Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
Hadi bakalim sagliklica git bebegini alda gel canim rabbim kucagina aldigin gunlerin haberinide versin.

Hadi hayirlisi.bende adeti bekliyrm gelmedi bgn evde test mi yapsam diyrm ama okadar cok negatif test yaptimki icimden gelmiyor. Adetle tup bebge baslayabilirim diye dusunuyrm hala

Hadi hayirlisi.bende adeti bekliyrm gelmedi bgn evde test mi yapsam diyrm ama okadar cok negatif test yaptimki icimden gelmiyor. Adetle tup bebge baslayabilirim diye dusunuyrm hala
İnşallah canım başlarsın..ya da en onemlisi bu ay hamile kalmisindir tüp bebeğe ihtiyacın kalmaz

Hadi gozun aydin canim gecmis olsun bunuda atlattin cok sukur agrin falan oldumu sonrasinda nasil hissettin kendini?

Izmir'de nerde uygulanıyor acaba?
Canim onu yazmamislar haberde benimde bilgim yok oyle gezinirken tesaduf okudum doktoruma sorucam bakalim faydasi nedir sansi artiriyormu ve yapilmasi gereken hastaya bir test isteniyormu diye.ilk kez boyle birsey duydum bende.

Canim onu yazmamislar haberde benimde bilgim yok oyle gezinirken tesaduf okudum doktoruma sorucam bakalim faydasi nedir sansi artiriyormu ve yapilmasi gereken hastaya bir test isteniyormu diye.ilk kez boyle birsey duydum bende.
Ben de senden duydum canım.bizi de bilgilendirir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…