Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ve sonunda regl oldum 55gun sonra. Birazdan doktoru arayip yrn icin randevu alicam.@Ksk heyecanla sonuc bekliyrz brnde kyakaliyim .hemseriyiz ayrica
Hadi gozun aydin canim bende bekliyorum dort gozlee gelemedi bi turlu.birde bugun sabah bi uyandim bogazim agriyor grip oluyorum bir bu eksikti dedim kendi kendime..

Kizlar sagolun hep gelmesin diyrdum simdi de iyiki geldi diyorum. yrn gidip gorusucem yine israel aruh olacak doktorum. Bu ay zaten hazirlikla gecer.dogum kontrol fln kullanirim. Nisan sonu asil tedavi baslar bakalim.
Geç olsun güç olmasın inşallah herşey yolunda gider ben de bekliyom bakalım daha film çekilecek ameliyat olucam yol cooook uzun ama sonu çok güzel olucak hepimiz için inanıyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak :)

Bende pkos var bunun ameliyati varmis diye duydum. Yrn doktora sorucam. Genetige fln getek yok demisti ama yine sorucam.bi de kan pihtilasmasini sorucam hangi asamalarda yapilacak onu ogrenicem . Bi de histeroskopiyi sorucam.Baska ne konusabilirim. Beni kovmazsa iyidir1 tup 1 dw negatif dondurulmus var napiim eksik bisey kalsin istemiyrm.
Ha bir de vermem gereken 5 kilo var

Canim birde intralipid serumu sor istersen bagisikligi guclendiriyormus onuda atlama bence.

kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....

Canım benim dediğin gbi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yılmak yıkılmak yok tamam mi öpüyorum seni.. bi gün bu yasdiklarimizi unutucaz :)

Canım benim herkesin problemi farklı oluyor mesela ben pko yum bana hep hamile kalamazsin dendi ilk aşılama oldum çoğul gebelik oldu fakat gebelik koldaş taşı nedeniyle erken doğum gerçekleşti..iki senedir kendiliğin den hamile kaldım fakat gelişmedi bebeklerin kürtaj oldum o yüzden bende genetik tahlili istedi doktorum geçen sefer kanda pıhtılaşma çıktı diye bu sefer kan sulandırıcı iğne kullandım gene gelişmedi bebeğim.doktorlar özgeçmişini inceleyerek bazı işlemleri uyguluyor..yada tedavi sırasında bir problem çıkarsa..hakkında hayırlısı olsun seninde..hoşgeldin gruba..

Hadi yaaa üzüldüm canım benim..allah tez,zamanda kavuştursun yavruna seni..allahi min bir bildiği vardır elbette ama...ne bilim ne diyeceğimi şaşırdım..umudum vardı aslında o gün değerini söyleyince biliyormusun..

Benim genetik tahlili de problemli bir şey yazıyor internette adam gibi birşey bulamadım kafayı yicem..izmirdeki istanbuldaki doktoruma da mail attık ama daha dönmediler..bu arada adet in benimde başladı büyük bir ihtimalle pazartesi başlayacağız iğnelere bir aksilik olmazsa..

üzüldüm cnm ama elden gelen yok malesef rabbim sabırlık versin karıştırdım kusura bakma nerdeydi tedavin ?

üzüldüm cnm ama elden gelen yok malesef rabbim sabırlık versin karıştırdım kusura bakma nerdeydi tedavin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…