Allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarinin dualarını geri çevirme yarabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et kucaklarimizi boş koyma sen herşeye kadirsin amin dualarim seninle canım inşallah sırasıyla buraya güzel mutlu haberlerimizi yazarız inşallah o ilk güzel haber senden gelir :)
1nisan 1990 diyor keske olsa ama Nerede 25 olsamNere ama 1 nisan diyor doğum günü..herkes in ki yanlış mi ozaman benimki doğru ama..
Yaşın kaç canım..Bende allah allah çok genç dedim..tüp bebek filan..bu yaşta..1nisan 1990 diyor keske olsa ama Nerede 25 olsam
29 bitti bn 29 diyrm ama hastanelerde icinde bulundugunu yaziyorlar ya tahlillerde 30 cikiyorYaşın kaç canım..Bende allah allah çok genç dedim..tüp bebek filan..bu yaşta..
90 lı da değilsin yani29 bitti bn 29 diyrm ama hastanelerde icinde bulundugunu yaziyorlar ya tahlillerde 30 cikiyor
Degisim yapilamiyormus baktim bilgilerimden cok da onemli degil
1 yasla kaybettin canim ben 80 liyim :))Kızçeler îçinizde en yaşlı benim:))) 4 temmuz 19981:)))
Sen benden 366 gün büyüksün tamı tamına..Kızçeler îçinizde en yaşlı benim:))) 4 temmuz 19981:)))
E2 ve lh birlikte bakıldı bnm hep tedavidebu arada ben bir tablo yaptım ama buraya yüklenmiyor kızlarrr yaaaa...napcaz tablo işini???
bir de şunu sorayım yumurtlama takibi yaparken e2 tahlili veriyoruz dimi??geçen gün doktorum labaratuara gönderdi labaratuar 265 tl istedi 3 tane hormon tahliline doktora gitmem ben sgk ile yaptırırım dedim..yarın sabahtan hastaneye gidip tahlil vercem e2 yi kontrol ediyorlar değilmi telefonda söyledi de ben unuttum(
aradım sordum e2 diyor gene veririm e2 geçerim...:)E2 ve lh birlikte bakıldı bnm hep tedavide
Ben 29um 86liyim ama dedim ya tahlilde fln hastanede girdiğin yasi yaziyorlar 30 yaziyor tahlillerde 29 a devam :)
Gecen tedavimde e2 fsh ve bisi daha vardi hatirlamiyorum 2 kere istemisti yumurtlama takibinde canim doktor benden.bu arada ben bir tablo yaptım ama buraya yüklenmiyor kızlarrr yaaaa...napcaz tablo işini???
bir de şunu sorayım yumurtlama takibi yaparken e2 tahlili veriyoruz dimi??geçen gün doktorum labaratuara gönderdi labaratuar 265 tl istedi 3 tane hormon tahliline doktora gitmem ben sgk ile yaptırırım dedim..yarın sabahtan hastaneye gidip tahlil vercem e2 yi kontrol ediyorlar değilmi telefonda söyledi de ben unuttum(
Digeride lh tahlilidir afetiysen yaptı işte geçen gün onları yarın ultrasonda gircem 3 günde ne kadar büyümüş diye...iğnem de gelmedi..bugün kayınvalide de gün var oraya gitmedim ofis te bordro yapıyorum..haftaya transfere gidersek işler çok sıkışacak bizim çünkü..Gecen tedavimde e2 fsh ve bisi daha vardi hatirlamiyorum 2 kere istemisti yumurtlama takibinde canim doktor benden.
Olabilir canim aklimda kalmadi.bende yarin ilk igneme basliycam klomenle beraber p.tesi kontrolum var bakalim tahlili de ister belki ogunu.transfer sonrasi ilk 3 gun dinlenirsin sonra yardima baslarsin yine.Digeride lh tahlilidir afetiysen yaptı işte geçen gün onları yarın ultrasonda gircem 3 günde ne kadar büyümüş diye...iğnem de gelmedi..bugün kayınvalide de gün var oraya gitmedim ofis te bordro yapıyorum..haftaya transfere gidersek işler çok sıkışacak bizim çünkü..
Kaç gün bekliycez peki yumurtaların toplanınca transfer kaçıncı gün oluyor uff çok stres bastı beni bu sefer yaa..bir daha denemiycem ben galiba..annem yeter kızım çok yıprandın diyor..haklı da...çok torun çocuk isteyen başka bir yol bulsun uğraşma artık diyor..çok zayıfladım iyice stresten galiba..45 kg yum..haliyle ailemde üzülüyorOlabilir canim aklimda kalmadi.bende yarin ilk igneme basliycam klomenle beraber p.tesi kontrolum var bakalim tahlili de ister belki ogunu.transfer sonrasi ilk 3 gun dinlenirsin sonra yardima baslarsin yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?