Valla ben bazen malak gibi yatmayı çooookkk seviyorum...Bende 3. Gecesi saat 1 de doğmuşum:)) boş durmayı sevmeyen.. Tez canlı ve kendini üzmekten zevk alan:)) yengeç..
O yüzden diyorum ya kendini üzmekten zevk alır diye aynıyız.. Hayatta hep kazık yiyen ben oldum. Merhametim çokkkk. Hatta saflık derecesinde.. Ama asla haksızlığa gelemem.Ben çok alıngan ve hassas im yaa..kimse beni anlamıyor gibi..arkadaş canlısı yardımsever..ailesine düşkün..bide ağlak..eşim kızıyor ağlıyorum diye..
Vücut olarak çıkarırım hatta ergenliğe girmemiş kız çocuğu gibiyim göğüs filan tahta..75 dolmaz :) doğurunca büyümezlerse silikon düşünüyorum şahsen
Canım benim arkadaşım da tinaztepede oldu tedavi onun da esin de sorun vardı ilk denemesinde tuttu şimdi bi kızı var allah bağışlasın inşallah senin de tutunur bebisin nur topu gibi bi evladın olur :)1 denemem. Yumurta tembelliği oldu 2 düşükten sonra. Ayrıca bende kan pıhtılaşması var. Eşimde de sperm hareketsizliği var. Tınaztepe erdal akman da. 7 nisan test günüm..
Merhamettin fazla şans veriyoruz son sınırı çizdik mi de bir daha hiç bir şeyin dönüşü olmuyor..bak şimdi benim adama tutturmuş ayrıl artık telefonundan diyor..yatma vaktiymis...gıcık adam yaa oğlak işteO yüzden diyorum ya kendini üzmekten zevk alır diye aynıyız.. Hayatta hep kazık yiyen ben oldum. Merhametim çokkkk. Hatta saflık derecesinde.. Ama asla haksızlığa gelemem.
Aminnn canım benim inşallah hep beraber gülelim...bebeklerimizle inşallah..Sen çok yaşa iyiyimi... Gece gece güldürdün beni.. Allahta seni güldürsün.
Canım benim arkadaşım da tinaztepede oldu tedavi onun da esin de sorun vardı ilk denemesinde tuttu şimdi bi kızı var allah bağışlasın inşallah senin de tutunur bebisin nur topu gibi bi evladın olur :)
Benimki daha gıcık:) aslannnn...Merhamettin fazla şans veriyoruz son sınırı çizdik mi de bir daha hiç bir şeyin dönüşü olmuyor..bak şimdi benim adama tutturmuş ayrıl artık telefonundan diyor..yatma vaktiymis...gıcık adam yaa oğlak işte
Bide benim burç takin tim var diye yukselenim yengeç demişti...haaahaaayytt..bundan yengemi olur kız...görsen şu anda dir dir...ikide bir napıyorsun deyip duruyor..gece gece spor yaptı yattı kalktı yerlerdede..takmış sizin kocalarınıza onlar birşey demiyor muymus...bir tek benim kindemi sorun varmış..ayy aslan da çok zor kardeşim aslan ondan biliyorum..biraz bilmiş biraz liderlik özelliği den dolayı zor bir burç bana göre..Benimki daha gıcık:) aslannnn...
Hehehe ben de bir aslanım kocam da koç hangimiz daha zoruz karar veremiyom bi türlü : ) gene de sen kocanın dediğini yap adamların yapacak işleri bitince akıllarına geliyoz : )Bide benim burç takin tim var diye yukselenim yengeç demişti...haaahaaayytt..bundan yengemi olur kız...görsen şu anda dir dir...ikide bir napıyorsun deyip duruyor..gece gece spor yaptı yattı kalktı yerlerdede..takmış sizin kocalarınıza onlar birşey demiyor muymus...bir tek benim kindemi sorun varmış..ayy aslan da çok zor kardeşim aslan ondan biliyorum..biraz bilmiş biraz liderlik özelliği den dolayı zor bir burç bana göre..
Ayyy koç ta zor valla..anlasiyormusunuz peki..ikinizde ateş grubu demi..yokk yaa bence şart burç uyumu ben inanıyorum yoksa hep verici bir taraf oluyor..nisan da hamile kalırsam ocak ta olcak çocuğum aboo 2 oğlak bir yengeç ağla ağla durHehehe ben de bir aslanım kocam da koç hangimiz daha zoruz karar veremiyom bi türlü : ) gene de sen kocanın dediğini yap adamların yapacak işleri bitince akıllarına geliyoz : )
bende 86 lıyım hanımlar1- elpis
2-daispy
3-ben
miyim yaş sıralamasında :)))
2. denememiz medicalpark izmir üniversitesinde tedavim doktorum ahmet zeki ışık.. eşim azosperm benim rahim bicornuat geçmişte bi ameliyatım var ayrıca hidroselpinks var var da var yani1-bahçeliev 1977
2-betül 1980
3-elpis 17 Nisan 1980
4-baharizmir 25 Nisan 1981
5-daispy 04 Temmuz 1981
6-ksk 23 Temmuz 1981
7-kaderim 05 Temmuz 1982
8-fulya 1986
9-aras 20 Haziran 1986
Evet kızlarrr grubum da hatırladiklarimin doğum tarihleri yazdım herkes kaçıncı denemesi hangi hastane tedavi goruyor infertilite sebebini yazsın toparlamaya çalışayım..
günaydın canım..bence imkanın varsa benim hocayı araştır rahim de bir problem varsa o ameliyatlarda çok meşhur işinin ehli bir doktor muş..balon tekniği filan uygulaması oluyormuş..Eşimin zoruyla başka bir Dr gitti bugün istemeyerek.dr beni korkuttu çok.rahim küçük dedi inceleme yada daralma var şeklinde konuştu.ne anlama geldiğini sordum.Ne dediğini tam hatırlamıyorum bile kulaklarım uğuldadı resmen.beni bir arkadaşına yönlendirdi direk.smryna tüp bebeğe git dedi.merkez hakkında kötü yorumlar var.gidiyorum birazdan.sadece bilgi almak Amaçlı.kötü yorumlar olduğu için kesinlikle tedaviye burda başlamam.çok üZgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?