Ilkinde bnm de oyke oldu tup bebekte yani. Tutar diye cevredekikere soykedik uzun boylu degildi ama. Anne baba abla teyze eşimin anne babasi... ama annem acayip tup bebk hikayeleri yle gelmeye basladi. Anladim ki arkadaşlarıyla konusmus. Surekli arayip sordular ama en kotusu olmayinca olmadi demektiben elti sayesinde kimseye söyleyemedim. ona söylendimi cümbür cemeaat duyuyor... ilk hamileliğimi hiç tanımadığım insanlardann bile duydum:) düşün.. elinde davulla geziyo..
küçükk.. 86 lıSenin kide az fena değil anladığım..küçük mu senden büyük mü
Allahtan yoğun çalışma saatlerin yok..o yüzden her şeyin tadını çıkar kendine zaman ayır ooohhh sefam olsun..anam biz özel sektörde 8-6 evden 7 de çık 7 de gel..bak hava bugün çok güzeldi boş olduğun zamanlar yürü bolbol..Bende aklima geldikce yaptim zaman zaman herkes iyi geldiğini soyluyor. Evet keşke bastan dusunseydim diyorum ama artik gec. Ben sinif ogretmeniyim
2.de ablam dışında kimse bilmedi.Ilkinde bnm de oyke oldu tup bebekte yani. Tutar diye cevredekikere soykedik uzun boylu degildi ama. Anne baba abla teyze eşimin anne babasi... ama annem acayip tup bebk hikayeleri yle gelmeye basladi. Anladim ki arkadaşlarıyla konusmus. Surekli arayip sordular ama en kotusu olmayinca olmadi demekti
Amann kızlar vardır bi hayri yaaaa..keşke desekte yaşamadan bilemiyoruz ki malesef..kızlarrr benim hep düzenliydi.. bende 2.5 sene kullandım. hatta dr gitttim ilk çocuk istediğimde 2.5 sene düzenli kullanmışsın 6 ay olmaz kesinlikle dedi. 3. ay hamile kaldım... oh iyiki kullanmışım dedim. 12. haftada kalbi durdu.. kürtaj oldum. bütün sorunlar o zaman başladı... yumurtalarım hep iyiydi o güne kadar.. tembelleştii. ve hep bu hapa bağlandı.. bazen diyorum ki keşke kullanmasaydım... ilk evlendiğimde ilk gün başlasaymışım çocuk çalışmalarınna.. bu kadar zor olacağını bilseydim keşke....
hiç dillendirme derim çok pişmanım şuan aralık ayından beri tedavideyim her doktora gelip gidişimde insanlara anlatmaktan yoruldum daha tüpe geçmedim hemde düşün2.de ablam dışında kimse bilmedi.
Bunda naparim bilmiyrm karar vermedim daha. Cok dillendirmemek en iyisi.
benimde ailem biliyo onlarda bilsin zaten en büyük desteklerim ama onun dışında işte akrabalar biliyo ama bazen diyorum ki keşke kimse bilmeseydi benim çok zor geciyo bu süreç psikolojk olarak bitikim şimdiden nasıl olcak bilmiyorumBizim de aileler biliyor işte bir de çok yakın arkadaşlarım..
bizde gecen yıl ev aldık martta :) birden oldu kalkıştık hiç aklımızda yoktu sonra ben çok pişman oldum kredi ödüyoruz haliyle ne eşimin ailesinde nede benm ailemde destek edecek durum yok bu halde asla uzun süre tüp bebek yapamayız dedim sonra hiç ummadıgım bi zamanda hiç aklıma gelmez babaannem para verdi 9 bin :) şoklara girdim hemde geri ödemesiz babama bnm yerime hacca git demiş babamda sen bu parayı çocuklara ver bak inan çok daha büyük sevaba girersin demiş o da neden olmasın diyerek bize verdi çok agladım Rabbim ne büyüksün dedim ummadıgım bi zamandı çünkü tabi 9 bin yetmicek bizim tedaviye artk Allah kerim çıktık yola Rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnmEmin ol insanın ailesi gibi olmuyor..ağlamakta gülmek te onlarla daha güzel yanlış birşey de söylesen affediyorlar..ama kaynana olunca birşey söylesen esin bu sefer bir şey diyebiliyor..hatta biz bazen seninkiler az yaptı benimkiler fazla yaptı kavgası yapıyoruz..biz şimdi ev aldık eylülde eşimin babanesi 10 bin verdi ev için kaynanamlar 1500 bak şimdi..babam emekli öğretmen kk ile evin tüm laminantlarini aldı annem ayrı babamdan oda gitti ankastre aldı evime..kayınpeder ile kaynana aynı evde o çalışıyor öğretmen kendisi 1500 tl verdi goya ben bilmiyom eşim öyle dedi..babanesine birşey diyemem onun evinden çıktık diye çok üzüldü ,kiraya çıktık 1 sene baktık olcak gibi değil ev aldık napalim bu sene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?