Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bol bol su ic canim en iyi ise yarayan yontenmis suyla atiyormusuz.biz pko lularin kabusu da bu agrilar maalesef
Sorma canım allahtan gece uyumuşum..Çok ilaç içiyorum ben sürüsüyle bir poşet ilaç verdiler..alarm kurdum artık hangisini iccem diye karıştırıyorum..sabah 8 de bir başlıyorum gece 12 ye kadar..

Kızlar 11:30'da transfere giricem hastanedeyim bekliyorum çok heyecanlıyım :)
Heyecan stres yokkk hayirlisi olsun
Sorma canım allahtan gece uyumuşum..Çok ilaç içiyorum ben sürüsüyle bir poşet ilaç verdiler..alarm kurdum artık hangisini iccem diye karıştırıyorum..sabah 8 de bir başlıyorum gece 12 ye kadar..
Yaa bende ilachatirlat diye uygulama vardi onu indirmistim. Yoksa gercekten karistiriyirum

Sonuc guzel olsunda herseye katlanamaya raziyiz be canim sabirr..ben 1 aydir bir torba ilacla dolasiyorum koca karilar gibi dolasiyom ortalikta millet dalga geciyor bir torba ilacimi gorunce birde bilmiyor bukez kimse sakladik herkesten akla karayi seciyorum kimseye agzimdan kacirmiyim yakalanmiyim diye...

12 tane yumurtanin 12 side döllenmiş kızlar..bekliyoz şimdi ne kadari ileriye gitcek bakalım yarın gene haber vercekler
Cok sevindim arkadasim bu guzel bi haber kac hucreli oldugunu sormadinmi?yarin aradiklarinda kac hucreli kalitesini falanda ogren sonradan niye sormadim diye kuruntu yapma en azindan.

Cok sevindim arkadasim bu guzel bi haber kac hucreli oldugunu sormadinmi?yarin aradiklarinda kac hucreli kalitesini falanda ogren sonradan niye sormadim diye kuruntu yapma en azindan.
Valla ne sormam gerektiğini bilmiyorum ki..kalitesi dedim yarın belli eder dediler..bilmiyorum yarın tekrar konuş caz bakalım..hücre dediğin olay ne oluyor..ne demek yani

12 tane yumurtanin 12 side döllenmiş kızlar..bekliyoz şimdi ne kadari ileriye gitcek bakalım yarın gene haber vercekler
ne kadar güzel bir haber inşallah hepsi sağlıklı bir şekilde istenilen güne kadar giderler canımmm bu kadar çabalarına bu kadar koşuşturmalara karşılık rabbim gönlüne göre versin son tedavin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…