Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benim 2,8 ölçülmüş bugün histereskopi nin etkisi var sanırım inceltiyormus o yüzden o ay hamile kalmak sağlıklı değilmiş..ama Benim üzerine 1 ay daha geçti.

kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
Canım üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme sana 2 aşılama 3. Tüp denemesi olan biri olarak sakın vazgeçme demek istiyorum. Zamanı gelmemiş diyip yola devam et. Dua et bol bol zaten ilkinde tutan çok az insan var.

benimde 3. ayım ginera verdi pazartesi yada salı adetimin 2. günü gidicem iğnelere basladınmı o zaman hemen sen?
hakkında hayırlısı olur inşallah. cok iyi bi tercih yapmışsın. ben son 3. kutumun son ilacını 2 mart gecesi aldım. o gün kontrolede gitmiştim . cumartesi yani 7 mart iğnelere başladım. ALLAHIM gönlüne göre versin inşallah.

kızlar sizee kötü haberi veriyorum. çok isterdim buraya hamileyim yazmayı ama nasip değilmiş.... kan sonucum olumsuz. umut bile yok... daha vakti zamanı var demekki..
hakkında hayırlısını versin Rabbim..inşallah bi sonraki sana umut getirsin.

eşimde sperm azlığı var. morfolojide sorun yok.. tedavide hiroskopi yapıldı.. hiroskopide yapışıklık çıktı. onu düzeltiler.. o da kürtajdan oluyormuş.. sonrada başladık işemlere herşey çok iyiydi. 11 yumurta yoplandı 8 tanesi döllendi 5. gne 3 tane geldi.. 1 tane diye dondurma işlemi yaptırmadık..

Canım üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme sana 2 aşılama 3. Tüp denemesi olan biri olarak sakın vazgeçme demek istiyorum. Zamanı gelmemiş diyip yola devam et. Dua et bol bol zaten ilkinde tutan çok az insan var.
durmak yok yola devam diyorum:)) teşekkür ederimm..

Yapışıklık tekrarlayabiliyormuş..yada yapan doktor lar (bazıları) tam yapışıklıgi açamıyormuş..yücel hoca o yüzden her zaman kendim yapıyorum demişti bana.o yüzden de kendisi histereskopi yi kendi yaptı..kii Benim..normal doğumdan sonra ege ünv parça bırakmışlar içimde 2 kez ordan 2 kezde normal yolla hamile kaldigimda kürtaj olmuştum..dinlen Biraz canım bakalım..Ben de korkmaya başladım bu kadar ilaç iğne karaciğer tepki vercek enzimlerim yükselecek diye

korkma korkma pozitif oll.. sende de yapışkanlık var mıydı?

Kızlar transfer den önce rahim lerinizin kalınligini hatirliyormusunuz..onun için vermiş doktorum bu ilaçları yeterli seviyeye ulaşsın diye
Canim bem estrofem aliyorum rahim kalinligi icin p.tesi benimde e2 tahlilim var ultrasonda bakicak bakalim ne durumdayiz.

Canim benim cok uzuldum elden ne gelirki rabbim ol demedikten sonra elbet bi gunu saati vardir kaderimiz buymus bizlerin ((

Canim bem estrofem aliyorum rahim kalinligi icin p.tesi benimde e2 tahlilim var ultrasonda bakicak bakalim ne durumdayiz.
Bana da estrofem bide başka bir ilaç daha verdi..panik atak vs gibi bisi yazıyor içinde ama eczacı beyinden kaynaklı pıhtılaşma için vermiştir dedi

Canim benim cok uzuldum elden ne gelirki rabbim ol demedikten sonra elbet bi gunu saati vardir kaderimiz buymus bizlerin ((

aynen canım bebişlerimiz bizi biraz bekletiyor.. geç olsun güç olmasın... çekilecek çilemiz varmış bizim.. :))) sınavımız bu bizim.. hakkımızda hayırlısıı...

Bana da estrofem bide başka bir ilaç daha verdi..panik atak vs gibi bisi yazıyor içinde ama eczacı beyinden kaynaklı pıhtılaşma için vermiştir dedi

ben estrofem yumurta toplamadan sonra kullandım.. bu arada estrofem me eşortman dedim.. çok gülmüşlerdi... aklımda öyle kalmış:)) sabah akşam kullandım..

Valla iyiki varsınız içim rastlıyor..günaydın kızlar iyi pazarlar..eşim ofise gitti..evdeyim tek başıma..12 saat uyumuşum ilaçlar iğneler vücudum kazık gibi hiç kalkasim yoktu..su tedaviye başladığımızdan beri istanbula gidiyoruz işler sıkışıyor diye adam pazarları da çalışıyor...çok monoton olduk resmen..ev temizlik istiyor..Benim hiç halim yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…