Agladim valla ben bile okurken. Ne güzel dusunmus babaannen. Ben babaannemi 5yil once kaybettim. Gecen aksam rüyasında annem gormus. Benim omuzlarima masaj yapiyormus yorulmussundur kizim diyormus. Bnnde yoruldum artik babaanne diyormusum. Ne agladim bu ruyadan sonra gercekten yoruldum artik babaanne...bizde gecen yıl ev aldık martta :) birden oldu kalkıştık hiç aklımızda yoktu sonra ben çok pişman oldum kredi ödüyoruz haliyle ne eşimin ailesinde nede benm ailemde destek edecek durum yok bu halde asla uzun süre tüp bebek yapamayız dedim sonra hiç ummadıgım bi zamanda hiç aklıma gelmez babaannem para verdi 9 bin :) şoklara girdim hemde geri ödemesiz babama bnm yerime hacca git demiş babamda sen bu parayı çocuklara ver bak inan çok daha büyük sevaba girersin demiş o da neden olmasın diyerek bize verdi çok agladım Rabbim ne büyüksün dedim ummadıgım bi zamandı çünkü tabi 9 bin yetmicek bizim tedaviye artk Allah kerim çıktık yola Rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm
Ne guzel iste gule gule allah icine sindire sindire oturtsun.cok buyuk sevap almislar onlarda bak insallah emeklerin bosuna gitmez hayirlisi ile kucagina alirsin bebegini.2011 de ikizlere hamileyken bizde araba aldik cok iyi de değil cok kotude benim annem tek emekli maasi kira da ototurdugu halde cikardi cocuklarim icin para verdi daha onun parasini yarim yamalak odedik..hic agzina almiyor kadincagiz.olursem kardesine payini ode diyor sadece..nasilsa kenarda diyor kredi cekseydik coktan pasa pasa ö demiştik evi simdi mecbur oduyoz.bizde gecen yıl ev aldık martta :) birden oldu kalkıştık hiç aklımızda yoktu sonra ben çok pişman oldum kredi ödüyoruz haliyle ne eşimin ailesinde nede benm ailemde destek edecek durum yok bu halde asla uzun süre tüp bebek yapamayız dedim sonra hiç ummadıgım bi zamanda hiç aklıma gelmez babaannem para verdi 9 bin :) şoklara girdim hemde geri ödemesiz babama bnm yerime hacca git demiş babamda sen bu parayı çocuklara ver bak inan çok daha büyük sevaba girersin demiş o da neden olmasın diyerek bize verdi çok agladım Rabbim ne büyüksün dedim ummadıgım bi zamandı çünkü tabi 9 bin yetmicek bizim tedaviye artk Allah kerim çıktık yola Rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm
Allah rahmet eylesin cnm yorulduk çok yoruldukAgladim valla ben bile okurken. Ne güzel dusunmus babaannen. Ben babaannemi 5yil once kaybettim. Gecen aksam rüyasında annem gormus. Benim omuzlarima masaj yapiyormus yorulmussundur kizim diyormus. Bnnde yoruldum artik babaanne diyormusum. Ne agladim bu ruyadan sonra gercekten yoruldum artik babaanne...
Emeklerin bosa cikmaz canim bak ben inaniyorum seninde guzel haberlerini duycaz..yorulmazmisin canim benim..ben senin kadar tup ddenemedim ama anliyorum seni..benim asilama bide kendiliginden oldugu halde yiprandim..babanene bir yasin oku canim.her nekadar onlar gormez deseler de ben olulerimizin bizi gordugunu hissettigini düşünüyorum. .Agladim valla ben bile okurken. Ne güzel dusunmus babaannen. Ben babaannemi 5yil once kaybettim. Gecen aksam rüyasında annem gormus. Benim omuzlarima masaj yapiyormus yorulmussundur kizim diyormus. Bnnde yoruldum artik babaanne diyormusum. Ne agladim bu ruyadan sonra gercekten yoruldum artik babaanne...
Ay benide ağlattınız çok hemde.benimde babam 2012 yılında vefat etti.daha çok gençti.biz tahlillerde testlerle uğraşırken kardeşim Rüyasında Görmüş babamı.bana soruyormuş.kızım nasılsın iyi misin diye ? Malum oluyor derler .susamadım dahaAgladim valla ben bile okurken. Ne güzel dusunmus babaannen. Ben babaannemi 5yil once kaybettim. Gecen aksam rüyasında annem gormus. Benim omuzlarima masaj yapiyormus yorulmussundur kizim diyormus. Bnnde yoruldum artik babaanne diyormusum. Ne agladim bu ruyadan sonra gercekten yoruldum artik babaanne...
Ben kucukken bebek mezarlari gorunce uzulurdum niye boyle olmuş ki ne kadar yasamis diye taslarina bakardim ..simdi benim oyle 2 tane tasim vaevar orda yatan neye kime benzediğini bilmedigim..kokusunu duyamadigim
Düşünmen dile getirmen yeter canım . Dualarımız onlarla zaten.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin sana en kısa zamanda.kaynana elti görünce gelir geçer .ben onları takmıyorum artık.önemli olan senin Mutluluğun :)Aglamayin canlarımmm...dua okuyup bagislayin..aglayincada hissederler..birer fatiha okuyun hem siz rahatlarsiniz hem onlarin ruhu. .yarin evde olsam okurdum hepimizin sevdiklerine..oyle haci hoca tipli biri de degilim..size kiyamadigim icin okurdum nolcak..
Bende 7 de evden cikiyrm ama 4te evdeyim gelince yuruyrm sahilde. Kilo verme ve insulin direnci ile ugrasiyrm bu arada.
86 li eltinin bebgi yok mu bnele yasitmis
Benim eltide 88 li..bana adımla hitap ediyor..göbegimiz bir kesildi yaaaaa..
Düşünmen dile getirmen yeter canım . Dualarımız onlarla zaten.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin sana en kısa zamanda.kaynana elti görünce gelir geçer .ben onları takmıyorum artık.önemli olan senin Mutluluğun :)
Günaydın canım amin inşallah :)Kızlarrrr günaydın.... Hayırlı cumalar.. Allah bütün dualarımızı hayırlı eğlesin..
bu gidişle benim kininde olcak..göze girmek için yapcak..eltimin bebbeği var var olmaz mı sence:)))))
tövbe yarabbim..ama eşlerimiz de sorun var..sınır çizcekler..eşime abi abi biz isimle..bir de eşim benden 6 ay küçük sene atıyor o 1983 lü..:)))hahaha bana kız diyor:))))) senin ki yine iyi... niye kız... oylemi kız... benimkide seslendiğinde adımı söylüyo.. şikayette kayın valideme diğer gelinin... bir de kendi söylediklerini ben söylemişim gibi anlatıyor...
canım pgt değilde cgh araştır..onda tüm kromozomlar inceleniyor..Gunaydin gece uyku tutmadi pgt yi arastirdim. Bn genetik test yaptirmadim. Sorunnvar mi yok mu bilmiyrm. Hic gebelik olusmadi. Ama sansi arttiriyormus . Dr da bahsetmedi bundan. Acaba yaptirabilir miyim diye dusunur oldum. Irenbe yapiyrmus bnm ki orda olacak. Biraz fiyatliymis ama olsun . Su cektiklerim psikolojim paradan daha onemli
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar...Kızlarrrr günaydın.... Hayırlı cumalar.. Allah bütün dualarımızı hayırlı eğlesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?