Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

her doktor bu şekilde düşünmüyor.aşamalar baya uzunmuş . Önemli olan doktorunun bu şekilde yönlendirmesi hiçbir şeyi atlamaması olmuş.işini garantiye alması çok güzel .histereskopi tüp bebek için rahimde uygun yer belirleniyor diye okudum sizin yorunlarınızdan . Benim bilmediğim çok sey var.daha yolun başındayım.istanbula yolculuk ne zaman peki ?

Ay kızlar ancak göz gezdirebildim konuya hepinizin şimdiden hayırlı olsun tedavileri benim adam izinliydi bugün bütün gün burnumdan getirdi sağolsun :) dondurulmuş embriyolarimiz vardı ya elektirik kesilince benim adama bi haller oldu noolacak şimdi ya bişey olursa diye ömrümü yedi sanki ben merak etmiyomusum gibi bi de onu teselliye uğraştım çok şükür gece oldu :) elektirikler geldi de normal hayatımıza döndük kafayı yiyordum yani kızlar test günleriniz ne zaman sanki az kaldı :)

Haklısınız cok cok . Jeneratörler hayat Kurtarıcı insan Kafayı yer bu durumda.

Yok canım yaa hatırlamıyorum. 2 günde bir kontrole gittim. Önce çatlamasın diye bi iğne verdiler 4 tane kullandım. Belirli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vurduttular.önce 4 taneydi benimde ilaçla çoğaldı. 11 yumurta çıktı.

Bilmiyorum canım ikinci iğneyi vurdum bu akşam perşembe kontrol var..herhalde o gün belli olur..bilmiyorum ki..asılama da nasıl ne kadar da vücut tepki verdi hiiç hatırlayamıyorum...obur hafta yolcudur abbas herhalde bir aksilik olmazsa..

Tahlil ne zaman vereceksin canım hadi bakalım..şimdi dinleniyor musun kurs ne alemde..

7 nisan test tarihim. Herkez çok iyi konuştu. Ama rabbim bilir ne olacağını.. Hakkımızda hayırlısı. İnşaşlah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz.

Anammm bana durdurma vermedi yaaa bunlar...dün akşam üstü gidiyorduk hemşire aradı..150 lik vurulcan dedi puregon dedi bende geçen seferden var evde zaten dedim gelme o zaman dedi..

Anammm bana durdurma vermedi yaaa bunlar...dün akşam üstü gidiyorduk hemşire aradı..150 lik vurulcan dedi puregon dedi bende geçen seferden var evde zaten dedim gelme o zaman dedi..
Onu daha sonra vuruluyosun bu arada yumurta tembelliği varsa bal çörekotu tarçın yap. İşe yarıyo..

Canlarim cok tesekkurler ama bnm dgunum ocaktaydi. Ama guz3l dilekleriniz icin tskkurler. Bende sizleri tanimasamda inan aklima geliyor gun icinde acaba ignelere basladi mi dr da ne yaptı gibi. Yakinim gibi dusunur oldum.
Bnm asilama diye baslamisti tup bebek ignenin 5. Gunu adetin 7 .gunu tup bebege donduk 10gun fln igne kullandim.2 farkli igne bi de catlamama ignesi eklendi en son catlama ignesi vuruldum ve opu oldum.5. Gun embriyosu transfer edildi. 10.gun test yaptim tam 1 ay surdu tum bunlarin hepsi.

Dua edin kızlar.. Birbirimize bol bol dua edelim. Elimizden gelen bı çünkü..
Allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarinin dualarını geri çevirme yarabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et kucaklarimizi boş koyma sen herşeye kadirsin amin dualarim seninle canım inşallah sırasıyla buraya güzel mutlu haberlerimizi yazarız inşallah o ilk güzel haber senden gelir :)

Nere ama 1 nisan diyor doğum günü..herkes in ki yanlış mi ozaman benimki doğru ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…