Canim embriyolarin kalitesine bagli benim opu dan sonra 5.gun transfer edildi.bu 3.gunde oluyor kaliteye ve hucrelerin kaca bolunmesine bagli.benim suan tek derdim ohss olmak ve transfer sonrasi tuvalete cikamamak oluyor ne kadar sivi alsamda hicbisey fayda etmiyor benimde stresim bunlar iste.aslinda biraz kilo alabilsen senin icin daha iyi olur dunyanin hali lste sen zayifladim diye yakiniyosun ben kilo aldim diyeeKaç gün bekliycez peki yumurtaların toplanınca transfer kaçıncı gün oluyor uff çok stres bastı beni bu sefer yaa..bir daha denemiycem ben galiba..annem yeter kızım çok yıprandın diyor..haklı da...çok torun çocuk isteyen başka bir yol bulsun uğraşma artık diyor..çok zayıfladım iyice stresten galiba..45 kg yum..haliyle ailemde üzülüyor
En yaşlı benim galiba 25 Nisan 1981 senden ay olarak büyüğümKızçeler îçinizde en yaşlı benim:))) 4 temmuz 19981:)))
Cepten girdigim için listeye ekleyemedim seni canım..1.sıraya sen yerlestin şimdi :))En yaşlı benim galiba 25 Nisan 1981 senden ay olarak büyüğüm
Ben geçen hamileligimde çok fena kabız olmuştum..doktorum eczanelerde satılan toz prebiyotik önermişti eğer bu aşamada zararı olmazsa ki hamile iken kullandım ben onu..kullanamazdım herhalde..doktoruna sorup kullanabilirsin canım..çok iyi gelmişti..Canim embriyolarin kalitesine bagli benim opu dan sonra 5.gun transfer edildi.bu 3.gunde oluyor kaliteye ve hucrelerin kaca bolunmesine bagli.benim suan tek derdim ohss olmak ve transfer sonrasi tuvalete cikamamak oluyor ne kadar sivi alsamda hicbisey fayda etmiyor benimde stresim bunlar iste.aslinda biraz kilo alabilsen senin icin daha iyi olur dunyanin hali lste sen zayifladim diye yakiniyosun ben kilo aldim diyee((
Hayır bennnn... 1977Kızçeler îçinizde en yaşlı benim:))) 4 temmuz 19981:)))
Evet çok büyük tesadüf... Ben 4 temmuz sen 5 temmuz...Sen benden 366 gün büyüksün tamı tamına..
En büyük benimCepten girdigim için listeye ekleyemedim seni canım..1.sıraya sen yerlestin şimdi :))
YaşHayır bennnn... 1977
yaş önemli değil bence.tekki bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım.Hayır bennnn... 1977
olsun sonucun güzel olacağını düşünmek inanmakta güzel.eninde sonunda olacak.tahmin edebiliyorum düşünceni,kaygılarını.Kızçeler stres yok... Güzel düşünün güzel olsun.. En zor ne biliyormusun tedaviden sonra beklemek... En sıkıntılısı bu zaman geçmiyo..
Senin kursa filan yazılmandan anlamalıydım yengeç olduğunu ..ben gece 12 den sonra doğmuşum o yüzden 5 i ne kayıyor tarih..Evet çok büyük tesadüf... Ben 4 temmuz sen 5 temmuz...
Evet haklisin o stres daha kötü..beklemek..bu yerin batsa bi yerin ağırsa acaba tuttu mu yoksa kötü bir şey mi oda ici içini yer insanınKızçeler stres yok... Güzel düşünün güzel olsun.. En zor ne biliyormusun tedaviden sonra beklemek... En sıkıntılısı bu zaman geçmiyo..
Kızlar ben de varım nüfusta 80 rezervler 70 ruhum 90 :) öptüm hepiniziHayır bennnn... 1977
Ruhum 90 i sevdim çokk.....Kızlar ben de varım nüfusta 80 rezervler 70 ruhum 90 :) öptüm hepinizi
Aşkolsun kaderim daha kıtır olmadık hala citiriz :) sen ruhunu ferah tut herşey gelir kendiliğindenRuhum 90 i sevdim çokk.....
Bende önceden öyleydim artık ruhum 60 filan..:)
Bende 3. Gecesi saat 1 de doğmuşum:)) boş durmayı sevmeyen.. Tez canlı ve kendini üzmekten zevk alan:)) yengeç..Senin kursa filan yazılmandan anlamalıydım yengeç olduğunu ..ben gece 12 den sonra doğmuşum o yüzden 5 i ne kayıyor tarih..
Vücut olarak çıkarırım hatta ergenliğe girmemiş kız çocuğu gibiyim göğüs filan tahta..75 dolmaz :) doğurunca büyümezlerse silikon düşünüyorum şahsenAşkolsun kaderim daha kıtır olmadık hala citiriz :) sen ruhunu ferah tut herşey gelir kendiliğinden
Ben çok alıngan ve hassas im yaa..kimse beni anlamıyor gibi..arkadaş canlısı yardımsever..ailesine düşkün..bide ağlak..eşim kızıyor ağlıyorum diye..Bende 3. Gecesi saat 1 de doğmuşum:)) boş durmayı sevmeyen.. Tez canlı ve kendini üzmekten zevk alan:)) yengeç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?