Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Valla biz yumurta toplanmadan 3 gün önceye kadar perhiz yapmadık bize de bişey söylemediler sadece sağlıklı sperm olsun diye 3 gün perhiz yapmak gerekiyor diye biliyoruz.
bana bir şey denmedi daha da ondan soruyorum..ee peki bu gaz ın ve şişkinliğin inmesi karnımdaki gerginliğin azalması kötüye alamet midir..

zaten boşalamadı adam daa:)çok ağrımın olması ve şimdi hiç bir şey hissetmemem beni huzursuz etti...

zaten boşalamadı adam daa:)çok ağrımın olması ve şimdi hiç bir şey hissetmemem beni huzursuz etti...
canım huzursuz olmaz o sıkıntıları iğneler yapıyor yarın konturolün var sanırım doktorun zaten yumurtalar erken çatlamasın diye iğne veriyordur içini ferah tut :)

canım huzursuz olmaz o sıkıntıları iğneler yapıyor yarın konturolün var sanırım doktorun zaten yumurtalar erken çatlamasın diye iğne veriyordur içini ferah tut :)
evet baskılama iğneside uyguluyorum her gün. herhalde 8 tane yumurta daha az geldiği içinmi iğnelere devam ettiriyor bilemedim ki..çünkü normalde herkesten baya yumurta toplanmıştı okuduğum forumlarda..

evet baskılama iğneside uyguluyorum her gün. herhalde 8 tane yumurta daha az geldiği içinmi iğnelere devam ettiriyor bilemedim ki..çünkü normalde herkesten baya yumurta toplanmıştı okuduğum forumlarda..
Bu kadar stres yapma cok fazla yumurta olursa da ohss olursun o daha fena 8tane iyi kaliteli olsun da önemli olan o. Daha yeterli buyukluge gelmedigi icin igneleri kullaniysn. Iliski yasak olsa drlar söylüyor. Panik yapma.yumurtalar catlamasin diye igne oluysn catlamazlar. Catlatma ignesi olursun o zaman catlar
Bgn hsg cekildigim dr a gittim asistanini gordum koridorda. Kadin beni gorur gormez adimi soyadimi hatirladi.2 yil o kadar cok gitmisim ki 1 yildir gitmiyrm kadin beni hala hatırlıyor. Hamileyim de ondan geldim zannetti. Gulsem mi aglasammi bilemedim

Hsg yi farklı bir doktor mu çekmişti senin de..kime cektirmistin özel miydi hastane miydi

canımm benim pek bişey söylememe gerek kalmamış fulya arkadaşım çok güzel anlatmış canını sıkma dediğim gibi bu dönemde kendini sitrese sokma benimde 2. denememdi ve bu denemem banda çok yorucu geldiilk denememe göre daha çok iğne kullandım yumurtalar istenilen boyuta gelsin diye inşallah yarın konturole gittti çok iyi boyutlarla karşılaşırsın :)

Opu ne zaman?

Kızlar, arkadaşlarım, yoldaşlar, canlarrr.... Yarın opum var bana dua edin. Açılan ellerimizin geri çevrilmemesi dileğiyle herkese iyi geceler......
Hadi bakalim hayirlisiyla toplansin yumurtalarin. Çok kisa surecek zaten hic stres yapma uyandiginda hersey bitmis olacak. Dr un kimdi

slm kızlar bugün hastanenden geldik tese için gün verdiler haftaya çarsamba çok korkuyorum ya bulunmazsa hersey bitecek

kızlarrr nasılsınız? ben 2. gündür giremiyordum.. bu gün kursa gittim. 1 haftada o kadar çokkk K kaderim35 kuzum benim de 4 tane yumurtam vardı.. 1 günde 8 çıktı.. 2 gün sonra da opumda 11 yumurta topandı.. 8 i döllendi 3 tanesi 5. güne geldi.. 1 tane geriye kaldığı için dondurmadık.. üzülme panik yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…