Valla ben bıktım işte olmadı diye.psikolojik olarak bir rahatlama geldi. Eşim çok anlayışlı yaklaştı.olursa olur olmazsa hayatımıza bakarız falan dedi.sonra baktım hamileyim.allahın izniyle kucağıma aldım.het şey yolunda ve zamaninda oldu :)Sonra nasil oldu kac haftalik ti kalbi mi durdu..erken dogum mu
Sen ikinciyi istiyorsun?? Biz daha biri bulamadikValla ben bıktım işte olmadı diye.psikolojik olarak bir rahatlama geldi. Eşim çok anlayışlı yaklaştı.olursa olur olmazsa hayatımıza bakarız falan dedi.sonra baktım hamileyim.allahın izniyle kucağıma aldım.het şey yolunda ve zamaninda oldu :)
Evet canım 2.yi istiyorum. Birinci de uğraştım şimdi 2.için de uğraşıyorum. Allah böyle uygun görmüş. :))Sen ikinciyi istiyorsun?? Biz daha biri bulamadikvardir bir zamani madem kaliyorsun bebegini de kucağına almisin..bence hic sikma canını. .
merhaba, bende ahmet hocanın hastasıyım , ilk denememde hamile kaldım ama kesemde gelişim geriliği varmış çarşamba günü alınıcak sanırımaynen öyle cnm rabbim vericekse olucak gerisi boş
Medikaldede varsa çipli sistem süper. İrenbede de kullanıyorlarmış. Ve Kaan hocanın yani irenbenin ücreti kullanacağın ilaçların Hariç 4500 tl.Kent ve israel bey çok pahalıdır mutlaka. Bir de kesin tutacak diye bir şey yok.olsa oralar a gideyim.kaan bey ne kadar acaba? Medikalde çipli bir yöntem varmış.kiminle konuşmuştuk hatırlamıyorum(hafızam iyice zayıfladı yaa) .burdan bir arkadaş söyledi. Belirli merkezlerde uygulanıyormuş Çipli sistem.
Kent ve israel bey çok pahalıdır mutlaka. Bir de kesin tutacak diye bir şey yok.olsa oralar a gideyim.kaan bey ne kadar acaba? Medikalde çipli bir yöntem varmış.kiminle konuşmuştuk hatırlamıyorum(hafızam iyice zayıfladı yaa) .burdan bir arkadaş söyledi. Belirli merkezlerde uygulanıyormuş Çipli sistem.
merhaba, bende ahmet hocanın hastasıyım , ilk denememde hamile kaldım ama kesemde gelişim geriliği varmış çarşamba günü alınıcak sanırımsenin sonuç belli mi?
evet medicalde var çipli sistemMedikaldede varsa çipli sistem süper. İrenbede de kullanıyorlarmış. Ve Kaan hocanın yani irenbenin ücreti kullanacağın ilaçların Hariç 4500 tl.
Şimdi gördüm yüzümde bir tebessüm oluştu Allah bağışlasın çocuğun varmış. Inşallah beklemediğin anda kendiliğinden kardeşide gelir.
Ayy agzın bal yesin canımmm.amin!allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.Medikaldede varsa çipli sistem süper. İrenbede de kullanıyorlarmış. Ve Kaan hocanın yani irenbenin ücreti kullanacağın ilaçların Hariç 4500 tl.
Şimdi gördüm yüzümde bir tebessüm oluştu Allah bağışlasın çocuğun varmış. Inşallah beklemediğin anda kendiliğinden kardeşide gelir.
Merhaba canım. Dr un ahmet zeki ışık mı canım?merhaba, bende ahmet hocanın hastasıyım , ilk denememde hamile kaldım ama kesemde gelişim geriliği varmış çarşamba günü alınıcak sanırımsenin sonuç belli mi?
Evet maalesef ilaçlar Hariç. Oda kişiye göre Değişiyor. Benim geçen tedavimde 800 tl tutmuştu düşük doz kullandım 8 günde Cvp verdi. Genelde heryerde aynı fiyat. Biz Smyrna da acayip bi pazarlık yaptık tanıdık aldık araya 5500den ağız açıp 4500e indiler. Irenbeye gidince anladıkki zaten fiyat o. Buda güven veren bir diğer konuydu. Yüksekten ağız açıp inmek çok çirkin tutturabildiklerine demekki fazladan ödeme yaptırıyorlar.Ayy agzın bal yesin canımmm.amin!allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Bana da dr 4-5 bin tutar dedi ama sen yukarda ilaçlar hariç demisdemişsin.acaba benimki de böyle? Of yine aramak istemiyorum.
Canım naber..hiç sesin çıkmıyor.Nasıl kurs.sen ne kursuna yazilmistinIyi aksamlar kizlar...
evet prof. ahmet zeki ışık.. muhteşem bir doktor ve bunun ötesinden çok iyi çok güzel kalpli bir İNSAN .. kesinlikle tavsiye ediyorum ..Merhaba canım. Dr un ahmet zeki ışık mı canım?
Cnm medicaldeyken mi oldu transferin sorun beydi sizinevet prof. ahmet zeki ışık.. muhteşem bir doktor ve bunun ötesinden çok iyi çok güzel kalpli bir İNSAN .. kesinlikle tavsiye ediyorum ..
evet medicalpark ta oldu .. eşimde sperm kaynaklı sıkıntı vardı..sperm sayısı çok az ve hareketsizdi .. ahmet hoca ilaç verdi eşim yaklaşık 3 ay ilaç kullandı ve ameliyata gerek kalmadan sperm elde edildi .. 27 ocakta transferim oldu ve ilk denemede hamile kaldım. şuan 6 haftalık ama malesef kesem gelişmemiş. çarşamba günü tekrar kontrolüüm varCnm medicaldeyken mi oldu transferin sorun beydi sizin
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım benim eşimde azosperm bizede ilaç verdi ahmet hoca bakalım artk sonuç nolucak bekliyoruz suanevet medicalpark ta oldu .. eşimde sperm kaynaklı sıkıntı vardı..sperm sayısı çok az ve hareketsizdi .. ahmet hoca ilaç verdi eşim yaklaşık 3 ay ilaç kullandı ve ameliyata gerek kalmadan sperm elde edildi .. 27 ocakta transferim oldu ve ilk denemede hamile kaldım. şuan 6 haftalık ama malesef kesem gelişmemiş. çarşamba günü tekrar kontrolüüm var
Ahmet hocaya güvenin .. gerçekten asla para kazanma güdüsüyle çalışmıyor .. sizin için de hayırlısını dilerim Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi ..Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım benim eşimde azosperm bizede ilaç verdi ahmet hoca bakalım artk sonuç nolucak bekliyoruz suan
ahmet hocaya sonsuz güveniyorum bnm hem doktorum hem psikologum gibi oldu su yaşıma kadar çok jinekolojik muayene oldum ama böyle bi dr görmedim adam afedersiniz diye diye işlemi yapıyo tek kafama takılan medical park olusu Zaten ahmet hoca orda diye başladm tedaviye rabbim hepimizin yardmcisı olsun inşallah cnmAhmet hocaya güvenin .. gerçekten asla para kazanma güdüsüyle çalışmıyor .. sizin için de hayırlısını dilerim Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi ..
Ahmet hocaya güvenin .. gerçekten asla para kazanma güdüsüyle çalışmıyor .. sizin için de hayırlısını dilerim Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi ..
kızlar peki m e kadar ücret verdiniz, ücrete ilaç paraları dahil miydi, kaç kilo aldınız? Ben de kendisine gittim geçen hafta.beğend8m doktoru ama bilemiyorum yine de.ahmet hocaya sonsuz güveniyorum bnm hem doktorum hem psikologum gibi oldu su yaşıma kadar çok jinekolojik muayene oldum ama böyle bi dr görmedim adam afedersiniz diye diye işlemi yapıyo tek kafama takılan medical park olusu Zaten ahmet hoca orda diye başladm tedaviye rabbim hepimizin yardmcisı olsun inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?