Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben de senden duydum canım.bizi de bilgilendirir misin canım?
Elbette doktorumla konusayim bakalim neymis kimlere uygulaniyormus hepsini sorucam.tabi bu arada doktorum yine takilacak her gittigimde baska sorularla cikiyorum karsisina yakinda ihtisas yapacaksin diyor bana :))

Slm kızlar persembe günü kontrolüm vardı kistlerim yok olmuş çok sevindim eşimde spermiyogram ve tahlil verdi kan degerleri istenilen seviyeye gelmiş son 1 ay daha ilaca devam dedi dr gidince tese için gün vericek yani anlıcanız tedaviye devam

Bu gidişle hepimizin bebekleri nisan da olucak..hepsi güzel güzel tutunurlar bize inşallah..

İnşallah cnm bilmiyorum artık ne zamana Denk gelir daha laporoskopi olucam haziranı bulur bu gidişle
İçini ferah tut..hepimiz bir şekilde belli aşamalardan geçiyoruz..önemli olan en doğru su ne ise o olsun..hep deneyip umutlanıp boş çıkmaktansa..biraz sabırla geç olsun ama sağlıklısı bizim le olsun..allah gönlüne göre versin canım..tez zamanda..

hayırlısı olsun canım tedavinde su gibi akıp geçsin sorunsuz sıkıntısız :)

Histereskopi olan arkadaşlar bu gelen lekelenmeler adetten mi sayılıyor??bu operasyondan sonra ne zaman adet oldunuz gününüz demo geldi yoksa bu operasyonla yeni bir döngü mu oluştu 1 ay filan mi bekliycem..nasıl olmuştu sizin??

Canim benim 3 gun surdu lekelenme doktora uzun surermi dedim yok surmiycek dedi.kendi doktorumda tlf da adet gununde gorusuruz artik demisti bende ayni gunundemi gelicek diye sormustum evet demisti.

Canım o kanama adetten sayılmıyor normal adet tarihinde adetini olucaksın benimde histeroskopi den sonra aynı kanama olmuştu merak etme :)

Hadi bakalim safak azaliyor canim ins guzel haberini bekliyoruz.
evet canım yavaş ve zor bir şekilde geçmek bilmiyor vakit normalde su gibi akıp gider ama şu son dört gündür 1 saat dahi zor geçiyor bende tüpbebek tedavimi ege ünv. yaptırdığım için orda test tarihi transferden 15 gün sonraya veriliyor eğer özelde olsaydı şimdi son 8 gün diyecektim ne yapalım sonuç güzel olsunda geç olsun güç olmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…