Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

valla canım 2012 yılından beri dr. gidiyorum yumurta takibinide hep vajinal ultrasonla yaptılar ki belki en az 150 defa muayne olmuşumdur.Allah rast getirsin canım her olay bir sonrakine vesile içini ferah tut iyi düşün iyi olsun....

yengeçlik yaptım:)))))) sabırsızım birazcık...
Biliyorum dışardan çok sabırlı gibi gozuksekte elimizde değil çok iyi anlıyorum seni ama azcik sabır..bence doktorun da kızmamış sana..senin moralin bozulduğu için sana öyle gelmiş..Sen asıl benim doktorum bana neler neler demişti şifa da aşılama yaptirdigimi duyunca..bir de doktorum tanıdık..eşim bile kıpkırmızı oldun demişti

13mm iyi her gun 1mm buyurler ortalama hadi bakalım haberlerini bekliyrm

Bence dr gel bakalim dediyse git demekki cikabilir ben ce git icin rahat etsin
Valla yarın da baskılama iğnesi olcam ctesi tekrar tahlil ve ultrason dendi..ama çok yumurtam yoktu sanki yazdılar ama ben daha çok çok bekliyordum şansım azalır mi ki..

Senin içine hangisi siniyorsa onu tercih et canım hakkında hayırlısı olsun ama stres yok tamam mi :)

Bende anlayamadım hatta arkadaslarıma söyledim onlar bile olmaz öyle şey çok Saçma dediler . Gitmicem bir daha o doktora.Âmin hepimiz için .

Senin içine hangisi siniyorsa onu tercih et canım hakkında hayırlısı olsun ama stres yok tamam mi :)
Aynen bakalım artık.tedaviye yeni başladığım halde bu kadar stres oluyorsam çok emek harcamış bayanları düşünemiyorum. Çok zormuş.
senin dediğini yanlış anlamışım kafa kalmadı kiiii annemde içme o tarz bitkileri dedi .doktorlar bitkisel ilaçları pek tavsiye etmez bende şaşırdım ama vardır bi bildiği deyip içtim açıkçası.olsun moralim asla bozulmaz..Hepimiz birbirimize moral ,destek veriyoruz.ters gelen tedavileri söylemeliyiz zaten .

kızlar sakinleştim.. beklemeye tahammül edemesem de bekliyeceğim. hakkımızda hayırlısı artyık.. bu mubarek günde hepimizin gönlünün muradını versin.. allah yar ve yardımcımız olsun..

kızlar sakinleştim.. beklemeye tahammül edemesem de bekliyeceğim. hakkımızda hayırlısı artyık.. bu mubarek günde hepimizin gönlünün muradını versin.. allah yar ve yardımcımız olsun..
Canım benim iyi yapmışsın hakkında hayırlısı olsun gene de biz burda heyecanla bekliyor olacağız :) ta ki o güzel haberi alana kadar pes etmek yok strese girmek yok :)

Takıntı yapıp durma zaten kendini strese sokarsan oda gittikçe etkilenir olcağı varsada olmaz..hem ben burdan birini daha tanışmıştım.senin doktorla ilk tüp te hamile kalmis.çok memnun du..kursa filan da gidiyorsun hem sen niye bu kadar stres yaptin ki kafanı dağıtacak işlerin var..bide bana bak işi bıraktım eşimin yanına gidiyorum..eltim stres annem babam stres..eşimle 7 /24 beraberim agladimmi ağladım oluyor hiç bir destekçim yokk...Burda sizlerle konuşarak hem rahatliyorum hem de biseler öğreniyorum...o yüzden bende burayı ve sizleri çok seviyorummm

Elpis-ksk...1980..su hastanesi eurofertil tup bebek Nuray Aytekin Ayguler......4.deneme bende pko.....esimde ileri hareketlilik ve morfoloji..bugun itibariyle igneme basladim.
Canım yarın listemize senide ekleyeceğim unuttum sanma..bugün oturamadım bayar başına..kk ya mesaj attım tablomu kabul etmiyor sistem diye..hangi forum demişler yardımcı olalım..listeyi gönderin demişler..Bende gönderdim bu listeyi 3 kisiymis daha yazmışlarbeni bu grubun sorumlusu yapmışlar siz halledin dediler..yarın ofisten senide ekleyip tabloyu koymaya çalışacağım

Tebrikler kaderim artik bi sorumlumuz var duyduk duymadık demeyin :) ayy artık bi tablomuz olacak desene sağol canım emeklerin için ellerin dert görmesin :) allah işlerini rast getirsin :)

Tebrikler kaderim artik bi sorumlumuz var duyduk duymadık demeyin :) ayy artık bi tablomuz olacak desene sağol canım emeklerin için ellerin dert görmesin :) allah işlerini rast getirsin :)
Valla tablonun nasıl koncagi anlatılıyor demişler ama bugün baktım doktordayken bulamadım deniycem artıkın nasıl olcak bir fikrim yok

Kızlar yaaa ben yumurtladım gibi geldi şimdi lavoba dayken..ama doktor anlardı dimi..çok yoğun yumurta aki cikti..bu ne şimdi...yaaa tedavim iptal mi oluyor o zaman

Kızlar yaaa ben yumurtladım gibi geldi şimdi lavoba dayken..ama doktor anlardı dimi..çok yoğun yumurta aki cikti..bu ne şimdi...yaaa tedavim iptal mi oluyor o zaman
Hayır korkma benim de bu tedavi de asiri akintim oldu dr asiri ilaç veriyoz ondan oluyo dedi hakkaten de yumurta toplandığı gün tam dediği gibi 5 yumurtam çıkmıştı normal yani :)

N

normal kadın doğumcu su Hastanesi'ndeydi.muayenehane açtı kendine.nurettin ersöz ince.nette başarılı bi Dr diye haberleri var ama bende anlamadım.
Canim ben nurettin ersoz e gittim su hastanesindeyken histeroskopi olucaktim konusmalariyla bizi buyuledi diyebilirim ama ben guvenemedim acikcasi ticarete dokmeye calistigini anladim konusmalarindan ve baska bi doktora gittim.arastirmalarimdan iyi bi dk oldugunu duymustum ama isin icinde para var bunu asla unutma...

Tamam canim benim tsk ederimm..

N

normal kadın doğumcu su Hastanesi'ndeydi.muayenehane açtı kendine.nurettin ersöz ince.nette başarılı bi Dr diye haberleri var ama bende anlamadım.
Ayrica canim benden sana bir tavsiye tup bebek dusunuyorsan sadece tup bebek yapan merkeze basvur derim ben ilk denememde ozel bir muahaneye gidiyordum hem oraya para hem hastaneye para iki kati para harcamasi oluyor.

canım ben kursa ara verdim... ondan bu kadar takıyorum. pazartesi başlıyacağım. 1 hafta ara verdim. bende bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. sadece siz biliyorsunuz.. bir de annem.. başka kimse bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…