...:)

Gece gece allah iyiliğinizi vermesin bu saatte bide onun pişmesinimi bekliycenizz :))) ben hamileyken eşim dört dörtlüktü mutfakta tam bir aşçı olmuştu şimdi ise sadece masa toplamaya yardım ediyor o kadarcıkk :))))

Canım ben kullanmadım fakat başka topiklerde okumuştum topak halinde aktığını normal diye konuşuyorlardı sen yinede doktoruna hatırlat bunu.inş hayırlı ve güzel haberle çıkarsın doktordan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…