Ahmet zeki ışık adıda oldukça geçiyor forumlarda dilerim ki seninde yüzünü güldürür ve son tedavin olur inşallah bebeğine kavuşursun.ben Kaan bozkurt topiğini biraz okuduktan sonra başka bi isim düşünmedim. Israel Aruhun sekreteri de aradı şans iste Boşluk olmuş gelebilirsiniz dediler. Oraya bile gitmedim çok yoğun diye. Hakkımızda Hayırlısı hepimizin yüzü Gülsün inşallahKalabalık evet.gittiğimde 20 dk bekledim.ama normal.kordona gitmistim geçen sene ortalama2-3 saat bekliyorsun.bir daha da gitmedim.ahmet zeki bey var evet.burda da olumlu yorumlar vardı hakkında.sen ne düşünuyorsun dr la ilgili) canım, eve yakın olması cok büyük bir artı bence.ben o yuzden tercih ettim .bir de dr a iyi diyorlar.
canım morelini bozma inşallah kan değerinde bir yükselme olur senin için bunu umut ediyorum ne gelirse rabbimden gelir burda hepimiz kader ortağıyız allahım dualarımızı boş çevirmesin o ol dediği sürece herşey olur yalnız değiliz çok şükür rabbim bizimle morelini yüksek tut ne olursa olsun ellebet birgün herşey çokkkkk güzel olucak ...slm arkadaşlar morelim çok bozuk bugün doktora gittm ultrasonla baktı bişey göremedi kantestinde pazartesi 218.22 çıkarken bugün 189.3 çıktı dışgebelik olabilir dedi pazartesi yine test sonucu istedi ozaman belli olur dediler resmen yıkıldım
ahhhh canım sabırinşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çıkması gerekirken düştü altdan muayene etti dr hiçbişey göremedi olsaydı görünürdü zaten geceleri ateş basmaları oluyodu artık oda olmuyor
Gugünaydın hayırlı cumalar kızlar
Eki Görüntüle 1433824
kesenin gözükmesi için o değerler çok düşük zaten inşallah katlar değerlerin canım..biraz sabır ve sukunet..slm arkadaşlar morelim çok bozuk bugün doktora gittm ultrasonla baktı bişey göremedi kantestinde pazartesi 218.22 çıkarken bugün 189.3 çıktı dışgebelik olabilir dedi pazartesi yine test sonucu istedi ozaman belli olur dediler resmen yıkıldım
malesef canım kimse kendin de eksik yanlış olan bir şey varmı aramıyor??herşeyin bir günü bir zamanı var..inşallah gönlüne göre olur..benim bu dördüncü denemem ikikere bahcecide denedim yumurtalar erken çatladı dediler neymiş vücut kendi yapıyormuş kendilernde hata görmüyorlar kızlar özellerden bnce uzak durun para tuzağndan başka bişey deyil muayen ücreti 2013 ,350tl şimdi bilmiyorum üstelik iptal ücreti alıyolar neyse üçüncü denemem medipolde oldu orasıda özel ama sigortayla anlaşması var orda bitane yumurta döllendi bnde tutmadı,dördüncü çapada tedavi gördüm burda iğnelerle ve incirkürüyle üçtane yumurta çıktı ikisi döllendi transfer oldu ama işte sonuç pozitifkn test sayısı düştü gebelik görünmüyor dr.hiçbişey demiyo pazartesi bidaha kan testi yapılcak eşim ve benim morelimiz berbat hayallerimiz yıkıldı rabbim önce sevindirip snr kimseyi üzmesin inşallah
Amin canım. Daha karar veremedik eşimle.düşünüyoruz kukumav kuşu g i biAhmet zeki ışık adıda oldukça geçiyor forumlarda dilerim ki seninde yüzünü güldürür ve son tedavin olur inşallah bebeğine kavuşursun.ben Kaan bozkurt topiğini biraz okuduktan sonra başka bi isim düşünmedim. Israel Aruhun sekreteri de aradı şans iste Boşluk olmuş gelebilirsiniz dediler. Oraya bile gitmedim çok yoğun diye. Hakkımızda Hayırlısı hepimizin yüzü Gülsün inşallah
Allah hepimizin yardimcisi olsun canım.çok üzüldüm.illa ki olacak.azıcık daha sabırbenim bu dördüncü denemem ikikere bahcecide denedim yumurtalar erken çatladı dediler neymiş vücut kendi yapıyormuş kendilernde hata görmüyorlar kızlar özellerden bnce uzak durun para tuzağndan başka bişey deyil muayen ücreti 2013 ,350tl şimdi bilmiyorum üstelik iptal ücreti alıyolar neyse üçüncü denemem medipolde oldu orasıda özel ama sigortayla anlaşması var orda bitane yumurta döllendi bnde tutmadı,dördüncü çapada tedavi gördüm burda iğnelerle ve incirkürüyle üçtane yumurta çıktı ikisi döllendi transfer oldu ama işte sonuç pozitifkn test sayısı düştü gebelik görünmüyor dr.hiçbişey demiyo pazartesi bidaha kan testi yapılcak eşim ve benim morelimiz berbat hayallerimiz yıkıldı rabbim önce sevindirip snr kimseyi üzmesin inşallah
Aaa sanırım ben yanlış anladım orda tedavidesin zannettim. Madem değilsin bence tercih etme. Doktor iyidir ona lafım yok ama başarısı kanıtlanmış yerler varken yeni bi oluşuma girme derim. Israel Aruh'u arayabilirsin 1 ay sonraya gün veriyorlar ama Boşluk olursa Öne alıyorlar. Birkaç yerle görüş içinden gelene karar ver derimAmin canım. Daha karar veremedik eşimle.düşünüyoruz kukumav kuşu g i bi
Başarısı kanıtlanmış yerler nereler canım? Israel aruhun muayene ücreti ne kadar canım? Bu ay ovulasyon testi mi yapsam diye düşündüm. Hiç denemedim çünkü. Sen denedin mi, marka önerin olur mu?Aaa sanırım ben yanlış anladım orda tedavidesin zannettim. Madem değilsin bence tercih etme. Doktor iyidir ona lafım yok ama başarısı kanıtlanmış yerler varken yeni bi oluşuma girme derim. Israel Aruh'u arayabilirsin 1 ay sonraya gün veriyorlar ama Boşluk olursa Öne alıyorlar. Birkaç yerle görüş içinden gelene karar ver derim
Ben 1 yılda 10 kilo almıştım.yine iyi almışsın canım.2yıldan beri tedavi görüyorum tam 7kilo aldım 55dn 62 kilo oldum
Kent,israel Yada Kaan hoca derim. Kent ve kaan hoca da ön görüşme ücretsiz,israel de muayne Ücreti 280 tl. Tabi en önemlisi senin bikaç yerle görüşüp maddi manevi nerde kendini iyi hissettiğin. Ovulasyon testi denemedim hiç benim regl tarihlerim ve ovulasyon günlerim düzenli oluyor maalesef sorun eşimde.ama predictor iyi diye biliyorum.Başarısı kanıtlanmış yerler nereler canım? Israel aruhun muayene ücreti ne kadar canım? Bu ay ovulasyon testi mi yapsam diye düşündüm. Hiç denemedim çünkü. Sen denedin mi, marka önerin olur mu?
Ovulasyon testi ile ek gida larida al bence..kendiliginden hamile kalmismiydin daha once canımBaşarısı kanıtlanmış yerler nereler canım? Israel aruhun muayene ücreti ne kadar canım? Bu ay ovulasyon testi mi yapsam diye düşündüm. Hiç denemedim çünkü. Sen denedin mi, marka önerin olur mu?
Off öyle destekler de beni sinir ediyor.evet canım kendiliğinden oldu.o kadar tedavi,2 aşılama olmadı. Sonra kendiliğinden oldu.demek zamanı gelmişti.Ovulasyon testi ile ek gida larida al bence..kendiliginden hamile kalmismiydin daha once canım
Kent ve israel bey çok pahalıdır mutlaka. Bir de kesin tutacak diye bir şey yok.olsa oralar a gideyim.kaan bey ne kadar acaba? Medikalde çipli bir yöntem varmış.kiminle konuşmuştuk hatırlamıyorum(hafızam iyice zayıfladı yaa) .burdan bir arkadaş söyledi. Belirli merkezlerde uygulanıyormuş Çipli sistem.Kent,israel Yada Kaan hoca derim. Kent ve kaan hoca da ön görüşme ücretsiz,israel de muayne Ücreti 280 tl. Tabi en önemlisi senin bikaç yerle görüşüp maddi manevi nerde kendini iyi hissettiğin. Ovulasyon testi denemedim hiç benim regl tarihlerim ve ovulasyon günlerim düzenli oluyor maalesef sorun eşimde.ama predictor iyi diye biliyorum.
Sonra nasil oldu kac haftalik ti kalbi mi durdu..erken dogum muOff öyle destekler de beni sinir ediyor.evet canım kendiliğinden oldu.o kadar tedavi,2 aşılama olmadı. Sonra kendiliğinden oldu.demek zamanı gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?