Hepimiz için canım hayırlısı olsun..Teşekkür ederim..hadiii bakalım canım çok geçmiş olsun inşallah diğer testlerinde güzel çıkar
Hadi bakalim sagliklica git bebegini alda gel canim rabbim kucagina aldigin gunlerin haberinide versin.kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
Süper bir haber bu canım..kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
Hadi hayirlisi.bende adeti bekliyrm gelmedi bgn evde test mi yapsam diyrm ama okadar cok negatif test yaptimki icimden gelmiyor. Adetle tup bebge baslayabilirim diye dusunuyrm halaKızlar oldum histerektomi yi..rahimde ufak bir çökme varmış o düzeltilmiş..bir de kesinlikle serklaj olmalı diyor doktorum..şimdi adet bekleme zamanı genetik testlerde temiz ise önümüzdeki adetle iğnelere başlayacağız..
Ayy son cümlen çok duygulandırdı beniiKızlar Günaydın hayırlı cumalar ...
Yoldayım hastahaneyeBebeğimi almaya gidiyorummmm
İnşallah canım başlarsın..ya da en onemlisi bu ay hamile kalmisindir tüp bebeğe ihtiyacın kalmazHadi hayirlisi.bende adeti bekliyrm gelmedi bgn evde test mi yapsam diyrm ama okadar cok negatif test yaptimki icimden gelmiyor. Adetle tup bebge baslayabilirim diye dusunuyrm hala
Hadi gozun aydin canim gecmis olsun bunuda atlattin cok sukur agrin falan oldumu sonrasinda nasil hissettin kendini?Kızlar oldum histerektomi yi..rahimde ufak bir çökme varmış o düzeltilmiş..bir de kesinlikle serklaj olmalı diyor doktorum..şimdi adet bekleme zamanı genetik testlerde temiz ise önümüzdeki adetle iğnelere başlayacağız..
Bebisin hep seninle olsun ins. Canim dualarim seninle 12 gun boyunca ilk hamis sen ol hadi bakalimKızlar Bebeğimi aldım evimize geldik :)
Amin canım inşallah :) test tarihimiz 27 Mart ...Bebisin hep seninle olsun ins. Canim dualarim seninle 12 gun boyunca ilk hamis sen ol hadi bakalim
Sen bu aralar vücuduna ve beslenme ne dikkat et canım..Hadi bakalım grubun ilk bebeği sen le başlasın..sağlık la kucağına almak nasip olsun..Amin canım inşallah :) test tarihimiz 27 Mart ...
Amin canım inşallah :)Sen bu aralar vücuduna ve beslenme ne dikkat et canım..Hadi bakalım grubun ilk bebeği sen le başlasın..sağlık la kucağına almak nasip olsun..
Kızlar Bebeğimi aldım evimize geldik :)
Kızlar Bebeğimi aldım evimize geldik :)
amin canım inşallah :)canım benim bebisin hep seninle olsun insallah.. hayırlı uğurlu olsun... inşallah güzel haberleri alacağız...
Canim onu yazmamislar haberde benimde bilgim yok oyle gezinirken tesaduf okudum doktoruma sorucam bakalim faydasi nedir sansi artiriyormu ve yapilmasi gereken hastaya bir test isteniyormu diye.ilk kez boyle birsey duydum bende.Izmir'de nerde uygulanıyor acaba?
Canim onu yazmamislar haberde benimde bilgim yok oyle gezinirken tesaduf okudum doktoruma sorucam bakalim faydasi nedir sansi artiriyormu ve yapilmasi gereken hastaya bir test isteniyormu diye.ilk kez boyle birsey duydum bende.
Ben de senden duydum canım.bizi de bilgilendirir misin canım?Canim onu yazmamislar haberde benimde bilgim yok oyle gezinirken tesaduf okudum doktoruma sorucam bakalim faydasi nedir sansi artiriyormu ve yapilmasi gereken hastaya bir test isteniyormu diye.ilk kez boyle birsey duydum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?