Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ayy ne bilelim burdan bir kisiden bizim olumlu bir sey duysaydim panik olmaya basladim gittikce stres basıyor.olmamasi lazim stres yapmamam lazim heyecan mi umutsuzluk mu bilemedim

Ayy ne bilelim burdan bir kisiden bizim olumlu bir sey duysaydim panik olmaya basladim gittikce stres basıyor.olmamasi lazim stres yapmamam lazim heyecan mi umutsuzluk mu bilemedim
ahhh cnm ya o stress nasıl olmucak merak ediyorum yapmayanıda valla kutluyorum ama sen yinede yapma :)

ahhh cnm ya o stress nasıl olmucak merak ediyorum yapmayanıda valla kutluyorum ama sen yinede yapma :)
Normalde herkesin transferi kacinci gunu oluyor..bana benimki cok uzun geldi ne bileyim.gexen hafta pazartesi basladik ignelere sure uzun gibi bilmiyorumki yada beklemek yordu..sabirsiz biriyim bende cunku..kalbim filan agzima geliyor boyle..

çok iyi anlıyorum bende sabırsızım aralık ayından beri her gece hap sayıyorum su kadar gün kaldı doktora gitmeme diye ama sabretcez cnm başka çare yok uzun dğil senin sana öle geliyo haftalarca iğne kullanları biliyorum aminn cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim doktorum fish yontemi demisti erkek icin.onu hic arastirdinizmi nasil bir sey bilmiyorum.fikrim yok hangi durumlarda uygulanıyor. Esimle ilgili dusunmustum sikinti olduğunu. Bu Istanbuldaki hoca fish yontemi ile halleder demisti

Benim doktorum fish yontemi demisti erkek icin.onu hic arastirdinizmi nasil bir sey bilmiyorum.fikrim yok hangi durumlarda uygulanıyor. Esimle ilgili dusunmustum sikinti olduğunu. Bu Istanbuldaki hoca fish yontemi ile halleder demisti
cnm eşim azosperm hiç sperm yok ilk denemede bulundu şimdi bulunma sansı evet yüksek ama bulunamayadabilirmiş dediğin yöntemi duymadım hiç çip yöntemi olmasın o dediğin yani bizim suan tek çaremiz mikro tese

Normalde herkesin transferi kacinci gunu oluyor..bana benimki cok uzun geldi ne bileyim.gexen hafta pazartesi basladik ignelere sure uzun gibi bilmiyorumki yada beklemek yordu..sabirsiz biriyim bende cunku..kalbim filan agzima geliyor boyle..

ah ahhh seni çok iy anlıyorum. ne geliyorsa başımıza bu sabırsızlıktan geliyor... ama biraz sabırlı ol.. güzel haberler alacağız.. onu düşün.. olumlu ol... kalbini ferah tut...

canım sizde de çok güzel spermler bulunacak. merak etme.. ben eminim buna... :)

MUTLAKA OKUYUN..EMBRİYO YAPIŞTIRMA TEKNİĞİ İLE DÜŞÜĞE SON
Amerika'dan getirilen 'embryo glue' adlı sıvının kullanıldığı 'embriyo yapıştırma tekniği', tüp bebek yöntemiyle gebe kalma ihtimalini iki katına çıkarırken, çoğul gebelik riskini azaltıyor

ABD'den sonra, Türkiye'de de uygulanan 'embriyo yapıştırma tekniği' ile tüp bebek yöntemiyle gebe kalma ihtimali iki katına çıkıyor. Amerikan Hastanesi'nde son bir yıldır yaklaşık bin vaka üzerinde kullanılan yöntem için ABD'den getirilen embryo glue' adı verilen özel bir sıvı kullanılıyor. Amerikan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Doç. Dr. Bülent Urman, bu yöntemin uygulanmasına Amerika ile aynı zamanda başlandığını söylüyor. Dr. Urman, normalde embriyo yerleştirilen üç hastadan ikisinin gebe kalamadığını belirterek, şunları söylüyor: Bazı embriyolar rahim içine tutunabilirken, bazıları tutunamıyor. Bunun iki önemli sebebi var. Birincisi, embriyoda yaşa bağlı olarak yüzde 30 - 50 genetik anormallik olabilir. Veya embriyoların laboratuvar ortamında, içinde büyütüldükleri sıvı, vücut sıvılarına bire bir benzemiyor. Bu alanda dünya çapında yapılan pek çok araştırma sonucu yeni sıvılar geliştirildi. Embryo glue insan vücudunda bulunan bir protein olduğu için bunlar içinde en ideali olarak kabul ediliyor. Bu özel sıvı ABD'den getiriliyor." Doç. Dr. Bülent Urman, embriyo yapıştırma tekniğinde kullanılan yeni sıvıyı şöyle anlatıyor: "Hyaluronik asit içeren, 'embryo glue', yani embriyo yapıştırıcısı olarak da bilinen bu yeni sıvı, hem embriyoların daha sağlıklı bölünerek büyümesini sağlıyor, hem de rahim ağzına geldiğinden itibaren en uygun yeri bulup yuvalanmasını sağlıyor." ABD, Colarado Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi'nde kullanılan sıvı, gebelik oranlarını iki katına çıkarmış. Embriyo yapıştırma yönteminin başarısız tüp bebek uygulamalarında başarı oranını iki katına çıkarttığını hatırlatan Doç. Dr. Bülent Urman, "Zayıf embriyoların anne karnına tutunma oranını artırıyor. Çoğul gebelik riskini de düşürüyor" diye anlatıyor yöntemin yararlarını.

İnşallah bulunur canım kür uyguladın mi eşine hiç bu süreçte..ek gıda gibi..

Hiç kur falan uyguladiniz mi bak çok ise yarayan kur ler var mesela incirle zeytinyağı kuru tam tarif veremem ama istersen bi arastir insallah herşey yolunda gider allah yüzünüzü guldursun

Valla eşimin bahanesi söyledi bir tanıdık ta da yokmuş hiç ama allaha çok şükür bir şekilde halloldu bebeklerine kavuştular.inşallah sizinde öyle olur..artık tıp çok gelişti..

Kızlar kafayı yicem hormon makinesi bozulmuş e2 sonucunu alamıyorum sabah verdim kan.bana haber vermediler

Eee nolacak yrna cikmazmiymis ne dediler
Baska bi yere gonderemiyorlar mi
Bende bas agrisindan hicbisey yapamadim. En son izin alip eve geldim.uyudum ama geçmedi

Eee nolacak yrna cikmazmiymis ne dediler
Baska bi yere gonderemiyorlar mi
Bende bas agrisindan hicbisey yapamadim. En son izin alip eve geldim.uyudum ama geçmedi
Yıktım ortalığı telefonda şimdi sonuç çıkmış..bu arada geldim alsancaga başka yere de verdim kan.bugün catlatma ve baskılama kesin olacak.puregon tahlilin sonucuna göre yapilcakmis.perşembe istanbuldayim..yumurtalar toplanacak herhalde..estrofem ve tebokani sorcam bu arada icip icmeyecegimi.şimdi gene git cem sudekan â tam netlestircem işte bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…