Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Keciboynuzunu nasil uyguladin ki sen kür manyagi olcam yakinda
Annem sekersiz keciboynuzu ozu diye bisey almis kansizlik icin sen de ic deyip duruyor pekmez yerine o kullanilir mi acaba

Ca
canım öncelikle aramıza hoşgeldin...

Kizlar en cok ilac kullanan benim sanirim :S imom,dekort,estrofem,biesteron,omega ve quenzum ayrica birde demir ilacim var.persembe gunude menopur 150 lik igneme basliycam ve birde klomen verdi doktorum eczane gibiyim mubarek :)))

Al bendende o kadar o içince bende. Bi de sinirlenince antidepresan niyetine
Aynen canım sakinleşmek için..Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca hem sigara içti hem de antideprasan kullandı..maşallah gününde çocuğunu kucağına da aldı..

Keciboynuzunu nasil uyguladin ki sen kür manyagi olcam yakinda
Annem sekersiz keciboynuzu ozu diye bisey almis kansizlik icin sen de ic deyip duruyor pekmez yerine o kullanilir mi acaba
Eşime uyguladım canım keçiboynuzu..hem hareketlilik hem morfoloji sorunu da var onda..keçiboynuzu suyu yaptım kendim.

Aynen canım sakinleşmek için..Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca hem sigara içti hem de antideprasan kullandı..maşallah gününde çocuğunu kucağına da aldı..

Kizlar ben 4 gundur icmiyorum. Ama kahve ve sigara aseriyorum....:))

Benim tüp bebek istanbul da olcak canım..genetik inceleme ile olcak transferim..Ben genetik inceleme olsun istediğim için istanbul genetik te iyi diye doktorum oraya gönderdi..iyikide gidiyorum en başta hsg de çekildim histereskopi de oldum..doktorum çok detaycı biri..genetik incelemede yapıldı..hisrtereskopi de çökme çıktı mesela o düzeltildi erken doğum riskine neden oluyormuş..mutlaka serklaj yapılacak gene kalınca içimiz rahat olsun önlem alalım dedi..içim çok rahat o yüzden..sadece çevresel ve eşten kaynaklanan stres üzüyor beni...eee bide istanbul yolu..

Kimseye kulak asma canim. Aman ne guzel geziyorsun iste.. degisiklik. Bu gunlerin kiymetini bil daha sonra gezemeyeceksin..

Kimseye kulak asma canim. Aman ne guzel geziyorsun iste.. degisiklik. Bu gunlerin kiymetini bil daha sonra gezemeyeceksin..
Orda tanıdıklar var diye orda arkadaşlarda kaliyoz ama zor yaa ne bilim rahatsız oldum geçen gittiğimde sınır oldum gece çok yağmurluydu mesela akşam 7 de yola çıktık..kalmadık bi akşam daha..sanki zevkten gidip kaliyom millette..

5 günde mi büyüdü..yumurtaların??İğne ne vurulmustun ??kaclik ti iğneler?? çok mu soruyorum tüp bebeği bilmediğim için kusura bakma canım

yok canim ne demek ne istersen sorabilirsin. Gonal 150 lik kullandim ve popodan 1 tane menogon 13 martta basladim igneye.. 8 gun kullandim. 20 marta biraktim 21 martta catlatma ignesi oldum. 23 unde yumurta toplandi. 28 de de transfer yapildi canim.

Canim bende bilmiyordum.. hayirlisi bakalim ogreniyoruz herseyi.. sormak istedigin ne varsa sorabilirsin. Benim 11 yumurtam toplamdi. 8 dollendi. 3 sadece 5. Gune gelebildi...1 tane icin dondurulmadi...

yok canim ne demek ne istersen sorabilirsin. Gonal 150 lik kullandim ve popodan 1 tane menogon 13 martta basladim igneye.. 8 gun kullandim. 20 marta biraktim 21 martta catlatma ignesi oldum. 23 unde yumurta toplandi. 28 de de transfer yapildi canim.
Dün adetimin 3.günü idi pazar tatil olduğu için gidemedim doktora dün ultrasonda 4 tane yumurta gözüktü işte 8 mm di en büyükleri..10 mm üstünde tüp bebek tedavisine başlanmaz dedi riskli mi dedi başarısız mi olur dedi valla işte öyle bisiler..sen hatirliyormusun kaç tane ve kaç mm di senin..yumurtalar çatladiktan sonra mi toplanıyor peki??

Canim bende bilmiyordum.. hayirlisi bakalim ogreniyoruz herseyi.. sormak istedigin ne varsa sorabilirsin. Benim 11 yumurtam toplamdi. 8 dollendi. 3 sadece 5. Gune gelebildi...1 tane icin dondurulmadi...
Tahlil ne zaman vereceksin canım hadi bakalım..şimdi dinleniyor musun kurs ne alemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…