Histereskopi olan arkadaşlar bu gelen lekelenmeler adetten mi sayılıyor??bu operasyondan sonra ne zaman adet oldunuz gününüz demo geldi yoksa bu operasyonla yeni bir döngü mu oluştu 1 ay filan mi bekliycem..nasıl olmuştu sizin??
Ben adet gunumu bekliyorum simdilik sakinleri oynuyorum :)))kızlarrr siz ne alemdesiniz? neler yapıyorsunuz??
operasyonu geçen hafta perşembe oldum..o günden beri lekelenmem var..dün den beri koyu kıvamlı parça cıklar gelmeye başladı.adet olmam da saçma sapan dı aslında 19 ocak ta kürtaj oldum bir sonraki ay 27 şubatta oldum..ne zaman gelceğini hiç o yüzden bilemiyorum ki??tahmin bile edemiyorumcanıım normal adet döngünde oluyorsun.. lekelenme uzun sürebilir sakın endişelenme.. çünkü oraya küçük bir operasyon yapmışlar. ben doğum kontrol hapı kullanıyordum. bittikten 4 gün sonra gldi. yani yaklaşık 2 hafta bekleyeceksin..
operasyonu geçen hafta perşembe oldum..o günden beri lekelenmem var..dün den beri koyu kıvamlı parça cıklar gelmeye başladı.adet olmam da saçma sapan dı aslında 19 ocak ta kürtaj oldum bir sonraki ay 27 şubatta oldum..ne zaman gelceğini hiç o yüzden bilemiyorum ki??tahmin bile edemiyorumofff..
Off adeti bekliyrm gelmiyor negatif tup bebk sonrasi ilaclari birakinca hemen oldum ama bi daha olmadi 47 gun oldu catlayacam yaa
hayırlı cumalar cnm dua ile...günaydın kızlar hayırlı cumalar sizlerede bu mübarek ve güzel günde rabbim dualarımızı kabul etsin ...
SON...
Eki Görüntüle 1462088
amin canımmm sağolasınhayırlı cumalar cnm dua ile...
Canim benim yapma boyle lutfen gelecek guzel gunleri dusun ne kadar moralsiz olursan o kadar olumsuzluk yasarsin.tedavimizin baslarindayiz adim adim kaplumbaga misali ilerliyoruz stres ve moralsiz olmak gucsuz olmak bizim gibilerin dusmani biliyosun.havalar gunesli gidiyor yuruyuse cik ugrasacak bisiler bul ben puzzle ye verdim kendimi kitap okuyorum surekli.birde gunde 7 kere ayetel kursi yi okuyup tespih cekiyorum sanki huzura kavusuyorum.beni uzecek kisilerden uzak duruyorum bugunlerde sadece en yakin arkadaslarim ve ailem yanimda bunlar cok onemli bizler icin.kızlar bana yardım edin..çok güçsüz üm çok bitkin ve yorgun mutsuz hissediyorum..çıkmam lazım bu durumdan benim akıl verin hadi bana..
Bende aynı durumdayım eve kapattım kendimi kimseyle görüşmüyorum bilmiyorum nolucak sonumkızlar bana yardım edin..çok güçsüz üm çok bitkin ve yorgun mutsuz hissediyorum..çıkmam lazım bu durumdan benim akıl verin hadi bana..
beni sanki kimse anlamıyor..eşime bile diyorum 2 gecedir sürekli kabus görüyorum..korkarak uaynıyorum..tabi o fosur fosur uyuyor..uyumaya korkuyorum uyanın ca da gece yarısı gene korkuyorum..bu da beni psikolojik olarak göçertiyor..dün akşam okudum ayetel kürsü ama gayet korkarak uayndım..huzurla uyuyamıyorum..dün sabah 8 de uyandım mesela gece uyku girmiyor gözüme..tv nin karşısında uykum gelsin diye belgesel izliyorum..çok tedirginim..bugün ağladım mesela temin..Canim benim yapma boyle lutfen gelecek guzel gunleri dusun ne kadar moralsiz olursan o kadar olumsuzluk yasarsin.tedavimizin baslarindayiz adim adim kaplumbaga misali ilerliyoruz stres ve moralsiz olmak gucsuz olmak bizim gibilerin dusmani biliyosun.havalar gunesli gidiyor yuruyuse cik ugrasacak bisiler bul ben puzzle ye verdim kendimi kitap okuyorum surekli.birde gunde 7 kere ayetel kursi yi okuyup tespih cekiyorum sanki huzura kavusuyorum.beni uzecek kisilerden uzak duruyorum bugunlerde sadece en yakin arkadaslarim ve ailem yanimda bunlar cok onemli bizler icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?