Hadi bakAlim..Bende genetik leri alcam bakalım bir sorun varmiVe sonunda regl oldum 55gun sonra. Birazdan doktoru arayip yrn icin randevu alicam.@Ksk heyecanla sonuc bekliyrz brnde kyakaliyim .hemseriyiz ayrica
Hadi gozun aydin canim bende bekliyorum dort gozlee gelemedi bi turlu.birde bugun sabah bi uyandim bogazim agriyor grip oluyorum bir bu eksikti dedim kendi kendime..Ve sonunda regl oldum 55gun sonra. Birazdan doktoru arayip yrn icin randevu alicam.@Ksk heyecanla sonuc bekliyrz brnde kyakaliyim .hemseriyiz ayrica
Ins bisey cikmazda rahatlikla baslarsin canim tedaviye guzel sonuclarinizi bekliyorum.Hadi bakAlim..Bende genetik leri alcam bakalım bir sorun varmi
Geç olsun güç olmasın inşallah herşey yolunda gider ben de bekliyom bakalım daha film çekilecek ameliyat olucamKizlar sagolun hep gelmesin diyrdum simdi de iyiki geldi diyorum. yrn gidip gorusucem yine israel aruh olacak doktorum. Bu ay zaten hazirlikla gecer.dogum kontrol fln kullanirim. Nisan sonu asil tedavi baslar bakalim.
Canim birde intralipid serumu sor istersen bagisikligi guclendiriyormus onuda atlama bence.Bende pkos var bunun ameliyati varmis diye duydum. Yrn doktora sorucam. Genetige fln getek yok demisti ama yine sorucam.bi de kan pihtilasmasini sorucam hangi asamalarda yapilacak onu ogrenicem . Bi de histeroskopiyi sorucam.Baska ne konusabilirim. Beni kovmazsa iyidir1 tup 1 dw negatif dondurulmus var napiim eksik bisey kalsin istemiyrm.
Ha bir de vermem gereken 5 kilo var
Bnm hic dusuk olmadi daha cok dusuklerde oluyor mus ama aklimdaCanim birde intralipid serumu sor istersen bagisikligi guclendiriyormus onuda atlama bence.
Canım benim dediğin gbi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yılmak yıkılmak yok tamam mi öpüyorum seni.. bi gün bu yasdiklarimizi unutucaz :)kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
Ben de bugün sanmıştım allah yardimcim olsun canım benim inşallah bu son olsun gobegin bebisle dolsun en az senin kadar heyecanlandım bak şimdi :)kizlar yarin saat 9 da transferim var dua edin bana..
Canım benim herkesin problemi farklı oluyor mesela ben pko yum bana hep hamile kalamazsin dendi ilk aşılama oldum çoğul gebelik oldu fakat gebelik koldaş taşı nedeniyle erken doğum gerçekleşti..iki senedir kendiliğin den hamile kaldım fakat gelişmedi bebeklerin kürtaj oldum o yüzden bende genetik tahlili istedi doktorum geçen sefer kanda pıhtılaşma çıktı diye bu sefer kan sulandırıcı iğne kullandım gene gelişmedi bebeğim.doktorlar özgeçmişini inceleyerek bazı işlemleri uyguluyor..yada tedavi sırasında bir problem çıkarsa..hakkında hayırlısı olsun seninde..hoşgeldin gruba..merhaba kızlar ben de 3 başarısız aşılama geçirdim.şimdi tüp bebek istiyorum yaşım 31 oldu.2 sene boyunca çok oyalandık.klomen puregon çatlatma aşılama....derken olur olur diye 2 seneyi bitirdim.artık çok yoruldum yıprandım bu saat oldu uyuyamıyorum nefes bile alamıyorum çok yoruldum.her şeye alınıyorum ağlıyorum hiç normal değilim anlayacağınız arkadaşlar forumun yarısından itibaren tek tek okudum.ksk daisy ne oldu sonuçlarınız çok merak ettim sayfa sonunda mutlu haberi görürüm diye heyecanla okudum ama yazmamışsınız sonuzcu inşallah meleklerinize kavuşmuşsunuzdur.haber bekleyenler de inşallah güzel haberler alırlar.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın , bebek özlemiyle sınamasın yarabbim.ben muğlada yaşıyorum.ege üni.hast. tüp bebek yaptırmak istiyorum.hsg çekildi spermiyogram hormon testlerim var.doktorum raporumu verdi bugün.başka bir şeye gerek yok dedi.ama laporoskopi ve genetik okudum yazılarınızdan bunlar şart mı başka ne lazım.şimdi nasıl başvuracağım tüp bebek için süre mi veriyorlar.tedaviye hemen başlarlar mı acaba.bir de hangi doktorları önerirsiniz arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.uzun oldu yazım biraz hakkınızı helal edin ..
Geçmiş olsun bol bol c vitamini al canım..Hadi gozun aydin canim bende bekliyorum dort gozlee gelemedi bi turlu.birde bugun sabah bi uyandim bogazim agriyor grip oluyorum bir bu eksikti dedim kendi kendime..
Hadi yaaa üzüldüm canım benim..allah tez,zamanda kavuştursun yavruna seni..allahi min bir bildiği vardır elbette ama...ne bilim ne diyeceğimi şaşırdım..umudum vardı aslında o gün değerini söyleyince biliyormusun..kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
Hadi bakalım güzel haberleri sen ver bize canım..kalbimiz dualarımız seninle..kizlar yarin saat 9 da transferim var dua edin bana..
üzüldüm cnm ama elden gelen yok malesef rabbim sabırlık versin karıştırdım kusura bakma nerdeydi tedavin ?Hadi yaaa üzüldüm canım benim..allah tez,zamanda kavuştursun yavruna seni..allahi min bir bildiği vardır elbette ama...ne bilim ne diyeceğimi şaşırdım..umudum vardı aslında o gün değerini söyleyince biliyormusun..
üzüldüm cnm ama elden gelen yok malesef rabbim sabırlık versin karıştırdım kusura bakma nerdeydi tedavin ?kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
dualarımdasın cnm rabbim kolaylık versinkizlar yarin saat 9 da transferim var dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?