Iyi dileklerimiz seninle.güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla :)Çok sevindim tebrik ederim beni de yarın çagırdı çünkü ben dayanamadım. Dua edin kızlar bebişim benimle olsun. Yarın hepinize güzel haberler vereyim... Çok endişeliyim..
nasıl sevindim cnm gözünüz aydın sag salim kucagına al inşallah benmde doktorum ahmet zeki ışık mükemmel bi doktor doktorlugunun üstünde merhametli cana yakın babacan bir insan sonuç olumsuz dahi olsa eminim kendisinden aynı bende senin gibi sadece ön görüşme için gittim ve kendimi tedavide buldum inşallah hakkımızda hayırlısı olurherkese merhaba beni yeni tanıyacaksınız ama ben aylardır sizleri okuyorum. yaşadıklarınızı, paylaştıklarınızı, hayatlarınızı hep okudum. cünkü aynı seyleri yaşadım . destek oldunuz hep bana nettende olsa. ama bi sekilde hic yazamadım. öykümü anlatayım bende size.2 sene 8 aydır evliyim. hiç korunmadık. ama cocuk olmadı tabikide. hep bir umut bekledik her ay herkesin beklediği gibi ama sonuc hep olumsuzdu. yaklaşık bir sene önce neden olmadığını arastırmaya basladık. eşim ben bütün herseyi yaptırdık. sonuç sebepsiz infertilite dendi. amabirde benim sol yumurtalığımda 2.5luk bir cikolata kisti var. tek ve ufak. o sıkıntı yapabilirde dendi.aşılama yapmak istemedim. bi rahatsızlığımdan dolayı yüklü miktarda hormon almam yasak bizde almısken tam olsun diyip direk tup bebek istedik. kasım aralık ayları tüp bebek merkezleri araştırmakla gecti. hatta istanbulda bile baktım. fiyat tabi uçuk heryerlerrde ilaclarda cabası. en sonunda yıne memleket iyidir ailemde izmirde diyip aralık ayı ortasında medikal park ahmet zeki ısık hocaya gittim. gidip oradan cıkmamla o tüp bebek merkezinde yapacagıma karar verdim. ama tabi ben 3 ay bekledim. maddi olarak. tabi bu arada ginera+elevit+ecoprin kullandım. 3. kutu bittiği gün kontrole gidip tup bebek için start verdik(maddi imkanları 3 ayda hallettik). ilaclar kontroller hastaneye gidip gelmeler göbekte morarmalar aglamalar ........ 23 martta transeferim oldu. ve bugun 12. gunumdu. bhcg:288 cıktııııııııııı.........Allahımmm eşimden sonra hemen sizlere yazmak ıstedim. umuttt hersey:) ben her ne kadar bazen umudumu kaybetmiş olsamda umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah bizim için en uygun gününü bekliyor. benim bi caba sarfetmem bu olayları yaşamam lazımdı ve yasadım. ALLAHIM herkeslere bu mutlulugu yasatsın ve benimde ALLAHIN izni ile bebeğimi dogurmak buyutmek nasipetsin.
benimde 3. ayım ginera verdi pazartesi yada salı adetimin 2. günü gidicem iğnelere basladınmı o zaman hemen sen?hem hazırlık olsun düşüncesi hemde kistim küçüktü ama o 3 aylık süreç içinde dahada büyümesin diye verdi. gerçi bize engel olmaz ama dedi önlem alalım diye verdi. bu arada herkese cok tesekkürler. Allah razı olsun herkesden.
Ben erken doğum nedeniyle hastaneye yatirildigimda sabah akşam 5 er 8 er tüp veriyordum..kelebek elimde kol sabit duruyor gelen giden alıyordu kan..iyyy..neler neler görüyoruz allahım..insan işte sağ oldukça..bebekler için cesaret geliyor resmen..hep telkin ediyorum o zaman zaten kendi kendime cesaret veriyorum..napim..Aliştik artik yaa ignelere K kaderim35 ben kan verirken bayilan biriydim. Esimle nikah icin vermeye gittigimde bile fenalastim o dereceydim yani. Ama hastaneye git gel artik kan vermeye nasil alistim bi gun 3 kere vermistim tup bebekte.herkes şaşirdi. Ignelerimi bazen esim bazen ben yaptim bazende hemşire olan komsum Hatta sonra o popodan igneleri bile oldun gik demedim. Ben bile sasirdim kensime. Tum bunlara değecek ins. Bu tedavinin bana kazandirdigi tek olumlu sey
Cnm üzgünüm ne dicemi bilemedim hayırlısı demekten başka çare yok vakti zamanı var demekki üzme kendini lütfen pes etmek yok...kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
toparladım canım merak etme pes etmiyorum... 2 ay sonra tekrar deneyeceğim. bu arada toplamış olurum bünyeyi...Cnm üzgünüm ne dicemi bilemedim hayırlısı demekten başka çare yok vakti zamanı var demekki üzme kendini lütfen pes etmek yok...
Canım üzülme nolur..vardır bi hayrı..eksik gedik yapmam gereken bir şey var mi ymiş bu arada..Ne anlatmak istersen her zaman burdayım ben..burası sadece tüp bebek tutanların formu değil..sakın bırakma bizi..kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
benden kurtulamazsınız:))))) bırakırmıyım sizi hiç..bu adetim değil bir dahaki reglyde tekrar sizlerleyim:))) denemekten vazgeçmiyorum.. bana doktor da diyor senin kesin tuttu gözüyle bakıyorduk:)) bende dedim ki allah ol demeden olunmuyo.. var demek vakti.. kızçeler üzgünüm üzgün değilim dersem alan olur. ama umudumu kaybetmedim.. tek anlamadığım şey 2 tane kendiliğinden hamile kalıp nasıl olyor da olmuyor. bunun tek açıklaması rrabbim ol demedikten sonra olmuyor. ne kadar çok istesekte vakti zamanı var.Canım üzülme nolur..vardır bi hayrı..eksik gedik yapmam gereken bir şey var mi ymiş bu arada..Ne anlatmak istersen her zaman burdayım ben..burası sadece tüp bebek tutanların formu değil..sakın bırakma bizi..
Genetik incelemesi istesen embriyolarabenden kurtulamazsınız:))))) bırakırmıyım sizi hiç..bu adetim değil bir dahaki reglyde tekrar sizlerleyim:))) denemekten vazgeçmiyorum.. bana doktor da diyor senin kesin tuttu gözüyle bakıyorduk:)) bende dedim ki allah ol demeden olunmuyo.. var demek vakti.. kızçeler üzgünüm üzgün değilim dersem alan olur. ama umudumu kaybetmedim.. tek anlamadığım şey 2 tane kendiliğinden hamile kalıp nasıl olyor da olmuyor. bunun tek açıklaması rrabbim ol demedikten sonra olmuyor. ne kadar çok istesekte vakti zamanı var.
Canım bende çok üzüldüm.umudumuzu kaybetmeyelim.Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah.herşey çok kafaya takmaktan stresten olmuyor.kendini rahat bırak ne kadar desemde kendimde uygulayamıyorum tabiki.3 arkadaşım tedavileri Bıraktı olmuyor diye bebişler kendiliğinden geldi.bu işler kader kısmet.sıkma tatlı Can'ını.bilmiyorum ki canım. biz kendimize yaptırmıştık.. bişey çıkmadı.. genetik testlerde. bir dahaki deneme gelsin o zaman konuşuruz. şimdi daha ilaçları kullanıyorum. salı bırakacağım ilaçları...
Evet malesef kan sulandırıcı bırak man lazım canım doktorun onayı olmadan disciler is yapmıyor.allah kolaylık versinkızlarrr çok moralim bozuk 20 lik diş sıkıntı yarattı aldırmam lazım tam tedavi sırasında nerden çıktı şimdi çenemi oynatamıyorumkan sulandırıcıyı 1 hafta bırakmam gerekmiş ilk tüp denemede safra kesesinden hastanelik oldum tedavi güme gitti şimdide bu çıktı korkuyorum bi aksilik olmasından pazartesi yada salı doktora gidicez eşime tese için gün vericek zaten stres tavan şimdide bu çıktı delircem ya varmı 20 lik diş çektiren aranızda ?
canım ilk denemem. dondurulmuşum yok.. tekrar aynı devam.. üzülüyorum. ama o kadar kötü değilim.. dünyanın sonu değil. tek olumsuz olan da ben değilim.. kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum. eşim benden daha beter.. duyunca ağladı.. daha vakti değil demekki..Ilk tup muydu cnm senin ilkinden sonra negatif olunca ben cok kotu olmustum. Uzulme ağlama diyenlere cok sinir olurdum o yüzden demeyecegim ama 2 ay sonra baslama kararına sevindim. Dondurulmuslarla mi olacak
sıkma canını.. en önemlisi moral bu işlerde.. moralini yüksek tut..kızlarrr çok moralim bozuk 20 lik diş sıkıntı yarattı aldırmam lazım tam tedavi sırasında nerden çıktı şimdi çenemi oynatamıyorumkan sulandırıcıyı 1 hafta bırakmam gerekmiş ilk tüp denemede safra kesesinden hastanelik oldum tedavi güme gitti şimdide bu çıktı korkuyorum bi aksilik olmasından pazartesi yada salı doktora gidicez eşime tese için gün vericek zaten stres tavan şimdide bu çıktı delircem ya varmı 20 lik diş çektiren aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?