Ayy bnde alişik degilim ya evde olmaya napacagim bilemedim annemde bgn yok. Arkadasa gidecektim o da hastaymis. Carsiya gitmem lazim ruzgar berbat rahatsiz ediyor. Tv da bisey yok. Bende terapi dusunuyrm ama o da 1.2 seans az gelir. Fazlasi da fazlami olur diye dusuncelerdeyim.
Opudan ttansfere kadar yasakti ama oncesinde değildi birlikte olmak sana yasak mi demişti
bana bir şey denmedi daha da ondan soruyorum..ee peki bu gaz ın ve şişkinliğin inmesi karnımdaki gerginliğin azalması kötüye alamet midir..Valla biz yumurta toplanmadan 3 gün önceye kadar perhiz yapmadık bize de bişey söylemediler sadece sağlıklı sperm olsun diye 3 gün perhiz yapmak gerekiyor diye biliyoruz.
zaten boşalamadı adam daa:)çok ağrımın olması ve şimdi hiç bir şey hissetmemem beni huzursuz etti...hıımmmm şimdi anladım doktorun her gidişinde seni uyarmıyormu iğnelere başlandğı andan itibaren ilişki yasakkkkkkk misal diğelim 3 günü geçti perhiz doktor bize diyordu eşin dışarıya boşalsın onlar ayarlıyorlar transfr gününe kadar en az 3 günlük perhizli olması lazım eşinin sperm sayısı açısından :)
canım huzursuz olmaz o sıkıntıları iğneler yapıyor yarın konturolün var sanırım doktorun zaten yumurtalar erken çatlamasın diye iğne veriyordur içini ferah tut :)zaten boşalamadı adam daa:)çok ağrımın olması ve şimdi hiç bir şey hissetmemem beni huzursuz etti...
evet baskılama iğneside uyguluyorum her gün. herhalde 8 tane yumurta daha az geldiği içinmi iğnelere devam ettiriyor bilemedim ki..çünkü normalde herkesten baya yumurta toplanmıştı okuduğum forumlarda..canım huzursuz olmaz o sıkıntıları iğneler yapıyor yarın konturolün var sanırım doktorun zaten yumurtalar erken çatlamasın diye iğne veriyordur içini ferah tut :)
Bu kadar stres yapma cok fazla yumurta olursa da ohss olursun o daha fena 8tane iyi kaliteli olsun da önemli olan o. Daha yeterli buyukluge gelmedigi icin igneleri kullaniysn. Iliski yasak olsa drlar söylüyor. Panik yapma.yumurtalar catlamasin diye igne oluysn catlamazlar. Catlatma ignesi olursun o zaman catlarevet baskılama iğneside uyguluyorum her gün. herhalde 8 tane yumurta daha az geldiği içinmi iğnelere devam ettiriyor bilemedim ki..çünkü normalde herkesten baya yumurta toplanmıştı okuduğum forumlarda..
Hsg yi farklı bir doktor mu çekmişti senin de..kime cektirmistin özel miydi hastane miydiBu kadar stres yapma cok fazla yumurta olursa da ohss olursun o daha fena 8tane iyi kaliteli olsun da önemli olan o. Daha yeterli buyukluge gelmedigi icin igneleri kullaniysn. Iliski yasak olsa drlar söylüyor. Panik yapma.yumurtalar catlamasin diye igne oluysn catlamazlar. Catlatma ignesi olursun o zaman catlar
Bgn hsg cekildigim dr a gittim asistanini gordum koridorda. Kadin beni gorur gormez adimi soyadimi hatirladi.2 yil o kadar cok gitmisim ki1 yildir gitmiyrm kadin beni hala hatırlıyor. Hamileyim de ondan geldim zannetti. Gulsem mi aglasammi bilemedim
Medicalparkta tedavi olurken asilamadan once cekilmistim. Simdi tup bebek dr um istediHsg yi farklı bir doktor mu çekmişti senin de..kime cektirmistin özel miydi hastane miydi
canımm benim pek bişey söylememe gerek kalmamış fulya arkadaşım çok güzel anlatmış canını sıkma dediğim gibi bu dönemde kendini sitrese sokma benimde 2. denememdi ve bu denemem banda çok yorucu geldiilk denememe göre daha çok iğne kullandım yumurtalar istenilen boyuta gelsin diye inşallah yarın konturole gittti çok iyi boyutlarla karşılaşırsın :)evet baskılama iğneside uyguluyorum her gün. herhalde 8 tane yumurta daha az geldiği içinmi iğnelere devam ettiriyor bilemedim ki..çünkü normalde herkesten baya yumurta toplanmıştı okuduğum forumlarda..
transfer den önce şu kadar perhizli ol demiyormu doktorlar..aşılamada öyle denmişti..tüp bebek te nasıl oluyor..cinsel perhiz canım..hem benim için hem eşim için diyorum..ben geçen pazartesiden beri iğnelere devam ediyorum..cumartesi kontrolde 4 sağ 4 solda 14-15-16-17-18 mm e kadar yumurtlarım olmuş fakat doktorum salıya kadar baskılama ve yumurtlama iğnelerine devam ettircek..yarın kontrolum var..transfer im hangi gün olcak bilemiyorum dahaa bekliyorum..
Hadi bakalim hayirlisiyla toplansin yumurtalarin. Çok kisa surecek zaten hic stres yapma uyandiginda hersey bitmis olacak. Dr un kimdiKızlar, arkadaşlarım, yoldaşlar, canlarrr.... Yarın opum var bana dua edin. Açılan ellerimizin geri çevrilmemesi dileğiyle herkese iyi geceler......
Bilmiyorum yarin daha burda ulteasona gircem catlatma yi yapsam herhalde opu perşembe filan olur daha yola gtcem cunku..bakalim yarin ne cikacak ultrasonOpu ne zaman?
Ahmet Zeki ışıkHadi bakalim hayirlisiyla toplansin yumurtalarin. Çok kisa surecek zaten hic stres yapma uyandiginda hersey bitmis olacak. Dr un kimdi
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim..senin doktorun kimdi. Kacinci denemendi??Kızlar, arkadaşlarım, yoldaşlar, canlarrr.... Yarın opum var bana dua edin. Açılan ellerimizin geri çevrilmemesi dileğiyle herkese iyi geceler......
Daha once irenbe deymis ahmet hoca dimiAhmet Zeki ışık
bugün hastanedmiydin yoksa cnm ? hayırlısı olsun kaliteli yumoşların olsun inşallahKızlar, arkadaşlarım, yoldaşlar, canlarrr.... Yarın opum var bana dua edin. Açılan ellerimizin geri çevrilmemesi dileğiyle herkese iyi geceler......
evet cnm irenbenin koordinatörüydü ahmet hocaDaha once irenbe deymis ahmet hoca dimi
Kızlar, arkadaşlarım, yoldaşlar, canlarrr.... Yarın opum var bana dua edin. Açılan ellerimizin geri çevrilmemesi dileğiyle herkese iyi geceler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?