İzmir'deki Falcılar

Kızlarr destina şuanki durumu çok iyi bilebiliyomu? ya öğrenmek istediğim kafamda olan bazı soru işaretleri var onların cvbını almak istiyorum bu bana yeterli.kesinlikle şuanki durumu zaten biliyo güven diyomusunuz? yada bu konuda şuanı ve geçmişi net şekilde gören bilen varmı

Destina'ya Cmt gunü gittim söyledikleri benim hayatıyla uyustu, kısa vadeli tarihler verdi sorularıma bakalım çıkarsa bilgilendiririz ve tavsiye ederim mutlaka.

kızlar bugün destinaya gittim umutlarla gittim ama ev falıyla karşılaştım.beğenmedim.fiyatı 13 tl o fala fazla bile.keşke 5 tl fazla verip sevgiye gitseydm yine

EVet kızlar Mehmet hoca hakkında yorumlarım 
Dediklerini harfiyen uyguladım adamcagizi bosu bosuna kotulemeyim dedim ama malesef yaptıgım salak saçma masrafla kaldım . 15 gün sonra aradım böyle böyle dedim hicbirsey değişmedi bir daha geleyim dedim iste şaşırmış tavırlar ilk kez sizde böyle birsey oldu bende arkadaşımda aynı seyler soz konusu deyince ben sizin negatif enerjinizi aldım deyip kivirmaya başladı sonra ben gelip dükkânıza parami alacağım dedim hemen gerek yok hesap numaranıza verin yatırayım dedi sırf ben oraya gidip müşterileri kaçırmayayım diye geçtiğimiz hafta arkadasiminda benim parami iade ettiler daha da ötesini anlatmaya gerek yok herhalde kızlar karar sizin

Allah'ın bize her yasak dediği şeyde bizim menfaatimiz söz konusu. Yararlı olan hiçbir şey yasak değil. Bu fallara kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki olur olmadık beklenti içine giriyoruz olmayıncada karamsarlığa düşüyoruz. Bakınca insan baya yazık ediyo kendine..

kızlar yeter artık bıkttım gezmekten buldum falcı gıttım karsıyakada hulya hanıma doktrdu yemın edderım acayıp rahatlamıs durmdyım falcı arayanlara tavsıye edrm hulym cafe ydı sanırım ama yarın yıne gitcm kadndkı enerjı yetıyo ınsana

Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ama birilerinin gidip olanları ortaya dökmesi gerekiyordu .Yeni üyelik ve abartılı övgüler ,' Kitap uçuyo kitap havalanıyo , hoca değl kitap cevaplıyor' diye etki altına alma çabaları .Sözde kitap cevaplıyo ama 50 tlyı hoca alıyo :)).Aynı ağız ,aynı ihtirasla farklı üyelermiş gibi aynı kişinin buraya mesajlar yazması tabii ki hocayı yere göğe koyamaması , izmir sallanacak ,Türkiye duyacak bunu konuşacak tarzı abartılı laflar .' o şifa buldu bu iyileşti ,bu kurtuldu , bu para buldu 'diyerek bir kısım insanı canevinden vuracaklarnı bilerek merak yaymak, eleştirilere karşı güya müşteri olarak agresif savunmalar yazmak.insanlara önerdikleri şeyler de google da küçük br araştırmayla herkesin ulaşabileceği sıradan bilgiler.bu tarz" hocaların" verdiği şeyler asla ,uygulanmamalı , takılmamalı , çoğu uyduruk , ya da yarım yamalak ,eksik yazılmış şeyler.Onların işe yaraması br yana enerji alanınızı kirletebilirler ,ters etki yapabilirler. Yarasaydı kendi ve ekibi bu duruma düşmezdi.Eğer buraya yazmamış olsalardı oraya gidenlerin parası iade edilecekmiydi zorluk çıkarmadan ?? ."Hoca "kendine ya da ekibine , insanları kandırmayı ,haksız kazanç elde etmeyi önleyen bir muska yapmaya uğraşsaydı keşke .Bir de Allahın ayetleri nasıl parayla satılır ki ?.Temiz bir ilmin varsa emin olduğun, amatör reklam çalışmalarına ,abartılara ,yalanlara ,oyunlara girmezsin ,yaptığına fiyat biçmezsin Allah ne verdiyse, gönlünden kopan olsun dersin.

Son düzenleme:
Epeydir forumu takip ediyordum ama yazmıyordum Esanscım bu Destinada fal bakan bayanın adı nedir? Asle'nin tavsiyesi üzerine Birgül'e gidiyordum sürekli bir değişiklik yapmak istiyorum Destina Cafe tam olarak nerde? Cevaplarsanız sevinirim

Gerçek adını bilmiyorum.Destina olarak biliyorum.Arkadaşıma Azeri olduğunu ,Azarbeycan dan geldğini söylemiş.Kızlarağasına sokaktan girişte solda Asmaaltı kafede bakıyor.Ama tarot falını öneririm :)

kızlar bugün destinaya gittim umutlarla gittim ama ev falıyla karşılaştım.beğenmedim.fiyatı 13 tl o fala fazla bile.keşke 5 tl fazla verip sevgiye gitseydm yine

evet destinayı bilmeme ragmen bu kadar yazıldıgı için belki deyip gittim dün ama fikrim degişmedi olumsuz sahildeki baklacılar gibi bol bol salladı neyse

Ashle ev falı olmasına mı yoksa söylediklerinin çıkıp çıkmadığı mı önemlidir senin icin?

çıkıp çıkmadığında değilim..en başta ilişkiyle ilgili yanlış yorum yaptı sonra düzeltmeye çalıştı genel şeyler söyledi ayrıntı vermedi beğenmedim bildiğin ev falı gibiydi

arkadaşlar merhaba,

önemli bir konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerinize başvurmak istedim. bir arkadaşım aracılığla iki kişinin izmir zeki hoca vasıtasıyla bazı konulardaki beklentilerine ulaştıklarını öğrendim. zeki bey dua yazıyormuş. ben istanbulda ikamet ediyorum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi? yalnız konu gerçekten önemli çok çok rica ediyorum yanlış yöneldirme yapmayın lütfen. gerçekten bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.. sevgiler

Ashlecim senin görüşlerinede önem veriyorum Birgül ablaya senin önerinle gitmiştim anladığım kadarıyla Destinayı beğenmemişsin Sevgi ve Birgül abla gibi bakan birini daha keşfettin mi canım?? :26: Esanscım tarot falı pek baktırmıyorum kahveyide ben dener yazarım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…