Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bende gidelim mi diyecektim neysehh buluruz bir yol..hamile kalırsam zaten hamile yogasına başlayacağım..stres atmam lazım..

evet canım 1 tane olsun bizim olsun..iğneler de doktorun ne vermişti?kaçlık doz vurulmuştun sen peki?kalbim seninle allahım bu sefer kucağını sağlıkla doldursun..aratmasın..

Kızlar şu bil kazan yarışmasına baktınız mı dün sıkıntıdan baktım ben bu hediyeli olanı bulamadım..müsait olunca bakar mısınız??oraya da yazdım ünv mezunuyum valla başım ağrıdı diye..bazı kendini beğenmiş ukala lar da nasıl bulamazsınız diye yaygara yapıyor..sinir oldum yaaa..sizce hangisi..forumda tüyo verenler olmuş ama ne bilim..ben turkuaz olanı seçtim orda:)

Ya kızlar kafayı yiyecem yakında ne olur yardım edin bildiğiniz bir şey varsa. Bir kez aşılama bir kezde tüp bebek denemem oldu sonuç puuuffff! İkisindede beta hcg baktırdığım günün akşamına kırmızılar geldi. bi umut bekleyiş ve akşamında hemmenn oluvermesi moral bozucuydu neyse bir ay dinlenip tekrar bu ay deneyelim dedik, yok! Yok! Yok! Gelmiyor! Adet olamadım bir haftadır ve tedaviyede başlayamadık tabikide. Hadi belki kendiliğnden olmuştur diye dün beta baktırdım sonuç hüsrannnnn... Çıldırıcam!!! Adetim olmadı iyi mi? Olması için bildiğiniz bir şey var mı? Tedaviye başlıycaz bu ay olmuyor anasatayım.

Çok üzüldüm canım yaaaa.bugün ben de adet oldummallah affetsin , gücüne gitmesin ama bıktım artık

Çok üzüldüm canım yaaaa.bugün ben de adet oldummallah affetsin , gücüne gitmesin ama bıktım artık
Gelmesin deyip aşılama yaptırdığım ay; beta sonucumu aldım akşamına damladı ( şimdi bekliyorum bekliyorum yok! Tedaviye başlayamıyoruz, tedavim nisana kaldı offf yaaa! Allah yardım etsin hepimize kafayı yiyecem yakında

Bende gidelim mi diyecektim neysehh buluruz bir yol..hamile kalırsam zaten hamile yogasına başlayacağım..stres atmam lazım..

kızlar bu gün dr gitim. pazartesi toplama yapılıyor. bu gece çatlatma iğnesini vurdum.. bu arada bende bir sürü yumurta olmuş:)))) buna çok sevindim 4 tane diye çokkk üzülmüştüm... 150 lik vuruluyordum canım. bir tanade popodan menogon. K kaderim35 dualarınızı bekliyorum...

canım doktora git getirtici ilaç yazıyor. stres yapma yaptıkça daha da gecikiyor....

evet canım 1 tane olsun bizim olsun..iğneler de doktorun ne vermişti?kaçlık doz vurulmuştun sen peki?kalbim seninle allahım bu sefer kucağını sağlıkla doldursun..aratmasın..

amin canım.. allah hayırlısını versin. emeklerimizi boşa çıkarmasın. bir an önce kucaklarımızı doldursun..

Aynen bende canim tup bebkten sonra negatifi alinca 3.gun oldum bgn 49 gun oldu yok bisey umudumda yok da evde test yaptim cikmadi tabii. Bbekliyrm söktürücü ilac da almak istemedim Zaten yeteri kadar ilac aldim. Bekle bekle bekle hep bekle

canım saoolll ama bende bir sürü yumurta olmuş. bu bir mucuze gibi:))) dün bunlar yoktu diyor doktor... o kadar keyifli çıktıım ki salondan... pazartesi toplama var.. dua etmeyi unutma..
Canim benim dualarim seninle
Keyfin hep yerinde olsun ki hersey keyifli gitsin ins.(Aminnnnnn). Benim de korkularim basliycak yavas yavas adet belirtilerim basladi geldi gelecek heyecan korku hepsi birbirine karisiyor.benim korkum cok yumurta olusmasi ohhss olmaktan korkuyorum.3denememde transfer sonrasi ilk 3 gunum cok zor gecmisti (

canım benim saol.. herşey çok güzel olacak.. iyi düşünelim.olumlu düşünelim...

Ohh ohh maşallah canım..çok sevindim..darısı başımıza..güzel haberlerini bekliyoruz..

güzel bir pazar günü olması dileğiyle :)

SON...
Eki Görüntüle 1464405
Benim bu güneşli güzel pazarım evde temizlik ile geçicek..eşim ofise gitti..akşam anneleri bize yemeğe geliyor..yemek temizlik vs..dışarıya çıkan arkadaşlarım benim içinde bol bol güneş ve oksijen depolayin..iyi pazarlar..

bende evdeyim canım ama senin işin daha zor misafirlerin ağır toplar :) kolay gelsin ....

Sabırlı olmalıyız arkadaşım, hem de çoooooook sabırlı

Ya çok canım sıkkın ve sinirliyim. Her şey bu kadar mı istediğimin tersine gider. Vay arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…