arkadaşımtedaviye nereye gidiyorsunuzzKizlaaarrr ne yapıyorsunuz biz daha susurluktayiz..daha cokk yolum var..*
Hayırlı yolculuklar sana canım biz iyiyiz :) sen nasılsın hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden allah yardimcin olsun :)Kizlaaarrr ne yapıyorsunuz biz daha susurluktayiz..daha cokk yolum var..*
Evet canım 3. Gün embriyosu olcak diğerlerini dondururlar herhalde maaşallah canım gelişmeleri güzelse sorun yok inşallah herşey yolunda gider senden de güzel haberler bekliyoruz :)Salı gün yani nisanın 7'si toplandı. 14 yuminto toplandı. 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar beni.cuma transfer dediler anlamadım ben yaaaa. Cuma transfer olursa; üçüncü gün embriyosu mu oluyor acaba?
İstanbul canimarkadaşımtedaviye nereye gidiyorsunuzz
Valla dün ultrasonda gene 9 tane cik vardı bakalım yarın Kaç tane toplanacak.ayılınca yazarım haber ederimHayırlı yolculuklar sana canım biz iyiyiz :) sen nasılsın hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden allah yardimcin olsun :)
Iyi yolculuklar canin hayirlisiyla git gel bakalim. Bugun 6_7 yildir bebis isteyen annmin bi akrabasinin hamile oldugunu ogrendik. Darisi burdki herkese olsun inşalllahValla dün ultrasonda gene 9 tane cik vardı bakalım yarın Kaç tane toplanacak.ayılınca yazarım haber ederim
Bende dün bir tanıdık 10 senelik evliymiş..2 kez aşılama 1 kez tüp bebek yapılmış olmamış.şimdi kendiliğin den hamileymiş eşi..Bende dün onu duydum..bizimde güzel haberlerimizi böyle paylasmamiz dileğiyle..Sağlık la bebekleri mızı kucagimiza almamız dileğiyle..Iyi yolculuklar canin hayirlisiyla git gel bakalim. Bugun 6_7 yildir bebis isteyen annmin bi akrabasinin hamile oldugunu ogrendik. Darisi burdki herkese olsun inşalllah
Evet canım 3. Gün embriyosu olcak diğerlerini dondururlar herhalde maaşallah canım gelişmeleri güzelse sorun yok inşallah herşey yolunda gider senden de güzel haberler bekliyoru
İnşallah güzel haberlervericem güzel günler göreceğiz :)Evet canım 3. Gün embriyosu olcak diğerlerini dondururlar herhalde maaşallah canım gelişmeleri güzelse sorun yok inşallah herşey yolunda gider senden de güzel haberler bekliyoruz :)
güzel haberlerle git gel inşallah cnmKizlaaarrr ne yapıyorsunuz biz daha susurluktayiz..daha cokk yolum var..*
bende pazartesi hastanedeydim cnm işlem yaptıranlar vardı acaba sen olabilirmisin diye sordum 3. gün embriyosu oluyor evet hayırlısı olsun inşallahSalı gün yani nisanın 7'si toplandı. 14 yuminto toplandı. 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar beni.cuma transfer dediler anlamadım ben yaaaa. Cuma transfer olursa; üçüncü gün embriyosu mu oluyor acaba?
Iyi yolculuklar canim gule gule gidin gule gule gelin inss...Kizlaaarrr ne yapıyorsunuz biz daha susurluktayiz..daha cokk yolum var..*
Çok başım ağrıyor valla..ilaç alsammı diye düşünmüyor değilim..biri kafama balyozla vurmuş gibi..Çok yoruldum hiç te uyuyamadimIyi yolculuklar canim gule gule gidin gule gule gelin inss...
Ilac almamaya calis hormon dengeni degistirebilir herhangi bi agrikesici.uyumaya calissan biraz iyi gelir ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer islemler.Çok başım ağrıyor valla..ilaç alsammı diye düşünmüyor değilim..biri kafama balyozla vurmuş gibi..Çok yoruldum hiç te uyuyamadim
Gecede çok sağlıklı uyuyamadım..eşimin de telefonu hiç durmadı müşteriler habire aradı sağolsun yolda iken..arabada da uyuyamadım valla.catlatma iğnesinin yan etkisi filan olabilirmi acaba..Ilac almamaya calis hormon dengeni degistirebilir herhangi bi agrikesici.uyumaya calissan biraz iyi gelir ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer islemler.
Siz den bana gecti galiba..Stres yolculuk hormonlar birikmişlik nolcak nasil olcak hepsi var canim . Azcik uyu.yrn opudan sonra dha iyi olursun
Canim yanlis hatirlamiyorsam sende pko vardi dimi? Catlatma ignesinden sonra pko lular biraz daha zor geciriyor gunlerini opudan sonra nadiren hafif agrili geciyor gunler transferden sonra 3 gun daha zor gecmisti benim.Gecede çok sağlıklı uyuyamadım..eşimin de telefonu hiç durmadı müşteriler habire aradı sağolsun yolda iken..arabada da uyuyamadım valla.catlatma iğnesinin yan etkisi filan olabilirmi acaba..
Evet canim pko hastasiydim. Ama son baska bir doktora gittiğimizde tam pko dan soz edilemez demisti.bakalim milletin evindeyiz de nasil olcak bende bilemiyorum ki..Canim yanlis hatirlamiyorsam sende pko vardi dimi? Catlatma ignesinden sonra pko lular biraz daha zor geciriyor gunlerini opudan sonra nadiren hafif agrili geciyor gunler transferden sonra 3 gun daha zor gecmisti benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?