Çok teşekkürler canımmm cevabın ićin.kaç yaşındasın, bebişin kaç aylık? :))ben 1000 tl civarı ilaç parası verdim ama bu mebla kişilerin kullandığı miktaraa göre değişiyor tabii, ilk 2 ay kadar sperm artırıcı ilaç kullandırdı eşime banada estrofem ve folic asit kullandırdı sonra iğnelere başladık aşağı yukarı 15 gün kadar iğnelerimi kullandım (göbekten) ve yumurta toplama işlemim oldu .. 3 tane sağlıklı embriyom oldu.. 3 gün sonra da 2 adet embriyo transfer edildi.. 1 taneside donduruldu .. ben ilk denemede hamile kaldım .. bu arada 4-5 kilo alabilirsin ilaçlar yüzünden ama bunu hiç kafana takma çünkü ilaçlar yüzünden alınan kiloları vermek çok kolay .. dahası hamile kalınca bunu hiç umursamıyorsun ..
Bu yumurta toplama ve transfer işleminde uyutuldun mu? Uyutulmadiysan ağrılı bir işlem mi? Bi de kaç dk sürdü ikisi de? Off çok s ordumben 1000 tl civarı ilaç parası verdim ama bu mebla kişilerin kullandığı miktaraa göre değişiyor tabii, ilk 2 ay kadar sperm artırıcı ilaç kullandırdı eşime banada estrofem ve folic asit kullandırdı sonra iğnelere başladık aşağı yukarı 15 gün kadar iğnelerimi kullandım (göbekten) ve yumurta toplama işlemim oldu .. 3 tane sağlıklı embriyom oldu.. 3 gün sonra da 2 adet embriyo transfer edildi.. 1 taneside donduruldu .. ben ilk denemede hamile kaldım .. bu arada 4-5 kilo alabilirsin ilaçlar yüzünden ama bunu hiç kafana takma çünkü ilaçlar yüzünden alınan kiloları vermek çok kolay .. dahası hamile kalınca bunu hiç umursamıyorsun ..
Canım bende merakını gidermek istedim. Yumurta toplama yani opu işlemi diyorlar isteğe bağlı anesteziylede olabilir anestezi almadanda. Ben 2 defa oldum hep anestezili istedim o heyecana dayanamam çünkü birde duyduğum biraz ağrılıda olabiliyormuş cesaret edemedim o yüzden. Transfere gelince o sadece 5 dakika süren ağrısız çok basit bir işlem muayene olur gibi düşün bianda olup bitiveriyor.şimdiden hayırlısı olsun canım.Bu yumurta toplama ve transfer işleminde uyutuldun mu? Uyutulmadiysan ağrılı bir işlem mi? Bi de kaç dk sürdü ikisi de? Off çok s ordum
Çok sağol arkadasım.peki canım, opu kaç dk sürüyor? Ameliyata girer gibi sabah aç mı gidiliyor, çıplak mı giriliyor işleme?Canım bende merakını gidermek istedim. Yumurta toplama yani opu işlemi diyorlar isteğe bağlı anesteziylede olabilir anestezi almadanda. Ben 2 defa oldum hep anestezili istedim o heyecana dayanamam çünkü birde duyduğum biraz ağrılıda olabiliyormuş cesaret edemedim o yüzden. Transfere gelince o sadece 5 dakika süren ağrısız çok basit bir işlem muayene olur gibi düşün bianda olup bitiveriyor.şimdiden hayırlısı olsun canım.
Anestezi alıcaksan canım aç oluyosun ameliyat önlüğü giydiriyorlar yumurta sayısına göre. Zaman değişiyo ama bayılıp ayılman 15 -25 dk arasında bitiyor...Çok sağol arkadasım.peki canım, opu kaç dk sürüyor? Ameliyata girer gibi sabah aç mı gidiliyor, çıplak mı giriliyor işleme?
10 yıldır çeşitli tedaviler,filmler,ameliyatlar,3 aşılama,2 tüp bebek ve bunların ardından ilaçların yan etkileri ve çökmüş bir psikoloji.Artık yoruldum 3. ve son (ister - , isterse + olsun) tüp bebek denememizi nerede yapıcam bilemiyorum.ilk ege üni de denedim tam bir eziyetti ve ardından 4 yıl bi daha dr a gitmedim. 2.denemem eylül 2012 de tepecik ege doğumevinde oldu merkez olarak hemşireler dr lar çok iyi hatta hemşireler özeli aratmıyacak kdr ilgili ve bilgili.ancak dr um transfer esnasında benim rahmimle ilgili detayı yeni farketti halbuki ellerinde hsg ve ameliyat raporları herşey vardı buna çok üzüldüm.Şimdi de smyrnaya başvurdum ve Funda hnm histeroskopi yapmadan hiç bişi yapmam deyip 1 hafta sonra işlem gerçekleştirildi ve işte o gün orada tereddütlerim başladı o gün dr la hiç konuşamadım ve bilgi almadım ne yapıldı edildi diye sadece hemşirelerle.daha önce tepecikte bana laprskpi+histrskpi yapıldığında vajinal kısımda bir hortum bırakıldı ve 3 gün sonra çıkartıldı.sanırım bu işlem yapışıklık olmaması içinmiş ancak burası öle bişi yapmadı ayrıca histrskpi nin ertesi günü bende şiddetli vajinal kaşıntı ve kanamada artma oldu(1 haftadır devam ediyor) sanırım kaşıntı sebebi enfeksiyon.2 ay sonra tekrar histrskpi yapılacak dendi ve ben şu anda iiice allak bullak oldum sanki hastalırına müşteri gözüyle bakıyolar gibi geldi.daha önce histrskpi yaptıranlar ve smyrnada tedavi olanlar lütfen bilgi verin.artık gerçekten çok yoruldum.Şimdiden teşklr
gerçekten de kafam çok karışık haklısın.inşallah Rabbim bebeğni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bi daha ki görüşmemde dr la detaylı bi şekilde konuşucam ve o zmn net karar vericem.eşime göre baştan histeroskopi yapması ve rahmi iyice tanıması ii bişi.bklım artık 1 ay sonra tekrar bi histeroskopi yapılacak ozamn herşey netleşir.sana da histeroskopi yapıldı mı orada merak ettim yada orada hstrskopi yaptıran var mı? herşey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim canım. Senin ilk denemende mi oldu? Kaç yaşındasın?Anestezi alıcaksan canım aç oluyosun ameliyat önlüğü giydiriyorlar yumurta sayısına göre. Zaman değişiyo ama bayılıp ayılman 15 -25 dk arasında bitiyor...
35 yaşındayım canım 3. Denemem benim senin ilk olucak sanırım???Çok teşekkür ederim canım. Senin ilk denemende mi oldu? Kaç yaşındasın?
Evet canım. Ilk olacak tamam dersek.nerde yaptirmiştin işlemleri?35 yaşındayım canım 3. Denemem benim senin ilk olucak sanırım???
Ben ege üniversitesinde yaptırdım canım sen nerde düşünüyosun??Evet canım. Ilk olacak tamam dersek.nerde yaptirmiştin işlemleri?
Medikalde canım.Ben ege üniversitesinde yaptırdım canım sen nerde düşünüyosun??
Hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferde kavuşursun bebeğine...Medikalde canım.
Hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferde kavuşursun bebeğine...
Amin canım cümlemizeeHayırlısı olsun canım inşallah ilk seferde kavuşursun bebeğine...
Etmemmi canım ne zor ne yorucu bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz Allahın izniyle...Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bize de bol boll dua et.. hamilelerin dualari kabul olurmus..
aydi geçmiş olsun... Hayırlı tedavilerin olsun :)Slm kızlarrr..genetiğimizde hiçbirsorun çıkmadı bugünde histeroskopi ve laproskopi oldumm sorun çıkmadı şükürler olsunn.nisan adetimde tedaviye başlıyoruz hayırlısıylaa...
Slm kızlarrr..genetiğimizde hiçbirsorun çıkmadı bugünde histeroskopi ve laproskopi oldumm sorun çıkmadı şükürler olsunn.nisan adetimde tedaviye başlıyoruz hayırlısıylaa...
Çok geçmiş olsun cnm hadi hayırlısıSlm kızlarrr..genetiğimizde hiçbirsorun çıkmadı bugünde histeroskopi ve laproskopi oldumm sorun çıkmadı şükürler olsunn.nisan adetimde tedaviye başlıyoruz hayırlısıylaa...
Geçmiş olsun canım..sevindim senin adına..Slm kızlarrr..genetiğimizde hiçbirsorun çıkmadı bugünde histeroskopi ve laproskopi oldumm sorun çıkmadı şükürler olsunn.nisan adetimde tedaviye başlıyoruz hayırlısıylaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?