Ve bugün Kemeralati Kizlaragasi'nda Destina fal baktirdim. Gayet iyiydi, bakalım söyledikleri çıkacak mı? Sevimli bir bayan.
Kızlarr destina şuanki durumu çok iyi bilebiliyomu? ya öğrenmek istediğim kafamda olan bazı soru işaretleri var onların cvbını almak istiyorum bu bana yeterli.kesinlikle şuanki durumu zaten biliyo güven diyomusunuz? yada bu konuda şuanı ve geçmişi net şekilde gören bilen varmı
kızlar bugün destinaya gittim umutlarla gittim ama ev falıyla karşılaştım.beğenmedim.fiyatı 13 tl o fala fazla bile.keşke 5 tl fazla verip sevgiye gitseydm yine
Epeydir forumu takip ediyordum ama yazmıyordum Esanscım bu Destinada fal bakan bayanın adı nedir? Asle'nin tavsiyesi üzerine Birgül'e gidiyordum sürekli bir değişiklik yapmak istiyorumDestina Cafe tam olarak nerde? Cevaplarsanız sevinirim
Esanscım teşekkür ederimPeki bu kadın Birgül ile Sevgi gibi mi bakıyor?? Kahve ve tarot paravan :26:
kızlar bugün destinaya gittim umutlarla gittim ama ev falıyla karşılaştım.beğenmedim.fiyatı 13 tl o fala fazla bile.keşke 5 tl fazla verip sevgiye gitseydm yine
evet destinayı bilmeme ragmen bu kadar yazıldıgı için belki deyip gittim dün ama fikrim degişmedi olumsuz sahildeki baklacılar gibi bol bol salladı neyse
Ashle ev falı olmasına mı yoksa söylediklerinin çıkıp çıkmadığı mı önemlidir senin icin?
evet destinayı bilmeme ragmen bu kadar yazıldıgı için belki deyip gittim dün ama fikrim degişmedi olumsuz sahildeki baklacılar gibi bol bol salladı neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?