inşallah hayırlısı olsun canım hakkında Allah ın izniyle tutunur bebeğin sana dualarımız seninle.nerede yaptırdın tedavini?Merhaba arkadaslar benim de ikinci denemem tup bebekte.. ilkinde cok heyecanli ve sabirsizdim.. tabi tecrubesizlikle alakali cok hereketliydim. Yasadigim duygularin tarifine henuz varamamistim. Simdiki transferim 5. Gunu blastokisti sonucunun ne olacagini cok merak ediyorum yine.. ama bu islemi ve ne hissettigimi ancak bunu yasaysnlar bilir diyerek size yaziyorum. Bakalim sonucunda neler yasayacagim. Okudugum her yorumun ardinda umutku yaxilarda ve guzel sonuclarda gozlerim doluyor.transferin ilk gunlerinde ilkinde hic yasamadigim seyler hissettim. Ates basmakari, asiri duyarlilik, tansiyon düşüklüğü, simdilerde de karinda kasikmalar... hakkimda hayirlisini nasip etsin rabbim... ve benim gibi umutla bekleyen herkesin..insallah 1 Nisan'da guzel haberler alirim.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Desene ayni zamanlara denk gelecek iğneler hadi hayırlısı bakalım canım.Goya eltiler ile daha iyi anlaşılır :) ne çok benzer problemlerimiz varmış..Ben de sabah ultrason cekilcem..tahlil de vercem bir aksilik olmazsa iğnelere basliycaz inşallah..
Vala canım ben liste yaptım dk soracaklarimi yarin hepsini açıklarım size TSK ederim bu arada.Ayy ne konu açtim ya herkes dertliymis. Bnm cok sukur sorunum olmadi cunku hep uzaktaydi. Senede 10-15 gun gorurum kayivalideme gelince. Ama hamile olunca her ne kadar kayinvalidem beklemiydm onlardan istemiydm desede surekli ilgi alaka onda olacak o konusulacak cunku bebek istediklerini her firsatta soylerdi. Benimde bunlari cekecek halim yok. Dunden beri gibi gizli aglamakliyim.
K kaderim35 senin genetikte ne cikti adetmi oldun igneler e baslarim demissin
Elpisksk hayirli olsun dun bende öyleydim dr a soracaklarimi unuttum hatirli olsun
Ya burda bi liste olsa kim nerede tedavide ne durumda yazsa unutuyrm valla kafa o kadar dolu ki ypabilecek olan var mi
Evet canım benim yaaa bi tablo yapalım ben de diyecektim kaçıncı denememiz hangi leri uygulandı cepten öyle bir tablo yapamam herhalde ben..ne zamandır diyecektim yada herkes sana yazsın tabloyu ekleyip sürekli koyalım nasıl olcak onu kim bu konuda öncü olur hadi kızlar..ben pek kendime güvenemiyorum ama deniycem benzer tablolardan kopya çekmeye çalışayım bakalım:)Ayy ne konu açtim ya herkes dertliymis. Bnm cok sukur sorunum olmadi cunku hep uzaktaydi. Senede 10-15 gun gorurum kayivalideme gelince. Ama hamile olunca her ne kadar kayinvalidem beklemiydm onlardan istemiydm desede surekli ilgi alaka onda olacak o konusulacak cunku bebek istediklerini her firsatta soylerdi. Benimde bunlari cekecek halim yok. Dunden beri gibi gizli aglamakliyim.
Elpisksk hayirli olsun dun bende öyleydim dr a soracaklarimi unuttum hatirli olsun
Ya burda bi liste olsa kim nerede tedavide ne durumda yazsa unutuyrm valla kafa o kadar dolu ki ypabilecek olan var mi
Evet canım kirkimiz karışır belki :)Desene ayni zamanlara denk gelecek iğneler hadi hayırlısı bakalım canım.
Canım ben referanslarının iyiliğinden ötürü Israel Aruh a gittim . Geçtiğimiz yılın sonlarından itibaren israel bey irenbe tüp bebek merkezine geçmiş .. Dr. Dan çok memnunum merkezdeki ekip de gayet başarılı...Rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin ... 1 günüm kaldı inşallah canımız kanımız bizimledir :)))...inşallah hayırlısı olsun canım hakkında Allah ın izniyle tutunur bebeğin sana dualarımız seninle.nerede yaptırdın tedavini?
Ağlama canım benim biliyorum ki en hassas dönemdeyiz hepimiz çevremizdekiler böyle şeylerle karşılaşmadığı için bizi anlayamıyorlar..Ben de acayip gerginim ve her an patlayacak bomba gibiyim..eşimin boğazına yapılacak nerdeyse..nasıl her şey bosverebiliyor..Ben sınırlı adamım diyor benim aileme karşı..ama nedense neyse yaaa valla iki gecedir uyanıyorum dün gece 2 veya 3 tu uyudum.sabah ezan la uyandım adetli olmasam kalkıp namaz kılacaktım..sadece dua ettim yatakta off pof uyuyamıyorum demekten..hepimize dua ettim anlattıklarınızı çok iyi anlıyorum..allahım gönlümüzdeki leri biliyorsun nolursum yardım et bize kolaylık ver çocuklarımıza kavuşalım kötülere pirim yaptırma diye dua ettim..çünkü sinir oluyorum sizlerinde neler yaşadığınızı çok iyi tahmin ediyorum..Benim adamın yanına dün kardeşi gelmiş aç muhabbeti işte karımı uzemez ne bu senin karının tavrı yeter artık de...dimi...Yok demez...gelmiş bide aldığı sıfır arabayı anlatıyor kardeşinin..beni ilgilendirmiyor kardeşinin ne aldığı dedim..çarşamba gene kayinvalideme gelecekler gün var.Ben normalde sevmiyorum çalıştığım için alışık ta değilim güne filan ama eski mahalledeki komşuları tanıyorum diye gidiyorum..ama obur süpürgeli yeşil kurbağa yavrusu da gelir o sever kendini göstermeyi..girmicem işte..aynen Ağlama krizi geçiriyorum ama için için ağlıyorum..belli etmemekten yoruldum gerçekten..Ayy ne konu açtim ya herkes dertliymis. Bnm cok sukur sorunum olmadi cunku hep uzaktaydi. Senede 10-15 gun gorurum kayivalideme gelince. Ama hamile olunca her ne kadar kayinvalidem beklemiydm onlardan istemiydm desede surekli ilgi alaka onda olacak o konusulacak cunku bebek istediklerini her firsatta soylerdi. Benimde bunlari cekecek halim yok. Dunden beri gibi gizli aglamakliyim.
Kizlar ciktim hastahanede yatiyorum.. gelismeleri guzelmis.. insallah hep benimle kalir bebislerim...
Resmiyet te tek ama sen istersen ve dr tmm derse 2 de tranfer ediliyor bnm 2 edilmisti meselaHayırlı uğurlu olsun, inşallah pozitif sonucunu paylaşırsın bizler de mutlu oluruz .
Dua edeceğim sana, yazmasan da takip ediyorum sürekli .
2 Emriyo mu transfer edildi .
35 altına tek diye biliyorum ben yaştan dolayı mı
yoksa başka etkenler de sebep olabiliyor mu 2 embriyo transferine .
Resmiyet te tek ama sen istersen ve dr tmm derse 2 de tranfer ediliyor bnm 2 edilmisti mesela
Hayirli olsun inşallah. Kortizon ilacinin adi ne ge sen Nerede tedavi goruydm inan unutuyrm aklim basimda degil oncedende sormus olabilirimKizlar geldim doktotdan.persembe gunu ignelerime basliycam allahin izniyle.bu arada ilacimlarima ek kortizon ilaci verdi geceleri yarim icicem.bu arada serumu sordum doktoruma transferde uygulariz dedi ve transferden sonrada veriliyormus 3 kez.tekrarlayan dusuklerde gebelik kayiplaina ve 3 u gecen tup denemelerinde uygulaniyormus bagisikligi guclendiriyormus.
Serum ne serumu canım hatırlayamadımKizlar geldim doktotdan.persembe gunu ignelerime basliycam allahin izniyle.bu arada ilacimlarima ek kortizon ilaci verdi geceleri yarim icicem.bu arada serumu sordum doktoruma transferde uygulariz dedi ve transferden sonrada veriliyormus 3 kez.tekrarlayan dusuklerde gebelik kayiplaina ve 3 u gecen tup denemelerinde uygulaniyormus bagisikligi guclendiriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?