Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bende oyle canim yaa elimden gelen herseyi yapmaya calisiyorum.bu tedavim biraz daha maliyetli gecicek herseyi dusunmeden edemiyoruz haliyle etkiliyorda olabilir.quenzum10, imom omega ve biesteron kullaniyorum artik geciktirmede etkisi oluyormu hic bilgim yok.

Merhaba cnm hoşgeldin öncelikle benimde sol tüpümde hidroselpinks var eşim tese olduktan sonra laparoskopi olucam bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Biesteronun gecikme yaptığını okumuştum ben başka forumlardan bende yapmadı ama bunyeden bünyeye değişir tabii ben de yazayım yaptiklarimi ocakta mini tüp yapalım dedi dr ama yumurtam çok kalitesiz çıktı çöpe gitti hem para hem umutlar sonra baktim adet kanamam azalmış hemen bi tahlil yaptırdım kansızlık çıktı adetin 3. Gününden başladım soğan kuru yapmaya bu arada kan ilacı, selenyum bal karisimlarini tüketmeye devam ettim bi de biesteron tabii 10 gün soğan kurunu yaptım bi de arginmax hem kadın hem erkek için olanını aldım sabah akşam onu da kullandım ve kullandirdim sonraki adette gittiğimde 4 yumurtan var dedi durur muyum bu sefer de incir kuru yapmaya başladım ama korkuyom da bi taraftan aksi bişey olur mu diye gün aşırı yapayım dedim ne olursa olsun tedaviye başladık tam ortasında hidrosalpinks çıkmasın mi neyse dedi biz olan yumurtalarını alicaz dondurucaz film cekicez eğer gerekirse de laparaskopi ile tüpü alicaz dedi ok dedik dün yumurtaların alındı bugün aradılar 5 yumurtadan 4 ü döllenmiş cumartesi bi aksilik çıkmazsa dondurucaz dediler ay biraz uzun oldu kusura bakma no olur allah buraya hep güzel haberlerimizi yazmak kısmet etsin insallah

Yasadiklarimiz gercekten hem maddi hem manevi yipratiyor bizleri.ben ocak ayinda 3.denememde gebe kaldim 10 haftalik kalbi durdu.kurtaj oldum genetik ve testler yapildi bi sonuc alamadik sorun cikmadi yani.gecen adetten sonrada laparoskopi ve histeroskopi oldum sonuc temiz.simdide adeti bekliyoruz basliycaz tekrardan yumurtalar toplanacak pko var bende korkum buyuk dollenme olustugunda embriyolara cgh yapilacak genetik tarama.onumdeki yol epeyce uzun anliycan.sevindim canim ins embriyolar daglikli bi sekilde transfer olur rabbim kucagina aldigin gunu gosterir insss..

Benim de ilk tüp deneme de tutmuştu ama seninki gibi bırakıp gitti bizi evet yolumuz uzun ve meşakkatli ama allah büyük testlerin güzel çıkmış hiç korkuya kapılma bu günleri de unutucaz elbet benim de sağ tüpüm alınacak tabiiki korkuyorum ben de ama elden bişey gelmez allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah buraya yazmak hepimize iyi geliyor belliki bizi haberdar etmeyi unutma

Hadi bakalım ilk mucizemiz seninle gerçekleşsin güzel haberlerini alalım inşallah..Ben bugün diye düşünmüştüm çünkü bu günü cuma zannediyorum..bugün persembeymis..

Tatlim sanirim bahar bizi carpiyor :)) birazda stresten galiba uzuyor kafamiza takiyoruz olur olmaz.benim hist. Sonra 3 gun gelmisti dahada gelmedi bunyeden bunyeye degisiyor diye okumustum normal yaziyorlardi ama yinede sen doktoruna danis.
Kan sulandırıcı içiyorum belki de ondan bu kadar lekeleme mi oldu acaba..havalar kesin çarptı baksanıza dışarı lara çıkın hava ılık ama yağmurlu evde üşüyorum ben..eşime dün açtım kaloriferi deyince iyimisin hava 20 derece dedi ama ev buz gibi..oda zaten eve girince anladı..hakikaten soğuk ev dedi..babam ile annem ayrı babam epey önce sarma istedi bugün evde sarayım dedim satmaz olaydım hepsi açıldı obur tencere de yandı..benim sarma sarmak neyime yaaa..evlendiğinden beri ikinci yada üçüncü dur..diğerlerin de e birileri yardım etmişti çok kötü oldu..itiraf ediyorum çok beceriksizim ben yaaa

Canım bir an önce evladını sağlık la kucağına alman dileğiyle öncelikle..iğne tedavisi olurken mi incir vs yaptın onu merak ettim yoksa iğnelere başlamadan öncemi..şimdi Adetim le iğnelere başlarsam yapsam mi çörek bal tarçın diye düşünüyorum bende o yüzden soruyorum..iğneler le aşırı uyarılarsa yumurtalar kiste dönüşüyor diye duymuştum..sen sadece incir yedim mi..sigara içtiğim için kalitesiz olur diye korkuyorum..

Benim yumurtam hep 1 ya da 2 oluyordu adetin 3. Günü incir kuru yaptım ama bi gün yaptım bi gün yapmadım yani gün aşırı yaptım yapmadığım günlerde de incir yedim ama 15 incir diyordu heryerde ben önce 7-8 taneyle başladım en son 10 taneyle yaptım bi de gun asiri kontrole gidiyoz ya dr takip li oluyordu kist olayına gelince bizim oluşan yumurtalarin hepsi alındığı için kist oluşmaz diye okumuştum ben. Benim erken çatlama gibi bi derdim vardı onu garantiye almak istedim sanırım başardım arı sutu bal propolis karışımına da ocakta başladım incire başladığımda kullanmadım

Aynen canim disarida artist kesiliyorum eve girince donuyorum resmen yorungem fazla donuyor diye dusunuyorum artik :)) bende oldum olasi sevmedim sarma sarmayi hep annem yetisti imdadima :))

Merhaba cnm hoşgeldin öncelikle benimde sol tüpümde hidroselpinks var eşim tese olduktan sonra laparoskopi olucam bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım ben tupler alındıktan sonra şansımizin daha yüksek olacağına inanıyorum çok okudum bizim gibi olupta hamile kalan inşallah öyle olur

kızlar yumurtanız azsa bal tarçın ve çörekotu kürünü yapın. gecen hafta çarşambe gnü 4 tane yumurtam vardı. başladım küre cuma günü de 4 tane gördü.. cumartesi tekrar çağırdı. cumartesi 8 tane çıktı... pazartesi de toplama vardı.. o güne kadar devam ettim.. pazartesi günü 11 yumurta alındı. 8 döllenmiş. hepsi birinci kaliteymiş. size de tavsiye ediyorum..

Canım benim duaların seninle inşallah herşey yolunda gider bebeğin sana sımsıkı tutunur benden sana naçizane tavsiye acı eksi tuzlu ilk dönemde çok tüketme çamaşır suyundan uzak dur bol su iç ki kabiz olmayasin allah yardimcin olsun :)

merhaba kızlar ben de 3 başarısız aşılama geçirdim.şimdi tüp bebek istiyorum yaşım 31 oldu.2 sene boyunca çok oyalandık.klomen puregon çatlatma aşılama....derken olur olur diye 2 seneyi bitirdim.artık çok yoruldum yıprandım bu saat oldu uyuyamıyorum nefes bile alamıyorum çok yoruldum.her şeye alınıyorum ağlıyorum hiç normal değilim anlayacağınız arkadaşlar forumun yarısından itibaren tek tek okudum.ksk daisy ne oldu sonuçlarınız çok merak ettim sayfa sonunda mutlu haberi görürüm diye heyecanla okudum ama yazmamışsınız sonuzcu inşallah meleklerinize kavuşmuşsunuzdur.haber bekleyenler de inşallah güzel haberler alırlar.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın , bebek özlemiyle sınamasın yarabbim.ben muğlada yaşıyorum.ege üni.hast. tüp bebek yaptırmak istiyorum.hsg çekildi spermiyogram hormon testlerim var.doktorum raporumu verdi bugün.başka bir şeye gerek yok dedi.ama laporoskopi ve genetik okudum yazılarınızdan bunlar şart mı başka ne lazım.şimdi nasıl başvuracağım tüp bebek için süre mi veriyorlar.tedaviye hemen başlarlar mı acaba.bir de hangi doktorları önerirsiniz arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.uzun oldu yazım biraz hakkınızı helal edin ..

Ve sonunda regl oldum 55gun sonra. Birazdan doktoru arayip yrn icin randevu alicam.@Ksk heyecanla sonuc bekliyrz brnde kyakaliyim .hemseriyiz ayrica

Canım öncelikle sakin ol bu ne heyecan böyle tamam biz de bebeklerimizi kucagimizda görmeyi istiyoruz ama böyle yaparak kendine ve eşine haksızlık etme sen umudunu kaybetme ki allah ta seni unutmasın.buraya yazmakla çoook iyi ettin ne de olsa kimse bizi anlayamaz birbirimizden baska sen yapılacak testlerini yaptirmissin zaten ha tedavi esnasında yoluna engeller çıkabilir mi evet çıkabilir ben artık engelleri sorun etmiyorum hatta ay sorun çıktı ne güzel diyesim var o kadar yani ege üniversitesinde hiç yaptırmadım tüp bebek ama iyi olduğunu duydum çok yogunlarmis ama neresi yoğun değil ki her yer tıklım tıklım maalesef biz burdayız canım kendini kötü hissedersen dok buraya içini rahatla allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…