Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Eşim ve kaynanam duymasin...Bana diyorlar sürekli eşim ben veriyim geçiyim o sende büyüyor diyor ben 10 15 tane içiyorum.Eşim ofiste çok içiyor o içince ben de yakıyorum..uff yaaaa..
Onlara göre öyle ama düşününmuyorlar Sperm hareket eden bir hücre bayanın yumurtası da hareketsiz bir hücre sonuç olarak Spermin hareketiyle yumurtanın içine girerek döllenme oluyor bunu düşünmuyorlar maalesef (

Bnm esim de cok iciyor 1 paket yetmiyor 1 gunde. Ama sperm testinde problem yok diye hic onemsemiyor. Etkilese testte cikar diyor cok sukur ki ben icmiyrm.

Bnm esim de cok iciyor 1 paket yetmiyor 1 gunde. Ama sperm testinde problem yok diye hic onemsemiyor. Etkilese testte cikar diyor cok sukur ki ben icmiyrm.
Erkekler de mantık hep aynı işte benimki de bir tane canlı hücre olsa yeter nasıl sa diyor

canım ben erdal akmana gidiyorum. çok tatlı bir doktor. ama ben tedavinin başındayım. ilk defa yaptıracağım.. hireskopi oldum. şimdi regly bekliyorum..

Bizim emriyolog arkadaş yüzde oranları önemli tüp bebekte demişti.
Başarısı en yüksek Erdal Bey ve Israil Beymiş İzmir de .
Ben de yüksek ihtimal Erdal Bey ile başlayacağım ama Medical Parkta Ahmet Zeki diye bir doktor varmış
onun geliştirdiği yeni bir yöntem varmış onu duyunca da kafam karıştı tabii.

Yeni

İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek

Hadi bakalım ilk heyecanı yaşadın Rabbim daha güzel heyecanlar yaşatsin inş. Bol bol sıvı yiyecekler yemeye bak canım katı gıdalardan şimdilik uzak dur birde şu içmeye bak bolca.

canım çok güzel. inşallah güzel haberini de alırız:))

Nereye bagli calisiyor canim? Ne kadar oduyorsun?

canım ben ilk görüşmeye gittim. 50 lira (muayne ücreti) 22 tl kan tahlili ödedim. 450 civarı laroskopi için ödedim. bu gün akşam üstü regly oldum. yarın arıyacağım. bakalım ne zaman gideceğim:))) 4500 5500 arası değişiyormuş. sgk geçiyor.

Internetten baktım biraz.tınaztepe hast.imiş dr.hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin canımmm

Internetten baktım biraz.tınaztepe hast.imiş dr.hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin canımmm

canım erdal bey çok tonton bir doktor. tülin ve canan hemşire var onlar da çok tatlı. bir şey sorduğunda hemen yanıtlıyorlar. aklında hiç soru işareteti kalmıyor. bakalım çok heyecanlıyım yarın tedaviye başlıyoruz:)))

Ayy ben de heyecanlandımmmhayırlı haberlerini bekliyorum canımmmm

Hadi bakalım ilk heyecanı yaşadın Rabbim daha güzel heyecanlar yaşatsin inş. Bol bol sıvı yiyecekler yemeye bak canım katı gıdalardan şimdilik uzak dur birde şu içmeye bak bolca.
amin canım inşallah hepimiz çokkk güzel haberler alırız

hadiii bakalım canım çok geçmiş olsun inşallah diğer testlerinde güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…