Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Allah yardımcınız olsun canım ben ilk iki tüp bebek denememi smyrnada yaptirmistim ilkinde tuttu ama düşük oldu ikincisinde hiç tutmadı zaten 3. Tedaviye oraya gitmeyecektik ama bize başka bir yere gidebilirsiniz diye yol gösterdiler. ben merkezlerin doktorların vesile olduğunu düşünürüm her zaman bi gidip görüş bence içine sinmezse gitmezsin tabiiki çok yoğun bi yer her seferinde aynı dr a muayene olamiyosun ama çok kötü diyemem hakkında hayırlısı olsun sakin üzülüp kendini yıpratma bunu da yaşamam gerekiyormuş diye düşün canım :) unutma dr lar sadece vesile..

Elpis-ksk...1980..su hastanesi eurofertil tup bebek Nuray Aytekin Ayguler......4.deneme bende pko.....esimde ileri hareketlilik ve morfoloji..bugun itibariyle igneme basladim.

Elpis-ksk...1980..su hastanesi eurofertil tup bebek Nuray Aytekin Ayguler......4.deneme bende pko.....esimde ileri hareketlilik ve morfoloji..bugun itibariyle igneme basladim.
Bende doktordayım şimdi bekliyorum..hadi bakalım canım.hayırlı haberlerle gel inşallah..Sen hangi iğneye başladım kaclik dozaj

kızlarrr. bu gün dayanamadım test yaptım negatif sonra doktoru aradım. çıkmaz dedi. bekle biraz daha kan testi yapalım dedi.. birde azar işittimm. ama benim sanırsam tutmadı(( ve okadar da olumlu konuşmuşlardı ki..

Canim benim lutfen moralini bozma erken cikmis olsaydi doktor zaten bekletmez bizleri erkenden yapin derlerdi gec dollenme olmustur moralini bozupta vucut dengeni bozma lutfen dualarimizla ve dualarinla test gununu beklee sadece moralini bozmadan.

Çok erken daha cikmasi için bence zamanı gelince tekrar yaptır moralini de yüksek tut hicbir seyin sonu değil sonuçta idrar testi mi yaptin yoksa kanda mi baktirdin

günaydın canım..bence imkanın varsa benim hocayı araştır rahim de bir problem varsa o ameliyatlarda çok meşhur işinin ehli bir doktor muş..balon tekniği filan uygulaması oluyormuş..
canım çok geçmiş olsun dr. kime gittin.Ben ilk tüp bebek denemem için oraya gitmiştim fakat hiç memnun kalmayıp yol yakınken bıraktım.Yalnız şuan gebelik drum İzmirin tanınmış doktorlarından vede smrnanında ortağı fakat kendisi orada bulunmuyor özel muayenehanesinde çalışıyor.Bilgin olsun eğer düşünürsen önerebilirim...Tekrar geçmiş olsun...

Canim benim lutfen moralini bozma erken cikmis olsaydi doktor zaten bekletmez bizleri erkenden yapin derlerdi gec dollenme olmustur moralini bozupta vucut dengeni bozma lutfen dualarimizla ve dualarinla test gununu beklee sadece moralini bozmadan.
canım kaçıncı gün yaptın testini ???

kızlar herkese selam konu İzmir olunca sizi ara ara takip ediyorum. öncelikle hepinize sağlıklı gebelikler vede kucağınıza almayı diliyorum kuzucuklarınızı.

kızlar herkese selam konu İzmir olunca sizi ara ara takip ediyorum. öncelikle hepinize sağlıklı gebelikler vede kucağınıza almayı diliyorum kuzucuklarınızı.
Teşekkür ederiz taze anne :) takvimini gördüm de :) allah kucağında göstersin tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi :)

28 marta transfer oldu. 5. Gün embriosu. Bu gün6. Günüm. Erken testle de denedim. Çıkmadı. Test günüm 7 nisan. Yarın çağırdı gel bir de kanda bakalım dedi. Çok kararsız kaldım. Test günü mü beklesem yarın gitsem mi?

Dediğin gibi Doktorlar sadece vesile .herşey Allahtan.Ol derse olur zaten.benim üzüntüm bu kadar sene boş yere korunmam
smryna güzel bi merkez.hasan beyle ön görüşme Yaptım.direk durumun tüp bebek şeklinde konuştu testlere göre .funda hanım muayene etti.hormonların yüksek ama yumurtalıkların tahliline göre çok iyi gözüküyor dedi.bu yumurtalıklarla erken menapoz olamazsın dedi.sağ tarafta 9 , sol tarafta 5 folekül gördü adetimin 17. Günü.gülerek bu ay hamile kalmazsan gelecek ay adet Görüşürüz şeklinde konuştu . Tahliller farklı , ultrason farklı .ben anlamadım bu işten hiçbir şey.ama kendi doktorum hep karından ultrason yapıyordu.acaba Doktorum mu kötü anlamadım .

Teşekkür ederiz taze anne :) takvimini gördüm de :) allah kucağında göstersin tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi :)
Aminnnn canım hepimize inşallah hayırlısıyla :::)
Nerdeeeee canım.2 aşılamadan sonra 3. tüp denememiz ama bunada şükürler olsun .Allah sizlere daha çabuk nasip etsin inşallah...

Koskocaman 5 günün var daha . Bu tahlil 1 günde bile değişebiliyor.ayrıca o testlere güvenme bence.geç gösteriyor.bence rahat ol.hayırlısı insallah.

ama daha önceki gebeliklerimde (kendiliğinden) çıkmıştı((( şimdi de tutunsalar çıkardı. 5. gün embriosu...

Valla ben sana soyleyecektim civanpercemi ic diyen doktor ilk duyuyom diye ama moralini bozmak istemedim smyrna bi merkez sonuçta dr un değişse bile dosyan var ellerinde bi de herşey aynı yerde yapılıyor bence hiç moralini bozma herşeyde bi hayır vardır belki de buraya gitmen için bir sebeptir :) eski dr un kimdi çok merak ettim bak şimdi :)

canım ben 7. gün evde test yapmıştım negatif çıkmıştı , biraz erken değilmi ama en iyi sonuç kan testi tabi.Umarım Allah yüzüne güler ve güzel haberler verirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…