Benim 2,8 ölçülmüş bugün histereskopi nin etkisi var sanırım inceltiyormus o yüzden o ay hamile kalmak sağlıklı değilmiş..ama Benim üzerine 1 ay daha geçti.Ah o sürekli oluyor zaten. Yani ben 2 yildir öyleyim neredeyse. 8ile 12 arasi idealmis galiba nettten araştır istersen. Cok kalin olmasi da iyi degilmis. Bnm transferden 5gun once 8.8di iyi demisti dr 5gun de vardi daha.5.6 fln okunca zaten transfer yapmiylarmiss diye duymustum.
Canım üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme sana 2 aşılama 3. Tüp denemesi olan biri olarak sakın vazgeçme demek istiyorum. Zamanı gelmemiş diyip yola devam et. Dua et bol bol zaten ilkinde tutan çok az insan var.kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
hakkında hayırlısı olur inşallah. cok iyi bi tercih yapmışsın. ben son 3. kutumun son ilacını 2 mart gecesi aldım. o gün kontrolede gitmiştim . cumartesi yani 7 mart iğnelere başladım. ALLAHIM gönlüne göre versin inşallah.benimde 3. ayım ginera verdi pazartesi yada salı adetimin 2. günü gidicem iğnelere basladınmı o zaman hemen sen?
hakkında hayırlısını versin Rabbim..inşallah bi sonraki sana umut getirsin.kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
eşimde sperm azlığı var. morfolojide sorun yok.. tedavide hiroskopi yapıldı.. hiroskopide yapışıklık çıktı. onu düzeltiler.. o da kürtajdan oluyormuş.. sonrada başladık işemlere herşey çok iyiydi. 11 yumurta yoplandı 8 tanesi döllendi 5. gne 3 tane geldi.. 1 tane diye dondurma işlemi yaptırmadık..Vücudu hazırlıyor diyorlar ya ondan sordum canım..senle bende aynı problemler var aslinda..yumurta tembelliği pıhtılaşma este sperm hareketsizliği birde morfoloji bozukluğu çok var benimkinde..sana tedavi öncesi hangi aşamaları uygulamıştı doktorun histereskopi olmusmuydun
amin canım.. benimki nazlı biraz.. :)))hakkında hayırlısını versin Rabbim..inşallah bi sonraki sana umut getirsin.
durmak yok yola devam diyorum:)) teşekkür ederimm..Canım üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme sana 2 aşılama 3. Tüp denemesi olan biri olarak sakın vazgeçme demek istiyorum. Zamanı gelmemiş diyip yola devam et. Dua et bol bol zaten ilkinde tutan çok az insan var.
Yapışıklık tekrarlayabiliyormuş..yada yapan doktor lar (bazıları) tam yapışıklıgi açamıyormuş..yücel hoca o yüzden her zaman kendim yapıyorum demişti bana.o yüzden de kendisi histereskopi yi kendi yaptı..kii Benim..normal doğumdan sonra ege ünv parça bırakmışlar içimde 2 kez ordan 2 kezde normal yolla hamile kaldigimda kürtaj olmuştum..dinlen Biraz canım bakalım..Ben de korkmaya başladım bu kadar ilaç iğne karaciğer tepki vercek enzimlerim yükselecek diyeeşimde sperm azlığı var. morfolojide sorun yok.. tedavide hiroskopi yapıldı.. hiroskopide yapışıklık çıktı. onu düzeltiler.. o da kürtajdan oluyormuş.. sonrada başladık işemlere herşey çok iyiydi. 11 yumurta yoplandı 8 tanesi döllendi 5. gne 3 tane geldi.. 1 tane diye dondurma işlemi yaptırmadık..
Yapışıklık tekrarlayabiliyormuş..yada yapan doktor lar (bazıları) tam yapışıklıgi açamıyormuş..yücel hoca o yüzden her zaman kendim yapıyorum demişti bana.o yüzden de kendisi histereskopi yi kendi yaptı..kii Benim..normal doğumdan sonra ege ünv parça bırakmışlar içimde 2 kez ordan 2 kezde normal yolla hamile kaldigimda kürtaj olmuştum..dinlen Biraz canım bakalım..Ben de korkmaya başladım bu kadar ilaç iğne karaciğer tepki vercek enzimlerim yükselecek diye
Canim bem estrofem aliyorum rahim kalinligi icin p.tesi benimde e2 tahlilim var ultrasonda bakicak bakalim ne durumdayiz.Kızlar transfer den önce rahim lerinizin kalınligini hatirliyormusunuz..onun için vermiş doktorum bu ilaçları yeterli seviyeye ulaşsın diye
Canim benim cok uzuldum elden ne gelirki rabbim ol demedikten sonra elbet bi gunu saati vardir kaderimiz buymus bizlerinbenden kurtulamazsınız:))))) bırakırmıyım sizi hiç..bu adetim değil bir dahaki reglyde tekrar sizlerleyim:))) denemekten vazgeçmiyorum.. bana doktor da diyor senin kesin tuttu gözüyle bakıyorduk:)) bende dedim ki allah ol demeden olunmuyo.. var demek vakti.. kızçeler üzgünüm üzgün değilim dersem alan olur. ama umudumu kaybetmedim.. tek anlamadığım şey 2 tane kendiliğinden hamile kalıp nasıl olyor da olmuyor. bunun tek açıklaması rrabbim ol demedikten sonra olmuyor. ne kadar çok istesekte vakti zamanı var.
Bende rahimde çökme vardı onu düzeltmişler..erken doğuma neden oluyormuş o.korkma korkma pozitif oll.. sende de yapışkanlık var mıydı?
Bana da estrofem bide başka bir ilaç daha verdi..panik atak vs gibi bisi yazıyor içinde ama eczacı beyinden kaynaklı pıhtılaşma için vermiştir dediCanim bem estrofem aliyorum rahim kalinligi icin p.tesi benimde e2 tahlilim var ultrasonda bakicak bakalim ne durumdayiz.
canım yya senin dr adı neydi unuttum ben..Canim benim cok uzuldum elden ne gelirki rabbim ol demedikten sonra elbet bi gunu saati vardir kaderimiz buymus bizlerin((
Canim benim cok uzuldum elden ne gelirki rabbim ol demedikten sonra elbet bi gunu saati vardir kaderimiz buymus bizlerin((
bende de yapışıklık vardı... kürtaj ve düşüklerden kaynaklanıyormuş...Bende rahimde çökme vardı onu düzeltmişler..erken doğuma neden oluyormuş o.
Bana da estrofem bide başka bir ilaç daha verdi..panik atak vs gibi bisi yazıyor içinde ama eczacı beyinden kaynaklı pıhtılaşma için vermiştir dedi
erken regly görmeni engelliyor canım..ben estrofem yumurta toplamadan sonra kullandım.. bu arada estrofem me eşortman dedim.. çok gülmüşlerdi... aklımda öyle kalmış:)) sabah akşam kullandım..
Östrojen iceriyor rahimi hazırlıyor iste cnmBana da estrofem bide başka bir ilaç daha verdi..panik atak vs gibi bisi yazıyor içinde ama eczacı beyinden kaynaklı pıhtılaşma için vermiştir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?