İnşallah canım..hepimiz alalım o güzel haberlerikızlar sıkıntı yapmayın kendinize herşey çok güzel olacak. rahat olun. kafaya takmayın.. biliyorum zor.. ama kafanızı oyalayacak bişeyler yapın.. dualarım sizinle.. inşallah sizden güzellll haberler alacağız..
Evet iğne macerası bitti benimde ama yemin ediyorum ilaç faslı da yordu..telefonda 10 tane alarm var benimKizlar p.tesi opu var benimde aksam 9 da catlatma ignemi vurucam ve igne macerasi bitecek cok sukur..
Ilac torbamla ben kardes oldum zaten 2 aydir elimden dusmuyor :))) tsk ederim canim seninde inss musmutlu izmire donmen icin dualarim seninle..Evet iğne macerası bitti benimde ama yemin ediyorum ilaç faslı da yordu..telefonda 10 tane alarm var beniminşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Canim benim esini ne yap et ikna et bence suan senin moralinin yuksek olmasi gerek stres bile herseyi mahvedebilir.tup bebek merkezine yakin biyer arastirin ogretmen arkadasin tanidigin bi memur falan varsa yararlanabilmek adina hem rahat edersin ogretmenevi olur polis evi olur vs. En azindan rahatin yerinde olur kafan da problem kalmaz..Canlarım yaa..çok sıkıldım ben..çarşambadan beri ünv den arkadaşta kalıyoruz.sanki rahatsız olmaya başladı gibi..suratlı..geçen annesinde kaldık tüp bebek merkezine annesinin evi çok yakın diye..geçen geldiğimizde kardeşi saçma sapan birseye ayarlandı.Ben de eşime kalk dedim gidiyoz.akşam 7 çokta yağmur vardı çıktık yola..şimdi arkadaşım da kalıyoruz evli 7 aylık bebeği oldu işte..çok sigara içiyordu psikiyatri ilaçları bile kullandı ama sapasağlam dünyaya geldi demistin onun evi uzak baya tüp bebek merkezine..adama diyom gidelim başka akrabalar var kalalım..inat ediyor oğlak işte..neymiş transfer den sonra yatacakmışım istanbul bir uçtan bir uca niye gidelim mis sağlığını düşün diyor..iyide milletin surat yaptığı rahatsız olduğum evde de geriliyorum çok fena..kaynanama yada kayınpederine soylıyım diyom.onlar bile uzaktan bak bunlara da gidin diyor..adam şehiriçi 30km yol git cem diye üfff..napim Ben şimdi..arkadaşım bugün de surat yapmaya başladı..kimseyi yatağından ettiğimizde yok..salonda Ben 3 lude eşim 2 life yattı bütün gece yorganlar düştü kaydı yerlere uyuyamadım o gece..ertesi gün koltukların minderlerini serdik yere birimizin hele eşim in altında iki kişilik minder var sınır oluyorum
Canlarım yaa..çok sıkıldım ben..çarşambadan beri ünv den arkadaşta kalıyoruz.sanki rahatsız olmaya başladı gibi..suratlı..geçen annesinde kaldık tüp bebek merkezine annesinin evi çok yakın diye..geçen geldiğimizde kardeşi saçma sapan birseye ayarlandı.Ben de eşime kalk dedim gidiyoz.akşam 7 çokta yağmur vardı çıktık yola..şimdi arkadaşım da kalıyoruz evli 7 aylık bebeği oldu işte..çok sigara içiyordu psikiyatri ilaçları bile kullandı ama sapasağlam dünyaya geldi demistin onun evi uzak baya tüp bebek merkezine..adama diyom gidelim başka akrabalar var kalalım..inat ediyor oğlak işte..neymiş transfer den sonra yatacakmışım istanbul bir uçtan bir uca niye gidelim mis sağlığını düşün diyor..iyide milletin surat yaptığı rahatsız olduğum evde de geriliyorum çok fena..kaynanama yada kayınpederine soylıyım diyom.onlar bile uzaktan bak bunlara da gidin diyor..adam şehiriçi 30km yol git cem diye üfff..napim Ben şimdi..arkadaşım bugün de surat yapmaya başladı..kimseyi yatağından ettiğimizde yok..salonda Ben 3 lude eşim 2 life yattı bütün gece yorganlar düştü kaydı yerlere uyuyamadım o gece..ertesi gün koltukların minderlerini serdik yere birimizin hele eşim in altında iki kişilik minder var sınır oluyorum
Evet bencede bi misafirhane bi günlük kiralık oda, ne bileyim işte iyi kötü idara edecek bi otel mesela sen ne yap yap güzellikle çık ordanCanim benim esini ne yap et ikna et bence suan senin moralinin yuksek olmasi gerek stres bile herseyi mahvedebilir.tup bebek merkezine yakin biyer arastirin ogretmen arkadasin tanidigin bi memur falan varsa yararlanabilmek adina hem rahat edersin ogretmenevi olur polis evi olur vs. En azindan rahatin yerinde olur kafan da problem kalmaz..
Canim benim esini ne yap et ikna et bence suan senin moralinin yuksek olmasi gerek stres bile herseyi mahvedebilir.tup bebek merkezine yakin biyer arastirin ogretmen arkadasin tanidigin bi memur falan varsa yararlanabilmek adina hem rahat edersin ogretmenevi olur polis evi olur vs. En azindan rahatin yerinde olur kafan da problem kalmaz..
canım sen nasılsın? nasıl gidiyorhamilelik:)) sonu hayırlı olsun inşallah..Ya kızlar hastaneden aradılar haberler iyi mi kötü mü? Bilemedim.5 adet 2. Gün 4 hücreli ebriyo oluşmuş yarın transfere çağırdılar. Yani yarın transfer edilirse 3. Gün mü oluyor şimdi? Bi de 2 adet transfer yapacağız dediler
Ne yapayım işte yatıyorum malak gibi 2 tane transfer ettiler test tarihim 22 nisan. Çok heyecanlı değilim yani. Senden ne haber hangi aşamadasın....canım sen nasılsın? nasıl gidiyorhamilelik:)) sonu hayırlı olsun inşallah..
Ne yapayım işte yatıyorum malak gibi 2 tane transfer ettiler test tarihim 22 nisan. Çok heyecanlı değilim yani. Senden ne haber hangi aşamadasın....
cnm sen kendini nerde rahat hissdeceksen orda kal bence eşini ikna et maddi durumun el veriyosa bi otelde kal tam bu sıkıntılı dönemde birde milletin suratını çekme moralini yükset tutCanlarım yaa..çok sıkıldım ben..çarşambadan beri ünv den arkadaşta kalıyoruz.sanki rahatsız olmaya başladı gibi..suratlı..geçen annesinde kaldık tüp bebek merkezine annesinin evi çok yakın diye..geçen geldiğimizde kardeşi saçma sapan birseye ayarlandı.Ben de eşime kalk dedim gidiyoz.akşam 7 çokta yağmur vardı çıktık yola..şimdi arkadaşım da kalıyoruz evli 7 aylık bebeği oldu işte..çok sigara içiyordu psikiyatri ilaçları bile kullandı ama sapasağlam dünyaya geldi demistin onun evi uzak baya tüp bebek merkezine..adama diyom gidelim başka akrabalar var kalalım..inat ediyor oğlak işte..neymiş transfer den sonra yatacakmışım istanbul bir uçtan bir uca niye gidelim mis sağlığını düşün diyor..iyide milletin surat yaptığı rahatsız olduğum evde de geriliyorum çok fena..kaynanama yada kayınpederine soylıyım diyom.onlar bile uzaktan bak bunlara da gidin diyor..adam şehiriçi 30km yol git cem diye üfff..napim Ben şimdi..arkadaşım bugün de surat yapmaya başladı..kimseyi yatağından ettiğimizde yok..salonda Ben 3 lude eşim 2 life yattı bütün gece yorganlar düştü kaydı yerlere uyuyamadım o gece..ertesi gün koltukların minderlerini serdik yere birimizin hele eşim in altında iki kişilik minder var sınır oluyorum
Transferine az kalmış.şimdiden hayırlı uğurlu gelsin Bebeğin insallah.Canlarım yaa..çok sıkıldım ben..çarşambadan beri ünv den arkadaşta kalıyoruz.sanki rahatsız olmaya başladı gibi..suratlı..geçen annesinde kaldık tüp bebek merkezine annesinin evi çok yakın diye..geçen geldiğimizde kardeşi saçma sapan birseye ayarlandı.Ben de eşime kalk dedim gidiyoz.akşam 7 çokta yağmur vardı çıktık yola..şimdi arkadaşım da kalıyoruz evli 7 aylık bebeği oldu işte..çok sigara içiyordu psikiyatri ilaçları bile kullandı ama sapasağlam dünyaya geldi demistin onun evi uzak baya tüp bebek merkezine..adama diyom gidelim başka akrabalar var kalalım..inat ediyor oğlak işte..neymiş transfer den sonra yatacakmışım istanbul bir uçtan bir uca niye gidelim mis sağlığını düşün diyor..iyide milletin surat yaptığı rahatsız olduğum evde de geriliyorum çok fena..kaynanama yada kayınpederine soylıyım diyom.onlar bile uzaktan bak bunlara da gidin diyor..adam şehiriçi 30km yol git cem diye üfff..napim Ben şimdi..arkadaşım bugün de surat yapmaya başladı..kimseyi yatağından ettiğimizde yok..salonda Ben 3 lude eşim 2 life yattı bütün gece yorganlar düştü kaydı yerlere uyuyamadım o gece..ertesi gün koltukların minderlerini serdik yere birimizin hele eşim in altında iki kişilik minder var sınır oluyorum
Sen rahatina bak canim şu saatten sonra ister surat assin ister suratini topraga soksun o kendini belli etti bunlar bize hep imtihan insanlari boylelikle taniyoruz sekerim gun gelir devran doner bu zamanda kimin kime muhtac kalacagini bilemeyiz sende elini ona gore uzatirsin..izmirdede hava super bostanlida gunesin tadini cikariyorum bugun :)) malum yarin opu var heyecanliyimm..Teşekkür ederim canların beni anladiginiz için..dün akvaryuma gittik çok sıkıldım 3 gündür evde dönüşü her nekadar 3-4 vesait degistirsekte baya kafa dağıttım..giderken arkadaşlar o tarafa bir yere bıraktılar..arabadan iner inmez sigara içerken konuştum..dip dibe oturduk arkadaşımla bizimkiler önde muhabet etti arkadaşım oyun oynadı sürekli suratida 10 karıştı..artık çok rahatsiz oldum dedim..Ben ikizlere hamileydim onlar izmire gelmişti 2 gün filan kaldılar çeşme kordon gezdik ve benim ağrım vardı kimseye belli etmedim..onlar gitti 2 gün sonra doğuma aldılar beni 6 aylıkken..kim kime kızarsa kızsın ama benle ilgili olmayan problemi yüzünden sürat sallamasın dedim.demekki rahatsız oluyor burda kalmamizdan ondan yapıyor dedim..salonda koltuk minderlerinin üstünde yatan benim..dün kaynanalarına gittiler kalmaya kimse programını bozmasın dedik daha ne yapalım bizde..annemde kalsaydınız dedi dün arabada, annesinde en son kardeşi eşimi azarladı apar topar kalktık o gün..eşim tam bir oğlak tam bir dık kafalı..daha en baştan ben buraya gelmiyorum de işte neyse..bugün yada yarın kayınpederin halası var 80 yaşında oraya gitcez napalim..en azından bana ait bir yatak odası veriyor lar valizimi çıkartirim..valiz daha bagajda inanın..eşime su eksik diyom gidiyor alıyor geliyor..burası küçük diye cıkarmadık bile valizi.aman neyse doğru diyonuz ben o çevrede öğretmen evi filan varsa bakayım yada hastanede orda da kalabilirmiyiz acaba..transfer den 2 saat sonra gidebilirsiniz yazıyor..şehirdışı ndan gelenler en az 2 gün sonra uçakla araçla gelenler 4-5 gün sonra seyahat edebilir diyor..
Ohhh maşallah..bende diyom eşime çıkcaz mi dışarı diye..benim isim var ben cikmiycam dedi..adam habire çalışıyor bsayarla..malum kurumlar vergisi zamanı..diyemiyorumki bir şey oda haklı..zaten transferden sonra hiç kaldirmiycak bu adam beni anladığım :) ben bebeğin tutup tutmamasini yola bağlamıyorum da işte onlar öyle düşünmüyor..stres daha önemli faktör gibi geliyor biraz relax olmak daha iyi...hadi bakalım senden kaç tane toplanacak güzel haberlerle gel sende inşallah..kaliteli sağlıklı bebeklerin olsun..güzel güzel transferin gerçekleşsin Sağlık la sana sımsıkı tutunsun insallahhhhSen rahatina bak canim şu saatten sonra ister surat assin ister suratini topraga soksun o kendini belli etti bunlar bize hep imtihan insanlari boylelikle taniyoruz sekerim gun gelir devran doner bu zamanda kimin kime muhtac kalacagini bilemeyiz sende elini ona gore uzatirsin..izmirdede hava super bostanlida gunesin tadini cikariyorum bugun :)) malum yarin opu var heyecanliyimm..
Ahh kuzucum bildiğin gibi beklemek..hepimiz bir sonraki aşamayı bekliyoruz..hadi bakalım adetin le güzel haberlerinle bizi bilgilendir..kalbim seninle..dualarım dasin..Slm kizlar
Ne habersiniz opu olacaklar transfer bekleyenler test gunu bekleyenler gelenler napiysnz yazin
Bnm yrn dkontrol hapim bitecek sonra adet bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?