Bugün telefonda biz yüzde 70 şans veriyorduk ama ilk döllenme de bile yüzde 100 şansınız var dediler..actigim bir forumda arkadaş yazmış onun da 6 tane yumurta oluşmuş..sonra 4 tane kaliteleymiş ülke doktora ısrar etmiş çünkü bir daha denemiycem ilk ve son tüp bebek denemem olcak diyor rahim kanseri filan olmuş daha önce..o tane embriyoyu cgh ile tahlile göndermiş..1 i kromozom bozukluğu 1 i genetik bozukluk çıkmış 2 tane sağlıklı embriyo olmuş şimdi test gününü bekliyor.anlatması kafamı karıştırmadı degil.ne kadar güzel bir haber inşallah hepsi sağlıklı bir şekilde istenilen güne kadar giderler canımmm bu kadar çabalarına bu kadar koşuşturmalara karşılık rabbim gönlüne göre versin son tedavin olsun
aynen canım yazdıkların çok doğru özeller bu konuda daha titiz davranıyor bizide uyarmışlardı ama sadece sigara ve alkol konusunda ama ilk özelde olduğumda özellikle parfüm çok önemlimiş trasfer günü kesinlikle parfüm sıkmayım kokuya karşı embriyolar çok hassas oluyorlarmış bu yüzden parfümmüş kolanyamış keskin kokular kullanmaKızlar transfer günü parfüm vs kullanmayın ılık dus alın dediler..kokulu şeyler olmasın mis.transferden sonra da kesinlikle içki sigara içmeyin yazmışlar tahlile kadar..sizinkiler böyle uyarılarda bulundumu
Sabun o gruba girer mı acaba..onu düşünüyorumaynen canım yazdıkların çok doğru özeller bu konuda daha titiz davranıyor bizide uyarmışlardı ama sadece sigara ve alkol konusunda ama ilk özelde olduğumda özellikle parfüm çok önemlimiş trasfer günü kesinlikle parfüm sıkmayım kokuya karşı embriyolar çok hassas oluyorlarmış bu yüzden parfümmüş kolanyamış keskin kokular kullanma
Canim hucre dedigim embriyolar dollendikleri zaman sayiciklara ayriliyor bu kaliteyi belirliyor 6 hucreli 8 hucreli gibi vs....ayrica sabunu sormussun hicbisey kullanma hepsinde kokulu maddeler var cunku sadece suyla almaya bak dusu...Kızlar transfer günü parfüm vs kullanmayın ılık dus alın dediler..kokulu şeyler olmasın mis.transferden sonra da kesinlikle içki sigara içmeyin yazmışlar tahlile kadar..sizinkiler böyle uyarılarda bulundumu
O zaman en gelişmiş en mantiklisi 5.gün transferi degilmi mesela dün 0.günmüş bugün 1 diye başlanacak..ve gittikçe hergun bolunmuyecekmi..dün embriyoloji doktoru öyle dedi anladimCanim hucre dedigim embriyolar dollendikleri zaman sayiciklara ayriliyor bu kaliteyi belirliyor 6 hucreli 8 hucreli gibi vs....ayrica sabunu sormussun hicbisey kullanma hepsinde kokulu maddeler var cunku sadece suyla almaya bak dusu...
Aynen oyle canim 5.gune giden embriyolar en kaliteli embriyo oluyor.1.kalite dedikleri olay tamamen.O zaman en gelişmiş en mantiklisi 5.gün transferi degilmi mesela dün 0.günmüş bugün 1 diye başlanacak..ve gittikçe hergun bolunmuyecekmi..dün embriyoloji doktoru öyle dedi anladim
Aynen oyle canim 5.gune giden embriyolar en kaliteli embriyo oluyor.1.kalite dedikleri olay tamamen.
ayyy çok güzel cnm hadi hayırlısı12 tane yumurtanin 12 side döllenmiş kızlar..bekliyoz şimdi ne kadari ileriye gitcek bakalım yarın gene haber vercekler
Ben çok kararsız kaldım ama yaaa..cgh yaptırsam mi yaptirmasam mi diye..Bu doktora göre gerek yok çünkü hiç tüp bebek denememisiniz diyor 2.denemelerde embriyo genetik incelemesi yapıyoruz öneriyoruz diyorlar..içimdeki korkuyu anlatamiyorum..Ben zaten hamile kalabiliyorum ama nedense gelişmiyor kalıyor bir yerde problem oluyor..gene olursa korkusu içimi kemirdiği için zaten tüp olsun dedim..ayyy çok güzel cnm hadi hayırlısı
yapma bunu doktoruna güvenmek zorundasın cnm yada istiyosan illaki ısrar et kötü düşünme Rabbime bırak herseyi hayırlısı olsun inşallah bol duaBen çok kararsız kaldım ama yaaa..cgh yaptırsam mi yaptirmasam mi diye..Bu doktora göre gerek yok çünkü hiç tüp bebek denememisiniz diyor 2.denemelerde embriyo genetik incelemesi yapıyoruz öneriyoruz diyorlar..içimdeki korkuyu anlatamiyorum..Ben zaten hamile kalabiliyorum ama nedense gelişmiyor kalıyor bir yerde problem oluyor..gene olursa korkusu içimi kemirdiği için zaten tüp olsun dedim..
Canim etkileyici olucak biraz ama ben yaptirmayi dusunuyorum.doktorlar yasadiklarimizi anlamiyorlarki.tamam senin ilk denemen fakat gebelik kaybin var sonucta yine hamile kalipta ayni olayi yasamaktansa bence giden para olsun ve guzel olumlu sonuclarla adim aticaksin gebelige.haa birde tabi yuzde yuz olumlu soonuc alacaginin garantiside yokk ..icinden gelen sese kulak ver ne hissediyorsan o yone agirlik ver ne doktoru dinle nede benim yazdiklarima bakk dualarini oku ve rabbime sigin...Ben çok kararsız kaldım ama yaaa..cgh yaptırsam mi yaptirmasam mi diye..Bu doktora göre gerek yok çünkü hiç tüp bebek denememisiniz diyor 2.denemelerde embriyo genetik incelemesi yapıyoruz öneriyoruz diyorlar..içimdeki korkuyu anlatamiyorum..Ben zaten hamile kalabiliyorum ama nedense gelişmiyor kalıyor bir yerde problem oluyor..gene olursa korkusu içimi kemirdiği için zaten tüp olsun dedim..
Uff yaa eşimde sınır ediyor..yoruldum diyorum bir daha yaşamak istemiyorum içine giren çıkanın hesabı yok..küçük kaderin şekli bozuldu artık iyice yaaa..Canim etkileyici olucak biraz ama ben yaptirmayi dusunuyorum.doktorlar yasadiklarimizi anlamiyorlarki.tamam senin ilk denemen fakat gebelik kaybin var sonucta yine hamile kalipta ayni olayi yasamaktansa bence giden para olsun ve guzel olumlu sonuclarla adim aticaksin gebelige.haa birde tabi yuzde yuz olumlu soonuc alacaginin garantiside yokk ..icinden gelen sese kulak ver ne hissediyorsan o yone agirlik ver ne doktoru dinle nede benim yazdiklarima bakk dualarini oku ve rabbime sigin...
Kötü düşünmüyorum..ama icim içimi yiyor resmen..3 aydır gel git yaptık arkadaşların evinde kaliyoz düzenin kaçıyor..umutların da cabasi..bir daha bunları yaşıyacak gücüm yok sadece onu anlatamıyorum kimseye..yapma bunu doktoruna güvenmek zorundasın cnm yada istiyosan illaki ısrar et kötü düşünme Rabbime bırak herseyi hayırlısı olsun inşallah bol dua
İyiyim. İyi geçti çok şükür 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Nisanın 22'sinde tahlil bakıcaz hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor?Nasıl oldun canim
Benim de 1 tane 5.gün transfer edilcek temin doktorla konuştum..2 tane sizde riskli tekrar sıkıntı yaşanmasın diyor..bıraktım artık allahıma hayırlısı neyse o olsun..İyiyim. İyi geçti çok şükür 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Nisanın 22'sinde tahlil bakıcaz hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor?
Bende tek istiyordum. Ama yaşımdan dolayı iki transfer edildi. Allah ne verirse hayırlısını versin ben mutluyum şimdi :)Benim de 1 tane 5.gün transfer edilcek temin doktorla konuştum..2 tane sizde riskli tekrar sıkıntı yaşanmasın diyor..bıraktım artık allahıma hayırlısı neyse o olsun..
Doktorda yaş ve ilk denememden dolayı tek koyalım diyorBende tek istiyordum. Ama yaşımdan dolayı iki transfer edildi. Allah ne verirse hayırlısını versin ben mutluyum şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?