slm kızlar bugün hastanenden geldik tese için gün verdiler haftaya çarsamba çok korkuyorum ya bulunmazsa hersey bitecek
Bulunur insallah canım..allah yardimciniz olsun..umudunu kaybetme sakin ama sakinslm kızlar bugün hastanenden geldik tese için gün verdiler haftaya çarsamba çok korkuyorum ya bulunmazsa hersey bitecek
Bugun eczanede irenbe dergisini gordum de ondan dikkatimi cekti.evet cnm irenbenin koordinatörüydü ahmet hoca
Ayy ne bilelim burdan bir kisiden bizim olumlu bir sey duysaydim panik olmaya basladim gittikce stres basıyor.olmamasi lazim stres yapmamam lazim heyecan mi umutsuzluk mu bilemedimkızlarrr nasılsınız? ben 2. gündür giremiyordum.. bu gün kursa gittim. 1 haftada o kadar çokkk K kaderim35 kuzum benim de 4 tane yumurtam vardı.. 1 günde 8 çıktı.. 2 gün sonra da opumda 11 yumurta topandı.. 8 i döllendi 3 tanesi 5. güne geldi.. 1 tane geriye kaldığı için dondurmadık.. üzülme panik yapma...
ahhh cnm ya o stress nasıl olmucak merak ediyorum yapmayanıda valla kutluyorum ama sen yinede yapma :)Ayy ne bilelim burdan bir kisiden bizim olumlu bir sey duysaydim panik olmaya basladim gittikce stres basıyor.olmamasi lazim stres yapmamam lazim heyecan mi umutsuzluk mu bilemedim
Normalde herkesin transferi kacinci gunu oluyor..bana benimki cok uzun geldi ne bileyim.gexen hafta pazartesi basladik ignelere sure uzun gibi bilmiyorumki yada beklemek yordu..sabirsiz biriyim bende cunku..kalbim filan agzima geliyor boyle..ahhh cnm ya o stress nasıl olmucak merak ediyorum yapmayanıda valla kutluyorum ama sen yinede yapma :)
Sende kalbini ferah tut canım. .allah yardimciniz olsun..ahhh cnm ya o stress nasıl olmucak merak ediyorum yapmayanıda valla kutluyorum ama sen yinede yapma :)
Benim doktorum fish yontemi demisti erkek icin.onu hic arastirdinizmi nasil bir sey bilmiyorum.fikrim yok hangi durumlarda uygulanıyor. Esimle ilgili dusunmustum sikinti olduğunu. Bu Istanbuldaki hoca fish yontemi ile halleder demistiçok iyi anlıyorum bende sabırsızım aralık ayından beri her gece hap sayıyorum su kadar gün kaldı doktora gitmeme diye ama sabretcez cnm başka çare yok uzun dğil senin sana öle geliyo haftalarca iğne kullanları biliyorum aminn cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm eşim azosperm hiç sperm yok ilk denemede bulundu şimdi bulunma sansı evet yüksek ama bulunamayadabilirmişBenim doktorum fish yontemi demisti erkek icin.onu hic arastirdinizmi nasil bir sey bilmiyorum.fikrim yok hangi durumlarda uygulanıyor. Esimle ilgili dusunmustum sikinti olduğunu. Bu Istanbuldaki hoca fish yontemi ile halleder demisti
Normalde herkesin transferi kacinci gunu oluyor..bana benimki cok uzun geldi ne bileyim.gexen hafta pazartesi basladik ignelere sure uzun gibi bilmiyorumki yada beklemek yordu..sabirsiz biriyim bende cunku..kalbim filan agzima geliyor boyle..
canım sizde de çok güzel spermler bulunacak. merak etme.. ben eminim buna... :)cnm eşim azosperm hiç sperm yok ilk denemede bulundu şimdi bulunma sansı evet yüksek ama bulunamayadabilirmişdediğin yöntemi duymadım hiç çip yöntemi olmasın o dediğin yani bizim suan tek çaremiz mikro tese
ayyyyy ne diyeyeim ben sana aminnnnnn cnm inşallahhhhcanım sizde de çok güzel spermler bulunacak. merak etme.. ben eminim buna... :)
İnşallah bulunur canım kür uyguladın mi eşine hiç bu süreçte..ek gıda gibi..cnm eşim azosperm hiç sperm yok ilk denemede bulundu şimdi bulunma sansı evet yüksek ama bulunamayadabilirmişdediğin yöntemi duymadım hiç çip yöntemi olmasın o dediğin yani bizim suan tek çaremiz mikro tese
Hiç kur falan uyguladiniz mi bak çok ise yarayan kur ler var mesela incirle zeytinyağı kuru tam tarif veremem ama istersen bi arastir insallah herşey yolunda gider allah yüzünüzü guldursuncnm eşim azosperm hiç sperm yok ilk denemede bulundu şimdi bulunma sansı evet yüksek ama bulunamayadabilirmişdediğin yöntemi duymadım hiç çip yöntemi olmasın o dediğin yani bizim suan tek çaremiz mikro tese
Valla eşimin bahanesi söyledi bir tanıdık ta da yokmuş hiç ama allaha çok şükür bir şekilde halloldu bebeklerine kavuştular.inşallah sizinde öyle olur..artık tıp çok gelişti..cnm eşim azosperm hiç sperm yok ilk denemede bulundu şimdi bulunma sansı evet yüksek ama bulunamayadabilirmişdediğin yöntemi duymadım hiç çip yöntemi olmasın o dediğin yani bizim suan tek çaremiz mikro tese
Yıktım ortalığı telefonda şimdi sonuç çıkmış..bu arada geldim alsancaga başka yere de verdim kan.bugün catlatma ve baskılama kesin olacak.puregon tahlilin sonucuna göre yapilcakmis.perşembe istanbuldayim..yumurtalar toplanacak herhalde..estrofem ve tebokani sorcam bu arada icip icmeyecegimi.şimdi gene git cem sudekan â tam netlestircem işte bilmiyorumEee nolacak yrna cikmazmiymis ne dediler
Baska bi yere gonderemiyorlar mi
Bende bas agrisindan hicbisey yapamadim. En son izin alip eve geldim.uyudum ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?