Ya çok canım sıkkın ve sinirliyim. Her şey bu kadar mı istediğimin tersine gider. Vay arkadaş
Kuzlar yumurtalarim toplandi yatakta yatiyorum. Yari bayginim. Biraz agrim var.. bayilmayi cokkkk seviyorum, aliskanlik yapti..:)))
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun...bebeğinin karnına yerleşmesi sağlık la kucağına alman dileğiyle..yorma kendini fazla..güzel oluyor anestezi yaa..Ben de seviyorum:)Kuzlar yumurtalarim toplandi yatakta yatiyorum. Yari bayginim. Biraz agrim var.. bayilmayi cokkkk seviyorum, aliskanlik yapti..:)))
Hayirlisi olsun canim simdiden bebislerini saglikla alda gel bian once..benimde bu 4.denemem olucak en hosuma giden yani uyumak ama her seferinde nasil uyaniyorum nasil yataga yatiriyorlar orasini hic hatirlayamiyorum en merak ettigim yanida nasil uyandigim.3.tedavimde uyandigimda hemsirem bana cok gulmustu uyanir uyanmaz arkadaslarim nerde benim demisim ve hic hatirlamiyorum ben artik hangi arkadaslarimi sorduysam bilmiyorumKuzlar yumurtalarim toplandi yatakta yatiyorum. Yari bayginim. Biraz agrim var.. bayilmayi cokkkk seviyorum, aliskanlik yapti..:)))
Artik sira bizede gelsinn arkadasim bi biz kaldikHadi bakalım canım hayırlısı olsun...bebeğinin karnına yerleşmesi sağlık la kucağına alman dileğiyle..yorma kendini fazla..güzel oluyor anestezi yaa..Ben de seviyorum:)
geçen ay 28 inde olmuşum adet bekliyorum 4 gözle 28 ini.... gelmezse hemen doktorun yolunu tutacağım..gelse de zaten gideceğiz bakalım..canım senin tüp bebek sonrası gözüküyor mu kanında gebelik hiç mi tutmuyor yoksa??4.denemen yaa bir yazı okudum o yüzden soruyorum..onu göndereceğim sana ona göre..Artik sira bizede gelsinn arkadasim bi biz kaldik
Çok komiksin şekerimmmKuzlar yumurtalarim toplandi yatakta yatiyorum. Yari bayginim. Biraz agrim var.. bayilmayi cokkkk seviyorum, aliskanlik yapti..:)))
Ben de varımArtik sira bizede gelsinn arkadasim bi biz kaldik
kaliteli yumoşların olsun inşallah cnm gecmiş olsunKuzlar yumurtalarim toplandi yatakta yatiyorum. Yari bayginim. Biraz agrim var.. bayilmayi cokkkk seviyorum, aliskanlik yapti..:)))
aynen artık daraldım iiyice yaaArtik sira bizede gelsinn arkadasim bi biz kaldik
Canim ilk negatif,2.ci kimyasal , 3 cu 10 haftalik kalbi durdu maalesef.geçen ay 28 inde olmuşum adet bekliyorum 4 gözle 28 ini.... gelmezse hemen doktorun yolunu tutacağım..gelse de zaten gideceğiz bakalım..canım senin tüp bebek sonrası gözüküyor mu kanında gebelik hiç mi tutmuyor yoksa??4.denemen yaa bir yazı okudum o yüzden soruyorum..onu göndereceğim sana ona göre..
4 kisiyiz o zaman ben sen kaderim ve aras var hadi bakalim rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins canim.Ben de varım
Sebep belli mi canım?Canim ilk negatif,2.ci kimyasal , 3 cu 10 haftalik kalbi durdu maalesef.
Amiiiiinnn!!!4 kisiyiz o zaman ben sen kaderim ve aras var hadi bakalim rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins canim.
Maalesef tatlim genetik temiz cikti laparoskopi ve histeroskopi oldum 2 hafta once yine temiz cikti kan pihtilasmasi olmadigi halde clexan kulandim her ayrintiyi kacirmadik ama yinede olmadi takdir rabbimdenSebep belli mi canım?
Lenfosit aşısını öneren doktor oldumu hiç?bazı vücutlar dışardan gelen spermi yabancı madde olarak algılayıp vücut onu durduruyormus.genetik te problem yoksa senin vücudunun durdurması olabilir..Benim de durduruyor..doktoruna bence bir danış onun tahlili olmadıysa onu da yaptır derim.çünkü gerçekten harcanan paraların haddi hesabı yok..Lenfosit aşısını zaten her yer yapmıyormuş..eski bir uygulama filan deniyormuş doktorlar tarafından..gelişen bir bebeğim yarim kalması gelişimin durması deyince benim aklıma bu geliyor..Ben de doktoruma sorcam..tüp bebek olunca da eğer alerjik varsa vücudum böyle bir reaksiyon gösteriyorsa tüp bebek yaptırmak gene boşa kürek çekmek demektir..Canim ilk negatif,2.ci kimyasal , 3 cu 10 haftalik kalbi durdu maalesef.
Aslında bir şey çıkmaması da çok iyi.çıksa bir de onunla mücadele edecektin.böylece sadece allahın takdir ettiği zamanı beklemen gerektiğini anlıyoruz.accık daha sabırrMaalesef tatlim genetik temiz cikti laparoskopi ve histeroskopi oldum 2 hafta once yine temiz cikti kan pihtilasmasi olmadigi halde clexan kulandim her ayrintiyi kacirmadik ama yinede olmadi takdir rabbimden
Cok haklisin canim doktorumla konusayim bakalim cvbi ne olucak.neye sinirleniyorum biliyomusun bicok seyi kendimiz bulup onlara soruyoruz yaa aa evettt onuda yapalim diyince doktorum cinlerim tepeme cikiyor madem biliyosun neden uygulamiyosun veya tum yontemleri liste yapip fiyatlariyla onumuze neden sunmuyorlar islerine geldikleri gibi hepside.okadar yipraniyoruz para gidiyor ama onlarin umrundami onlar ticaretin pesindeler.Lenfosit aşısını öneren doktor oldumu hiç?bazı vücutlar dışardan gelen spermi yabancı madde olarak algılayıp vücut onu durduruyormus.genetik te problem yoksa senin vücudunun durdurması olabilir..Benim de durduruyor..doktoruna bence bir danış onun tahlili olmadıysa onu da yaptır derim.çünkü gerçekten harcanan paraların haddi hesabı yok..Lenfosit aşısını zaten her yer yapmıyormuş..eski bir uygulama filan deniyormuş doktorlar tarafından..gelişen bir bebeğim yarim kalması gelişimin durması deyince benim aklıma bu geliyor..Ben de doktoruma sorcam..tüp bebek olunca da eğer alerjik varsa vücudum böyle bir reaksiyon gösteriyorsa tüp bebek yaptırmak gene boşa kürek çekmek demektir..
Canim ayrica bu asi acaba gebelik asisi dedikleri miki doktorum bu tedavide uyguluycam demisti acaba ayni seymi?Lenfosit aşısını öneren doktor oldumu hiç?bazı vücutlar dışardan gelen spermi yabancı madde olarak algılayıp vücut onu durduruyormus.genetik te problem yoksa senin vücudunun durdurması olabilir..Benim de durduruyor..doktoruna bence bir danış onun tahlili olmadıysa onu da yaptır derim.çünkü gerçekten harcanan paraların haddi hesabı yok..Lenfosit aşısını zaten her yer yapmıyormuş..eski bir uygulama filan deniyormuş doktorlar tarafından..gelişen bir bebeğim yarim kalması gelişimin durması deyince benim aklıma bu geliyor..Ben de doktoruma sorcam..tüp bebek olunca da eğer alerjik varsa vücudum böyle bir reaksiyon gösteriyorsa tüp bebek yaptırmak gene boşa kürek çekmek demektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?