- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Öyle canım herşeyin bi vakti zamani var umudunu kaybetmedigine sevindim bize lazım olan da bu :)canım ilk denemem. dondurulmuşum yok.. tekrar aynı devam.. üzülüyorum. ama o kadar kötü değilim.. dünyanın sonu değil. tek olumsuz olan da ben değilim.. kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum. eşim benden daha beter.. duyunca ağladı.. daha vakti değil demekki..
hiç sormadım canım:))Kızlar transfer den önce rahim lerinizin kalınligini hatirliyormusunuz..onun için vermiş doktorum bu ilaçları yeterli seviyeye ulaşsın diye
Ben de hatirlayamdim şimdi çok uzun zaman olmuş :) ama ben de ilaç kullanmistim diye hatırlıyorumKızlar transfer den önce rahim lerinizin kalınligini hatirliyormusunuz..onun için vermiş doktorum bu ilaçları yeterli seviyeye ulaşsın diye
sen nasılsın??umudunu kaybetme bizim de en güzelinden bebeklerimiz olacak bir gün...hiç sormadım canım:))
Endonetrium kalınlığı ne kadar olması gerekiyormuş?'sen nasılsın??umudunu kaybetme bizim de en güzelinden bebeklerimiz olacak bir gün...
canımn sen burada kime giditorsun?kızlar aklınız da bulunsun..mutlaka sorun rahim yeterli kalınlığa ulaşmış mı diye..oda tüp bebeğin tutunamama sebebiymiş..biz de bilinçli olursak doktorlar da unutmamış olur..geçen gün ben burdaki doktorumu aradım internette bir yazı okumuştum..kan sulandırıcının transferden önce 24-48 saat arası bırakılması lazım..kanama riski oluyormuş..burdaki doktor benim tanıdığım..onun sayesinde istanbula gidiyorum zaten ama her ikiside kontrol ettiği için istanbuldaki doktor unutmuş olabilir diye burdakine danışmak istedim..aferin kızz risk olabilir dedi..içme artık 10.gün sana transfer olur büyük bi ihtimalle dedi..birazda iş biz de bitiyor galibaaa..ne dersiniz??benim şu anda solda 4 sağda 4 tane yumurtam oluşmuşş..ben kesin transferim olur diye düşünürken yücel hocam(istanbul) salıya kadar baskılama ile devam ettiriyor düşünün yani..vardır mutlaka bir bildiği hocamında..2 tane de değişik ilaç verdi..ben de bunu yeni öğrendiğim için hemen size söyleme gereği duydumm..
Bilmiyorummmmm,Endonetrium kalınlığı ne kadar olması gerekiyormuş?'
Telefonda sormadim açıkçasıEndonetrium kalınlığı ne kadar olması gerekiyormuş?'
Sudekancanımn sen burada kime giditorsun?
ara ara hüzünleniyorum. sonra toparlıyorum.. umudumu kaybetmedim.. durmak yok yola devam:)))))sen nasılsın??umudunu kaybetme bizim de en güzelinden bebeklerimiz olacak bir gün...
Sen şu anda coraspin iciyormusun peki..folik filan kullan bu arada rahim toparlanırken hazırlık olsun dedimiara ara hüzünleniyorum. sonra toparlıyorum.. umudumu kaybetmedim.. durmak yok yola devam:)))))
ilaçları bıraktırmadı.. salı günü bıraktıracak:)) 2 yıldır folik asit içmekten maf oldum:))))Sen şu anda coraspin iciyormusun peki..folik filan kullan bu arada rahim toparlanırken hazırlık olsun dedimi
ben hiç bırakmadım coaspirini bana bırak demediler bende bilmiyordum. sürekli kullandım...ilaçları bıraktırmadı.. salı günü bıraktıracak:)) 2 yıldır folik asit içmekten maf oldum:))))
arkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor
Ah o sürekli oluyor zaten. Yani ben 2 yildir öyleyim neredeyse. 8ile 12 arasi idealmis galiba nettten araştır istersen. Cok kalin olmasi da iyi degilmis. Bnm transferden 5gun once 8.8di iyi demisti dr 5gun de vardi daha.5.6 fln okunca zaten transfer yapmiylarmiss diye duymustum.ara ara hüzünleniyorum. sonra toparlıyorum.. umudumu kaybetmedim.. durmak yok yola devam:)))))
Vücudu hazırlıyor diyorlar ya ondan sordum canım..senle bende aynı problemler var aslinda..yumurta tembelliği pıhtılaşma este sperm hareketsizliği birde morfoloji bozukluğu çok var benimkinde..sana tedavi öncesi hangi aşamaları uygulamıştı doktorun histereskopi olmusmuydunilaçları bıraktırmadı.. salı günü bıraktıracak:)) 2 yıldır folik asit içmekten maf oldum:))))
Benden de yorum yok..bilemiyorumarkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?