Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar bende bal polen arı sütüne başladım sabah aç karnına yiyorum biraz zorluyor tadı :))
Ben ari sütünde kararsız kaldım bulamadım adam akıllı..o yüzden bal tarçın çörek yaptım..yaa çok pahalı ya çok ucuz geldi..umarım faydasını görürüz canım..

Ya kızlar telefondan giriyorum kimse ikler kusurA bakmasın yazmak zor oluyorda! Neden? Ağır olmuyor mu üçü birden? Ne faydası oluyormuş?
Denemede fayda olduğunu düşündüm başka topic lerde okumuştum yumurta kalitesini artırıyor Muş bugün sabah başladım görücez bakalım sonucu ne olucak.

Ben ari sütünde kararsız kaldım bulamadım adam akıllı..o yüzden bal tarçın çörek yaptım..yaa çok pahalı ya çok ucuz geldi..umarım faydasını görürüz canım..
Biz Bozdağ dan aldık canım arıcılık la ugrasan biri yaptı bize karışımı ama hiç fiyatını sormadım açıkçası eşime.

Kızlarrr sıkıntıdan patlıycam sigarayı bıraktım kendimi mutfaktan çıkaramiyorum.en kötü yanıda patlamaya hazır bomba gibi olmam :)))

Kızlarrr sıkıntıdan patlıycam sigarayı bıraktım kendimi mutfaktan çıkaramiyorum.en kötü yanıda patlamaya hazır bomba gibi olmam :)))
Tebrik ederim inşallah o günleri biz de görürüz:) öncelikle eşimin görmesi lazım o çok içiyor yaa...sonra da bana kızıyor içince ben

Kızlar hayırlı aksamlar günlerdir hastahaneye git gel yorgunluktan nete bile giremedim sonunda büyük maçın ilk rövanşı yarın nasipse yarın yumurtalarım toplanıcak dualarınızı benden eksik etmeyin yukarda olduğu için anestezi alıcam biraz tırsaklık var anlıyacağınız hepinizi çok öptüm iyi geceler

Hadi inşallah canımmmm
bende beyin göçü var canım ya unuttum hangi hastanede yaptıracaktın?

hayırlısı cnm saglıklı yumoşların olsun inşallah

canım çok sevindimmmm.. hadi hayırlısı inşallah.. çok çok yumoşların toplanır.. bende yarın regly oluyorum.. doğum kontrol ilacı 8 de bitti... hareketli günler başlayacak benim için de...

Hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah canım..kalbimiz seninle..dualarımızda :)

Merhaba kızlar,
erkek faktörlü problem yüzünden tüp bebek yaptırmak durumundayız .
Ve Muhtemel İzmir de olacak,
Var mı tavsiyeniz ?
Bir emriyolog arkadaş İsreal Aruh ya da Erdal Aktan'ı önermişti bize ..

canım ben erdal akmana gidiyorum. çok tatlı bir doktor. ama ben tedavinin başındayım. ilk defa yaptıracağım.. hireskopi oldum. şimdi regly bekliyorum..

Tebrik ederim inşallah o günleri biz de görürüz:) öncelikle eşimin görmesi lazım o çok içiyor yaa...sonra da bana kızıyor içince ben
Darısı başına canım ama hiç kolay geçmiyor zaman ( bende eşimi durdurmaya çalışıyorum 1 paketi bitiriyor 2.ciye başlıyor çoğu zaman.bende pko var doktorum tedaviden önce kesinlikle bırakıp ta geleceksin yanıma dedi çünkü yumurtalar simsiyah oluyormuş ((

Dualarım seninle canım umarım hersey yolunda gider sağlıklı ve kaliteli yumisler olur.rabbim yardimcin olsun.

Eşim ve kaynanam duymasin...Bana diyorlar sürekli eşim ben veriyim geçiyim o sende büyüyor diyor ben 10 15 tane içiyorum.Eşim ofiste çok içiyor o içince ben de yakıyorum..uff yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…