ne yazıyo cnm problemli olan neBenim genetik tahlili de problemli bir şey yazıyor internette adam gibi birşey bulamadım kafayı yicem..izmirdeki istanbuldaki doktoruma da mail attık ama daha dönmediler..bu arada adet in benimde başladı büyük bir ihtimalle pazartesi başlayacağız iğnelere bir aksilik olmazsa..
Ser680 asn680 ilişkili genotip homozigot diyo...puff ne demek bulamadım..ne yazıyo cnm problemli olan ne
Sağolasın canım ege üniversitesi tedavi gördümüzüldüm cnm ama elden gelen yok malesef rabbim sabırlık versin karıştırdım kusura bakma nerdeydi tedavin ?
Canım çok sağol herkesin umudu vardı bir nedense bende yoktu o umut çünkü yükselecek bir değer olmadığını çok iyi biliyordum nasip kısmet değilmiş inşallah senden güzel haberler duyucaz :)Hadi yaaa üzüldüm canım benim..allah tez,zamanda kavuştursun yavruna seni..allahi min bir bildiği vardır elbette ama...ne bilim ne diyeceğimi şaşırdım..umudum vardı aslında o gün değerini söyleyince biliyormusun..
Canım sağolasın bende seni öpüyorum :)Canım benim dediğin gbi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yılmak yıkılmak yok tamam mi öpüyorum seni.. bi gün bu yasdiklarimizi unutucaz :)
Canım hayırlısı olsun hadi bakalım bebişlerini alda gel annesi :)kizlar yarin saat 9 da transferim var dua edin bana..
İnşallah canım...Kizlar ciktim hastahanede yatiyorum.. gelismeleri guzelmis.. insallah hep benimle kalir bebislerim...
Bebisinle güzel haberlerle gelmen dileğiyle..Kizlar ciktim hastahanede yatiyorum.. gelismeleri guzelmis.. insallah hep benimle kalir bebislerim...
Folik asit vücudu gebeliğe hazırladığı için iyi olmuş bencede vermesi..Ben kürtaj dan beri hiç bırakmadım..d vitamini eksikliğini bende okumuştum folik asit ile yeterli d vitamini alınıyor mu acaba benim de biraz düşük tu d vitaminim..pazartesi doktora Git cem bende bakalım bizde ne gözükecek..genetik doktoru ne diyecek bakalım bir de o var..Sabah kalktigimdan beri cok heyecanliydim.elim ayagim titriyordu.nrden bu kadar heyecan yaptim anlamadim. Doktora gittim. Tum sorcaklarimi unuttum. Dr sadece dvitamini bakilsin infertilite ye sebep olabilir deyince baska bisyee gerek var mi diye sordum. O da yok dedi vitamin alayim dedim sadece folik asit verdi. Bu ay Dogum kontrol hapi kullanicam ztn 2 tane kistim varmis.nisanin20si gibi baslanacak tup bebege.
Ilki karambole gelmişti ama simdi cok heyecan yaptım
Allah yardimcin olsun...dualarim sizinle..:)))Kizlar ciktim hastahanede yatiyorum.. gelismeleri guzelmis.. insallah hep benimle kalir bebislerim...
Ayy çok heyecanlı bi bekleyiş allah yüzünü guldursun inşallah sana birkaç tavsiye bol bol su iç acı eksi tuzlu tüketme ve bizi sakin merakta bırakma :) sonucum pozitiiiiif diye yazmayı nasip etsin allah kendine dikkat et canımMerhaba arkadaslar benim de ikinci denemem tup bebekte.. ilkinde cok heyecanli ve sabirsizdim.. tabi tecrubesizlikle alakali cok hereketliydim. Yasadigim duygularin tarifine henuz varamamistim. Simdiki transferim 5. Gunu blastokisti sonucunun ne olacagini cok merak ediyorum yine.. ama bu islemi ve ne hissettigimi ancak bunu yasaysnlar bilir diyerek size yaziyorum. Bakalim sonucunda neler yasayacagim. Okudugum her yorumun ardinda umutku yaxilarda ve guzel sonuclarda gozlerim doluyor.transferin ilk gunlerinde ilkinde hic yasamadigim seyler hissettim. Ates basmakari, asiri duyarlilik, tansiyon düşüklüğü, simdilerde de karinda kasikmalar... hakkimda hayirlisini nasip etsin rabbim... ve benim gibi umutla bekleyen herkesin..insallah 1 Nisan'da guzel haberler alirim.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Canım benim çok sevindim dualarim seninle inşallah bu son olsun 9 ay hep seninle olsun kendine dikkat et allah yardimcin olsun :)Kizlar ciktim hastahanede yatiyorum.. gelismeleri guzelmis.. insallah hep benimle kalir bebislerim...
İnşallah canım normalde pek su içmezdim ama bu dönemde dilim damağım sürekli kuruduğu için bolca içiyorum inşallah güzel haberler veririm sizlerden de alırım Rabbim yar ve yardımcımız olsun yanı da olduğunuz için teşekkürler :)))Ayy çok heyecanlı bi bekleyiş allah yüzünü guldursun inşallah sana birkaç tavsiye bol bol su iç acı eksi tuzlu tüketme ve bizi sakin merakta bırakma :) sonucum pozitiiiiif diye yazmayı nasip etsin allah kendine dikkat et canım
Lütfen moralini bozma bardağın dolu tarafını görmeye çalış olumlu düşünelim bak elinde 3 tane embriyo var bu güzel bişey benim 1 taneydi blastokistim ama bak çok şükür sağlıklı bi çözünmenin ardından transfer gerçekleşti..Kızlar beni de merkezden aradılar bugün bölünen 4 yumurtam vardı 1 tanesinin bölünmesi durmuş geriye kalanlar da dondurulacak ne zormuş beklemek allah hayirlisini versin
Ben uzun zamandır buradaki forumları ve yorumları okuyordum ama ilk defa bugün yorum yazdım çünkü insanların yani bizim gibilerin birbirine ihtiyacı var ve dualara da tabiki inşallah Rabbim senin de dualarını kabul etsin canım :)))Hic tanımadığım biri sana dua edecek deseler ömrümde inanmazdım burda olmak yazmak dertlesmek ne kadar iyi geliyor anlatamam allah senden razı olsun canım benim allah sana şirin mi şirin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah dualarim seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?