Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Çok teşekkürler canımmm cevabın ićin.kaç yaşındasın, bebişin kaç aylık? :))

Bu yumurta toplama ve transfer işleminde uyutuldun mu? Uyutulmadiysan ağrılı bir işlem mi? Bi de kaç dk sürdü ikisi de? Off çok s ordum

Bu yumurta toplama ve transfer işleminde uyutuldun mu? Uyutulmadiysan ağrılı bir işlem mi? Bi de kaç dk sürdü ikisi de? Off çok s ordum
Canım bende merakını gidermek istedim. Yumurta toplama yani opu işlemi diyorlar isteğe bağlı anesteziylede olabilir anestezi almadanda. Ben 2 defa oldum hep anestezili istedim o heyecana dayanamam çünkü birde duyduğum biraz ağrılıda olabiliyormuş cesaret edemedim o yüzden. Transfere gelince o sadece 5 dakika süren ağrısız çok basit bir işlem muayene olur gibi düşün bianda olup bitiveriyor.şimdiden hayırlısı olsun canım.

Çok sağol arkadasım.peki canım, opu kaç dk sürüyor? Ameliyata girer gibi sabah aç mı gidiliyor, çıplak mı giriliyor işleme?

Çok sağol arkadasım.peki canım, opu kaç dk sürüyor? Ameliyata girer gibi sabah aç mı gidiliyor, çıplak mı giriliyor işleme?
Anestezi alıcaksan canım aç oluyosun ameliyat önlüğü giydiriyorlar yumurta sayısına göre. Zaman değişiyo ama bayılıp ayılman 15 -25 dk arasında bitiyor...

9 eylül tüp bebek merkezi ilk denemede şükürler olsun yönledirdiğim başkaları ilk denemede şükürler olsun

Anestezi alıcaksan canım aç oluyosun ameliyat önlüğü giydiriyorlar yumurta sayısına göre. Zaman değişiyo ama bayılıp ayılman 15 -25 dk arasında bitiyor...
Çok teşekkür ederim canım. Senin ilk denemende mi oldu? Kaç yaşındasın?

Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bize de bol boll dua et.. hamilelerin dualari kabul olurmus..
Etmemmi canım ne zor ne yorucu bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…