- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Canım bu kendiliginden Oluşan gebelik değil ki bence zamanını bekleama daha önceki gebeliklerimde (kendiliğinden) çıkmıştı((( şimdi de tutunsalar çıkardı. 5. gün embriosu...
İzmir medikalpark ahmet hoca, bir aşılama bir tüp bebek denemem oldu. Bu ikinci tüp. Sebepsiz infertilite. Herşey normal ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr1-bahçeliev 1977
2-betül 1980
3-elpis 17 Nisan 1980
4-baharizmir 25 Nisan 1981
5-daispy 04 Temmuz 1981
6-ksk 23 Temmuz 1981
7-kaderim 05 Temmuz 1982
8-fulya 1986
9-aras 20 Haziran 1986
Evet kızlarrr grubum da hatırladiklarimin doğum tarihleri yazdım herkes kaçıncı denemesi hangi hastane tedavi goruyor infertilite sebebini yazsın toparlamaya çalışayım..
canım ben 7. gün evde test yapmıştım negatif çıkmıştı , biraz erken değilmi ama en iyi sonuç kan testi tabi.Umarım Allah yüzüne güler ve güzel haberler verirsin....
canım ben 7. gün evde test yapmıştım negatif çıkmıştı , biraz erken değilmi ama en iyi sonuç kan testi tabi.Umarım Allah yüzüne güler ve güzel haberler verirsin....
Simirna???? Bi daha düşün derim!Eşimin zoruyla başka bir Dr gitti bugün istemeyerek.dr beni korkuttu çok.rahim küçük dedi inceleme yada daralma var şeklinde konuştu.ne anlama geldiğini sordum.Ne dediğini tam hatırlamıyorum bile kulaklarım uğuldadı resmen.beni bir arkadaşına yönlendirdi direk.smryna tüp bebeğe git dedi.merkez hakkında kötü yorumlar var.gidiyorum birazdan.sadece bilgi almak Amaçlı.kötü yorumlar olduğu için kesinlikle tedaviye burda başlamam.çok üZgünüm.
ama daha önceki gebeliklerimde (kendiliğinden) çıkmıştı((( şimdi de tutunsalar
ön görüşme Hasan Beyle oldu.testlerimize göre direk tüp bebek dedi.funda hanım muayene etti.hormonların çok yüksek ama yumurtalıkların hiç beklemediğim kadar iyi bu yumurtalıklarla asla erken menapoz olamazsın dedi.adetimin 17.günü sağda 9 , solda 5 folekül Gördü.gülerek bu ay kendiliğinden hamile kalmazsan gelecek ay Görüşürüz dedi. Benim daha önce gittiğim Dr karından ultrason yapıyordu . Kendiliğinden olma ihtimalinden bahsetti Funda hanım ama karar veremedim açıkçası. Bi kaç ay beklesem mi tedaviye başlasam mı diye ? Tedaviye başlarsam da kesin su hastanesine gitmeyi düşünüyorum.canım çok geçmiş olsun dr. kime gittin.Ben ilk tüp bebek denemem için oraya gitmiştim fakat hiç memnun kalmayıp yol yakınken bıraktım.Yalnız şuan gebelik drum İzmirin tanınmış doktorlarından vede smrnanında ortağı fakat kendisi orada bulunmuyor özel muayenehanesinde çalışıyor.Bilgin olsun eğer düşünürsen önerebilirim...Tekrar geçmiş olsun...
dondurulan 3. gün embriyosuydu canım benim...Duyduğum 5. gün embriyosu ise kanda 8.-9. günlerde çıkıyormuş. ama doktorun gel bakalım dediysede bi bildiği vardır sanırım...senin kaçıncı gün embriosu canım?
Şimdi yarın gidersen gebeysen bile değer çoook düşük çıkacak bu da senin daha çok strese girmene sebep olacak daha sık tahlil yaptırman gerekecek en az 3 tahlil fazladan yaptırmış olacaksın bence sabret biraz daha test gününe kadar da kendini herşeye hazırlamış olursun bide dr kızdı dedin ya şimdi oraya gidip suratini çekeceksinyarın gel kanda bakalım dedi.. yarın gideyim mi? test günümü mü bekleyim?bana bi akıl verin ne olur...
canım benimde aynı sinir bozucu düzeyde tahlillerim normal çıkıyor senelerdir hatta keşke sebep çıksada onun üstüne gitseler diye düşünür olmuştum.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun...İzmir medikalpark ahmet hoca, bir aşılama bir tüp bebek denemem oldu. Bu ikinci tüp. Sebepsiz infertilite. Herşey normal ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr
Yok çok soğuk geldi Dr.funda hanım.benden adet olmadığım halde hormon testi için kan almak istediler . Bende acele etmeye gerek yok adetliyken yapalım sadece muayene olmak istiyorum dedim . Muayenede de yumurtalıkşarımı iyi gördü. Erken menapoz ihtimalin yok dedi.Daha önceki doktorum kötü müydü benim yaa.hormonlarım tüp bebek diyo - yumurtalıklarım doğal yolla kalabileceğimi söylüyor . Isin içinden çıkamadım.aklım çok karıştı.Simirna???? Bi daha düşün derim!
daha önceki dr. kimdi canım senin ?? Birde madem yumurtalıklar iyi hormonları düzeltmek için ilaç versinler ozaman ....Yok çok soğuk geldi Dr.funda hanım.benden adet olmadığım halde hormon testi için kan almak istediler . Bende acele etmeye gerek yok adetliyken yapalım sadece muayene olmak istiyorum dedim . Muayenede de yumurtalıkşarımı iyi gördü. Erken menapoz ihtimalin yok dedi.Daha önceki doktorum kötü müydü benim yaa.hormonlarım tüp bebek diyo - yumurtalıklarım doğal yolla kalabileceğimi söylüyor . Isin içinden çıkamadım.aklım çok karıştı.
normal kadın doğumcu su Hastanesi'ndeydi.muayenehane açtı kendine.nurettin ersöz ince.nette başarılı bi Dr diye haberleri var ama bende anlamadım.Valla ben sana soyleyecektim civanpercemi ic diyen doktor ilk duyuyom diye ama moralini bozmak istemedim smyrna bi merkez sonuçta dr un değişse bile dosyan var ellerinde bi de herşey aynı yerde yapılıyor bence hiç moralini bozma herşeyde bi hayır vardır belki de buraya gitmen için bir sebeptir :) eski dr un kimdi çok merak ettim bak şimdi :)
Içiyorum hafta sonundan beri.inşallah yararı olur .sabırla bekliyorum adet Olmayı bakalım düzelecek mi ? Bilgin için çok teşekkür ederim.Valla ben sana soyleyecektim civanpercemi ic diyen doktor ilk duyuyom diye ama moralini bozmak istemedim smyrna bi merkez sonuçta dr un değişse bile dosyan var ellerinde bi de herşey aynı yerde yapılıyor bence hiç moralini bozma herşeyde bi hayır vardır belki de buraya gitmen için bir sebeptir :) eski dr un kimdi çok merak ettim bak şimdi :)
Bekle bir tanem bence yaaaa..geç tutunma filan olur..niye şimdiden stres yaptin ki sen birazcık sabır..senin kaçıncı gün embriosu canım?
Şimdi yarın gidersen gebeysen bile değer çoook düşük çıkacak bu da senin daha çok strese girmene sebep olacak daha sık tahlil yaptırman gerekecek en az 3 tahlil fazladan yaptırmış olacaksın bence sabret biraz daha test gününe kadar da kendini herşeye hazırlamış olursun bide dr kızdı dedin ya şimdi oraya gidip suratini çekeceksin
canım senin dr kimdi?dondurulan 3. gün embriyosuydu canım benim...Duyduğum 5. gün embriyosu ise kanda 8.-9. günlerde çıkıyormuş. ama doktorun gel bakalım dediysede bi bildiği vardır sanırım...
yengeçlik yaptım:)))))) sabırsızım birazcık...Bekle bir tanem bence yaaaa..geç tutunma filan olur..niye şimdiden stres yaptin ki sen birazcık sabır..
canım benim dr. Ege Nazan Tavmergen ve Gülnaz Şahin di.Ama şimdi gebelik takibimi başka doktor yapıyor...canım senin dr kimdi?
13mm iyi her gun 1mm buyurler ortalama hadi bakalım haberlerini bekliyrmYok bitanem yumurtalık takibi için izmirdeki doktoruma geldim 13 mn02 filan olmuşlar bakalım bekliyorum simdi
Bence dr gel bakalim dediyse git demekki cikabilir ben ce git icin rahat etsin:) dr test yapmama kızdı:))) çok erken ne acelecisin dedi... senin daha reglyne var çıkmaz boşu boşuna kendini üzüyorsun dedi:)))) sonra da gülüştük.. sabırsızım ama ben dedim.. gülerek gel yarın yapalım kan testi dedi:)))
iki arada bi derede kaldım. eşim de tam gününü bekle diyor.
Su hastanesi Nurettin ersöz ince.simdi muayene açtı kendine.ona gidiyorum.adetliyken Fsh yi ölçütür 3. Günü gel dedi tekrar.ama bu zamana kadar hep karından muayene etti.funda hanım vajınal ultrasonla baktı.benim doktorum biraz yavaş adımlarla ilerliyor bence.böyle tedavilerde doktorun denk gelmesi cok önemli . Hepimizin Allah yardımcısı olsun.daha önceki dr. kimdi canım senin ?? Birde madem yumurtalıklar iyi hormonları düzeltmek için ilaç versinler ozaman ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?