Bol bol su ic canim en iyi ise yarayan yontenmis suyla atiyormusuz.biz pko lularin kabusu da bu agrilar maalesefBugun size yazamiyorum pek..agrim var..okuyorum yazdiklarinizi..opuyorum hepinizi
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..kaç tane koyulcak bir şey dedilermiKızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
Sorma canım allahtan gece uyumuşum..Çok ilaç içiyorum ben sürüsüyle bir poşet ilaç verdiler..alarm kurdum artık hangisini iccem diye karıştırıyorum..sabah 8 de bir başlıyorum gece 12 ye kadar..Bol bol su ic canim en iyi ise yarayan yontenmis suyla atiyormusuz.biz pko lularin kabusu da bu agrilar maalesef
Heyecan stres yokkk hayirlisi olsunKızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
Yaa bende ilachatirlat diye uygulama vardi onu indirmistim. Yoksa gercekten karistiriyirumSorma canım allahtan gece uyumuşum..Çok ilaç içiyorum ben sürüsüyle bir poşet ilaç verdiler..alarm kurdum artık hangisini iccem diye karıştırıyorum..sabah 8 de bir başlıyorum gece 12 ye kadar..
Ayy ne tatlı bi heyecan canim benim hadi al bebeğini herşey yolunda gitsin insallah :)Kızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
Hayirlisi olsun canim bebeislerini alda gel evine...Kızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
Sonuc guzel olsunda herseye katlanamaya raziyiz be canim sabirr..ben 1 aydir bir torba ilacla dolasiyorum koca karilar gibi dolasiyom ortalikta millet dalga geciyor bir torba ilacimi gorunce birde bilmiyor bukez kimse sakladik herkesten akla karayi seciyorum kimseye agzimdan kacirmiyim yakalanmiyim diye...Sorma canım allahtan gece uyumuşum..Çok ilaç içiyorum ben sürüsüyle bir poşet ilaç verdiler..alarm kurdum artık hangisini iccem diye karıştırıyorum..sabah 8 de bir başlıyorum gece 12 ye kadar..
AMİN ARKADAŞIMMM AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAH ÇOKK YORULDUK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN
hadi hayırlısı cnm bebeişlerini alda gelKızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
cnm nerde çektiridin ben şimdilik erteledim eşim teseyi olsun ondan sonra bakıcamRabbim yardimcin olsun canim gercekten dis cok zor ben gecen sene kurtulmustum yirmilik azabindan cektirmeden bitmiyor o dert maalesef.
amin canımmmmm allahım bir gün yüzümüzü güldürecek ...AMİN ARKADAŞIMMM AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAH ÇOKK YORULDUK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN
Karsiyaka da oturuyorum canim demirkopru dis hastanesinde cektirdim.cnm nerde çektiridin ben şimdilik erteledim eşim teseyi olsun ondan sonra bakıcam
Cok sevindim arkadasim bu guzel bi haber kac hucreli oldugunu sormadinmi?yarin aradiklarinda kac hucreli kalitesini falanda ogren sonradan niye sormadim diye kuruntu yapma en azindan.12 tane yumurtanin 12 side döllenmiş kızlar..bekliyoz şimdi ne kadari ileriye gitcek bakalım yarın gene haber vercekler
Valla ne sormam gerektiğini bilmiyorum ki..kalitesi dedim yarın belli eder dediler..bilmiyorum yarın tekrar konuş caz bakalım..hücre dediğin olay ne oluyor..ne demek yaniCok sevindim arkadasim bu guzel bi haber kac hucreli oldugunu sormadinmi?yarin aradiklarinda kac hucreli kalitesini falanda ogren sonradan niye sormadim diye kuruntu yapma en azindan.
Nasıl oldun canimKızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
ne kadar güzel bir haber inşallah hepsi sağlıklı bir şekilde istenilen güne kadar giderler canımmm bu kadar çabalarına bu kadar koşuşturmalara karşılık rabbim gönlüne göre versin son tedavin olsun12 tane yumurtanin 12 side döllenmiş kızlar..bekliyoz şimdi ne kadari ileriye gitcek bakalım yarın gene haber vercekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?