Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

[tr][td]aras35

[tr][td]elpis_ksk

[tr][td]bahceliev
[tr][td]Nıck[/td][td]Yaş[/td][/tr]Hastane/Doktor[/td][/tr]Neden[/td][/tr]Aşama/Sonuç [tr][td]kaderim35[/td][td]1982[/td][/tr]Bürksel Tüp Bebek/Yücel Karaman[/td][/tr]Pko,Sperm harketsizliği,Morfoloji[/td][/tr]1.deneme iğne tedavisinde [tr][td]daisyp[/td][td]1981[/td][td]Tınaztepe/Erdal Akman[/td][td]Sperm hareketsizliği,Kan pıhıtlaşması[/td][td]1.deneme test sonucu 7 Nisan[/td][/tr] [td]1986[/td][td]MedicalPark/A.Zeki Işık[/td][td]Azosperm,Rahim bicornuat,Hidroselpinks[/td][td]2.deneme[/td] [td]1980[/td][td]Su Hast/Nuray Aytekin Güler[/td][td]Pko,İleri harketli sperm,Morofoloji[/td][td]4.deneme[/td] [td]1977[/td][td]MedicalPark/A.Zeki Işık[/td][td]sebepsiz infertilite[/td][td]2deneme[/td] [/td][/tr][/td][/tr][/td][/tr]

NICKYAŞ
kaderim351982
dasiyp1981
aras351986
elpis_ksk1980
bahceliev1977
HASTANE DOKTOR[/td][/tr]SEBEP[/td][/tr]AŞAMA SONUÇ
Brüksel Tüp Bebek / Yücel Karaman[/td][/tr]pko,morfoloji.hareketsiz sperm[/td][/tr]1.deneme iğne aşamasında
Tınaztepe Erdal Akman[/td][/tr]sperm hareketsizliği,kan pıhtılaşması[/td][/tr]1.deneme 7 Nisan test sonucu
Medicalpark Ahmet Zeki Işık[/td][/tr]azosperm,rahim bicornuat,hidroselpinks[/td][/tr]2.deneme
Su Hast Nuray Aytekin Güler[/td][/tr]pko,ileri hareketli sperm,morfoloji[/td][/tr]4.deneme
Medicalpark Ahmet Zeki Işık[/td][/tr]sebepsiz infertilite[/td][/tr]2.deneme

kızlar vazgeçtim yaz yaz olmuyor herkesinkini de ezberledim bu arada yazmaktan direk tablo eklenmiyor nasıl bir şey bu anlamadım..elle tabloları kaç oldu yazdım oda olmadı

K kaderim35 arastirican canim sen de yaptiracaksin galiba. Tabloyla site yoneticileri ilgilenir belki
listeyi kısa görünce siz halledersiniz dediler ama olmadı..ben onlara tabloyu atmıştım ne bilim işte..eskiden önizleme vardı 2011 lerde bu sitede ama şimdi yok diğer cevapla yapmak zorunda oluncada tabloda nerde sıkıntı var anlayamıyorum..benim genetik şart galiba istanbul da doktorla yüz yüze gelince sorcam..tahlil sıkıntılı bir sorun var bir genetik tahlilinde..burda da genetik doktoruna gidemedik yoğunluktan.risk nedir yüzde kaç ihtimal var bilemiyorum..istanbuldaki hocanın genetikçilerine soracağım..benim ilk aşılamam da 6 kese çıkmıştı ilk..biz bilmiyorduk ilişkiye girilmeyeceğini.biz de bir iki gün önce ilişkiye girmiştik..sonra o 6 keseden biri boştu..5 atan kalp vardı sonra biri de kendiliğinden durdu..son iki hamileliğimde de keselerin içi doluydu ama sonra dağıldı..genetik olarak bir problem kesin var o yüzden doğal olmuyor herhalde..herşey de hayır diyorum canım..aklım ermiyor açıkçası ama ben cgh isteyeceğim..

benim hamile olduğumu öğrendiği anda dr gitmiş.. 3 ay sonra hamileydi:)))
Demekki hep aynı. Bnmki de isi yok kendilerine ait evi yok eltinin annesinde kaliyrkar 1 yildir yaza ev acacaklar. Ama bnm de istedigimi ya tahmin etti yada kvalideden duydu bilmiyrm. Ben hic konusmadim.
Asil simdi o hamile ben ondan sonra olursam herkes bak yapmadi yapmadi o hamile olunca kiskandi hemen yaptiya getirecek. Amam valla benim olsunda umrunda degil kim ne derse desin.
Bi de numara yapmis usutmüşmüş de ondan dr a gitmiste dr test yapmadan ilac yazmam demiste oylelikle ogrenmişte vs.

kızlar hemşire aradı yarın gel pregesteron bakalım dedi. bu ne oluyor bilen var mı?

yok gitmedim canım. yarın gideceğim... tutunmayla alakalıymış. nette oyle yazıyor.. bakalım hayırlısı...

inşallahhhhh canım benim.hepimizin son tedavisi olsun inşallahh..

bana göre de bizimki hamile..kayınvalideme sordum hamile olmasın o dedim..hayır doktor 6 ay yasak demiş..kist ameliyatı oldu çünkü..anasıda 8 ay demiş..kaynanam da tam bilmiyor kızı 6 diyor anası 8..ama çağla badem çekmesi...sofrada sürekli bu aralar soğan kokusuna dayanamıyorum vs demesi anlamadım..ya psikolojimi göçertmeye çalışıyor yada hamile kaynanamlara filan söylemiyor....GICIK LAAAARRRRR...

kızlar hemşire aradı yarın gel pregesteron bakalım dedi. bu ne oluyor bilen var mı?
ben her hamileliğimde progesteron u fitil olarak kullandım..bebeğin daha iyi tutunması için..eğer kanda progesteron artmışsa oda bir gösterge..koruma altına alcaklardır seni ve bebeği..o yüzden ölçmek istemişlerdir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…