Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canim embriyolarin kalitesine bagli benim opu dan sonra 5.gun transfer edildi.bu 3.gunde oluyor kaliteye ve hucrelerin kaca bolunmesine bagli.benim suan tek derdim ohss olmak ve transfer sonrasi tuvalete cikamamak oluyor ne kadar sivi alsamda hicbisey fayda etmiyor benimde stresim bunlar iste.aslinda biraz kilo alabilsen senin icin daha iyi olur dunyanin hali lste sen zayifladim diye yakiniyosun ben kilo aldim diyee ((

Ben geçen hamileligimde çok fena kabız olmuştum..doktorum eczanelerde satılan toz prebiyotik önermişti eğer bu aşamada zararı olmazsa ki hamile iken kullandım ben onu..kullanamazdım herhalde..doktoruna sorup kullanabilirsin canım..çok iyi gelmişti..

Kızçeler stres yok... Güzel düşünün güzel olsun.. En zor ne biliyormusun tedaviden sonra beklemek... En sıkıntılısı bu zaman geçmiyo..
Evet haklisin o stres daha kötü..beklemek..bu yerin batsa bi yerin ağırsa acaba tuttu mu yoksa kötü bir şey mi oda ici içini yer insanın

Senin kursa filan yazılmandan anlamalıydım yengeç olduğunu ..ben gece 12 den sonra doğmuşum o yüzden 5 i ne kayıyor tarih..
Bende 3. Gecesi saat 1 de doğmuşum:)) boş durmayı sevmeyen.. Tez canlı ve kendini üzmekten zevk alan:)) yengeç..

1-bahçeliev 1977
2-betül 1980
3-elpis 17 Nisan 1980
4-baharizmir 25 Nisan 1981
5-daispy 04 Temmuz 1981
6-ksk 23 Temmuz 1981
7-kaderim 05 Temmuz 1982
8-fulya 1986
9-aras 20 Haziran 1986
Evet kızlarrr grubum da hatırladiklarimin doğum tarihleri yazdım herkes kaçıncı denemesi hangi hastane tedavi goruyor infertilite sebebini yazsın toparlamaya çalışayım..

Aşkolsun kaderim daha kıtır olmadık hala citiriz :) sen ruhunu ferah tut herşey gelir kendiliğinden
Vücut olarak çıkarırım hatta ergenliğe girmemiş kız çocuğu gibiyim göğüs filan tahta..75 dolmaz :) doğurunca büyümezlerse silikon düşünüyorum şahsen

Bende 3. Gecesi saat 1 de doğmuşum:)) boş durmayı sevmeyen.. Tez canlı ve kendini üzmekten zevk alan:)) yengeç..
Ben çok alıngan ve hassas im yaa..kimse beni anlamıyor gibi..arkadaş canlısı yardımsever..ailesine düşkün..bide ağlak..eşim kızıyor ağlıyorum diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…