Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...

kızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...
Kaç gün oldu iğnelere başlayalı canım..inşallah istediğin gibi olur güzel güzel yumurtaların gelişir..Ben de yarın hsg cekilcem.

Hsg ilaçlı film değil miydi? Ne kadara çekiyorlar kim çekecek acaba bizide bilgilendirir misin?

Kaç yaşındasın? Hangi hastanede tedavin? Bu arada tedavin hayırlı olsun...

Kaç gün oldu iğnelere başlayalı canım..inşallah istediğin gibi olur güzel güzel yumurtaların gelişir..Ben de yarın hsg cekilcem.
Mrb cekildin mi hsg nasil gecti dijitalin farkı neymis merak ettim bnmki hangisydi bilmiyrm da. Gerci kiyaslamak icin onceden cekilmek lazim senin ilk mi bu?

Mrb cekildin mi hsg nasil gecti dijitalin farkı neymis merak ettim bnmki hangisydi bilmiyrm da. Gerci kiyaslamak icin onceden cekilmek lazim senin ilk mi bu?
Evet canım çekildim dijitalin farkı makineden kaynaklaniyormus..çeken doktor öyle dedi kent te radyoloji bölümünde film masasında çekildim zaten.doktorun aldığı fiyat anestezili değilmiş..anestesizis çekildim anlıyacağın öğleden sonra anestezi doktoru na göre ayarlancakti aç aç o kadar bekleyemezdik kuzu kuzu yattım masaya..muhtemelen senin kide dijital di..

Agri hissettin mi peki bn medikalde ve anestezili cekildim ama 2013 aralikta iijital diye soylenmedi bn ameliyathanede olmustum

Bugün 9. Gün canım büyüklükleri fena ilerlemiyor ama yukardalar nasıl toplayacak lar bilmiyorum canım cok sıkkın açıkçası seninde hayırlısı olsun inşallah çekimin iyi geçer

Agri hissettin mi peki bn medikalde ve anestezili cekildim ama 2013 aralikta iijital diye soylenmedi bn ameliyathanede olmustum
Medikal de dijital çekiyormuş aslında ama pek o makine kullanılmıyor demişler garanti veremeyiz demişler o yüzden ben de kent te çekildim.o aletler takılırken biraz ağrı oluyor bir de ilacı içine enjekte ederken yanma hissediyorsun karnım göğüslerine kadar çıkan bir agri.evde 3 gün doğum sancısı çeken biri olarak canlı canlı serklajlari sökülmeye çalışan canlı canlı kürtaj olan biri olarak söylemekteyim ki o kadar korkulacak bir şey değil 5 dk da bitti yürüyerek kalktım.hatta doktor millet burda yatıyor 1 -2 saat dinleniyor sedye de dedi..benim ağrı esigim belki de çok kuvvetli..dediğim gibi yanma hissediyorsun ama oda 1 dk bile değil

Anestezi olduğu için ameliyathane de olmuştur herhalde canım..bildiğin röntgen odası idi benimki çeşit çeşit röntgen cihazı olan bir oda hatta röntgen masasında işlem yapıldı diğer personel de çekti işte icerden

Bugün 9. Gün canım büyüklükleri fena ilerlemiyor ama yukardalar nasıl toplayacak lar bilmiyorum canım cok sıkkın açıkçası seninde hayırlısı olsun inşallah çekimin iyi geçer
Ben bal çörek tarçın yaptım ya canım bu ay dün doktor çok güzel bir yumurtan gelişmiş dedi.13 mm olmuş..ki 1 gün filan içemedim geçen hafta anneme giderken unutmusum..inşallah senin de güzel güzel buyur..kalbim seninle

İnşallah canım ama yumurtaları büyüsüne eni korkutan şimdide doktorun dediği şu yumurtalar yukarda vajinal ultrason ile zor görünüyor hatta hiç görünmüyor diyebilirim üstten bakınca görüyor bilmiyorum canım yaaa nasıl olucak kafam çok allak bullak oldu

Bu yumurta toplama ve transfer işleminde uyutuldun mu? Uyutulmadiysan ağrılı bir işlem mi? Bi de kaç dk sürdü ikisi de? Off çok s ordum
Ahmet hoca uyutmadan yapmıyor yumurta toplama işlemini ve gece 12 den sonra hiçbişey yiyip içmeden aç giriyorsun işleme .. ama çok kısa sürüyor işlem .. sonrasında az bi ağrın oluyor tabii normal olarak .. sonrası yumurta toplama işleminden çok daha kolay zaten .. yani yumurta toplama işleminin ertesi günü pazar bile olsa embriyolog doktor seni arayıp kaç yumurta toplandığını,kaçının döllendiğini ve transfer işlemi için hangi gün gitmen gerektiğini söylüyor .. ve en kolayı da transfer işlemi saten..

Çok teşekkürler canımmm cevabın ićin.kaç yaşındasın, bebişin kaç aylık? :))
ben 33 yaşındayım ama bebeğimi 2 aylıkken düşük sebebiyle kaybettim .. 4 martta rahmim zarar gösrmesin,çok kanamam olmasın diye tıbbi tahliye yaptılar (kürtaj) malesef .. Ahmet hoca 2 ay sonra donmuş embriyomuzla tekrar deneyebileceğimizi söyledi .. biz de vazgeçmicez tabiiki en geç haziranda tekrar denicez .. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .. çok zor gerçekten.. medical park tüp bebek bölümü koordinatörü Burhan abi var , ona da merak ettiğin herşeyi sorabilirsin ..sıkılmadan herşeyi anlatır sana ..istersen numarasını da verebilirim ..

işlemden sonra ne kadar yatıryorsun hastanede?kaç kilosun? Kaç kilo almıştın? Burhan beyle ben de konuştum.sempatik bir insan.biz sanırım önümüzdeki ay denicez.tahlilkerin bir kısmını yaptırdık.inşallah gerek kal m az da bu ay hamile k alırım.bu hafta yumurtlama haftam ama k kadar yoğun geçiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…