Bende gidelim mi diyecektim neysehh buluruz bir yol..hamile kalırsam zaten hamile yogasına başlayacağım..stres atmam lazım..Kusura bakmayin kizlar o gecen yilmis gecenin bi saatinde baktigim icin dikkat etmemisim. Hatta face uzerinden açıldı etlinlik ben tam kapatayim derken bi yere bastim . Acaba profilde gorunurmu diye panik yaptim gece gece kocis de yoktu evde. Sonr girdim baktim gorunmedi ins gorunmemistir. Kimse bilsin istemiyorum da !!!
evet canım 1 tane olsun bizim olsun..iğneler de doktorun ne vermişti?kaçlık doz vurulmuştun sen peki?kalbim seninle allahım bu sefer kucağını sağlıkla doldursun..aratmasın..kızlar yolun başındayız hepimiz tabiki ağlıyacağız, güleceğiz ama yılmayacağız. elbet anne olacağız.. geç olacak..benim herşeyim hep zor oldu.. geç olsun güç olmasın demişler.. K kaderim35 seni çok iyi anlıyorum... çok zor yaşadıkların.. bende benzerini yaşadım.. ama bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçicek... hatta birbirimize çocuklarımız için dert yanacağız... bu arada ben çok takıyordum eşiim ingilizce kursana yolladı:)) ders çalışmaktan düşünemiyorum bile.... bu günler geçecek.. unutmayın sonu çok güzelll olacak ben inanıyorum.. bu tutmazsa kredi çeker 2. yaptırırız:))) çocuk 3 yaşına gelir biz hala kredi öderiz:)))) yılmayacaız. olumlu düşüneceğiz... olumsuz olmak yok yasaklıyorum hepimize..
gelelim tedaviye bende yumurta azlığı varmış.. o kadar iğne 4 tane yumurta çıktı.. yarın toplama gününe karar verelicek.. dua edin kızlar bana.... 1 tane olsun bizim olsun:)))
Çok üzüldüm canım yaaaa.bugün ben de adet oldummYa kızlar kafayı yiyecem yakında ne olur yardım edin bildiğiniz bir şey varsa. Bir kez aşılama bir kezde tüp bebek denemem oldu sonuç puuuffff! İkisindede beta hcg baktırdığım günün akşamına kırmızılar geldi. bi umut bekleyiş ve akşamında hemmenn oluvermesi moral bozucuyduneyse bir ay dinlenip tekrar bu ay deneyelim dedik, yok! Yok! Yok! Gelmiyor! Adet olamadım bir haftadır ve tedaviyede başlayamadık tabikide. Hadi belki kendiliğnden olmuştur diye dün beta baktırdım sonuç hüsrannnnn... Çıldırıcam!!! Adetim olmadı iyi mi? Olması için bildiğiniz bir şey var mı? Tedaviye başlıycaz bu ay olmuyor anasatayım.
Gelmesin deyip aşılama yaptırdığım ay; beta sonucumu aldım akşamına damladıÇok üzüldüm canım yaaaa.bugün ben de adet oldummallah affetsin , gücüne gitmesin ama bıktım artık
Bende gidelim mi diyecektim neysehh buluruz bir yol..hamile kalırsam zaten hamile yogasına başlayacağım..stres atmam lazım..
Gelmesin deyip aşılama yaptırdığım ay; beta sonucumu aldım akşamına damladı( şimdi bekliyorum bekliyorum yok! Tedaviye başlayamıyoruz, tedavim nisana kaldı offf yaaa! Allah yardım etsin hepimize kafayı yiyecem yakında
evet canım 1 tane olsun bizim olsun..iğneler de doktorun ne vermişti?kaçlık doz vurulmuştun sen peki?kalbim seninle allahım bu sefer kucağını sağlıkla doldursun..aratmasın..
Canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun.az olsun oz olsun ins saglikli yumurtalarin olsunn..
Aynen bende canim tup bebkten sonra negatifi alinca 3.gun oldum bgn 49 gun oldu yok bisey umudumda yok da evde test yaptim cikmadi tabii. Bbekliyrm söktürücü ilac da almak istemedim Zaten yeteri kadar ilac aldim. Bekle bekle bekle hep bekleGelmesin deyip aşılama yaptırdığım ay; beta sonucumu aldım akşamına damladı( şimdi bekliyorum bekliyorum yok! Tedaviye başlayamıyoruz, tedavim nisana kaldı offf yaaa! Allah yardım etsin hepimize kafayı yiyecem yakında
Canim benim dualarim seninlecanım saoolll ama bende bir sürü yumurta olmuş. bu bir mucuze gibi:))) dün bunlar yoktu diyor doktor... o kadar keyifli çıktıım ki salondan... pazartesi toplama var.. dua etmeyi unutma..
Canim benim dualarim seninle
Keyfin hep yerinde olsun ki hersey keyifli gitsin ins.(Aminnnnnn). Benim de korkularim basliycak yavas yavas adet belirtilerim basladi geldi gelecek heyecan korku hepsi birbirine karisiyor.benim korkum cok yumurta olusmasi ohhss olmaktan korkuyorum.3denememde transfer sonrasi ilk 3 gunum cok zor gecmisti(
Ohh ohh maşallah canım..çok sevindim..darısı başımıza..güzel haberlerini bekliyoruz..
Benim bu güneşli güzel pazarım evde temizlik ile geçicek..eşim ofise gitti..akşam anneleri bize yemeğe geliyor..yemek temizlik vs..dışarıya çıkan arkadaşlarım benim içinde bol bol güneş ve oksijen depolayin..iyi pazarlar..
bende evdeyimBenim bu güneşli güzel pazarım evde temizlik ile geçicek..eşim ofise gitti..akşam anneleri bize yemeğe geliyor..yemek temizlik vs..dışarıya çıkan arkadaşlarım benim içinde bol bol güneş ve oksijen depolayin..iyi pazarlar..
Sabırlı olmalıyız arkadaşım, hem de çoooooook sabırlıGelmesin deyip aşılama yaptırdığım ay; beta sonucumu aldım akşamına damladı( şimdi bekliyorum bekliyorum yok! Tedaviye başlayamıyoruz, tedavim nisana kaldı offf yaaa! Allah yardım etsin hepimize kafayı yiyecem yakında
Sagolasin canım benim..kayınpeder çok mız mız..kolay kolay yemek beğenmez yeni tadlara hiç alışık değil aramızda kalsınbende evdeyimcanım ama senin işin daha zor misafirlerin ağır toplar :) kolay gelsin ....
Ya çok canım sıkkın ve sinirliyim. Her şey bu kadar mı istediğimin tersine gider. Vay arkadaşAynen bende canim tup bebkten sonra negatifi alinca 3.gun oldum bgn 49 gun oldu yok bisey umudumda yok da evde test yaptim cikmadi tabii. Bbekliyrm söktürücü ilac da almak istemedim Zaten yeteri kadar ilac aldim. Bekle bekle bekle hep bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?