Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Öyle canım herşeyin bi vakti zamani var umudunu kaybetmedigine sevindim bize lazım olan da bu :)

Kızlar transfer den önce rahim lerinizin kalınligini hatirliyormusunuz..onun için vermiş doktorum bu ilaçları yeterli seviyeye ulaşsın diye

kızlar aklınız da bulunsun..mutlaka sorun rahim yeterli kalınlığa ulaşmış mı diye..oda tüp bebeğin tutunamama sebebiymiş..biz de bilinçli olursak doktorlar da unutmamış olur..geçen gün ben burdaki doktorumu aradım internette bir yazı okumuştum..kan sulandırıcının transferden önce 24-48 saat arası bırakılması lazım..kanama riski oluyormuş..burdaki doktor benim tanıdığım..onun sayesinde istanbula gidiyorum zaten ama her ikiside kontrol ettiği için istanbuldaki doktor unutmuş olabilir diye burdakine danışmak istedim..aferin kızz risk olabilir dedi..içme artık 10.gün sana transfer olur büyük bi ihtimalle dedi..birazda iş biz de bitiyor galibaaa..ne dersiniz??benim şu anda solda 4 sağda 4 tane yumurtam oluşmuşş..ben kesin transferim olur diye düşünürken yücel hocam(istanbul) salıya kadar baskılama ile devam ettiriyor düşünün yani..vardır mutlaka bir bildiği hocamında..2 tane de değişik ilaç verdi..ben de bunu yeni öğrendiğim için hemen size söyleme gereği duydumm..

canımn sen burada kime giditorsun?

arkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor

ara ara hüzünleniyorum. sonra toparlıyorum.. umudumu kaybetmedim.. durmak yok yola devam:)))))
Ah o sürekli oluyor zaten. Yani ben 2 yildir öyleyim neredeyse. 8ile 12 arasi idealmis galiba nettten araştır istersen. Cok kalin olmasi da iyi degilmis. Bnm transferden 5gun once 8.8di iyi demisti dr 5gun de vardi daha.5.6 fln okunca zaten transfer yapmiylarmiss diye duymustum.

ilaçları bıraktırmadı.. salı günü bıraktıracak:)) 2 yıldır folik asit içmekten maf oldum:))))
Vücudu hazırlıyor diyorlar ya ondan sordum canım..senle bende aynı problemler var aslinda..yumurta tembelliği pıhtılaşma este sperm hareketsizliği birde morfoloji bozukluğu çok var benimkinde..sana tedavi öncesi hangi aşamaları uygulamıştı doktorun histereskopi olmusmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…