Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ahh kuzucum bildiğin gibi beklemek..hepimiz bir sonraki aşamayı bekliyoruz..hadi bakalım adetin le güzel haberlerinle bizi bilgilendir..kalbim seninle..dualarım dasin..
Ben de adet tarihimi bekliyorum. 22 nisanda. Bütün yoldaşlarıma burdan iyi beklemeler diliyorum şansınız bol olsunnnn....

Slm kizlar gozumu acamadim uykudan gece heyecandan uyuyamadim sbaaha kadar gozlerimi kirpmadim..opu m cok sukur oldu 10 yumusim var yarin ariycaklar bakalim..
Allaha çok şükür inşallah güzel güzel gelişirler..pes peşe burdan hamile olduğumuzu paylaşırız..benim hala kasiklarim filan ağrıyor..yarın sorcam bakalım doktora..yüzüstü yatamiyorum..göğüslerimin uçları hormonlardan meşe gibi oldu..hepimizin güzel sonuçlara kavuşması dileğiyle..sağlıklı embriyolarla sağlıklı evlatlarımızı kucagimiza alalım hayırlısıyla..

Amin canim inss...agrilar normal canim kalan kucuk yumurtalar buyumeye dvm ediyormus onlarda baski yapiyo haliyle agrimiz oluyo bendede biraz var simdi..

Canım senin test tarihin değilmi 22 Nisan??o gün kan tahlili vermeyecekmisin
Kafa beyin kalmadı bende! Gerizekalı gibi oldum zaten bi ağlıyorum bi gülüyorum. Sigara içmek istiyorum içemiyorum! Test tarihim tabikide ama gel bunları benim olmayan beynime bi anlat. Serseme döndüm sürekli uyumak istiyorum progesyanın uyku yaptığını biliyorum ama kesemiyorumda. Dr beyede dr hanım dedim zaten. Kızlar bende kafa beyin meyin hiç bir şey kalmadı anlayacağınız. Hepinizi öpüyorum.teşekkürler K kaderim35 :)

Progestan i ne şekilde alıyorsun canım..ben alttan fitil gibi 8 saatte bir aliyorum.sen hap gibi mi yutuyorsun..bende adamın ümüğünü sikicam habire azalıyor ters ters konuşuyor uyarmaktan biktim

Progestan i ne şekilde alıyorsun canım..ben alttan fitil gibi 8 saatte bir aliyorum.sen hap gibi mi yutuyorsun..bende adamın ümüğünü sikicam habire azalıyor ters ters konuşuyor uyarmaktan biktim
Progestan alttan fitil gibi kullanıyorum.çok uykum var çook habire uyukluyorm ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…