[tr][td]aras35 |
[tr][td]elpis_ksk |
[tr][td]bahceliev |
NICK | YAŞ |
kaderim35 | 1982 |
dasiyp | 1981 |
aras35 | 1986 |
elpis_ksk | 1980 |
bahceliev | 1977 |
:) olmuyorsa boşver canım biz yazmaktan usenmiyoz nasıl olsa tekrar tekrar yazarız sen sıkma canını :)
listeyi kısa görünce siz halledersiniz dediler ama olmadı..ben onlara tabloyu atmıştım ne bilim işte..eskiden önizleme vardı 2011 lerde bu sitede ama şimdi yok diğer cevapla yapmak zorunda oluncada tabloda nerde sıkıntı var anlayamıyorum..benim genetik şart galiba istanbul da doktorla yüz yüze gelince sorcam..tahlil sıkıntılı bir sorun var bir genetik tahlilinde..burda da genetik doktoruna gidemedik yoğunluktan.risk nedir yüzde kaç ihtimal var bilemiyorum..istanbuldaki hocanın genetikçilerine soracağım..benim ilk aşılamam da 6 kese çıkmıştı ilk..biz bilmiyorduk ilişkiye girilmeyeceğini.biz de bir iki gün önce ilişkiye girmiştik..sonra o 6 keseden biri boştu..5 atan kalp vardı sonra biri de kendiliğinden durdu..son iki hamileliğimde de keselerin içi doluydu ama sonra dağıldı..genetik olarak bir problem kesin var o yüzden doğal olmuyor herhalde..herşey de hayır diyorum canım..aklım ermiyor açıkçası ama ben cgh isteyeceğim..
benim hamile olduğumu öğrendiği anda dr gitmiş.. 3 ay sonra hamileydi:)))bu gidişle benim kininde olcak..göze girmek için yapcak..
Demekki hep aynı. Bnmki de isi yok kendilerine ait evi yok eltinin annesinde kaliyrkar 1 yildir yaza ev acacaklar. Ama bnm de istedigimi ya tahmin etti yada kvalideden duydu bilmiyrm. Ben hic konusmadim.benim hamile olduğumu öğrendiği anda dr gitmiş.. 3 ay sonra hamileydi:)))
Sanirim yumurtlamaya bakiyorlar normal dongude ama tup bebkte bnm yapilmadi cunku zaten yumurtalar catliyorkızlar hemşire aradı yarın gel pregesteron bakalım dedi. bu ne oluyor bilen var mı?
Progesteron bebeğin tutunmasinda çok önemli eğer düşükse takviye iğne veriyorlar sen test yaptırdım mi yoksa :)kızlar hemşire aradı yarın gel pregesteron bakalım dedi. bu ne oluyor bilen var mı?
inşallah sana sürpriz yapar bebeğin hakkında hayırlısı olsun ınşallahyok gitmedim canım. yarın gideceğim... tutunmayla alakalıymış. nette oyle yazıyor.. bakalım hayırlısı...
bana göre de bizimki hamile..kayınvalideme sordum hamile olmasın o dedim..hayır doktor 6 ay yasak demiş..kist ameliyatı oldu çünkü..anasıda 8 ay demiş..kaynanam da tam bilmiyor kızı 6 diyor anası 8..ama çağla badem çekmesi...sofrada sürekli bu aralar soğan kokusuna dayanamıyorum vs demesi anlamadım..ya psikolojimi göçertmeye çalışıyor yada hamile kaynanamlara filan söylemiyor....GICIK LAAAARRRRR...Demekki hep aynı. Bnmki de isi yok kendilerine ait evi yok eltinin annesinde kaliyrkar 1 yildir yaza ev acacaklar. Ama bnm de istedigimi ya tahmin etti yada kvalideden duydu bilmiyrm. Ben hic konusmadim.
Asil simdi o hamile ben ondan sonra olursam herkes bak yapmadi yapmadi o hamile olunca kiskandi hemen yaptiya getirecek. Amam valla benim olsunda umrunda degil kim ne derse desin.
Bi de numara yapmis usutmüşmüş de ondan dr a gitmiste dr test yapmadan ilac yazmam demiste oylelikle ogrenmişte vs.
ben her hamileliğimde progesteron u fitil olarak kullandım..bebeğin daha iyi tutunması için..eğer kanda progesteron artmışsa oda bir gösterge..koruma altına alcaklardır seni ve bebeği..o yüzden ölçmek istemişlerdir bence..kızlar hemşire aradı yarın gel pregesteron bakalım dedi. bu ne oluyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?