Keciboynuzunu nasil uyguladin ki sen kür manyagi olcam yakindaBen de 2.aşılamayı salak gibi şifa da yaptırdım orda da bir uzun hikaye var anlatırım bir ara aşılama tutmayınca doktor bana dogumnkontrol hapı vermek istedi obur ay tekrar aşılama yapalım dedi..yermiyim benn..kendi ilk doktoruma gittim birde irenbe yi çok önerdiler..irenbe eşinin değerleri çok kötü tabi tutmaz,dedi aşılama baktı çok güzel yumurtaların var kendinde hamile kalıyorsun madem içme ilaç filan bu ay deneyin kendiniz dedi..Bende sordum doktora keçiboynuzu kurunu kesinlikle öneririm dedi ve uygulanis için kağıt verdi..eşime keçiboynuzu kendine incir havuç yaptım o ay hamile kaldım kendiliğin den..eşine de keçi boynuzu kuru uygula canım..düşün doktor bile önerdi yani..allah kolaylık versin..
canım öncelikle aramıza hoşgeldin...Ay Allah yardımcın olsun .bayaaa üzüldüm açıkçası . Cok uğraşmıssınız.inşallah emeklerinizin meyvesini en yakın zamanda alırsınız. Kendiliğinden de hamile kalmışın ne güzel .bende ilk evlendiğimde 1 düşük Yaptım.çalıştıgım için erteledim bu zamana kadar ama pişmanım.Bazende cok kafaya takmaktan olmuyor.benim yengem ne zaman boşverdim olmayacak deyip bırakınca hamile kaldı.40 yasında doğurdu . Hersey kader kısmet.Allah tekki nasip etmiş olsun . Dr.nurettin ersöz ince su anda .duruma göre tüp bebek Dr geçerim 2-3 ay sonra olmazsa.ama karar veremedim irenbe mi su hastanesi mi? Eşimde hiç uğraşma tüp yapalım diyor hemen .bende acele etme var olan rezervlerimi bitirmek istemiyorum dedim bakalım artık.sen Dr değiştirdin mi ? Yoksa irenbeye devam mı ediyorsun ?
Çok teşekkür ederim Hoşbulduk hepimizin ilaçları doktorları tedavileri olumlu sonuçlanır inşallah .Ca
canım öncelikle aramıza hoşgeldin...
Amin inşallah...Kızlar hayırlı uğurlu olsun canım.. Bol boş yumurtalarınız olsun..
Al bendende o kadar o içince bende. Bi de sinirlenince antidepresan niyetineValla benimkide söyleniyor ama örnek olsun icmesin oda gözümün önünde gözüme soka soka..Ben onun kadar içmesem de o yakınca ben de içiyorum tabii napim..bide tabi sinirlenince
Aynen canım sakinleşmek için..Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca hem sigara içti hem de antideprasan kullandı..maşallah gününde çocuğunu kucağına da aldı..Al bendende o kadar o içince bende. Bi de sinirlenince antidepresan niyetine
Kadın doğum eczanesi :)))))Kizlar en cok ilac kullanan benim sanirim :S imom,dekort,estrofem,biesteron,omega ve quenzum ayrica birde demir ilacim var.persembe gunude menopur 150 lik igneme basliycam ve birde klomen verdi doktorum eczane gibiyim mubarek :)))
Eşime uyguladım canım keçiboynuzu..hem hareketlilik hem morfoloji sorunu da var onda..keçiboynuzu suyu yaptım kendim.Keciboynuzunu nasil uyguladin ki sen kür manyagi olcam yakinda
Annem sekersiz keciboynuzu ozu diye bisey almis kansizlik icin sen de ic deyip duruyor pekmez yerine o kullanilir mi acaba
Aynen canım sakinleşmek için..Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca hem sigara içti hem de antideprasan kullandı..maşallah gününde çocuğunu kucağına da aldı..
Benim tüp bebek istanbul da olcak canım..genetik inceleme ile olcak transferim..Ben genetik inceleme olsun istediğim için istanbul genetik te iyi diye doktorum oraya gönderdi..iyikide gidiyorum en başta hsg de çekildim histereskopi de oldum..doktorum çok detaycı biri..genetik incelemede yapıldı..hisrtereskopi de çökme çıktı mesela o düzeltildi erken doğum riskine neden oluyormuş..mutlaka serklaj yapılacak gene kalınca içimiz rahat olsun önlem alalım dedi..içim çok rahat o yüzden..sadece çevresel ve eşten kaynaklanan stres üzüyor beni...eee bide istanbul yolu..Ay Allah yardımcın olsun .bayaaa üzüldüm açıkçası . Cok uğraşmıssınız.inşallah emeklerinizin meyvesini en yakın zamanda alırsınız. Kendiliğinden de hamile kalmışın ne güzel .bende ilk evlendiğimde 1 düşük Yaptım.çalıştıgım için erteledim bu zamana kadar ama pişmanım.Bazende cok kafaya takmaktan olmuyor.benim yengem ne zaman boşverdim olmayacak deyip bırakınca hamile kaldı.40 yasında doğurdu . Hersey kader kısmet.Allah tekki nasip etmiş olsun . Dr.nurettin ersöz ince su anda .duruma göre tüp bebek Dr geçerim 2-3 ay sonra olmazsa.ama karar veremedim irenbe mi su hastanesi mi? Eşimde hiç uğraşma tüp yapalım diyor hemen .bende acele etme var olan rezervlerimi bitirmek istemiyorum dedim bakalım artık.sen Dr değiştirdin mi ? Yoksa irenbeye devam mı ediyorsun ?
Transferden sonra bende deniycem inşallah..senin yumurtalar kaç gün de büyüdü canım..kaç gün sonra transfer yapılmıştıKizlar ben 4 gundur icmiyorum. Ama kahve ve sigara aseriyorum....:))
Benim tüp bebek istanbul da olcak canım..genetik inceleme ile olcak transferim..Ben genetik inceleme olsun istediğim için istanbul genetik te iyi diye doktorum oraya gönderdi..iyikide gidiyorum en başta hsg de çekildim histereskopi de oldum..doktorum çok detaycı biri..genetik incelemede yapıldı..hisrtereskopi de çökme çıktı mesela o düzeltildi erken doğum riskine neden oluyormuş..mutlaka serklaj yapılacak gene kalınca içimiz rahat olsun önlem alalım dedi..içim çok rahat o yüzden..sadece çevresel ve eşten kaynaklanan stres üzüyor beni...eee bide istanbul yolu..
Transferden sonra bende deniycem inşallah..senin yumurtalar kaç gün de büyüdü canım..kaç gün sonra transfer yapılmıştı
Orda tanıdıklar var diye orda arkadaşlarda kaliyoz ama zor yaa ne bilim rahatsız oldum geçen gittiğimde sınır oldum gece çok yağmurluydu mesela akşam 7 de yola çıktık..kalmadık bi akşam daha..sanki zevkten gidip kaliyom millette..Kimseye kulak asma canim. Aman ne guzel geziyorsun iste.. degisiklik. Bu gunlerin kiymetini bil daha sonra gezemeyeceksin..
5 günde mi büyüdü..yumurtaların??İğne ne vurulmustun ??kaclik ti iğneler?? çok mu soruyorum tüp bebeği bilmediğim için kusura bakma canım5. Gun transfer yapildi canim. Daha saglikli ve tutunmasi daha iyi oluyormus.
5 günde mi büyüdü..yumurtaların??İğne ne vurulmustun ??kaclik ti iğneler?? çok mu soruyorum tüp bebeği bilmediğim için kusura bakma canım
Dün adetimin 3.günü idi pazar tatil olduğu için gidemedim doktora dün ultrasonda 4 tane yumurta gözüktü işte 8 mm di en büyükleri..10 mm üstünde tüp bebek tedavisine başlanmaz dedi riskli mi dedi başarısız mi olur dedi valla işte öyle bisiler..sen hatirliyormusun kaç tane ve kaç mm di senin..yumurtalar çatladiktan sonra mi toplanıyor peki??yok canim ne demek ne istersen sorabilirsin. Gonal 150 lik kullandim ve popodan 1 tane menogon 13 martta basladim igneye.. 8 gun kullandim. 20 marta biraktim 21 martta catlatma ignesi oldum. 23 unde yumurta toplandi. 28 de de transfer yapildi canim.
Tahlil ne zaman vereceksin canım hadi bakalım..şimdi dinleniyor musun kurs ne alemde..Canim bende bilmiyordum.. hayirlisi bakalim ogreniyoruz herseyi.. sormak istedigin ne varsa sorabilirsin. Benim 11 yumurtam toplamdi. 8 dollendi. 3 sadece 5. Gune gelebildi...1 tane icin dondurulmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?