ilaç parası hariç 4500 tl tüp bebek tedavi ücreti ödedik transfer günü .. ilaç parası kullanılan miktara göre değişiyor .. ayrıca sperm dondurma ve embriyo dondurma ücreti 4500 tl nin içindeydi .. yapılması gereken tahlilleri çok para ödemeyelim diye başka bir yerde yaptırabileceğimizi söylemişti biz de başka yerde yaptırmıştık ..kızlar peki m e kadar ücret verdiniz, ücrete ilaç paraları dahil miydi, kaç kilo aldınız? Ben de kendisine gittim geçen hafta.beğend8m doktoru ama bilemiyorum yine de.
Ilaç parası ne kadar verdin peki? Kilo aldın mi? Hamilelik oluştu mu?ilaç parası hariç 4500 tl tüp bebek tedavi ücreti ödedik transfer günü .. ilaç parası kullanılan miktara göre değişiyor .. ayrıca sperm dondurma ve embriyo dondurma ücreti 4500 tl nin içindeydi .. yapılması gereken tahlilleri çok para ödemeyelim diye başka bir yerde yaptırabileceğimizi söylemişti biz de başka yerde yaptırmıştık ..
Canım naber..hiç sesin çıkmıyor.Nasıl kurs.sen ne kursuna yazilmistin
canım ingilizce kursuna gidiyorum.. boş boş oturmaktan çok sıkıldım... benim ilaca 6 gün kaldı.. bu arada da onu bekliyorum. siz nasılsınız? laroskopi oldun mu?
Ne gibi işlemler, hazırlıklar yapılıyor? Süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısın canım?ilaç parası hariç 4500 tl tüp bebek tedavi ücreti ödedik transfer günü .. ilaç parası kullanılan miktara göre değişiyor .. ayrıca sperm dondurma ve embriyo dondurma ücreti 4500 tl nin içindeydi .. yapılması gereken tahlilleri çok para ödemeyelim diye başka bir yerde yaptırabileceğimizi söylemişti biz de başka yerde yaptırmıştık ..
Evet evde oturmak sıkıcı bende eşime yardım ediyorum yarim gün takiliyorum ofiste ama gene sıkılıyorum..yoga yada meditasyon düşünüyorum bende..iyi bir yer arıyorum adetim bitmek üzere salı veya çarşamba hsg çekilirim obur hafta sonu histeroskopi çekilirim herhalde bakalım hsg de ne cikcakkuaförlük cilt bakımı kurrsu da var:))) ona da gitmeyi düşünüyorum. ama herkesin hayali kuaför olmk. ben hiç öyle bişey düşünmüyorum. . ünv. mezuuyum. 10 yıllık sigortacıyım. 6 aydır evdeyim. hiç bu kadar oturmamıştım evde:))
Hadi bakalım hayırlısı..İyi pazarlar kızlarr bugün benim için geçmiycek sanırım genetik testimiz çıkmış yarın gidicez sonucu öğrenmeee...
Evet evde oturmak sıkıcı bende eşime yardım ediyorum yarim gün takiliyorum ofiste ama gene sıkılıyorum..yoga yada meditasyon düşünüyorum bende..iyi bir yer arıyorum adetim bitmek üzere salı veya çarşamba hsg çekilirim obur hafta sonu histeroskopi çekilirim herhalde bakalım hsg de ne cikcak
Hadi bakalım hayırlısı..
İyi pazarlar kızlarr bugün benim için geçmiycek sanırım genetik testimiz çıkmış yarın gidicez sonucu öğrenmeee...
Bebeğim genetiği kontamine oldu.bizim sonuçlar mart sonu gibi çıkacaksenin genetik yapılmışmıydı??
Tsk ederim kızlar rabbim hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşş..
Bebeğim genetiği kontamine oldu.bizim sonuçlar mart sonu gibi çıkacak
ben 1000 tl civarı ilaç parası verdim ama bu mebla kişilerin kullandığı miktaraa göre değişiyor tabii, ilk 2 ay kadar sperm artırıcı ilaç kullandırdı eşime banada estrofem ve folic asit kullandırdı sonra iğnelere başladık aşağı yukarı 15 gün kadar iğnelerimi kullandım (göbekten) ve yumurta toplama işlemim oldu .. 3 tane sağlıklı embriyom oldu.. 3 gün sonra da 2 adet embriyo transfer edildi.. 1 taneside donduruldu .. ben ilk denemede hamile kaldım .. bu arada 4-5 kilo alabilirsin ilaçlar yüzünden ama bunu hiç kafana takma çünkü ilaçlar yüzünden alınan kiloları vermek çok kolay .. dahası hamile kalınca bunu hiç umursamıyorsun ..Ne gibi işlemler, hazırlıklar yapılıyor? Süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?