Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kızlar peki m e kadar ücret verdiniz, ücrete ilaç paraları dahil miydi, kaç kilo aldınız? Ben de kendisine gittim geçen hafta.beğend8m doktoru ama bilemiyorum yine de.
ilaç parası hariç 4500 tl tüp bebek tedavi ücreti ödedik transfer günü .. ilaç parası kullanılan miktara göre değişiyor .. ayrıca sperm dondurma ve embriyo dondurma ücreti 4500 tl nin içindeydi .. yapılması gereken tahlilleri çok para ödemeyelim diye başka bir yerde yaptırabileceğimizi söylemişti biz de başka yerde yaptırmıştık ..

İzmir ve Tüp Bebek Yazısını görünce yazmak istedim.Smyra gitmiştim ilk orada DR.Ali Öner Erdoğdu ile ilk muayane arkasından rahim filmi ve 15 dk perde operasyonu hiç vakit kaybetmeden bir süreç geçti.Arkasından 2 ay sonra hamile kaldım.
Ali Öner Erdoğdu alsancakta özel muayehanesi var.Tüp bebek yaptırmadık ama uzmanlığı o müthiş memnundum.

Ilaç parası ne kadar verdin peki? Kilo aldın mi? Hamilelik oluştu mu?

arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun ve çifter çifter bebişler olsun :)
şu sonuçlara bi yorum yapabilecek olanınız var mı ? dr. bizi çok korkuttu ve aşılama yada tüp bebek dedi. ben hiç yorum yapamıyorum şuan durum çok mu vahim ?
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28

Canım naber..hiç sesin çıkmıyor.Nasıl kurs.sen ne kursuna yazilmistin

canım ingilizce kursuna gidiyorum.. boş boş oturmaktan çok sıkıldım... benim ilaca 6 gün kaldı.. bu arada da onu bekliyorum. siz nasılsınız? laroskopi oldun mu?

canım ingilizce kursuna gidiyorum.. boş boş oturmaktan çok sıkıldım... benim ilaca 6 gün kaldı.. bu arada da onu bekliyorum. siz nasılsınız? laroskopi oldun mu?

kuaförlük cilt bakımı kurrsu da var:))) ona da gitmeyi düşünüyorum. ama herkesin hayali kuaför olmk. ben hiç öyle bişey düşünmüyorum. . ünv. mezuuyum. 10 yıllık sigortacıyım. 6 aydır evdeyim. hiç bu kadar oturmamıştım evde:))

Ne gibi işlemler, hazırlıklar yapılıyor? Süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısın canım?

Evet evde oturmak sıkıcı bende eşime yardım ediyorum yarim gün takiliyorum ofiste ama gene sıkılıyorum..yoga yada meditasyon düşünüyorum bende..iyi bir yer arıyorum adetim bitmek üzere salı veya çarşamba hsg çekilirim obur hafta sonu histeroskopi çekilirim herhalde bakalım hsg de ne cikcak

İyi pazarlar kızlarr bugün benim için geçmiycek sanırım genetik testimiz çıkmış yarın gidicez sonucu öğrenmeee...

hayırlısı olsun canım.. hiç korkma korulacak bişey yok yok.. çok çabuk oluyor anlamıyorsun bile..

4

slm kızlar bnmgibi tüpbebek tedavisi gören varmı bana yardım edin neolur kafam çok karışık neyapcamı bilemiyorum bnm gibi olan varsa neolur cvp yazsın şubatın 5 tüpbebek transfer oldu iki yumurta ist çapada 12 gün snr testsonucu 19.8çıktı dr gebelik var dedi şubatın 23 de değer 218.çıktı 27 dr gittimultrasonla baktı bişey göremedi rahim zarı incelmiş dedi test yaptım 189 çıktı,ilaçları kesmemi söyledi pazartesi yine test istedi bn hala adet olmadım önce var dediler şimdi neden göremediler bişeyde söylemediler daha önce bnmgibi yaşayanız varmı arkadaşlar

Ne gibi işlemler, hazırlıklar yapılıyor? Süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısın canım?
ben 1000 tl civarı ilaç parası verdim ama bu mebla kişilerin kullandığı miktaraa göre değişiyor tabii, ilk 2 ay kadar sperm artırıcı ilaç kullandırdı eşime banada estrofem ve folic asit kullandırdı sonra iğnelere başladık aşağı yukarı 15 gün kadar iğnelerimi kullandım (göbekten) ve yumurta toplama işlemim oldu .. 3 tane sağlıklı embriyom oldu.. 3 gün sonra da 2 adet embriyo transfer edildi.. 1 taneside donduruldu .. ben ilk denemede hamile kaldım .. bu arada 4-5 kilo alabilirsin ilaçlar yüzünden ama bunu hiç kafana takma çünkü ilaçlar yüzünden alınan kiloları vermek çok kolay .. dahası hamile kalınca bunu hiç umursamıyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…