Cnm bnde mayista aşilama diye baska drla basladim sonra yumurta fazla olunca kentte israel beye gittim olmadi sonra ocakta dondurulmus vardı o da olmadi. Simdi silbastan yeniden basliyrz dedi. Oncekilerin olmamasini planli tup bebege baslamamak olarak nitelendirdi.Evet canım ben eski sigara tiryakisiydim malum sigara herşeyi silip süpürüyor söylemedim ben kullandigi mi sadece selenyum kullaniyom dedim, kan değerlerin düşmüştü onun için hap verdi bi de biesteron kullandım 1 ay bu arada yalnış olmasın israel bey de 1i iptal 2. Tedavim
Bende pkos var oyuzden sogan yapmaliyim kistte olusmus adet gecikince. O bitince yumurtlama donemi olur corek otu gec mi kalir? Obur ay igneler ke mi baslasam oofff kafayi yicem bn yaaaCanım çörek otu kuru ne ben geçen ay 2.günü başladım 10 gün iciyorsun sabah akşam..bugün de yaptım ama bu sefer kolum agridi ogutmekten..şimdi yedim tadı geçen ay ki gibi yoğun olmamış..iki kuru aynı anda yapmayın diyorlar..genede sen bilirsin..yarın biraz daha ekleyeceğim çörek otu.iltihap miyom varsa soğan uygula ama yoksa bence çörek otu uygula..Ben ocak ta hamile kaldığında doktor yumurtaların çok iyi deyince incir havuç yapmıştım o ay hamile kaldım ki benim adet periyodum o aralar gene uzamıştı..birazdan bir forum atcam biri hamile kalmış çörek ile ama sonra bebek durmuş...Ben de nasıl sa sürekli doktor kontrolü olcam diye karaer tüm gözü mu yapcam bu sefer gene dedim
Allah im acil şifalar versin bir an önce transferin olsun canım..Tuplerde sıvı birikmesigebe kalma da en büyük engelmis bebeğin tutunmasina izin vermiyor dusuk lere sebep oluyormuş benim bi tupum dış gebelikle alındı kalan tupumde de tedavinin ortasında sıvı birikmesi olduğu farkedildi ben israel aruhta tedavi oluyorum bu 4. Denememdi dondurulmuş yumurtalarım ameliyat olup iyilesmemi bekliyor :) kismetse bu ayki adetimde önce hah sonra da ameliyat olucam allah hakkımızda hayirlisini versin
Bırakmadın mu hala sigarayı anlayamadım..Bende içiyorum daEvet canım ben eski sigara tiryakisiydim malum sigara herşeyi silip süpürüyor söylemedim ben kullandigi mi sadece selenyum kullaniyom dedim, kan değerlerin düşmüştü onun için hap verdi bi de biesteron kullandım 1 ay bu arada yalnış olmasın israel bey de 1i iptal 2. Tedavim
Evet canım bana da vitamin vermedi ocakta ilk gittiğimde mini tüp yapalım dedi yumiler kalitesiz olunca iptal oldu sonraki adette bu ay dinlen biesteron kullan dedi sonraki ay adetimde 4 yumurta görünce normal tüp bebek yapalım dediCnm bnde mayista aşilama diye baska drla basladim sonra yumurta fazla olunca kentte israel beye gittim olmadi sonra ocakta dondurulmus vardı o da olmadi. Simdi silbastan yeniden basliyrz dedi. Oncekilerin olmamasini planli tup bebege baslamamak olarak nitelendirdi.
Ama gittigimdede sadece d.kontrol hapi verdi. Adette ignelere baslariz dedi. Sadece bu mu yani seninde oyle mi oldu?kafam karisti . Baska drlar hazirlik icin vitaminler fln veriyor. Bi de vitamin d ye baktir dedi.
Evet canım yumurtlamadan önceki süreçte bal çörek olmalıymış..zaten amaç yumurtaların çoğalması ve kaliteli olması..yumurtladiktan sonra o kuru yapmak sakıncalı olabilir dikkat et bence..Bende pkos var oyuzden sogan yapmaliyim kistte olusmus adet gecikince. O bitince yumurtlama donemi olur corek otu gec mi kalir? Obur ay igneler ke mi baslasam oofff kafayi yicem bn yaaa
Amin canım allah hepimizin yüzünü guldursun eşim bu konuda çok katı haklı olarak ben de otlakciyim ya arada takiliyom arkadaşlara :)Bırakmadın mu hala sigarayı anlayamadım..Bende içiyorum da
Valla benimkide söyleniyor ama örnek olsun icmesin oda gözümün önünde gözüme soka soka..Ben onun kadar içmesem de o yakınca ben de içiyorum tabii napim..bide tabi sinirleninceAmin canım allah hepimizin yüzünü guldursun eşim bu konuda çok katı haklı olarak ben de otlakciyim ya arada takiliyom arkadaşlara :)
Peki sen ilac olarak ne kullaniysn?Evet canım yumurtlamadan önceki süreçte bal çörek olmalıymış..zaten amaç yumurtaların çoğalması ve kaliteli olması..yumurtladiktan sonra o kuru yapmak sakıncalı olabilir dikkat et bence..
Hoşgeldin canım..dur daha yolun başındasın umutsuzluğa kapılma..gözük tabikide başka doktora da..incir havuç kürü fsh yüksek olanlar kullanamıyor galiba..ovulasyon testi al..kur leride araştır tahlillerine göre uygula der ben..boşuna gecirme..civanpercemini çok öneriyorlar birde..Merhaba bende yeni üye oldum . 33 yaşındayım.bebek istiyoruz 8 aydır.olmayınca Dr gittik.eşimin tahlilinde sperm sayısı çok iyi .149 milyon.fakat hızlı ileri hareketlide problem varmış.bizim %20 .%40 civarında olması gerekiyormuş.rahim filmi çekildim tüplerin açık.hormonlarım yüksek.TSH 14.8 diğerleri normal.dr TSH yi yüksek bulunca AMH yaptırdı.1.29 çıktı.yaşına göre çok düşük bi değer dedi.fazla zaman kaybetmeden yumurtlama takibi yapalım 3 ay olmazsa sırasıyla aşılama ve tüp bebeğe geçeriz şeklinde konuştu.başka bi Dr da gözükmek istiyorum.kürleri uygulamaya başlayacağım bende.hayırlısı artık.bana yardımcı olursanız sevinirim.cok mu zor bebek sahibi olmam
Folik asit ve coraspin..bugün de iğnelere başladık puregon vuruluyom..başka bir şey yok valla..Peki sen ilac olarak ne kullaniysn?
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza daha yolun çok basindasin hiç umudunu kaybetme değerlere de çok takılma güzel bi başlangıç yapmış doktorun bence hemen tüp dememiş yani bu bile sevindirici değerlerin çok kötü olsaydı hemen tüp yapalım derdi doktorun sende bi sıkıntı yoksa şimdilik kur yapma derim ben sonuçta takip li olacaksın allah yardimcin olsun biz hep burdayız sormak istediğin bişey olursa çekinme :)Merhaba bende yeni üye oldum . 33 yaşındayım.bebek istiyoruz 8 aydır.olmayınca Dr gittik.eşimin tahlilinde sperm sayısı çok iyi .149 milyon.fakat hızlı ileri hareketlide problem varmış.bizim %20 .%40 civarında olması gerekiyormuş.rahim filmi çekildim tüplerin açık.hormonlarım yüksek.TSH 14.8 diğerleri normal.dr TSH yi yüksek bulunca AMH yaptırdı.1.29 çıktı.yaşına göre çok düşük bi değer dedi.fazla zaman kaybetmeden yumurtlama takibi yapalım 3 ay olmazsa sırasıyla aşılama ve tüp bebeğe geçeriz şeklinde konuştu.başka bi Dr da gözükmek istiyorum.kürleri uygulamaya başlayacağım bende.hayırlısı artık.bana yardımcı olursanız sevinirim.cok mu zor bebek sahibi olmam
Hoşbulduk :) civanperçemine başladım hafta sonu . Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.yürüyüşe başladım temiz hava hormonlara iyi geliyormuş .Allah hepimizin yardımcısı olsun.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallah .teşekkür ederim cevabın için .Hoşgeldin canım..dur daha yolun başındasın umutsuzluğa kapılma..gözük tabikide başka doktora da..incir havuç kürü fsh yüksek olanlar kullanamıyor galiba..ovulasyon testi al..kur leride araştır tahlillerine göre uygula der ben..boşuna gecirme..civanpercemini çok öneriyorlar birde..
Çok teşekkür ederim .aslında ben Kür yapmaya düşünmüyordum .dr. Um dedi.yapılacak tedaviye yan etkisi olmaz.senin durumunda hastam Civan perçemi kürüyle hamile kaldı .bi dene derim şeklinde konuştu . Ilk adet Döneminde tekrar tsh testini yenileyip gelirsin dedi .artık adet Olmayı bekliyorum .doktorum Nurettin ersöz ince daha önce su hastanesinde çalışıyordu . Yeni muayene açtı. Kendisi tüp bebek yapmıyormuş.3 ay devam edeceğim .sonrasında hamile kalamazsam tüp bebek Dr.arastırırım .hepimiz için Hayırlısı olsun tedavimiz.Canım öncelikle hoşgeldin aramıza daha yolun çok basindasin hiç umudunu kaybetme değerlere de çok takılma güzel bi başlangıç yapmış doktorun bence hemen tüp dememiş yani bu bile sevindirici değerlerin çok kötü olsaydı hemen tüp yapalım derdi doktorun sende bi sıkıntı yoksa şimdilik kur yapma derim ben sonuçta takip li olacaksın allah yardimcin olsun biz hep burdayız sormak istediğin bişey olursa çekinme :)
Benim adetim çok geç geldi hep te düzensiz di..uzun zaman gelmezdi geldimi bitmezdi..unv deki doktorum hep tedaviyle olcan biraz uğraşcan derdi.sonrasında ünv de eşimle tanıştım..onda da varikosel çıktı evlendik biz 3 sene çocuk düşünmedik.teyzem bir tanıdığı var ona götürdü beni demezmi erken menapoz riski var..Bende bir panik..hemen ilaç tedavisi ne başladım bu arada pko olduğumu da öğrendim..ilaçlara tepki vermeyince vücut iğnelere başladık..doktorum aşılama yapalım dedi..ok dedik..Benim hiç umudum yoktu olmuycak tutmuycak diyordum veee 6 tane kese oluştu..en Son bir kız bir oğlandı.ama malesef küçükken sarılık geçirmiştim ağır bir şekilde ve karacigerim yetmemiş farkedilmedi..gebelik koleastazi nedeniyle 6 aylık normal erken doğum gerçekleşti ama bebeklerin yaşamadı..düşün yani ben o kadar olmuycak derken bile ilk asılama da hamile kaldım..doktor un kim peki canımHoşbulduk :) civanperçemine başladım hafta sonu . Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.yürüyüşe başladım temiz hava hormonlara iyi geliyormuş .Allah hepimizin yardımcısı olsun.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallah .teşekkür ederim cevabın için .
Ben de 2.aşılamayı salak gibi şifa da yaptırdım orda da bir uzun hikaye var anlatırım bir ara aşılama tutmayınca doktor bana dogumnkontrol hapı vermek istedi obur ay tekrar aşılama yapalım dedi..yermiyim benn..kendi ilk doktoruma gittim birde irenbe yi çok önerdiler..irenbe eşinin değerleri çok kötü tabi tutmaz,dedi aşılama baktı çok güzel yumurtaların var kendinde hamile kalıyorsun madem içme ilaç filan bu ay deneyin kendiniz dedi..Bende sordum doktora keçiboynuzu kurunu kesinlikle öneririm dedi ve uygulanis için kağıt verdi..eşime keçiboynuzu kendine incir havuç yaptım o ay hamile kaldım kendiliğin den..eşine de keçi boynuzu kuru uygula canım..düşün doktor bile önerdi yani..allah kolaylık versin..Çok teşekkür ederim .aslında ben Kür yapmaya düşünmüyordum .dr. Um dedi.yapılacak tedaviye yan etkisi olmaz.senin durumunda hastam Civan perçemi kürüyle hamile kaldı .bi dene derim şeklinde konuştu . Ilk adet Döneminde tekrar tsh testini yenileyip gelirsin dedi .artık adet Olmayı bekliyorum .doktorum Nurettin ersöz ince daha önce su hastanesinde çalışıyordu . Yeni muayene açtı. Kendisi tüp bebek yapmıyormuş.3 ay devam edeceğim .sonrasında hamile kalamazsam tüp bebek Dr.arastırırım .hepimiz için Hayırlısı olsun tedavimiz.
Ay Allah yardımcın olsun .bayaaa üzüldüm açıkçası . Cok uğraşmıssınız.inşallah emeklerinizin meyvesini en yakın zamanda alırsınız. Kendiliğinden de hamile kalmışın ne güzel .bende ilk evlendiğimde 1 düşük Yaptım.çalıştıgım için erteledim bu zamana kadar ama pişmanım.Bazende cok kafaya takmaktan olmuyor.benim yengem ne zaman boşverdim olmayacak deyip bırakınca hamile kaldı.40 yasında doğurdu . Hersey kader kısmet.Allah tekki nasip etmiş olsun . Dr.nurettin ersöz ince su anda .duruma göre tüp bebek Dr geçerim 2-3 ay sonra olmazsa.ama karar veremedim irenbe mi su hastanesi mi? Eşimde hiç uğraşma tüp yapalım diyor hemen .bende acele etme var olan rezervlerimi bitirmek istemiyorum dedim bakalım artık.sen Dr değiştirdin mi ? Yoksa irenbeye devam mı ediyorsun ?Ben de 2.aşılamayı salak gibi şifa da yaptırdım orda da bir uzun hikaye var anlatırım bir ara aşılama tutmayınca doktor bana dogumnkontrol hapı vermek istedi obur ay tekrar aşılama yapalım dedi..yermiyim benn..kendi ilk doktoruma gittim birde irenbe yi çok önerdiler..irenbe eşinin değerleri çok kötü tabi tutmaz,dedi aşılama baktı çok güzel yumurtaların var kendinde hamile kalıyorsun madem içme ilaç filan bu ay deneyin kendiniz dedi..Bende sordum doktora keçiboynuzu kurunu kesinlikle öneririm dedi ve uygulanis için kağıt verdi..eşime keçiboynuzu kendine incir havuç yaptım o ay hamile kaldım kendiliğin den..eşine de keçi boynuzu kuru uygula canım..düşün doktor bile önerdi yani..allah kolaylık versin..
Eger raporlu yaptiriyorsaniz 35 yas altina tek embriyo koyuyorlar ama eger ozelde yaptiriyorsaniz yasi sorun yapmiyirlar.
Canım ilk denemem 2 tane transfer edildi. Sordular bana. 2 tane dedim:)) yaştan ve deneme sayısına göre değişiyormuş.. Saol canım duaların için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?