Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

aynen bahar çarpttı bizi ayrıca beni birde test günü
seni testin stresi sardı canım belli..ister istemez bastırdığımız duygular bi yerde açığa çıkıyor..ben de anestezi alınca göçmeye başlıyorum..moral motivasyon düşüyor farkediyorum..kim bilir neler sayıkladım geçen hafta

çevreme söyleyince hep güçlü ol,bak bana,takma kafana vs gibi laflar duymaktan da sıkıldım..uff..

çevre hep aynı hiçbir fark yok benim yaşadıklarımı yaşamayan beni anlayamaz bende onun farklı yaşadıkları varsa onları anlayamam ben bende anlatamıyorum bunu etrafıma

Ama empati kurabilirler yada empati de kurmasınlar dinlesinler sadece yaaa..ben nasıl herkesi dinleyebiliyorsam..takma kafana demekle olmuyor bana bunun denmesi saçma..ama herkes beni üzmek için düşüncesiz ve nazik olmayan şekilde davranıyor..onlar canları istedimi anlatıyor sıkıntılarını..

Doktorum 2 danışman önerdi ama malum hem tüp bebek masrafı hemde Bu olmuyo bi yerden gelicek paramz var gelirse hemen gidicem asamıyorum çünkü

Herkes ayni sanirim. Bende cok sıkıntıliyim. Yuruyuse cikiyrm sahilde guya rahatlayayim diye ama her an aklimda. Nasil olucak tup bebk igneler yine rapor vs. Her an aklimda bu konuyla ilgili bisey. Kafamdan atamiyrm. Bu konuyuda kimseyle konusmuyrm sadece icimde yasiyrm. Adet olmadim hala bekliyrm K kaderim35 nolcaz böyle bizz. Mesela aksam arkadasimin bebeğini gormeye gitcez. Egerilk tup bebgm tutmus olsa simdi bende anne olacaktim. Ayni zmaanlardaydik. Hic icimden gelmiyor gitmek ama gitmesem olmaz. Orda yine ayni seyler konusulcak darisi basiniza siz dusunmuyormusunuz sorusu sorulcak klasik!!!ben yine rol yapacam yok daha dusunmuyooruz diyecem icimden gelmesede . Offf ki ne off

Psikolog mu neredeymis bizede yazarmisin bende dusunebilirim yokda surekli agliyrm
Alsancakta cnm annemdeym suan kartlar evde gidince yazayım seans seklinde terapi veriyolar ikisiylede görüştüm biri telefpnda 10 dakikalık görüşmede bile rahatlattı beni sırf bu tüp bebek asamasında olanlara yönelik sanırım ama suan gidemicem malesef

Doktorum 2 danışman önerdi ama malum hem tüp bebek masrafı hemde Bu olmuyo bi yerden gelicek paramz var gelirse hemen gidicem asamıyorum çünkü
valla bende destek alcam galiba..yoksa çok ağır kaldıramıycam tekrar tekrar yaa gelişmezse yaa kucağıma alamazsam korkusu içiten içe yiyor galiba beni..ona hiç bir stresimi sıkıntımı yansıtmamam lazım..

ben de geçen hafta istanbul daki ünv den samimi arkadaşım da kaldık oğlu da eylül de doğdu arkadaşım emziriyordu..içim gitti sordum emzirmek nasıl hissediyormusun dedim..kolay kolay yeni tanıdıklarıma gitmiyorum..ilk bebeklerimle ikizler olsaydı onla yaşıt olan arkadaşlarımın çocukları var onlara gidip hep uyun oynuyorum çocuklarla arkadaşlarımla takılmıyorum bile..benim kilerde bu yaşta olcaktı diye onlarla oyalanıyorum..yeni bebek hiç göremiyorum zaten..istanbula doktora gittiğim için mecbur onlarda kalıyoruz ama içim cız lıyor..

fiyatları çok mu uçuk peki canım??geçen sene filan 250-300 dü tam hatırlamıyorum.devlet in böyle konularda doktorlara teşvik vermesi lazım ki eşler de rahat bir süreç geçirsin..insanlar zaten yırtınıyor ilaç doktor vs..ama biz de neeeerrdeee...

Ben doktoruma danıştım cnm ihtiyacım var önerdiğiniz biri varmı diye 2 isim verdi farklı yaklaşımları var dedi hangisi uyarsa diye ahmet bey tavsiye etti dedim telde normalde 200 ama 150 dedi aylık değil ama seans şeklinde her gittiğinde veriyosun yani

Psikolog mu neredeymis bizede yazarmisin bende dusunebilirim yokda surekli agliyrm
sen de demi ağlama şeklinde offf..allahım ezan okunuyor nolursun hepimize güç ver bizi bunlarla sınama allahım..
fulya3535 , aras35 , @_ksk_ , daisyp , Elpisksk daha ismini yazamadığım arkadaşlarım iyiki varsınız..allah bize yardım etsin..kolaylıkla atlatıp hepimiz burdan bebek haberlerimizi haykıralım bebeklerimizi kucağımıza alıp fotolarımı koyalım seneye innşaallaahh..

seans lar kaçar dakika acaba??çünkü bazı yerler de süreni doldurduğunda yeni seans ücreti uyguluyorlar..bana yarım saat seans dese yetmiyorki zaten :)

aminnn cnm inşallahh eve geldm şimdi baktım biri oya coşkunol diğeri gaia doğum akademisi ebru alçolak netten araştırın faceleride var benim içime ebru daha çok sindi maddi durumu ayarlayıp gitmeyi düşünüyorum yoksa ben benlikten gidicem :'( :'( :'(

29 martta ebru alçolak in ucretsiz semineri varmis tup bebek oncesi bilginize

kızlar yolun başındayız hepimiz tabiki ağlıyacağız, güleceğiz ama yılmayacağız. elbet anne olacağız.. geç olacak..benim herşeyim hep zor oldu.. geç olsun güç olmasın demişler.. K kaderim35 seni çok iyi anlıyorum... çok zor yaşadıkların.. bende benzerini yaşadım.. ama bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçicek... hatta birbirimize çocuklarımız için dert yanacağız... bu arada ben çok takıyordum eşiim ingilizce kursana yolladı:)) ders çalışmaktan düşünemiyorum bile.... bu günler geçecek.. unutmayın sonu çok güzelll olacak ben inanıyorum.. bu tutmazsa kredi çeker 2. yaptırırız:))) çocuk 3 yaşına gelir biz hala kredi öderiz:)))) yılmayacaız. olumlu düşüneceğiz... olumsuz olmak yok yasaklıyorum hepimize..

gelelim tedaviye bende yumurta azlığı varmış.. o kadar iğne 4 tane yumurta çıktı.. yarın toplama gününe karar verelicek.. dua edin kızlar bana.... 1 tane olsun bizim olsun:)))

29 martta ebru alçolak in ucretsiz semineri varmis tup bebek oncesi bilginize
Kusura bakmayin kizlar o gecen yilmis gecenin bi saatinde baktigim icin dikkat etmemisim. Hatta face uzerinden açıldı etlinlik ben tam kapatayim derken bi yere bastim . Acaba profilde gorunurmu diye panik yaptim gece gece kocis de yoktu evde. Sonr girdim baktim gorunmedi ins gorunmemistir. Kimse bilsin istemiyorum da !!!

Canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun.az olsun oz olsun ins saglikli yumurtalarin olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…