Havadan başın tutmuş olabilir canım..Ben de ordan oraya koştururken islandım bir güzel..Eee nolacak yrna cikmazmiymis ne dediler
Baska bi yere gonderemiyorlar mi
Bende bas agrisindan hicbisey yapamadim. En son izin alip eve geldim.uyudum ama geçmedi
Ay cok kotuyum ben yaa. Teleefonda esime dedim eve gidiyrm diye o da isin8 gucunu birakip gelmis. Merak ettim diyor canim bnm yaa.hala da geçmediHavadan başın tutmuş olabilir canım..Ben de ordan oraya koştururken islandım bir güzel..
Buca tıpın tahlilinde e2 2300 filan labaratuvar da yaptırdığım tahlil 1540..delircem bu kadar fark olamaz..tabi onlara labaratuvar daki sonuç gitti..ilk başta istanbul 1500 ün üstü ise puregon vurulmuycaksın dedi..bende buca tıp doğrudur diye sallamaadım..ama içime kurt düştü sudekan a uğradım ordaki hemşire o ara istanbula 1540 sonucunu yollamış..tam ordayken aradılar..bu akşam da puregon vurul dendi...dedim 125 ama evde 100 filan kaldı tamam onu vur dediler..eve geldik gelmez olaydık eczaneden de 25 lik için iptal ettik iğneyi...ilaç var iğne ucu yok..yapcak birşey yok dedim eşime napim saat 7 de vurulmam lazım..ben bu saatten sonra iğneyi aramaya kalksam eczane kalmadı zaten nöbetçi vs en az 2 saat geçcek..zaten 23:00 te çatlatmayı vurulcaz..geçti artık dedim..ara ömer abiyi dedi arasam nolcak var herşey de bir hayır dedim..boşverdim ağlıycaktım nerdeyse..evdeki yemeklikleri kaynanama getirdik..şimdi de ofise geldik bir kaç iş daha var yapılcak..sonra eve gitcem daha valiz topluycam ev dandini...eşim aşağı komşuya anahtarları verelim dedi akvaryumdaki balıkları beslesin diyee..ölürse ölsün dedim kimseye anahtar vermiycem..ev darmadağın...laf oluyor sonra (geçen hamileyken eşim evi temizliyor demiştim de komşuya,şimdi eşine diyormuş bak milletin eşi evi temizliyor diye,hamileliğim riskli diye süpürüyüor vileda çekiyordu eşim..geçen eşime demiş bi iki laf etmiş,bende o zaman bana ben senin yerinde olsam bacakları diker yatarım yemek bile yapmam diyordu dedim)eşimle aramı bozcak..ben karmakarışığım kızlar hiç bildiğiniz gibi değil yani..hayırlısı hakkımda bakalım nolcak..daha gitcem valiz toplayacağım..Ay cok kotuyum ben yaa. Teleefonda esime dedim eve gidiyrm diye o da isin8 gucunu birakip gelmis. Merak ettim diyor canim bnm yaa.hala da geçmedi
Bu arada d vitamini tahlilimi ablam halletmis. Iyi cikmis sorun yok. Keske kotu ciksada sorun buymus deseydim .
Yalniz hsg cekildigim hastanede cd yi bulamadilar. Onu napicam bilmiyrm
K kaderim35 sen ne haldesin
sigara da çok etmen ama onlara kalsa sen taşıyıcısın..sen içme...diyorlarUyguladık kızlar incir kürü macunlar neler neler ama yok koca bi sıfır sonuç.2011 yılında oldu ilk teseyi tedavimiz başladıgından beri 4 5 aydır sigarayıda bıraktı bilmiyorum ama çok korkuyorum
Benim ki kadar ters giden yoktur..amin insallahhhHerkese iyi geceler kısçeler. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Ay cnm benim yaa çok haklısın çok hersey düzgün gitsin derken aksilikler çıkıyo ama inançlıyız çok şükür yinede vardır herseyde bi hayır iyi düşünelim hayırlısı inşallah bu arada boşver ne vercen başkasına anahtarı hiç kimseye güvenmiyorum vallaBuca tıpın tahlilinde e2 2300 filan labaratuvar da yaptırdığım tahlil 1540..delircem bu kadar fark olamaz..tabi onlara labaratuvar daki sonuç gitti..ilk başta istanbul 1500 ün üstü ise puregon vurulmuycaksın dedi..bende buca tıp doğrudur diye sallamaadım..ama içime kurt düştü sudekan a uğradım ordaki hemşire o ara istanbula 1540 sonucunu yollamış..tam ordayken aradılar..bu akşam da puregon vurul dendi...dedim 125 ama evde 100 filan kaldı tamam onu vur dediler..eve geldik gelmez olaydık eczaneden de 25 lik için iptal ettik iğneyi...ilaç var iğne ucu yok..yapcak birşey yok dedim eşime napim saat 7 de vurulmam lazım..ben bu saatten sonra iğneyi aramaya kalksam eczane kalmadı zaten nöbetçi vs en az 2 saat geçcek..zaten 23:00 te çatlatmayı vurulcaz..geçti artık dedim..ara ömer abiyi dedi arasam nolcak var herşey de bir hayır dedim..boşverdim ağlıycaktım nerdeyse..evdeki yemeklikleri kaynanama getirdik..şimdi de ofise geldik bir kaç iş daha var yapılcak..sonra eve gitcem daha valiz topluycam ev dandini...eşim aşağı komşuya anahtarları verelim dedi akvaryumdaki balıkları beslesin diyee..ölürse ölsün dedim kimseye anahtar vermiycem..ev darmadağın...laf oluyor sonra (geçen hamileyken eşim evi temizliyor demiştim de komşuya,şimdi eşine diyormuş bak milletin eşi evi temizliyor diye,hamileliğim riskli diye süpürüyüor vileda çekiyordu eşim..geçen eşime demiş bi iki laf etmiş,bende o zaman bana ben senin yerinde olsam bacakları diker yatarım yemek bile yapmam diyordu dedim)eşimle aramı bozcak..ben karmakarışığım kızlar hiç bildiğiniz gibi değil yani..hayırlısı hakkımda bakalım nolcak..daha gitcem valiz toplayacağım..
İyi geceler cnm yumurtalar toplandımı?Herkese iyi geceler kısçeler. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Daha eve yeni girdik valla hiç valiz toplayasim yokk kiAy cnm benim yaa çok haklısın çok hersey düzgün gitsin derken aksilikler çıkıyo ama inançlıyız çok şükür yinede vardır herseyde bi hayır iyi düşünelim hayırlısı inşallah bu arada boşver ne vercen başkasına anahtarı hiç kimseye güvenmiyorum valla
Evet toplandı. Genel anestezi ile oldu. Saat 11'de kendime gelemedim valla. Halen dengesiz yürüyorum, kafam 1500 geziyorum. Teanfer nasıl olcak düşünemiyorum bile...İyi geceler cnm yumurtalar toplandımı?
nasıl geçti kaç yumurta toplandı dün hastanedemiydin sen ?Evet toplandı. Genel anestezi ile oldu. Saat 11'de kendime gelemedim valla. Halen dengesiz yürüyorum, kafam 1500 geziyorum. Teanfer nasıl olcak düşünemiyorum bile...
Kaç tane toplandı canım..yat uzan dinlen zorlama kendiniEvet toplandı. Genel anestezi ile oldu. Saat 11'de kendime gelemedim valla. Halen dengesiz yürüyorum, kafam 1500 geziyorum. Teanfer nasıl olcak düşünemiyorum bile...
Bulursan banada tumgun bas agrimin nedeni sıkıntı bencekızlar ya benim ps,koloji alt üst oldu bana bi psikiyatrist bulun.. kendimi hiç iyi hissetmiyorum((
Günaydın..noldu Canım benimkızlar ya benim ps,koloji alt üst oldu bana bi psikiyatrist bulun.. kendimi hiç iyi hissetmiyorum((
hayırlı yolculuklar canım hayırlısı ile güzel haberler ile git gel :)Kizlaaarrr ne yapıyorsunuz biz daha susurluktayiz..daha cokk yolum var..*
Salı gün yani nisanın 7'si toplandı. 14 yuminto toplandı. 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar beni.cuma transfer dediler anlamadım ben yaaaa. Cuma transfer olursa; üçüncü gün embriyosu mu oluyor acaba?nasıl geçti kaç yumurta toplandı dün hastanedemiydin sen ?
hayırlısı olsun canım bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar inşallahSalı gün yani nisanın 7'si toplandı. 14 yuminto toplandı. 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar beni.cuma transfer dediler anlamadım ben yaaaa. Cuma transfer olursa; üçüncü gün embriyosu mu oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?