- 30 Mart 2015
- 72
- 37
- 48
- 44
her doktor bu şekilde düşünmüyor.aşamalar baya uzunmuş . Önemli olan doktorunun bu şekilde yönlendirmesi hiçbir şeyi atlamaması olmuş.işini garantiye alması çok güzel .histereskopi tüp bebek için rahimde uygun yer belirleniyor diye okudum sizin yorunlarınızdan . Benim bilmediğim çok sey var.daha yolun başındayım.istanbula yolculuk ne zaman peki ?Benim tüp bebek istanbul da olcak canım..genetik inceleme ile olcak transferim..Ben genetik inceleme olsun istediğim için istanbul genetik te iyi diye doktorum oraya gönderdi..iyikide gidiyorum en başta hsg de çekildim histereskopi de oldum..doktorum çok detaycı biri..genetik incelemede yapıldı..hisrtereskopi de çökme çıktı mesela o düzeltildi erken doğum riskine neden oluyormuş..mutlaka serklaj yapılacak gene kalınca içimiz rahat olsun önlem alalım dedi..içim çok rahat o yüzden..sadece çevresel ve eşten kaynaklanan stres üzüyor beni...eee bide istanbul yolu..
bende sana yakın sayılırım canım imom ecopirin ve ginera :)Kizlar en cok ilac kullanan benim sanirim :S imom,dekort,estrofem,biesteron,omega ve quenzum ayrica birde demir ilacim var.persembe gunude menopur 150 lik igneme basliycam ve birde klomen verdi doktorum eczane gibiyim mubarek :)))
Haklısınız cok cok . Jeneratörler hayat Kurtarıcı insan Kafayı yer bu durumda.Ay kızlar ancak göz gezdirebildim konuya hepinizin şimdiden hayırlı olsun tedavileri benim adam izinliydi bugün bütün gün burnumdan getirdi sağolsun :) dondurulmuş embriyolarimiz vardı ya elektirik kesilince benim adama bi haller oldu noolacak şimdi ya bişey olursa diye ömrümü yedi sanki ben merak etmiyomusum gibi bi de onu teselliye uğraştım çok şükür gece oldu :) elektirikler geldi de normal hayatımıza döndük kafayı yiyordum yani kızlar test günleriniz ne zaman sanki az kaldı :)
Dün adetimin 3.günü idi pazar tatil olduğu için gidemedim doktora dün ultrasonda 4 tane yumurta gözüktü işte 8 mm di en büyükleri..10 mm üstünde tüp bebek tedavisine başlanmaz dedi riskli mi dedi başarısız mi olur dedi valla işte öyle bisiler..sen hatirliyormusun kaç tane ve kaç mm di senin..yumurtalar çatladiktan sonra mi toplanıyor peki??
Bilmiyorum canım ikinci iğneyi vurdum bu akşam perşembe kontrol var..herhalde o gün belli olur..bilmiyorum ki..asılama da nasıl ne kadar da vücut tepki verdi hiiç hatırlayamıyorum...obur hafta yolcudur abbas herhalde bir aksilik olmazsa..her doktor bu şekilde düşünmüyor.aşamalar baya uzunmuş . Önemli olan doktorunun bu şekilde yönlendirmesi hiçbir şeyi atlamaması olmuş.işini garantiye alması çok güzel .histereskopi tüp bebek için rahimde uygun yer belirleniyor diye okudum sizin yorunlarınızdan . Benim bilmediğim çok sey var.daha yolun başındayım.istanbula yolculuk ne zaman peki ?
Tahlil ne zaman vereceksin canım hadi bakalım..şimdi dinleniyor musun kurs ne alemde..
Anammm bana durdurma vermedi yaaa bunlar...dün akşam üstü gidiyorduk hemşire aradı..150 lik vurulcan dedi puregon dedi bende geçen seferden var evde zaten dedim gelme o zaman dedi..Yok canım yaa hatırlamıyorum. 2 günde bir kontrole gittim. Önce çatlamasın diye bi iğne verdiler 4 tane kullandım. Belirli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vurduttular.önce 4 taneydi benimde ilaçla çoğaldı. 11 yumurta çıktı.
İnşallah canım..senle pozitifi görelim bari de hepimize umut ol..7 nisan test tarihim. Herkez çok iyi konuştu. Ama rabbim bilir ne olacağını.. Hakkımızda hayırlısı. İnşaşlah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz.
Onu daha sonra vuruluyosun bu arada yumurta tembelliği varsa bal çörekotu tarçın yap. İşe yarıyo..Anammm bana durdurma vermedi yaaa bunlar...dün akşam üstü gidiyorduk hemşire aradı..150 lik vurulcan dedi puregon dedi bende geçen seferden var evde zaten dedim gelme o zaman dedi..
İnşalllah canımmm..İnşallah canım..senle pozitifi görelim bari de hepimize umut ol..
Başladım dün ama ölçüleri tam uygulayamadım bu sefer..kaç gün yemiştin sen sabah aksammı canimOnu daha sonra vuruluyosun bu arada yumurta tembelliği varsa bal çörekotu tarçın yap. İşe yarıyo..
Başladım dün ama ölçüleri tam uygulayamadım bu sefer..kaç gün yemiştin sen sabah aksammı canim
Allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarinin dualarını geri çevirme yarabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et kucaklarimizi boş koyma sen herşeye kadirsin amin dualarim seninle canım inşallah sırasıyla buraya güzel mutlu haberlerimizi yazarız inşallah o ilk güzel haber senden gelir :)Dua edin kızlar.. Birbirimize bol bol dua edelim. Elimizden gelen bı çünkü..
Nere ama 1 nisan diyor doğum günü..herkes in ki yanlış mi ozaman benimki doğru ama..Canlarim cok tesekkurler ama bnm dgunum ocaktaydi. Ama guz3l dilekleriniz icin tskkurler. Bende sizleri tanimasamda inan aklima geliyor gun icinde acaba ignelere basladi mi dr da ne yaptı gibi. Yakinim gibi dusunur oldum.
Bnm asilama diye baslamisti tup bebek ignenin 5. Gunu adetin 7 .gunu tup bebege donduk 10gun fln igne kullandim.2 farkli igne bi de catlamama ignesi eklendi en son catlama ignesi vuruldum ve opu oldum.5. Gun embriyosu transfer edildi. 10.gun test yaptim tam 1 ay surdu tum bunlarin hepsi.
Transferden sonra bende içmiycem. İnşallahTransferden sonra bende deniycem inşallah..senin yumurtalar kaç gün de büyüdü canım..kaç gün sonra transfer yapılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?