Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Aliştik artik yaa ignelere K kaderim35 ben kan verirken bayilan biriydim. Esimle nikah icin vermeye gittigimde bile fenalastim o dereceydim yani. Ama hastaneye git gel artik kan vermeye nasil alistim bi gun 3 kere vermistim tup bebekte.herkes şaşirdi. Ignelerimi bazen esim bazen ben yaptim bazende hemşire olan komsum Hatta sonra o popodan igneleri bile oldun gik demedim. Ben bile sasirdim kensime. Tum bunlara değecek ins. Bu tedavinin bana kazandirdigi tek olumlu sey

nasıl sevindim cnm gözünüz aydın sag salim kucagına al inşallah benmde doktorum ahmet zeki ışık mükemmel bi doktor doktorlugunun üstünde merhametli cana yakın babacan bir insan sonuç olumsuz dahi olsa eminim kendisinden aynı bende senin gibi sadece ön görüşme için gittim ve kendimi tedavide buldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

benimde 3. ayım ginera verdi pazartesi yada salı adetimin 2. günü gidicem iğnelere basladınmı o zaman hemen sen?

Ben erken doğum nedeniyle hastaneye yatirildigimda sabah akşam 5 er 8 er tüp veriyordum..kelebek elimde kol sabit duruyor gelen giden alıyordu kan..iyyy..neler neler görüyoruz allahım..insan işte sağ oldukça..bebekler için cesaret geliyor resmen..hep telkin ediyorum o zaman zaten kendi kendime cesaret veriyorum..napim..

kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..

kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
Cnm üzgünüm ne dicemi bilemedim hayırlısı demekten başka çare yok vakti zamanı var demekki üzme kendini lütfen pes etmek yok...

Cnm üzgünüm ne dicemi bilemedim hayırlısı demekten başka çare yok vakti zamanı var demekki üzme kendini lütfen pes etmek yok...
toparladım canım merak etme pes etmiyorum... 2 ay sonra tekrar deneyeceğim. bu arada toplamış olurum bünyeyi...

Canım üzülme nolur..vardır bi hayrı..eksik gedik yapmam gereken bir şey var mi ymiş bu arada..Ne anlatmak istersen her zaman burdayım ben..burası sadece tüp bebek tutanların formu değil..sakın bırakma bizi..

Canım üzülme nolur..vardır bi hayrı..eksik gedik yapmam gereken bir şey var mi ymiş bu arada..Ne anlatmak istersen her zaman burdayım ben..burası sadece tüp bebek tutanların formu değil..sakın bırakma bizi..
benden kurtulamazsınız:))))) bırakırmıyım sizi hiç..bu adetim değil bir dahaki reglyde tekrar sizlerleyim:))) denemekten vazgeçmiyorum.. bana doktor da diyor senin kesin tuttu gözüyle bakıyorduk:)) bende dedim ki allah ol demeden olunmuyo.. var demek vakti.. kızçeler üzgünüm üzgün değilim dersem alan olur. ama umudumu kaybetmedim.. tek anlamadığım şey 2 tane kendiliğinden hamile kalıp nasıl olyor da olmuyor. bunun tek açıklaması rrabbim ol demedikten sonra olmuyor. ne kadar çok istesekte vakti zamanı var.

Genetik incelemesi istesen embriyolara

bilmiyorum ki canım. biz kendimize yaptırmıştık.. bişey çıkmadı.. genetik testlerde. bir dahaki deneme gelsin o zaman konuşuruz. şimdi daha ilaçları kullanıyorum. salı bırakacağım ilaçları...

Canım bende çok üzüldüm.umudumuzu kaybetmeyelim.Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah.herşey çok kafaya takmaktan stresten olmuyor.kendini rahat bırak ne kadar desemde kendimde uygulayamıyorum tabiki.3 arkadaşım tedavileri Bıraktı olmuyor diye bebişler kendiliğinden geldi.bu işler kader kısmet.sıkma tatlı Can'ını.

Ilk tup muydu cnm senin ilkinden sonra negatif olunca ben cok kotu olmustum. Uzulme ağlama diyenlere cok sinir olurdum o yüzden demeyecegim ama 2 ay sonra baslama kararına sevindim. Dondurulmuslarla mi olacak

kızlarrr çok moralim bozuk 20 lik diş sıkıntı yarattı aldırmam lazım tam tedavi sırasında nerden çıktı şimdi çenemi oynatamıyorum kan sulandırıcıyı 1 hafta bırakmam gerekmiş ilk tüp denemede safra kesesinden hastanelik oldum tedavi güme gitti şimdide bu çıktı korkuyorum bi aksilik olmasından pazartesi yada salı doktora gidicez eşime tese için gün vericek zaten stres tavan şimdide bu çıktı delircem ya varmı 20 lik diş çektiren aranızda ?

Evet malesef kan sulandırıcı bırak man lazım canım doktorun onayı olmadan disciler is yapmıyor.allah kolaylık versin

İstanbuldaki doktorum bizzat aradı çok tatlı adam yaaa..salıya kadar yumurtlama ve baskılama iğnelerine devam..bir de 2 tane değişik ilaç verdi..onları içmem lazım..salı günü tekrar e2 ve ultrason bakalım ne olcak sonumuz..

Ilk tup muydu cnm senin ilkinden sonra negatif olunca ben cok kotu olmustum. Uzulme ağlama diyenlere cok sinir olurdum o yüzden demeyecegim ama 2 ay sonra baslama kararına sevindim. Dondurulmuslarla mi olacak
canım ilk denemem. dondurulmuşum yok.. tekrar aynı devam.. üzülüyorum. ama o kadar kötü değilim.. dünyanın sonu değil. tek olumsuz olan da ben değilim.. kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum. eşim benden daha beter.. duyunca ağladı.. daha vakti değil demekki..

sıkma canını.. en önemlisi moral bu işlerde.. moralini yüksek tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…