Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar yaaa naber 12 tane toplanmış yumurta..5.gün transferi dusunuyorlarmis..genetik incelemeye gerek yok diyor doktorlar..pgt zaten gerek siz cgh olsun o zaman tüm kromozomlar incelensin diyorlar.750 dolar inceleme parası her embriyo için de 400 dolar..cgh olursada 1 adet geçmesi lazimmis transfer ve tutunma için ne yapayım ben şimdi..Çok kafam karisti

Canım 12 tane çok güzel maaşallah inşallah hepsi güzel bölünür dr lar hiç öneride bulunmadılar mi herşeyi sana mi bıraktılar şimdi biz ne desek yalnış olur bence

canım çok güzel hayırlısı olsun inşallah hepsi sağlıklı bir şekilde döllenir seni doktorların yönledirmesi lazım biz ne desek yanlış olur umarım hayırlı haberlerle dönersin :)

Bencede onlar yonlendirsin sorun paraysa artik bu aşamada elde ne varyok harcicaz.yoksa daha buyuk masraf olacak.hakkinda hatirlisi canim

Parası ndan değilim benim artık koşturacak gücüm ve halim yok o yüzden karar veremiyorum. Doktorlar gerek yok diyor ama sonra keşke genetik incelensemiydi diye pişman olmak ta istemiyorum

Parası ndan değilim benim artık koşturacak gücüm ve halim yok o yüzden karar veremiyorum. Doktorlar gerek yok diyor ama sonra keşke genetik incelensemiydi diye pişman olmak ta istemiyorum
biliyrn canım paradan gectik hepimiz. Oyuzden demedim. Aynnen bi dhasi cok daha uzucu yorucu.bence genetik fln hepsi yapılsın aklinda kalmasin

Ya kızlar hastaneden aradılar haberler iyi mi kötü mü? Bilemedim.5 adet 2. Gün 4 hücreli ebriyo oluşmuş yarın transfere çağırdılar. Yani yarın transfer edilirse 3. Gün mü oluyor şimdi? Bi de 2 adet transfer yapacağız dediler

çok güzel canım hayırlısı olsun 3. gün embriyosu olucak diğer 3 de iyise dondurursun :)

Çok sevindim senin adına canım inşallah herşey yolunda gider 3. Gün embriyosu oluyor senin bolunmeleri iyi demek ki yarına çağırmışlar :) güzel haberlerini bekliyoruz

3. Gün oluyo cnm hersey yolunda gitsin inşallah hayırlısı hakkınızda

Slm kzlar bugün o dişçiden bu dişçiye koşturup durdum çekmiyolar bnm bu dişi alsancak dişe gittim katip çelebi çene cerrahına gönderdi o da ğazartesiye gün verdi eşim çarsamba günü tese olcak hersey üst üste geldi yine basıma dert oldu bu 20 lik diş

Kizlar ya estform kullandim. Hala regly olmadim.. ne zaman regly olcam ben.. bu gun olmam lazimdi..

Rabbim yardimcin olsun canim gercekten dis cok zor ben gecen sene kurtulmustum yirmilik azabindan cektirmeden bitmiyor o dert maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…