Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hayirli olsun inşallah. Kortizon ilacinin adi ne ge sen Nerede tedavi goruydm inan unutuyrm aklim basimda degil oncedende sormus olabilirim
Ilacin adini hatirlamiyorum canim evde deilim eve gidince yazarim yarim icicem geceleri.su hastanesindeyim ben problem deil unutuyoruz zamanla elbette.

Canım ilk denemem 2 tane transfer edildi. Sordular bana. 2 tane dedim:)) yaştan ve deneme sayısına göre değişiyormuş.. Saol canım duaların için..

Eger raporlu yaptiriyorsaniz 35 yas altina tek embriyo koyuyorlar ama eger ozelde yaptiriyorsaniz yasi sorun yapmiyirlar.

Eger raporlu yaptiriyorsaniz 35 yas altina tek embriyo koyuyorlar ama eger ozelde yaptiriyorsaniz yasi sorun yapmiyirlar.
O zaman bende iki diyeyim..nolur bolmaz dimi..ama bende koleastaz var işte karaciğer safra belli bir şeyden sonra yetersiz kalıyor..oda erken doğuma neden oluyor

Adetim bgn bitti sogan kurune basladim 10 gun yapicam. Bi de bal tarcon corekotu vardi. Onu yapayim diye dusunuyrm ama ne zaman? Sogan bitince mi baslayayim?
Bir de doktorum folikasit disinda vitamin vermedi. Cok cesitli vitamin kullananlari okuyrm siz neler kullaniyrsunuz bi donem gnc arginmax kullanmistim yine onu mu alsam.?

Ben de adetimin 3.gunu baslamistim sogan kurune Ben de 10 gun yaptim bu arada bal arisutu polen karışımı yiyordum bi de arginmax women kullanmaya başladım eşime de kullandirdim adetimin 3. Gunundede Dr a gittim tedaviye başladık o iğneler başladı ben incire :) aynı gün bal karışımım bitti incir kuru ne basladim 15 incir diyordu ben 8-9 incirle başladım takip lerde bi sorun çıkmadı ben de 10 incirle devam ettim ama bu arada biesteron da kullanıyordum bi de bende hasimato var selenyum da kullanıyorum düzenli olarak amaaaan ne çok şey kullanmisim korktum valla :)

Canım çörek otu kuru ne ben geçen ay 2.günü başladım 10 gün iciyorsun sabah akşam..bugün de yaptım ama bu sefer kolum agridi ogutmekten..şimdi yedim tadı geçen ay ki gibi yoğun olmamış..iki kuru aynı anda yapmayın diyorlar..genede sen bilirsin..yarın biraz daha ekleyeceğim çörek otu.iltihap miyom varsa soğan uygula ama yoksa bence çörek otu uygula..Ben ocak ta hamile kaldığında doktor yumurtaların çok iyi deyince incir havuç yapmıştım o ay hamile kaldım ki benim adet periyodum o aralar gene uzamıştı..birazdan bir forum atcam biri hamile kalmış çörek ile ama sonra bebek durmuş...Ben de nasıl sa sürekli doktor kontrolü olcam diye karaer tüm gözü mu yapcam bu sefer gene dedim

Son durum ne canım peki şu anda hangi aşamadasın unuttum da..

Benim yumurtalar toplandı 5 yumurtayla başladık 4 ü bölündü ama 3. Güne 3 tane kaldı onlar donduruldu hiposalpenks var bende ameliyat olmayı bekliyom hayırlısıyla

Bende sadece folik asit alıyorum..bide kan sulandırıcı bende pıhtılaşma olduğu için..çörek otunu öğütünce hemen bala karıştırmak gerekiyor.özelliğini yitiriyormus.tahta kaşıkla yencekmis metal değdirme sakın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arttirmak-icin-kur-kullananlar.362310/page-12

Benim yumurtalar toplandı 5 yumurtayla başladık 4 ü bölündü ama 3. Güne 3 tane kaldı onlar donduruldu hiposalpenks var bende ameliyat olmayı bekliyom hayırlısıyla
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkında allah kolaylık versin..doktorun kimdi.Ben bugün ezel yaptım ama buraya yükleyemedim hangimiz nerde tedavi oluyoz kaçıncı deneme diye..hiposalpenks ne canım..allah şifa versin..

Tuplerde sıvı birikmesi gebe kalma da en büyük engelmis bebeğin tutunmasina izin vermiyor dusuk lere sebep oluyormuş benim bi tupum dış gebelikle alındı kalan tupumde de tedavinin ortasında sıvı birikmesi olduğu farkedildi ben israel aruhta tedavi oluyorum bu 4. Denememdi dondurulmuş yumurtalarım ameliyat olup iyilesmemi bekliyor :) kismetse bu ayki adetimde önce hah sonra da ameliyat olucam allah hakkımızda hayirlisini versin

Bnmde israel aruh ama bana vitamine gerek yok dedi sen kendin mi alip kullandin.

Evet canım ben eski sigara tiryakisiydim malum sigara herşeyi silip süpürüyor söylemedim ben kullandigi mi sadece selenyum kullaniyom dedim, kan değerlerin düşmüştü onun için hap verdi bi de biesteron kullandım 1 ay bu arada yalnış olmasın israel bey de 1i iptal 2. Tedavim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…