Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

herkese merhaba beni yeni tanıyacaksınız ama ben aylardır sizleri okuyorum. yaşadıklarınızı, paylaştıklarınızı, hayatlarınızı hep okudum. cünkü aynı seyleri yaşadım . destek oldunuz hep bana nettende olsa. ama bi sekilde hic yazamadım. öykümü anlatayım bende size.2 sene 8 aydır evliyim. hiç korunmadık. ama cocuk olmadı tabikide. hep bir umut bekledik her ay herkesin beklediği gibi ama sonuc hep olumsuzdu. yaklaşık bir sene önce neden olmadığını arastırmaya basladık. eşim ben bütün herseyi yaptırdık. sonuç sebepsiz infertilite dendi. amabirde benim sol yumurtalığımda 2.5luk bir cikolata kisti var. tek ve ufak. o sıkıntı yapabilirde dendi.aşılama yapmak istemedim. bi rahatsızlığımdan dolayı yüklü miktarda hormon almam yasak bizde almısken tam olsun diyip direk tup bebek istedik. kasım aralık ayları tüp bebek merkezleri araştırmakla gecti. hatta istanbulda bile baktım. fiyat tabi uçuk heryerlerrde ilaclarda cabası. en sonunda yıne memleket iyidir ailemde izmirde diyip aralık ayı ortasında medikal park ahmet zeki ısık hocaya gittim. gidip oradan cıkmamla o tüp bebek merkezinde yapacagıma karar verdim. ama tabi ben 3 ay bekledim. maddi olarak. tabi bu arada ginera+elevit+ecoprin kullandım. 3. kutu bittiği gün kontrole gidip tup bebek için start verdik(maddi imkanları 3 ayda hallettik). ilaclar kontroller hastaneye gidip gelmeler göbekte morarmalar aglamalar ........ 23 martta transeferim oldu. ve bugun 12. gunumdu. bhcg:288 cıktııııııııııı.........Allahımmm eşimden sonra hemen sizlere yazmak ıstedim. umuttt hersey:) ben her ne kadar bazen umudumu kaybetmiş olsamda umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah bizim için en uygun gününü bekliyor. benim bi caba sarfetmem bu olayları yaşamam lazımdı ve yasadım. ALLAHIM herkeslere bu mutlulugu yasatsın ve benimde ALLAHIN izni ile bebeğimi dogurmak buyutmek nasipetsin.

yazım cokda uzun olmus. kusura bakmayın artık. bu arada gercekten ahmet zeki ısık ve tüm ekibi bi harika. esra ve nuray hemşire hepsi cok iyi ve cok yardımcı oldular. umarım herkes için duam ALLAHIM isteyen herkese nasip eylesin..Allaha emanet olun.

Ne demek canım benim heyecanla okudum valla allahım sonu güzel bitsin diye :) allah kucağında göstersin inşallah sağlıklı ve mutlu bir gebelik geçirirsin allaha emanet olun :) bi de teşekkürler bizleri dusunupte yazdığın için :)

Sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..darısı bizlerin başına..ginera kullandım demissin onu niçin verdi doktorun acaba..

Sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..darısı bizlerin başına..ginera kullandım demissin onu niçin verdi doktorun acaba..
hem hazırlık olsun düşüncesi hemde kistim küçüktü ama o 3 aylık süreç içinde dahada büyümesin diye verdi. gerçi bize engel olmaz ama dedi önlem alalım diye verdi. bu arada herkese cok tesekkürler. Allah razı olsun herkesden.

Anladım canım kan sulandırıcı da icmisin.bende içiyorum pıhtılaşma olduğu için.ama folik asit kullanıyorum elevit o hep hamileyken içmiştim.

valla elevit verdi benim folik asitim bayagı düsüktü bende sordum elevit mi diye ama.. evet elevit dedi hepsi bir arada olsun dedi . halada kullanıyorum. degerlerim normal artık. 4 aylık kullanım sonrası. bu arada buraya yazdım bi anda sevinçle .. ılkınde hemen oldu ama cok ugras verdik. yanı ozellikle ben bayan olarak hem maddi hem manevi olarak cok yıprandım. herkese hep iyi düşünmesi için yazdım. Allah hepinizin herkesin başına versin inşallah.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım..

Kızlar baskılama iğnesi ile yumurtlama iğnesini aynı saatte mi yaptınız..siz nasıl uygulamıştınız..

Kızlar baskılama iğnesi ile yumurtlama iğnesini aynı saatte mi yaptınız..siz nasıl uygulamıştınız..
valla catlatma iğnesini diyorsun heralde. ılkten yumurtlamak için iğneleri vururken sonra o iğnede eklendi . üçünüde saat 16:00 da yapıyordum. aynı anda.

Aynı saatte dediler bana da bide sizinkiler nasıl uyguladı diye merak ettim..eğer pazartesiye kadar vurulursam yandım..baya zorlandık biraz daha ucu kalın..bir de ben hamile kalınca kan sulandırıcı vur cam o da felaket yazık eşim eli titreye titreyen yapıyordu..Ben kendim yapamıyorum..kan alınırken bile fenalasiyorum..

evet bende aynı anda vuruldum. ama ayni sen gibi eşime yaptırdım. kendim yapamadim. cok iyi anlıyorum seni. Allah yardimcin olsun. biraz morluklar kalıyor ama...

evet bende aynı anda vuruldum. ama ayni sen gibi eşime yaptırdım. kendim yapamadim. cok iyi anlıyorum seni. Allah yardimcin olsun. biraz morluklar kalıyor ama...
Geçiyor ama zamanla..bir şey kalmıyor..Ben iki kez,asılama da vuruldum bir şey kalmadı.kan sulandirici iğneler daha çok morluk yapıyor yaktığı için resmen karnimda bezeler oluşmaya başlamıştı

Aaa canım ben yaparım sana ustası oldum.. Biraz yakıyo ama..

Çok sevindim tebrik ederim beni de yarın çagırdı çünkü ben dayanamadım. Dua edin kızlar bebişim benimle olsun. Yarın hepinize güzel haberler vereyim... Çok endişeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…