Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ayrica canim benden sana bir tavsiye tup bebek dusunuyorsan sadece tup bebek yapan merkeze basvur derim ben ilk denememde ozel bir muahaneye gidiyordum hem oraya para hem hastaneye para iki kati para harcamasi oluyor.
Bence de çok haklısın benim bi arkadaşım da merkez olmayan bi yere gitti resmen 2 yılını boşa geçirdi baharcim sana daha önce de yazdığım gibi merkezlerde her şey daha sistematik ilerliyor dr değişse de dosyan hep ellerinde gerçi ben şu an özel dr dayım ama smyrnada 2 kere şansımı denedim zaten bi yerde 2 den fazla denenmemeli diye de düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık

Kızlar yaaa ben yumurtladım gibi geldi şimdi lavoba dayken..ama doktor anlardı dimi..çok yoğun yumurta aki cikti..bu ne şimdi...yaaa tedavim iptal mi oluyor o zaman
Normal canim normal o yuzden catlamamasi icinde.igne oluyrz ya. Bi de fazla ilactan sorun yok arkadsm
Bnm de yas 29 3. Deneme izmir dr.israel aruh su anda dkontrol hapi kullaniyrm adetle ignelere baslayacagim liste nasil bilemedim sen uygun bilgileri yazarsin cnm sorun pkos

Bende aynı fikirdeyim.işin ucunda para var.güven çok çok önemli.2 doktor farklı konuşunca Aklım karıştı.hangisine inanacağımı şaşırdım.Karar veremedim bi türlü..

Ayrica canim benden sana bir tavsiye tup bebek dusunuyorsan sadece tup bebek yapan merkeze basvur derim ben ilk denememde ozel bir muahaneye gidiyordum hem oraya para hem hastaneye para iki kati para harcamasi oluyor.
Bende farkındayım.ama bi doktor tüp bebek diyor diğeri bu yumurtalarla kesin hamile kalırsın diyor.smryna Funda hanım adet görürsen hamile kalmazsan gelirsin

Bende farkındayım.ama bi doktor tüp bebek diyor diğeri bu yumurtalarla kesin hamile kalırsın diyor.smryna Funda hanım adet görürsen hamile kalmazsan gelirsin
Smryna tüp bebek Funda hanım bu yumurtalarla hamile kalabileceğimi söyledi.ilk adet döngüsünde yinede gel dedi.tabi kendi ayağımla gittim sonuçta .nurettin ersöz beni korkutunca .inanmamak Lazım iste.

Teşekkür ederim .
haklısın betülcüm .regl zamanına kadar kararımı veririm artık hangi merkez olacak diye.

Canım daha önce nerde tedavi gormustun..israil bey de mi bizim bi arkadaşta onda tedavi oldu çok şükür bebeğini eline aldı..çok memnundu israil kentteydi o zaman baya para gitti demişti ama.

Daha önceleri âdetlerim nasıldı bekar ken ilaç kullanmadinmi..ben bekarlugimda hep doğum kontrol kullandım..normal doğumdan sonrada baya düzeldi âdetlerim ilaç siz adet oluyorum..bekar ken catliyordum resmen..o zamanlar kısır kalırsın derlerdi de içme diyen çok olmuştu iyi ki içmişim diyorum bazen..

Canım daha önce nerde tedavi gormustun..israil bey de mi bizim bi arkadaşta onda tedavi oldu çok şükür bebeğini eline aldı..çok memnundu israil kentteydi o zaman baya para gitti demişti ama.
Bnm de ilki kentteydi. Sen daha oncede sormustun galiba. Ama her yerde ayni fiyatlar. Kent 2500dolardi. Simdi de 5000tl israel aruh cok bi fark yok. Bazen insanlar abartiyor. Parada gozum yok kaç deseler veririm şuan yeterki bebiş olsun. Tek istegim o ev almaktan bile vazgectim.en azindan su isleri halledene kadar.

canım ben kursa ara verdim... ondan bu kadar takıyorum. pazartesi başlıyacağım. 1 hafta ara verdim. bende bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. sadece siz biliyorsunuz.. bir de annem.. başka kimse bilmiyor.
Ben artık saldım herkes biliyor eşimin 80 yaşındaki dedesi bile..umrumda da değil herkes desteği versin maddi manevi..öyle torun istiyoruz demekle olmuyor malesef..zaten saklamanın imkanı yok 3-4 haftada bir istanbul yapınca..napalim herkesin canı sağolsun..

Onun çok problemi vardı galiba ameliyat operasyon filan oldu..30000 civarı diye hatırlıyorum ben ama..

Bekarken gecikme olurdu sinav stresi okuldu fln derken. Ama sonra daha duzenli oldum. Zaman zaman diane35 bnde kullandim. Evlenincede yasmine basladim. Sanki hemen olacakmis gibi korunduk
Duzenli oldugu zamanlarda oldu sonra ama su 2 yildir duzenim dengem bozuldu. Hatta bu ay bitti diye sogana basladim ya yine geldi az az kist olusmus ya ondan sanirim offf offf

Soğan temizliyor filan diyorlar ama ben de hiç denemedim bana da hep annem filan dedi..eşim dahi..Bende aynen dediğim gibi evlenince düşünmedim yanlış mi yaptık bilemedim..şimdi şimdi yaşımın geçtiğini anlıyorum.senin branşın ne canim

ben elti sayesinde kimseye söyleyemedim. ona söylendimi cümbür cemeaat duyuyor... ilk hamileliğimi hiç tanımadığım insanlardann bile duydum:) düşün.. elinde davulla geziyo..

ben elti sayesinde kimseye söyleyemedim. ona söylendimi cümbür cemeaat duyuyor... ilk hamileliğimi hiç tanımadığım insanlardann bile duydum:) düşün.. elinde davulla geziyo..
Senin kide az fena değil anladığım..küçük mu senden büyük mü

Bende aklima geldikce yaptim zaman zaman herkes iyi geldiğini soyluyor. Evet keşke bastan dusunseydim diyorum ama artik gec. Ben sinif ogretmeniyim

cnm acele etme nolur gününü bekle 1 günde değişişen degerler biliyorum arkadaşlarımdan

kızlarrr benim hep düzenliydi.. bende 2.5 sene kullandım. hatta dr gitttim ilk çocuk istediğimde 2.5 sene düzenli kullanmışsın 6 ay olmaz kesinlikle dedi. 3. ay hamile kaldım... oh iyiki kullanmışım dedim. 12. haftada kalbi durdu.. kürtaj oldum. bütün sorunlar o zaman başladı... yumurtalarım hep iyiydi o güne kadar.. tembelleştii. ve hep bu hapa bağlandı.. bazen diyorum ki keşke kullanmasaydım... ilk evlendiğimde ilk gün başlasaymışım çocuk çalışmalarınna.. bu kadar zor olacağını bilseydim keşke....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…