Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hepinize çok teşekkür ederim.. Bir an önce kucaklarımız dolsun. Hepimizin bu son tedavisi olsun..

1-elpis 17/Nisan/1980
2-daispy 04/Temmuz/1981
3-kaderim 05/Temmuz/1982
4-fulya yaş 30 yıl olarak 1985 olduğunu düşünüyorum doğrumu canım??

bu arada ben bir tablo yaptım ama buraya yüklenmiyor kızlarrr yaaaa...napcaz tablo işini???
bir de şunu sorayım yumurtlama takibi yaparken e2 tahlili veriyoruz dimi??geçen gün doktorum labaratuara gönderdi labaratuar 265 tl istedi 3 tane hormon tahliline doktora gitmem ben sgk ile yaptırırım dedim..yarın sabahtan hastaneye gidip tahlil vercem e2 yi kontrol ediyorlar değilmi telefonda söyledi de ben unuttum(

E2 ve lh birlikte bakıldı bnm hep tedavide
Ben 29um 86liyim ama dedim ya tahlilde fln hastanede girdiğin yasi yaziyorlar 30 yaziyor tahlillerde 29 a devam :)

Ayrica yumurta basina 200 civari oluyms deger yani 10 yumurtan varsa 2000 cikarmis. Ama panik yapma basta az cikiyor yumurtalar yavas yavas buyuyor

1-elpis 17/Nisan/1980
2-daispy 04/Temmuz/1981
3-kaderim 05/Temmuz/1982
4-fulya 1986
:))))))))))))))))))).........

Gecen tedavimde e2 fsh ve bisi daha vardi hatirlamiyorum 2 kere istemisti yumurtlama takibinde canim doktor benden.

Gecen tedavimde e2 fsh ve bisi daha vardi hatirlamiyorum 2 kere istemisti yumurtlama takibinde canim doktor benden.
Digeride lh tahlilidir afetiysen yaptı işte geçen gün onları yarın ultrasonda gircem 3 günde ne kadar büyümüş diye...iğnem de gelmedi..bugün kayınvalide de gün var oraya gitmedim ofis te bordro yapıyorum..haftaya transfere gidersek işler çok sıkışacak bizim çünkü..

Olabilir canim aklimda kalmadi.bende yarin ilk igneme basliycam klomenle beraber p.tesi kontrolum var bakalim tahlili de ister belki ogunu.transfer sonrasi ilk 3 gun dinlenirsin sonra yardima baslarsin yine.

Olabilir canim aklimda kalmadi.bende yarin ilk igneme basliycam klomenle beraber p.tesi kontrolum var bakalim tahlili de ister belki ogunu.transfer sonrasi ilk 3 gun dinlenirsin sonra yardima baslarsin yine.
Kaç gün bekliycez peki yumurtaların toplanınca transfer kaçıncı gün oluyor uff çok stres bastı beni bu sefer yaa..bir daha denemiycem ben galiba..annem yeter kızım çok yıprandın diyor..haklı da...çok torun çocuk isteyen başka bir yol bulsun uğraşma artık diyor..çok zayıfladım iyice stresten galiba..45 kg yum..haliyle ailemde üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…