Benimde 5 gün gecikti. Beta baktırdım yok birşey... Dr bir kaç gün bekle dedi. Cuma günü gelsede gelmesede yeniden dr a gidecem. Olsaydıda tedaviye başlamak için gideydim keşke. Tedavim nisana kaldı o ayrı konu, bi de adet gelmedi diye gidecem. Daha tedaviye merhaba demeden, adet olmadı diye gidecem iyi mi? Allah'ım sen büyüksün Rabbim yardım et...Malesef keske olsa maddi manevi yormadan bizi ama olmuyor evde test yaptim olsa cikardi baya gecikti. Ctesi evin yakinindaki hastaneden randevu aldim . Kanda baktirip ilac iceyim bi an once baslayayim tüp bebege. Kilo vermis olmamda adet gecikmesi yaparmis nette okudum
Maşallah maşallah nazar değmesin 5. Gün embriyosu mu transfer edilecekSlm kizlarrrrr nasilsiniz? Cumartesi transferim var. Yumurtallar 1. Kaliteymis. hepsi cok iyi dedi.. dua edin banaaaa.. ben cokkk heyecanliyimmmm...
Allah yardımcın olsun canımHerkese selam öncelikle herkesin allah yardımcısı olsun diyorum.ben de izmir de tedavi görüyorum ilk 2 tedavim smyrnada oldu ilki tuttu ama 6. Haftada düşük oldu ikincisinde hic tutmadı daha sonra bi dış gebelik geçirdim sol tüpüm alimak zorunda kaldı ocak ayında tekrar başladık bu sefer israel aruh ta karar kıldık ocakta mini tüp yapalım dedi maalesef yumurta 1 taneydi o da gelişim göstermedi sonra 1 ay bekleyelim dedi bu arada da dhea kullanma mi söyledi geçen adet te tedaviye başladık bu sefer normal tüp bebek yapalım dedi tedavinin ortasında tüpte sıvı olduğu farkedildi hiposalpenks yani yumurtalarim dün alındı eğer bölünme olursa dondurulacak ve büyük ihtimalle sağ tüpüm de alınacak bakalım bizleri neler bekliyo allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hayirlisi olsun canim rabbim tez zamanda mutlu haberlerle sevindirsin ins.Şimdi sana cevap yaziyodum sağol allah razı olsun diye tel geldi irenbeden 4 yumurtam işleme alınmış cumartesiye kadar dondurulacakmis bi sorun olmazsa diye allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınbu haber bile sevinçten aglatiyo ya beni bebek haberine ne yaparım bilmiyorum çok sağol
canım hayırlısı olsun son tedavin olsun allahım kucağını bebişle doldursun :)Şimdi sana cevap yaziyodum sağol allah razı olsun diye tel geldi irenbeden 4 yumurtam işleme alınmış cumartesiye kadar dondurulacakmis bi sorun olmazsa diye allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınbu haber bile sevinçten aglatiyo ya beni bebek haberine ne yaparım bilmiyorum çok sağol
mücize bekliyoruzKizlarrr sure uzadikca sıkıntıdan patlıyorum bi turlu gelmedi adetim belirtiler var ama gelemiyor( sizler napiyosunuzz?
Benim de tedavi den önce adet gecikmem olmuştu hem de 1 hafta patlayacaktim nerdeyse balcovadaki arifogluna gittim derdimi anlattım bana aslanpencesi civanpercemi bi de cobancantasi verdi 3 gün sonra adet oldum arifogluyla kanka oldum zatenKizlarrr sure uzadikca sıkıntıdan patlıyorum bi turlu gelmedi adetim belirtiler var ama gelemiyor( sizler napiyosunuzz?
canım neden böyle lekelenmelerin oluyor bende anlayamadım benimde kanamam olmuştu ama 4 gün sonrageçmişti ardından da tarihinden önce adet oldum bu arada test günüm yarın bakalım bu sefer kaç çıkıcak hiçbir tahminde bile bulunamıyorumValla kızlar anlamadım bu ay niye böyle..benim histereskopi den sonra kesildi gibi damlalar banyo yapiyom geliyor birgün sonra gelmiyor..bu gece yumurtaliklarim da battı..adam duvarlara tirmanicam deyip duruyor:) yarın genetik sonuçlarını alıp doktora gitmeyi planlıyorum gelsin artık gelcek se..bu ne iki günde damla veya lekelenme..hepinizin yazdıklarını okuyorum bu arada..takip ediyorum yani sizi..naptın Canım _ksk_ tahlil verdin mi bugün
Ins canim rabbimin izniyle mucizene kavusacaksin.mücize bekliyoruz
Tatlim sanirim bahar bizi carpiyor :)) birazda stresten galiba uzuyor kafamiza takiyoruz olur olmaz.benim hist. Sonra 3 gun gelmisti dahada gelmedi bunyeden bunyeye degisiyor diye okumustum normal yaziyorlardi ama yinede sen doktoruna danis.Valla kızlar anlamadım bu ay niye böyle..benim histereskopi den sonra kesildi gibi damlalar banyo yapiyom geliyor birgün sonra gelmiyor..bu gece yumurtaliklarim da battı..adam duvarlara tirmanicam deyip duruyor:) yarın genetik sonuçlarını alıp doktora gitmeyi planlıyorum gelsin artık gelcek se..bu ne iki günde damla veya lekelenme..hepinizin yazdıklarını okuyorum bu arada..takip ediyorum yani sizi..naptın Canım _ksk_ tahlil verdin mi bugün
Bende dusundum aslinda yapmayida yan etki olur diye korktum canim bi suru vitamin ilac vs kullaniyorum bide uzerine bal arisutu polen aliyorum her sabah ac karnina bikac gun daha bekliycem bakalim.Benim de tedavi den önce adet gecikmem olmuştu hem de 1 hafta patlayacaktim nerdeyse balcovadaki arifogluna gittim derdimi anlattım bana aslanpencesi civanpercemi bi de cobancantasi verdi 3 gün sonra adet oldum arifogluyla kanka oldum zaten
ben belki senden bir sürpriz haber gelir diye dedim :)Ins canim rabbimin izniyle mucizene kavusacaksin.
Belki aldığın vitaminler fln yüzündendir vücut kendini yeniliyordur ben bu son tedavi de gemileri yakmistim herşeyi sırasıyla yaptım bende arı sutu bal polen propolis karışımı kullandım 2 ay bi de vitamin aldım gnc den hem kendime hem eşimeBende dusundum aslinda yapmayida yan etki olur diye korktum canim bi suru vitamin ilac vs kullaniyorum bide uzerine bal arisutu polen aliyorum her sabah ac karnina bikac gun daha bekliycem bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?