Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Salı gün yani nisanın 7'si toplandı. 14 yuminto toplandı. 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar beni.cuma transfer dediler anlamadım ben yaaaa. Cuma transfer olursa; üçüncü gün embriyosu mu oluyor acaba?
Evet canım 3. Gün embriyosu olcak diğerlerini dondururlar herhalde maaşallah canım gelişmeleri güzelse sorun yok inşallah herşey yolunda gider senden de güzel haberler bekliyoruz :)

Valla dün ultrasonda gene 9 tane cik vardı bakalım yarın Kaç tane toplanacak.ayılınca yazarım haber ederim
Iyi yolculuklar canin hayirlisiyla git gel bakalim. Bugun 6_7 yildir bebis isteyen annmin bi akrabasinin hamile oldugunu ogrendik. Darisi burdki herkese olsun inşalllah

Iyi yolculuklar canin hayirlisiyla git gel bakalim. Bugun 6_7 yildir bebis isteyen annmin bi akrabasinin hamile oldugunu ogrendik. Darisi burdki herkese olsun inşalllah
Bende dün bir tanıdık 10 senelik evliymiş..2 kez aşılama 1 kez tüp bebek yapılmış olmamış.şimdi kendiliğin den hamileymiş eşi..Bende dün onu duydum..bizimde güzel haberlerimizi böyle paylasmamiz dileğiyle..Sağlık la bebekleri mızı kucagimiza almamız dileğiyle..

Salı gün yani nisanın 7'si toplandı. 14 yuminto toplandı. 10 tanesi döllenmiş bugün aradılar beni.cuma transfer dediler anlamadım ben yaaaa. Cuma transfer olursa; üçüncü gün embriyosu mu oluyor acaba?
bende pazartesi hastanedeydim cnm işlem yaptıranlar vardı acaba sen olabilirmisin diye sordum 3. gün embriyosu oluyor evet hayırlısı olsun inşallah

Çok başım ağrıyor valla..ilaç alsammı diye düşünmüyor değilim..biri kafama balyozla vurmuş gibi..Çok yoruldum hiç te uyuyamadim
Ilac almamaya calis hormon dengeni degistirebilir herhangi bi agrikesici.uyumaya calissan biraz iyi gelir ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer islemler.

Ilac almamaya calis hormon dengeni degistirebilir herhangi bi agrikesici.uyumaya calissan biraz iyi gelir ne kadar rahat olursan o kadar iyi gecer islemler.
Gecede çok sağlıklı uyuyamadım..eşimin de telefonu hiç durmadı müşteriler habire aradı sağolsun yolda iken..arabada da uyuyamadım valla.catlatma iğnesinin yan etkisi filan olabilirmi acaba..

Stres yolculuk hormonlar birikmişlik nolcak nasil olcak hepsi var canim . Azcik uyu.yrn opudan sonra dha iyi olursun

Gecede çok sağlıklı uyuyamadım..eşimin de telefonu hiç durmadı müşteriler habire aradı sağolsun yolda iken..arabada da uyuyamadım valla.catlatma iğnesinin yan etkisi filan olabilirmi acaba..
Canim yanlis hatirlamiyorsam sende pko vardi dimi? Catlatma ignesinden sonra pko lular biraz daha zor geciriyor gunlerini opudan sonra nadiren hafif agrili geciyor gunler transferden sonra 3 gun daha zor gecmisti benim.

Aa bunu bilmiyrdm bnm pek agrim olmamıştı ertesi gunde okula gitmistim cahillikten zahar :)

Canim yanlis hatirlamiyorsam sende pko vardi dimi? Catlatma ignesinden sonra pko lular biraz daha zor geciriyor gunlerini opudan sonra nadiren hafif agrili geciyor gunler transferden sonra 3 gun daha zor gecmisti benim.
Evet canim pko hastasiydim. Ama son baska bir doktora gittiğimizde tam pko dan soz edilemez demisti.bakalim milletin evindeyiz de nasil olcak bende bilemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…