Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Zaten ben de parasında filan değilim..bizim yıpranmamızı demorilize olmamızı hiç düşünen yok..umutlarımızın yıkılmasını bilmiyorlar o yüzden de bazı şeyler bilmiyorum neden eksik oluyor..doktor ne uygulayacak onuda bilmiyorum..kayınvalidem her gördüğünde adetin ne zaman diye soruyor..genetik ler ne zaman çıkcak diyor..bütün stres bütün operasyonları çeken biziz malesef..peki bebeğin gelişimi yarım kalınca doktorlar bebeğe genetik inceleme yaptılar mı hiç?neden gelişmiyor diye?

hayırdır canım?
anlatmak istersen dinlerim..
ya adetim 5 gün geçti bugün beta baktırdım puufffff!!!! tarlusal başladı söktürücü birkaç gün daha bekle sonra başla dedi. adet olsaydım tedaviye başlayacaktık nisana kaldı tedavim

Kızlarr iyi dilekleriniz için hepinize çokkk teşekkür ederim.. Önce ksk hayırlı haberi verecek arkasından hepimiz... 11 tane yumurta alındı. Çarşamba günü arayacaklar ne zaman konulacağına da karar verilecekmiş o gün:)) hiç ağrım yok.. Sadece çıktıktan sonra biraz sancım oldu.. Şimdi çok iyiyim. Transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum..

1-_ksk_
2-daisyp
hadi bekliyoruz dört gözlee.....

canım hayırlısı olsun inşallah hepsi birbirinden kaliteli döllenir senden güzel haberler alırız ben bugün bir hevesle gittim test aldım yaptım ve 2.çizgiyi gördüm o hızla hemen hastaneye gittim fakat hcg değerim çok düşük çıktı 5.66 yani bu sonuca göre gebelik yok gerçek test tarihim cuma günü o gün çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum

Hadi hayırlısı canım

Canım benim gebelik testi yaptırdıgim hastanede 0-5 arası negatif 5 üstü pozitifti..bekle bakalım cuma ya kadar moralini bozma..doktor sana pazartesi yap derdi testi zaten..yeni yerleşmiştir..katlaması önemli..senin tahlil referans aralığın kaçtı yapıştırdığım hastanede

canım allah gönlüne göre versin..olumsuz düşünme.. daha 6 gün var canım... olumsuz olsa da üzüleceğiz. ağlıyacağız ama yılmayacağız.. en sonunda olacak. bizde evlat sahibi olacağız..

canım allah gönlüne göre versin..olumsuz düşünme.. daha 6 gün var canım... olumsuz olsa da üzüleceğiz. ağlıyacağız ama yılmayacağız.. en sonunda olacak. bizde evlat sahibi olacağız..
Amin canım inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını yazsın

Aynen dediğin gibi 5 ve üstü gebe ama burda gördüklerim 10. Gün çok yüksek değerler yani yükselme durumu çok düşük gibime geliyor

Amin canım inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını yazsın
Aynen bnm test sonucumdada 5 ile 25 arasi erken gebelik diyordu bekle bakalim daha zaman var
Bende hala regl bekliyrm hicbir belirti de yok hiç bu kadar gecikmemişti. Endişeleniyrm aslinda yumurtaliklar mi tembellesti ne oldu. Ctesi gidip kan verip ona gore tarlusal kullanayim diyrm hafta ici izin almak istemedim hem belki gelir ctesi ne kadar.

Herseyi yaptirdik canim maalesef ne kromozomlarda nede baska bir seyde sorun cikmadi.aslinda tedaviye basladigimizda ailemiz dahil kimseye soylemiycez ama olmuyor iste sorular zaten insani yipratiyor en basta..

Canim benim sakin ama sakin moralini bozupta dengeni alt ust etme.yeni tutunma olmustur 2 gunde hersey aniden o kadar deisiyor ki benim 117 iken 2 gun sonra 1500 u gordum rabbimdem hic umidini kesme.

Canim benim sakin ama sakin moralini bozupta dengeni alt ust etme.yeni tutunma olmustur 2 gunde hersey aniden o kadar deisiyor ki benim 117 iken 2 gun sonra 1500 u gordum rabbimdem hic umidini kesme.
inşallah canım yaaa eğer öyle olursa bana büyük bir sürpriz olur :)

seninde hayırlısı olsun canım yaaa belki bir mucize yaşarsın güzel bir sürpriz yaparsın geçen hafta 2 kişi böyle bir süprzle karşılaştı umarım 3. sen olursun :)

seninde hayırlısı olsun canım yaaa belki bir mucize yaşarsın güzel bir sürpriz yaparsın geçen hafta 2 kişi böyle bir süprzle karşılaştı umarım 3. sen olursun :)
Malesef keske olsa maddi manevi yormadan bizi ama olmuyor evde test yaptim olsa cikardi baya gecikti. Ctesi evin yakinindaki hastaneden randevu aldim . Kanda baktirip ilac iceyim bi an once baslayayim tüp bebege. Kilo vermis olmamda adet gecikmesi yaparmis nette okudum

hayırlısı canım yaa tek sebeb o olsun umarım hayırlısı ile tedavine başlarsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…