Ben de adet tarihimi bekliyorum. 22 nisanda. Bütün yoldaşlarıma burdan iyi beklemeler diliyorum şansınız bol olsunnnn....Ahh kuzucum bildiğin gibi beklemek..hepimiz bir sonraki aşamayı bekliyoruz..hadi bakalım adetin le güzel haberlerinle bizi bilgilendir..kalbim seninle..dualarım dasin..
Canım senin test tarihin değilmi 22 Nisan??o gün kan tahlili vermeyecekmisinBen de adet tarihimi bekliyorum. 22 nisanda. Bütün yoldaşlarıma burdan iyi beklemeler diliyorum şansınız bol olsunnnn....
Allaha çok şükür inşallah güzel güzel gelişirler..pes peşe burdan hamile olduğumuzu paylaşırız..benim hala kasiklarim filan ağrıyor..yarın sorcam bakalım doktora..yüzüstü yatamiyorum..göğüslerimin uçları hormonlardan meşe gibi oldu..hepimizin güzel sonuçlara kavuşması dileğiyle..sağlıklı embriyolarla sağlıklı evlatlarımızı kucagimiza alalım hayırlısıyla..Slm kizlar gozumu acamadim uykudan gece heyecandan uyuyamadim sbaaha kadar gozlerimi kirpmadim..opu m cok sukur oldu 10 yumusim var yarin ariycaklar bakalim..
Amin canim inss...agrilar normal canim kalan kucuk yumurtalar buyumeye dvm ediyormus onlarda baski yapiyo haliyle agrimiz oluyo bendede biraz var simdi..Allaha çok şükür inşallah güzel güzel gelişirler..pes peşe burdan hamile olduğumuzu paylaşırız..benim hala kasiklarim filan ağrıyor..yarın sorcam bakalım doktora..yüzüstü yatamiyorum..göğüslerimin uçları hormonlardan meşe gibi oldu..hepimizin güzel sonuçlara kavuşması dileğiyle..sağlıklı embriyolarla sağlıklı evlatlarımızı kucagimiza alalım hayırlısıyla..
Kafa beyin kalmadı bende! Gerizekalı gibi oldum zaten bi ağlıyorum bi gülüyorum. Sigara içmek istiyorum içemiyorum! Test tarihim tabikide ama gel bunları benim olmayan beynime bi anlat. Serseme döndüm sürekli uyumak istiyorum progesyanın uyku yaptığını biliyorum ama kesemiyorumda. Dr beyede dr hanım dedim zaten. Kızlar bende kafa beyin meyin hiç bir şey kalmadı anlayacağınız. Hepinizi öpüyorum.teşekkürler K kaderim35 :)Canım senin test tarihin değilmi 22 Nisan??o gün kan tahlili vermeyecekmisin
Progestan i ne şekilde alıyorsun canım..ben alttan fitil gibi 8 saatte bir aliyorum.sen hap gibi mi yutuyorsun..bende adamın ümüğünü sikicam habire azalıyor ters ters konuşuyor uyarmaktan biktimKafa beyin kalmadı bende! Gerizekalı gibi oldum zaten bi ağlıyorum bi gülüyorum. Sigara içmek istiyorum içemiyorum! Test tarihim tabikide ama gel bunları benim olmayan beynime bi anlat. Serseme döndüm sürekli uyumak istiyorum progesyanın uyku yaptığını biliyorum ama kesemiyorumda. Dr beyede dr hanım dedim zaten. Kızlar bende kafa beyin meyin hiç bir şey kalmadı anlayacağınız. Hepinizi öpüyorum.teşekkürler K kaderim35 :)
İlişkide o yüzden yasak o zaman hhhhiiimmmm...anladiiiimmm:))))Amin canim inss...agrilar normal canim kalan kucuk yumurtalar buyumeye dvm ediyormus onlarda baski yapiyo haliyle agrimiz oluyo bendede biraz var simdi..
Evet canim iliski kesinlikle yasak hatta keseyi falan gordugunde bile yasak 3 ay suruyor yasak :)) progestan fitili banada verdi bugun 3 defa yapicam simdilik..İlişkide o yüzden yasak o zaman hhhhiiimmmm...anladiiiimmm:))))
Abooo desene adam çatladı...haa haaa haaaaaa....Evet canim iliski kesinlikle yasak hatta keseyi falan gordugunde bile yasak 3 ay suruyor yasak :)) progestan fitili banada verdi bugun 3 defa yapicam simdilik..
Progestan alttan fitil gibi kullanıyorum.çok uykum var çook habire uyukluyorm ben yaaaProgestan i ne şekilde alıyorsun canım..ben alttan fitil gibi 8 saatte bir aliyorum.sen hap gibi mi yutuyorsun..bende adamın ümüğünü sikicam habire azalıyor ters ters konuşuyor uyarmaktan biktim
Başka ilaç kullaniyormusun peki..Progestan alttan fitil gibi kullanıyorum.çok uykum var çook habire uyukluyorm ben yaaa
Clinojen jel bi de. Başka bi şey yoBaşka ilaç kullaniyormusun peki..
Bi arkadas vardi ama aktif deil sanirim gorunce cvp yazar canim.benim hic bilgim yok maalesefsanirim medicalde yaptiran yok
Progestan yapiyor canim normal yani bizi hamilelige hazirliyor :))Progestan alttan fitil gibi kullanıyorum.çok uykum var çook habire uyukluyorm ben yaaa
Jel i transferden sonra mi verdi doktor..o ne için peki..ayyy Benim çok öğrencek şeyim varr yaaaa..Clinojen jel bi de. Başka bi şey yo
Ben de hatırlayamadım medical de kim tedavi oluyordu..sanirim medicalde yaptiran yok
Aras35 medical de ahmet zeki ışık in hastasıymış..baktım az olan listemesanirim medicalde yaptiran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?