- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
valla canım 2012 yılından beri dr. gidiyorum yumurta takibinide hep vajinal ultrasonla yaptılar ki belki en az 150 defa muayne olmuşumdur.Allah rast getirsin canım her olay bir sonrakine vesile içini ferah tut iyi düşün iyi olsun....Su hastanesi Nurettin ersöz ince.simdi muayene açtı kendine.ona gidiyorum.adetliyken Fsh yi ölçütür 3. Günü gel dedi tekrar.ama bu zamana kadar hep karından muayene etti.funda hanım vajınal ultrasonla baktı.benim doktorum biraz yavaş adımlarla ilerliyor bence.böyle tedavilerde doktorun denk gelmesi cok önemli . Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Biliyorum dışardan çok sabırlı gibi gozuksekte elimizde değil çok iyi anlıyorum seni ama azcik sabır..bence doktorun da kızmamış sana..senin moralin bozulduğu için sana öyle gelmiş..Sen asıl benim doktorum bana neler neler demişti şifa da aşılama yaptirdigimi duyunca..bir de doktorum tanıdık..eşim bile kıpkırmızı oldun demiştiyengeçlik yaptım:)))))) sabırsızım birazcık...
Valla yarın da baskılama iğnesi olcam ctesi tekrar tahlil ve ultrason dendi..ama çok yumurtam yoktu sanki yazdılar ama ben daha çok çok bekliyordum şansım azalır mi ki..13mm iyi her gun 1mm buyurler ortalama hadi bakalım haberlerini bekliyrm
Bence dr gel bakalim dediyse git demekki cikabilir ben ce git icin rahat etsin
Senin içine hangisi siniyorsa onu tercih et canım hakkında hayırlısı olsun ama stres yok tamam mi :)Yok çok soğuk geldi Dr.funda hanım.benden adet olmadığım halde hormon testi için kan almak istediler . Bende acele etmeye gerek yok adetliyken yapalım sadece muayene olmak istiyorum dedim . Muayenede de yumurtalıkşarımı iyi gördü. Erken menapoz ihtimalin yok dedi.Daha önceki doktorum kötü müydü benim yaa.hormonlarım tüp bebek diyo - yumurtalıklarım doğal yolla kalabileceğimi söylüyor . Isin içinden çıkamadım.aklım çok karıştı.
Bende anlayamadım hatta arkadaslarıma söyledim onlar bile olmaz öyle şey çok Saçma dediler . Gitmicem bir daha o doktora.Âmin hepimiz için .valla canım 2012 yılından beri dr. gidiyorum yumurta takibinide hep vajinal ultrasonla yaptılar ki belki en az 150 defa muayne olmuşumdur.Allah rast getirsin canım her olay bir sonrakine vesile içini ferah tut iyi düşün iyi olsun....
Aynen bakalım artık.tedaviye yeni başladığım halde bu kadar stres oluyorsam çok emek harcamış bayanları düşünemiyorum. Çok zormuş.Senin içine hangisi siniyorsa onu tercih et canım hakkında hayırlısı olsun ama stres yok tamam mi :)
senin dediğini yanlış anlamışım kafa kalmadı kiiii annemde içme o tarz bitkileri dedi .doktorlar bitkisel ilaçları pek tavsiye etmez bende şaşırdım ama vardır bi bildiği deyip içtim açıkçası.olsun moralim asla bozulmaz..Hepimiz birbirimize moral ,destek veriyoruz.ters gelen tedavileri söylemeliyiz zaten .Valla ben sana soyleyecektim civanpercemi ic diyen doktor ilk duyuyom diye ama moralini bozmak istemedim smyrna bi merkez sonuçta dr un değişse bile dosyan var ellerinde bi de herşey aynı yerde yapılıyor bence hiç moralini bozma herşeyde bi hayır vardır belki de buraya gitmen için bir sebeptir :) eski dr un kimdi çok merak ettim bak şimdi :)
Canım benim iyi yapmışsın hakkında hayırlısı olsun gene de biz burda heyecanla bekliyor olacağız :) ta ki o güzel haberi alana kadar pes etmek yok strese girmek yok :)kızlar sakinleştim.. beklemeye tahammül edemesem de bekliyeceğim. hakkımızda hayırlısı artyık.. bu mubarek günde hepimizin gönlünün muradını versin.. allah yar ve yardımcımız olsun..
Takıntı yapıp durma zaten kendini strese sokarsan oda gittikçe etkilenir olcağı varsada olmaz..hem ben burdan birini daha tanışmıştım.senin doktorla ilk tüp te hamile kalmis.çok memnun du..kursa filan da gidiyorsun hem sen niye bu kadar stres yaptin ki kafanı dağıtacak işlerin var..bide bana bak işi bıraktım eşimin yanına gidiyorum..eltim stres annem babam stres..eşimle 7 /24 beraberim agladimmi ağladım oluyor hiç bir destekçim yokk...Burda sizlerle konuşarak hem rahatliyorum hem de biseler öğreniyorum...o yüzden bende burayı ve sizleri çok seviyorummmkızlar sakinleştim.. beklemeye tahammül edemesem de bekliyeceğim. hakkımızda hayırlısı artyık.. bu mubarek günde hepimizin gönlünün muradını versin.. allah yar ve yardımcımız olsun..
Canım yarın listemize senide ekleyeceğim unuttum sanma..bugün oturamadım bayar başına..kk ya mesaj attım tablomu kabul etmiyor sistem diye..hangi forum demişler yardımcı olalım..listeyi gönderin demişler..Bende gönderdim bu listeyi 3 kisiymis daha yazmışlarElpis-ksk...1980..su hastanesi eurofertil tup bebek Nuray Aytekin Ayguler......4.deneme bende pko.....esimde ileri hareketlilik ve morfoloji..bugun itibariyle igneme basladim.
Canım yarın listemize senide ekleyeceğim unuttum sanma..bugün oturamadım bayar başına..kk ya mesaj attım tablomu kabul etmiyor sistem diye..hangi forum demişler yardımcı olalım..listeyi gönderin demişler..Bende gönderdim bu listeyi 3 kisiymis daha yazmışlarbeni bu grubun sorumlusu yapmışlar siz halledin dediler..yarın ofisten senide ekleyip tabloyu koymaya çalışacağım
Valla tablonun nasıl koncagi anlatılıyor demişler ama bugün baktım doktordayken bulamadım deniycem artıkın nasıl olcak bir fikrim yokTebrikler kaderim artik bi sorumlumuz var duyduk duymadık demeyin :) ayy artık bi tablomuz olacak desene sağol canım emeklerin için ellerin dert görmesin :) allah işlerini rast getirsin :)
Hayır korkma benim de bu tedavi de asiri akintim oldu dr asiri ilaç veriyoz ondan oluyo dedi hakkaten de yumurta toplandığı gün tam dediği gibi 5 yumurtam çıkmıştı normal yani :)Kızlar yaaa ben yumurtladım gibi geldi şimdi lavoba dayken..ama doktor anlardı dimi..çok yoğun yumurta aki cikti..bu ne şimdi...yaaa tedavim iptal mi oluyor o zaman
Canim ben nurettin ersoz e gittim su hastanesindeyken histeroskopi olucaktim konusmalariyla bizi buyuledi diyebilirim ama ben guvenemedim acikcasi ticarete dokmeye calistigini anladim konusmalarindan ve baska bi doktora gittim.arastirmalarimdan iyi bi dk oldugunu duymustum ama isin icinde para var bunu asla unutma...N
normal kadın doğumcu su Hastanesi'ndeydi.muayenehane açtı kendine.nurettin ersöz ince.nette başarılı bi Dr diye haberleri var ama bende anlamadım.
Sağol canım içimi rahatlattinHayır korkma benim de bu tedavi de asiri akintim oldu dr asiri ilaç veriyoz ondan oluyo dedi hakkaten de yumurta toplandığı gün tam dediği gibi 5 yumurtam çıkmıştı normal yani :)
Tamam canim benim tsk ederimm..Canım yarın listemize senide ekleyeceğim unuttum sanma..bugün oturamadım bayar başına..kk ya mesaj attım tablomu kabul etmiyor sistem diye..hangi forum demişler yardımcı olalım..listeyi gönderin demişler..Bende gönderdim bu listeyi 3 kisiymis daha yazmışlarbeni bu grubun sorumlusu yapmışlar siz halledin dediler..yarın ofisten senide ekleyip tabloyu koymaya çalışacağım
Ayrica canim benden sana bir tavsiye tup bebek dusunuyorsan sadece tup bebek yapan merkeze basvur derim ben ilk denememde ozel bir muahaneye gidiyordum hem oraya para hem hastaneye para iki kati para harcamasi oluyor.N
normal kadın doğumcu su Hastanesi'ndeydi.muayenehane açtı kendine.nurettin ersöz ince.nette başarılı bi Dr diye haberleri var ama bende anlamadım.
Takıntı yapıp durma zaten kendini strese sokarsan oda gittikçe etkilenir olcağı varsada olmaz..hem ben burdan birini daha tanışmıştım.senin doktorla ilk tüp te hamile kalmis.çok memnun du..kursa filan da gidiyorsun hem sen niye bu kadar stres yaptin ki kafanı dağıtacak işlerin var..bide bana bak işi bıraktım eşimin yanına gidiyorum..eltim stres annem babam stres..eşimle 7 /24 beraberim agladimmi ağladım oluyor hiç bir destekçim yokk...Burda sizlerle konuşarak hem rahatliyorum hem de biseler öğreniyorum...o yüzden bende burayı ve sizleri çok seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?