Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

aman salla ya senden daha önemli değil bende 2 haftadır temizlik yapmıyorum.. düşün evi... annem yapmaya kalktı kıyamadım. zaten bana bakıyor. yemek yapıyor. evi de temizlemesini istemedim. bir de annem yaşı var baya.. 70 yaşında.. hahaha eşime diyorum bu hafta birini tutatlım benim hiç halim yok..

Benim de tutmam lazım ama kadının başında durmayınca sallıyorlar da..gene ayakta koşturuyor insan gene ister istemez ne bilim ayakta kalıyorsun..üstün körün süpürge turcan işte..ağır filan kaldırmayayım..koltukları çekmeyeceğim..ortalığı supurcem sadece napim

haklısın canım yorma kendini.. ben son zamanlarda çok boşverdim. dağınık olmasın yeter diyorum.. o da eşim çok titiz... o olmasa bu psikolojiyle ne pasaklı olurdum.. :))) ilk hamileliğim bitiğinde temizlikle kafyı takmıştım.. 24 saat bezle geziyordum.. şimdi pislik içinde oturmaktan zevk alıyorum resmen... :)))))

Alemsin yaaa..Bende saldım valla..bütün gün elimde bez gezemiycem ilk evlendigimde öyleydim sonra saldım..ev toplu olsa bir bakiyim adam evrak getirmiş akşam her yer fatura..ütü yaparım akşamları kafam şişiyor der..ilk evlendiğinde iç çamaşırları utuluyordum artık es geçtim..eşimden dolayı ona kalsa çarşaflar da utulenmesin yatınca kırışacak Nasıl sa diyor..Ben genede utuluyorum..yada birikiyor annem yada annanem gelince is ver sıkıldık diyorlar çarşafları veriyomnapim gelip oturmuyorlar ille is yapcaz diyorlar sonrada laf yiyorum niye bu kadar biriktirdim diyeeee

Kizlar nerelerdrsiniz. Ben kan verdim genel kontrol ve dvitamini icin. Simdide daha once hsg cekildigim dr a gidiyrm. Tup bebk drum istedi de ona verecegim. Sizler napiysnz.???

Kizlar nerelerdrsiniz. Ben kan verdim genel kontrol ve dvitamini icin. Simdide daha once hsg cekildigim dr a gidiyrm. Tup bebk drum istedi de ona verecegim. Sizler napiysnz.???
Napalim be güzelim birazdan ofise gideceğim uyusuklaniyorum evde..hadi bakalım ne diyecek doktor..güzel haberlerle gel inşallah

Napalim be güzelim birazdan ofise gideceğim uyusuklaniyorum evde..hadi bakalım ne diyecek doktor..güzel haberlerle gel inşallah
Dr um ablam canim kadin dogumcu degil keske olsaydi ama dvitamini olunca yanina gittim. Sonuc hemeen cikmaz dedi bazen 10gunu bile bulabiliyor biraz ozel bi tahlik dedi. Ve her hastane bakmaz dedi. Büyük hastaneler bakarmis. Yaptiracaklara bir fikir.
Bende bgn evdeyim okula gidemedim hava kotu napicam bilemedim

Evet çok saçma bir hava var..Bende akşama yemek hazır olsun diye yapayım dedim..daha çıkamadım evden..kuaföre de gitmem lazim..hiç te cikasim yok dışarı evde iç karartıcı geliyor bilmiyorum napcagimi

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra (benim için uzun oldu test sonucumdan beri doğru düzgün nete giremedim) umarım sizlerde güzel haberler vardır daisyp canım özelden görüştük ama yine çok geçmişler olsun dediğim gibi sabır sınavımız büyük inşallah birgün bu sınavdan güzel sonuçlarla çıkıcaz rabim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah buraya güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hayırlı haftalar olsun herkese :)

Bende simdi kontrolden geldim ignelere dvm ediyorum persembe gunude cetrodite igne verdi tahliller var yine persembe gunu kosturmacaya dvm :))
Hadi bakalım bu hafta da koşuşturmacalar bizi bekler ben de perşembe hsg cektiricem hem de canlı canlı off gerçi çok ağrılı olmuyomus :) kolay gelsin canım sana da :)

canlarım hepinize bir şey soracağım içim rahat değil yarın doktora gideceğim ama içimdeki kurt beni öldürecek..3 gündür gaz şişkinlik yumurtalıklarım gerim gerim di..akıntım da oldu 3 gün..dün herif tutturdu doktor benden fazla görüyor diye..dokunulmazlığın mı var senin diye (survivordan esinlendi bu arada) çatlıyacam ben diyee iştee anlayın..zaten şişkinliğim vardı ağrım olunca tam beraber olamadık..yarım kaldı neyseee..bugün ne bir şişkinlik ne bir ağrı ne akıntı..bir şey olmuşmudur??offf kocacım yaaa offf ne diyim ben şimdi...siz kaç gün yani eşiniz perhiz uygulamıştı

canımmm ben bayağdır forumdan uzak kaldım senin transferin mi yapıldı ne perhizi verildi eşine

işim olmasa gelirdim çaya canım amaaa...nerdeeee ofisteyim bol bol kadın programları izle yada aç internetten flm izle..ben komedi olanları tercih ediyorum bu aralar..gülüyorum..şu nefes eğitimi var hiç duydunuz mu bilmiyorum..ben ona gitmeyi düşünüyorum..eşimin bir akrabası var istanbul da geçen onla görüştük sizden iyi olmasın..nevşah fidan karamehmet in nefes eğitimlerini almış..ve şimdi de koç olmuş kendisi eğitim veriyormuş..istanbulda olsan sana 6 gün aralıksız doğru nefes almayı öğretirim demişti..büyük bir ihtimalle karın bölgende tıkanıklık var demişti..bizim tanıdık göğüs kanseriydi mesela atlattı onla..bana temin mail gelmiş nevşah fidan 14/04 te izmire geliyor galiba..burda olursam katılmayı düşünüyorumm..

canımmm ben bayağdır forumdan uzak kaldım senin transferin mi yapıldı ne perhizi verildi eşine
transfer den önce şu kadar perhizli ol demiyormu doktorlar..aşılamada öyle denmişti..tüp bebek te nasıl oluyor..cinsel perhiz canım..hem benim için hem eşim için diyorum..ben geçen pazartesiden beri iğnelere devam ediyorum..cumartesi kontrolde 4 sağ 4 solda 14-15-16-17-18 mm e kadar yumurtlarım olmuş fakat doktorum salıya kadar baskılama ve yumurtlama iğnelerine devam ettircek..yarın kontrolum var..transfer im hangi gün olcak bilemiyorum dahaa bekliyorum..

Valla biz yumurta toplanmadan 3 gün önceye kadar perhiz yapmadık bize de bişey söylemediler sadece sağlıklı sperm olsun diye 3 gün perhiz yapmak gerekiyor diye biliyoruz.

Ayy bnde alişik degilim ya evde olmaya napacagim bilemedim annemde bgn yok. Arkadasa gidecektim o da hastaymis. Carsiya gitmem lazim ruzgar berbat rahatsiz ediyor. Tv da bisey yok. Bende terapi dusunuyrm ama o da 1.2 seans az gelir. Fazlasi da fazlami olur diye dusuncelerdeyim.
Opudan ttansfere kadar yasakti ama oncesinde değildi birlikte olmak sana yasak mi demişti

Hadi bakalım bu hafta da koşuşturmacalar bizi bekler ben de perşembe hsg cektiricem hem de canlı canlı off gerçi çok ağrılı olmuyomus :) kolay gelsin canım sana da :)
ben de anestizi almadan çekildim evet ağrılı ama bence kişinin ağrı eşiği ile alakalı birşey..ilaç verilirken yanma oluyor ateş basması gibi acayip birşey..bende tüplerde tıkanıklık yoktu o yüzden belki çok ağrılı gelmedi bana..5 dk sonra yürüyerek çıktım hatta..doktor maşallah millet 3 saat yatıyor burda siz kalktınız hemen dedi..

hıımmmm şimdi anladım doktorun her gidişinde seni uyarmıyormu iğnelere başlandğı andan itibaren ilişki yasakkkkkkk misal diğelim 3 günü geçti perhiz doktor bize diyordu eşin dışarıya boşalsın onlar ayarlıyorlar transfr gününe kadar en az 3 günlük perhizli olması lazım eşinin sperm sayısı açısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…