Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canıım normal adet döngünde oluyorsun.. lekelenme uzun sürebilir sakın endişelenme.. çünkü oraya küçük bir operasyon yapmışlar. ben doğum kontrol hapı kullanıyordum. bittikten 4 gün sonra gldi. yani yaklaşık 2 hafta bekleyeceksin..

operasyonu geçen hafta perşembe oldum..o günden beri lekelenmem var..dün den beri koyu kıvamlı parça cıklar gelmeye başladı.adet olmam da saçma sapan dı aslında 19 ocak ta kürtaj oldum bir sonraki ay 27 şubatta oldum..ne zaman gelceğini hiç o yüzden bilemiyorum ki??tahmin bile edemiyorum offf..

canım 10 günden fazla gelebilir hiç korkma... bende de azcık yapışıklık vamış. kürtajdan sonra olabiliyormuş. onları temizlemişler. benim de reglyme yaklaşık 2 gün kala geçti o lekelenme. bana düzensizlik olur diye doğum kontrol hapı verdi.. kürtajdan 6 ay sonra ya kadar dengesizlik oluyor. doktor gayet normal demişti. seni çok iyi anlıyorum. stres yapma daha da uzuyor... eğer için rahat olacaksa dr ara. hiç çekinme.... içini ferah tut herşey çokkk güzellll olacak unutma....

Off adeti bekliyrm gelmiyor negatif tup bebk sonrasi ilaclari birakinca hemen oldum ama bi daha olmadi 47 gun oldu catlayacam yaa

kızlar bana yardım edin..çok güçsüz üm çok bitkin ve yorgun mutsuz hissediyorum..çıkmam lazım bu durumdan benim akıl verin hadi bana..

kızlar bana yardım edin..çok güçsüz üm çok bitkin ve yorgun mutsuz hissediyorum..çıkmam lazım bu durumdan benim akıl verin hadi bana..
Canim benim yapma boyle lutfen gelecek guzel gunleri dusun ne kadar moralsiz olursan o kadar olumsuzluk yasarsin.tedavimizin baslarindayiz adim adim kaplumbaga misali ilerliyoruz stres ve moralsiz olmak gucsuz olmak bizim gibilerin dusmani biliyosun.havalar gunesli gidiyor yuruyuse cik ugrasacak bisiler bul ben puzzle ye verdim kendimi kitap okuyorum surekli.birde gunde 7 kere ayetel kursi yi okuyup tespih cekiyorum sanki huzura kavusuyorum.beni uzecek kisilerden uzak duruyorum bugunlerde sadece en yakin arkadaslarim ve ailem yanimda bunlar cok onemli bizler icin.

geçiş mevsimi diyemi böyle olduk acaba??doktora gitsem çok gerginim ilaç verecek bu süreçte ilaca başlayıp pişmanlık yaşamak istemiyorum sonra..

beni sanki kimse anlamıyor..eşime bile diyorum 2 gecedir sürekli kabus görüyorum..korkarak uaynıyorum..tabi o fosur fosur uyuyor..uyumaya korkuyorum uyanın ca da gece yarısı gene korkuyorum..bu da beni psikolojik olarak göçertiyor..dün akşam okudum ayetel kürsü ama gayet korkarak uayndım..huzurla uyuyamıyorum..dün sabah 8 de uyandım mesela gece uyku girmiyor gözüme..tv nin karşısında uykum gelsin diye belgesel izliyorum..çok tedirginim..bugün ağladım mesela temin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…