Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

O ne demek mis yaaaa..ben yücel bey ile bebeğim e kavuşursam mutlaka sizin de gitmenizi isteyeceğim..çünkü bu doktoru kime söylesem izmir deki doktorlar hep tanıyor hep bunlara filan konferans veren biriymiş..bir kez de istanbulu denersin..

Valla bende anlamadım canım bende kiloda var tahminim uğraşmak istemiyorlar bakalım şimdi yoldayım yine kontrol için gidiyorum bugün belli olur heralde ne olacağı

Merhaba kizlar benim bi tanidgim bes yildir hic hamile kalamiyor yumurtalari catlamadiigi icinmis galiba eskifen cok gelip gider konusurduk smdi bebegim olunca hic gelmedi onuda anloyorum hk veriyorum ici dayanmiyo belkide ben onun icin bi doktor ogrenmek istiyorum izmirde bi digeride akrabam oda ilk cocugunu dogumdan bi gun once kaybetti olu dogdu on yildir nerdeyse tedavi goruyo ama yok sebebi ne olabilir doktor onerir misinoz

Bence kendisi daha iyi bilir doktor hasta elektrik meselesi..benim sevdiğimi bir başkası paracı diyebiliyor..yada arkadaşımın önerdiği doktor vardı hiç paracı değil dedi ama ben resmen yolunmuş gibi hissettim kendimi..2 kez düşük veya gelişmeme durumu olmadan da genetik araştırmaya gitmez pek doktorlar..ben izmir den istanbula gidiyorum mesela..geçen gün hsg yi çeken arkadasımin doktoru istanbuldaki hocanın neden hem hsg hem histereskopi istedigine anlam veremedi mesela??her doktorum düşüncesi farklı oluyor..benim de iki kez doğal yolla kalıp bebek gelişmediği için çok daha temkinli hareket ettiğinin farkındayım.tip bebek dediğimde rahiminin içini bilmeden boşuna tüp bebek yapmam dedi mesela...

Bal çörek otu tarçın karışımının miktarlarını bi anlatır mısınız? Bende bu ay medikalde Ahmet Hocayla başlayacağım inşallah... Yumurtaları uyarırken yapmayı düşünüyorum bal tarçın kürünü. Sabahları aç karnına deniliyor ama hiç yiyebileceğimi sanmıyorum Allah yardımcımız olsun....

http://www.coreklen.com/2008/01/corek-otu-faydalari-hamile-hamilelik.html?m=1
Ben bu ölçülere göre yaptım.karabiber ogutucusunde kendim çörek otunu öğüttüm.öğütür öğütmez bala karıştırmak lazimmis özelliğini yitiriyormus çünkü.sabah akşam tatlı kaşığı kadar içiyorum ve tahta kaşık kullanilcakmis.mesir macunu na benzettim tadını bence hiç fena değil.çok acı çok tatlı filan diyen olmuş ama..benim hoşuma gitti.ilk iki midem biraz yandı şimdi alıştı da zaten..perşembe günü doktor çok güzel bir yumurtan olmuş bile dedi bilmiyorum gerçekten faydası oldumu..incir havuç ta da kaldım ama gelişmedi bebek..

selamlar kızlar,
bende kardesim icin arastirma yapiyorum daha once 2asilama 1 tup bebek oldu sonuc negatif simdi tekrar 2. tup bebek icin arastirma yapiyoruz yillardir ailecek o güzel haberi almak icin her ay bekliyoruz suanki kardesimin durumunu eminim en iyi siz anlayabilirsiniz size sorum kardesim izmirde yasamiyo kendi yasadigi yer kucuk bi yer imkanlar kisitli ben izmirdeyim burda yaptirmasini istiyorum o surecte ona bakmak icin medikalparkta bize yakin aranizda orda yaptiran var mi? tedavisi doktorlari embriyoloklari fln hakkinda bilgi verebiplirmisiniz ya da onerebileceginiz baska dr varsa cok sevinirimm.
insallah hepiniz isteyen herkese hayirlisiyla Rabbim mutlu haberlerinizi almayi nasip etsin

öncelikle hayırlısı olsun inşallah ben şuan tedavideyim henüz sonuca ulaşmadım ama doktorumdan çok memnunum medicalpark ahmet zeki ışık.. irenbeden geçti buraya ayrıca yeni embriyologda gelmiş oda irenbeden bi görüşün şartlar uyarsa devam edersiniz

Benim izmir de bildiğim tek isim israil aruh..iki kişiyi tanıyorum..biri nerdeyse ilk tüp bebeklerden israil beyin hastası..dediğim gibi iki kişi tüp bebek yoluyla israil bey sayesinde bebeklerine kavuştu.oda zaten artık muayenesinde devam ediyor herhangi bir hastaneye bağlı değilmiş..

Merhaba kızlar,
erkek faktörlü problem yüzünden tüp bebek yaptırmak durumundayız .
Ve Muhtemel İzmir de olacak,
Var mı tavsiyeniz ?
Bir emriyolog arkadaş İsreal Aruh ya da Erdal Aktan'ı önermişti bize ..

Kızlar canlar..şimdi konuştum perşembe günü de histereskopi ye gidiyorum istanbula..dualarınıza ihtiyacım var bol bol..
Bende dün geldim ankaradan :)) hayırlı yolculuklar canım şimdiden hayırlı haberlerle dön inş. Ben çok şükür atlattım bi sorun çıkmadı darısı başına hadi bakalım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…